VANDENBUSSCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENBUSSCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.665.995

Publication

23/04/2014
ÿþber

eE Be starn

I

11111111111111111101

*14086714*

LI= _' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

11

II

Neero

CHTBANIC VAN KOOPHan de

ANDEL

1 0 APR. 2014

TURNHOUT

lèeiferiffier,

mod

Ondernemingsnr : 0877.665.995

Benaming (voluit) : Vandenbussche

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosthamsesteenweg E '

2490 Balen

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Tekst : Tekst : : Ingevolge akte verleden voor notaris Erika Roosen te Balen op 25 maart 2014' geregistreerd te Mol op 28 maart, acht bladen, geen verzending, reg 5, deel 234, blad 27, vak 19 ontvangen vijftig euro (¬ 50) de EA Inspecteur bij delegatie de bestuursassistent P Cuyvers

Heeft de buitengewone algemene vergadering van BVBA Vandenbussche het volgende beslist Eerste beslissing

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres: 2491 Balen (Olmen), Oosthamsesteenweg 68

De vergadering beslist om artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel drie - ZETEL

De zetel is gevestigd te 2491 Balen(Olmen), Oosthamsesteenweg 68.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in Belgié bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

Tweede beslissing

De vergadering beslist om met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van statutaire zaakvoerder: de heer Vandenbussche Gunter voormeld.

De vergadering beslist een als nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer Vandenbussche Willy Pieter Joseph, rijksregisternummer 49.03.21-293.30, geboren te Hasselt op 21 maart 1949; wonend te 2491 Balen (Olmen), Oosthamsesteenweg 68,

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan beslissen het mandaat van de gewone zaakvoerder te bezoldigen. Het mandaat van statutaire zaakvoerder wordt steeds onbezoldigd uitgeoefend.

Derde Beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het wetboek van Vennootschappen en de wetgeving op de corporate governance en de nieuwe vereffeningsprocedure tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt.; met het oog op de coördinatie warden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de navolgende nieuwe tekst van de statuten goedkeurt:

I. Naam - duur - zetel - doel

ARTIKEL 9: Naam.

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam B.V,B.A. VANDENBUSSCHE.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A.", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "handelsregister" of de afkorting "H.R.", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het inschrijvingsnummer.

ARTIKEL 2: Duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van kaik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w '~J .º%' Voo-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur en heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, Zij mag beginnen te werken vanaf de datum van inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. ARTIKEL 3: Zetel.

De zetel ia gevestigd te 2491 Balen(Olmen), Oosthamsesteenweg 68, De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 4: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of dcor deelname van derden te doen:

Alle handelingen, welke dan ook die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Groot en kleinhandel, import en export, aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehands wagens, auto-onderdelen, wisselstukken, banden en alle mogelijke autotoebehoren, brandstoffen, smeermiddelen, rijwielen, aanhangwagens, caravans en dergelijke.

Het uitbaten van een garage met alle activiteiten die hiermee verband houden, alle herstellingen aan auto's, carrosseriewerken, onderhoudswerken en dergelijke.

De verhuur van wagens.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen, dcor middel van inbreng, fusie of om het even welke wijze, in alle ondernemingen of vennootschappen, die rechtstreeks of onrechtstreeks een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doei.

b)Het doei kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen,

2. Kapitaal - aandelen

ARTIKEL 5: Kapitaal.

a) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdvierenvijftig zeshonderd achtentwintig euro vijfenzestig cent (654.628,65 ¬ ), en is verdeeld in driehonderd negenenvijftig (359), die elk 11359sta van het kapitaal vertegenwoordigen

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijving op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

3. Bestuur en vertegenwoordiging

ARTIKEL 14: Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 15: Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en In recht als eiser of als verweerder. Met betrekking tot alle investeringen of desinvesteringen in vaste activa die de vennootschap verbinden voor een bedrag vanaf de som van VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00), is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders, inclusief de eventueel statutair benoemde zaakvoerder, vereist. Deze beperkingen van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden za[ de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt."

ARTIKEL 16: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik L vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

5. Algemene vergadering

ARTIKEL 18: Gewone, bijzondere en buitengewone vergadering.

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar' worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Inventaris - jaarrekening - reserve - winstverdeling.

ARTIKEL 26: Boeklaar - Jaarrekening.

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van het volgende jaar. De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig en haar uitvoeringsbesluiten. Op het einde van elk boekjaar worden de bceken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, in voorkomend geval een geconsolideerde, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 en verder Wetboek Vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien, in voorkomend geval, een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. ARTIKEL 27: Bestemming van de winst - Reserve.

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen,

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 Wetboek Vennootschappen,

7. Ontbinding

ARTIKEL 28: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvcerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn, Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkocrd voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Vierde beslissing

De vergadering beslist om als nieuwe niet statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer Vandenbussche Gunter voormeld. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan beslissen het mandaat van de gewone zaakvoerder te bezoldigen. Het mandaat van statutaire zaakvoerder wordt steeds onbezoldigd uitgeoefend.

Viifde Beslissing

De vergadering stelt vast dat op 2 januari 2014 een bijzondere algemene vergadering werd gehouden waar werd beslist om de heer Vandenbussche Ivan Maurice Celine, geboren te Geel op 1 juni 1971, (nationaal nummer 71.06.01-023.25), wonende te 2491 Balen (Olmen), Stotert 87 te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder. De vergadering ligt de notulen van deze bijzondere algemene vergadering voor aan ondergetekende notaris, die deze zal bewaren in haar dossier.

t t~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ e

1.

a/ocr

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De heer Vandenbussche Ivan hier aanwezig, verklaart bij deze akkoord te gaan met de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende notaris op 16 januari 2014 inhoudende een kapitaalverhoging. Hij verklaart de inhoud ervan te kennen en bevestigd bij deze uitdrukkelijk akkoord te zijn met de inhoud van deze akte.

Zes " e Beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te steilen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie . van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Zev-nde Beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste Beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BTW Kempen NV, De Merodedreef 100, 2260 Westerlo evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Erika Roosen, neergelegd

Uitgifte

Gecoordineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 27.06.2014 14240-0486-012
27/02/2014
ÿþ 1.1od Word 11.1

Ilto In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GR4FF1E RECHTBANK VAN

I8 FEB. 2014

KOOPH eeL TURNHOUT

De griffier

~

111111 II*11.11,11j

V beh aa Bel Stan

Ondernemingsnr : 0877 665 995

Benaming

(voluit) : VANDENBUSSCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oosthamsesteenweg 74 - 2491 Olmen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Verwijzend naar het verslag van de zaakvoerder opgemaakt dd 14 januari 2014 ten zetel van de vennootschap werd beslist om met ingang vanaf heden:

de maatschappelijke zetel over te brengen naar: Oosthamsesteenweg 68 - 2491 Olmen

Vandenbussche Lieve

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0877.665.995

Benaming (voluit) : VANDENBUSSCHE

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosthamsesteenweg 74

2490 Balen

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Tekst : : Ingevolge akte verleden voor notaris Erika Roosen te Balen op 16 januari 2014 geregistreerd te Mol op 21/1/2014, 6 bladen, geen verzending, reg 5, deel 234, blad 5, vak 10 ontvangen vijftig euro (¬ 50) de EA Inspecteur bij delegatie de bestuursassistent P Cuyvers

Heeft de buitengewone algemene vergadering van BVBA Vandenbussche het volgende beslist

1. Afschaffing nominale waarde aandelen

De vergadering beslist om de nominale waarde van de bestaande aandelen af te schaffen,

2. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door BV BVBA C, Rombout bedrijfsrevisoren, 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordig door de heer , C. Rombouts, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van bedrijfsrevisor C. Rombouts, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, burg. BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Vandenbussche bestaat uit de inbreng de rekening courantverhoudingen ten aanzien van de aandeelhouders die zijn ontstaan na de onmiddellijk voorafgaande netto dividenduitkering op 23 december 2013 ad 636.028,65 Euro, Deze rekening courantvérhouding is het gevolg van een onmiddellijk voorafgaande dividenduitkering van 706.698,50 Euro verminderd met de roerende voorheffing van 10 %. Hierdoor stijgt per saldo het maatschappelijk kapitaal van 18.600 Euro naar 654.628, 65 Euro. Voor deze inbreng worden 159 aandelen vergoed.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en het aantal aandelen dat wordt uitgekeerd naar aanleiding van de voorgestelde kapitaalverhoging. Het bestuursorgaan heeft er voor gekozen om nieuwe aandelen uit te geven ten gevolge van de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en het overeenkomstige aantal nieuw uit te geven aandelen ter compensatie van de kapitaalverhoging.

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tot de creatie van 159 nieuwe aandelen zonder aanduiding van waarde. Er; worden geen andere voordelen ais tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eergelegd ter griffie van de RECI-ITB ..

1= ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

30 JAN. 2014

TURNHOUT De Griffier, Griffie

~

II

i

*1903858 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a _x

Voor-

` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.7

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

3. Kapitaalverhoging

!, Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zeshonderdzesendertigduizend achtentwintig euro vijfenzestig cent (636.028,65 ¬ ) om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te verhogen tot zeshonderd vierenvijftig zeshonderd achtentwintig euro vijfenzestig cent (654.628,65 ¬ ) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die voormelde vennoten lastens deze vennootschap hebben en dit ten belope van zeshonderdzesendertigduizend achtentwintig euro vijfenzestig cent (636.028,65 ¬ )

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van honderdnegenenvijftig (159) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volstort aan de inbrengers worden toegekend, te weten:

- aan mevrouw Vandenbussche Lieve, voornoemde sub 1 drieënvijftig (53) kapitaalaandelen; - aan mevrouw Vandenbussche Sarah, voornoemde sub 2 drieënvijftig (53) kapitaalaandelen; - aan de beer Vandenbussche Gunter, voornoemde sub 3 drieënvijftig (53) kapitaalaandelen; Stemming:

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

I!. Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen, voornoemde vennoot sub 1, die verklaart zijn schuldvordering voor een bedrag van tweehonderddertienduizend negenenzestig euro zestig cent (213.069,60 ¬ ) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vervolgens komt tussen, voornoemde vennoot sub 2, die verklaart zijn schuldvordering voor een bedrag van tweehonderdennegenduizend achthonderd negenentachtig euro vijfenveertig cent (209.889,45 ¬ ) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vervolgens komt tussen, voornoemde vennoot sub 3, die verklaart zijn schuldvordering voor een bedrag van tweehonderddertienduizend negenenzestig euro zestig cent (213.069,60 ¬ )in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

!!1. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderdvierenvijftig zeshonderd achtentwintig euro vijfenzestig cent (654.628,65 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderd negenenvijftig (359) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

4. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 punt a van de statuten als volgt te wijzigen:

a) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdvierenvijftig zeshonderd achtentwintig euro vijfenzestig cent (654.628,65 ¬ ), en is verdeeld in driehonderd negenenvijftig (359), die elk 1/359ste van het kapitaal vertegenwoordigen

5. Aanpassing en aanname nieuwe statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de

genomen besluiten, het wetboek van Vennootschappen en de wetgeving op de corporate

governance en de nieuwe vereffeningsprocedure tevens worden de overbodige dan wel

achterhaalde bepalingen geschrapt met het oog op de coordinatie worden de artikelen hernummerd

waarna de vergadering de navolgende nieuwe tekst van de statuten goedkeurt:

Statuten

Hoofdstuk

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt VANDENBUSSCHE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden dcor de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij mcet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEI.

De zetel is gevestigd te 2491 Balen(Olmen), Oosthamsesteenweg 74.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a) De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening, vcor rekening van derden of door deelname van

derden te doen:

Alle handelingen, welke dan ook die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Groot en kleinhandel, import en export, aankoop en verkocp van nieuwe en tweedehands wagens,

auto-onderdelen, wisselstukken, banden en alle mcgelijke autotoebehoren, brandstoffen,

smeermiddelen, rijwielen, aanhangwagens, caravans en dergelijke.

Het uitbaten van een garage met alle activiteiten die hiermee verband houden, aile herstellingen aan

auto's, carrosseriewerken, onderhoudswerken en dergelijke.

De verhuur van wagens.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of

als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen, door middel van inbreng, fusie of om het even welke wijze, in aile

ondernemingen of vennootschappen, die rechtstreeks of onrechtstreeks een gelijkaardig doel

nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel

vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard,

roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b)Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de desbetreffende artikelen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vier- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

a) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdvierenvijftig zeshonderd achtentwintig euro vijfenzestig cent (654.628,65 ¬ ), en is verdeeld in driehonderd negenenvijftig (359), die elk 1/3595 van het kapitaal vertegenwoordigen

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijving op aandelen verbcnden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

a)De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

b)Tot statutaire zaakvoerder wordt vcor onbepaalde tijd benoemd (artikel 256 Wetboek Vennootschappen): de heer Vandenbussche Gunter, voornoemd, hier aanwezig, die de opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

u

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. c) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel ais college verbinden.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag, een zaterdag of zondag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van het volgende jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

6. Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent bijzonder machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

7. Coördinatie statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent aan notaris Erika Roosen alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

S. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BTW Kempen NV, De Merodedreef 100, 2260 Westerlo evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskàs en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Erika Roosen, neergelegd

Uitgifte

Gecoördineerde statuten

- Verslag zaakvoerder

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 02.08.2013 13393-0348-011
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 29.06.2012 12237-0404-011
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.09.2011, NGL 23.09.2011 11553-0138-011
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.09.2009, NGL 23.09.2009 09771-0117-011
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.08.2008, NGL 22.08.2008 08603-0195-010
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.08.2007, NGL 23.08.2007 07606-0191-010
04/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0877.665.995

Benaming (voiuit) : Vandenbussche

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosthamsesteenweg 68

2490 Balen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de rechtbank van koophandel Turnhout Uit een akte, verleden voor ons, meester Erika Roosen notaris te Balen, op 16 april 2015 blijkt dat

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld met uitgifte van honderdeenentwintig (121) nieuwe kapitaalaandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Tweede Beslissing: individuele afstand voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de; uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

il Derde Beslissing: inschrijven op kapitaalverhoging en volstoring van nieuwe aandelen Vervolgens hebben Vandenbussche Gunter, Vandenbussche Lieve, Vandenbussche Sarah; en Vandenbussche Ivan, vennoten voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn vande; statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de honderdeenentwintig (121) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van tweeduizend achthonderdzevenenzeventig euro vierenveertig cent (£ 2.877,44) per; kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

voornoemde mevrouw Vandenbussche Sarah, ten belope van eenendertig (31)= kapitaalaandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde;

- voornoemde heer Vandenbussche Ivan, ten belope van dertig (30) kapitaalaandelen,; zonder aanduiding van de nominale waarde;

- voornoemde heer Vandenbussche Gunter, ten belope van dertig (30) kapitaalaandelen,; zonder aanduiding van de nominale waarde;

- voornoemde mevrouw Vandenbussche Lieve, ten belope van dertig (30) kapitaalaandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde;

!i 2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De; kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope vanj driehonderdachtenveertigduizend honderdzeventig komma vierentwintig (348.170,24). 13. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE43 3631 4680 5601 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITEUR 13'.

2 8 -07- 2ti ï:

BELGISCH ST

11111

*15112198

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

0e Griffier

"'Umm

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

Neergelegd ter griffie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behoun aan he Belgisch ,s Staatsblad

instelling op 13 april 2015, dat door ondergetekende notaris in het dossier bewaard zal worden.

Vierde Beslissing: Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderdachtenveertigduizend honderdzeventig euro vierentwintig cent (e 348.170,24), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen tweeduizend zevenhonderdachtennegentig euro negenentachtig cent (e 1.002.798,89), vertegenwoordigd door vierhonderdtachtig (480) kapitaalaandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Vijfde Beslissing: Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst om ze aan te passen aan de voormelde beslissingen:

"ARTIKEL 5: Kapitaal

a) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen tweeduizend zevenhonderdachtennegentig euro negenentachtig cent (e 1.002.798,89), en is verdeeld in vierhonderdtachtig (480) kapitaalaandelen, die elk 1/480$te van het kapitaal vertegenwoordigen.

b) Zolang het kapitaal niet volstort is, is de (elke) inschrijving op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen."

Zesde Beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende Beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste Beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BTW Kempen NV, De Merodedreef 100, 2260 Westerlo, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Erika Roosen, neergelegd

Uitgifte

Gecat3rdineerde statuten







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 11.09.2015 15586-0127-015

Coordonnées
VANDENBUSSCHE

Adresse
OOSTHAMSESTEENWEG 68 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande