VANDONINCK VERA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDONINCK VERA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.888.279

Publication

08/04/2013
ÿþmod

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nccrgcicgd te g yriffie van oe RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10111j11111111.11,111111111111

27 Ur 2013

TURNHO UT De Gifg



lOndernemingsnr Oiji. 88.

Benaming (voluit) : VANDONINCK VERA

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bossestraat 89

2400 Mol

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDONINCK VERA blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

Mevrouw VANDONINCK Vera, geboren te Antwerpen op 12 februari 1974, echtgenote van de heer EL HAZIMI Joeri Ludo Maria, geboren te Mol op 30 september 1970, wonende te 2400 Mol, Bossestraat 89.

Gehuwd te Mol op 26 augustus 2005 onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract. Gewijzigd ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 5 december 2011, i met behoud van het stelsel, en tot op beden ongewijzigd.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam VANDONINCK VERA draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2400 Mol, Bossestraat 89.

* De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie urologie door de geneesheer-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de',1 vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden:,,:, met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking! ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met!i unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgecefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor heti medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn!! beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

n (iVoor-behouden aan het .Belgisch

" .Staatsblad

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de brede betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/1865te).

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door mevrouw Vandonick Vera, voornoemd, voor de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op honderd zesentachtig (186) aandelen, waarvan twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort.

- Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en gedeeltelijk volstort voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij Bank J. Van Breda & C°, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder dat wordt zijn mandaat uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer vennoot is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot ais zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige ; plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden ; verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alléén is hiertoe geen voldoende bewijs.

In al de akten die de vennootschap verbinden, zal de handtekening van de zaakvoerder(s) altijd voorafgegaan zijn van de hoedanigheid krachtens welke zij handelen.

De zaakvoerder(s) mogen onder eigen verantwoordelijkheid één of meer gevolmachtigden benoemen, voor alle verrichtingen van niet-medische aard, hun bevoegdheid vaststellen alsmede hun vergoeding en de voorwaarden van de uitoefening van hun mandaat,

* Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de 25s1e juni om 20.00 uur, Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. * Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden - aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VaBu ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling

van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het

beroepsgeheim van de vennoterL

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit

volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene

vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de

overgangsbepaiingen en werden volgende beslissingen genomen:

1, earste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 25 maart 2013 en eindigt op 31 december 2013,

2. eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 25 juni 2014.

3. Benoeming van een zeakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat zij als enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop

het gehele kapitaai aanwezig of vertegenwoordigd is.

Mevrouw Vandoninck Vera, voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder

benoemd voor de duur van haar medische activiteit.

Mevrouw ndoninck Vera bevestigt dat de uitoefeni van deze functie haar niet verboden is en

verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent haar ambt onbezoldigd uit zoiang een algemene vergadering haar, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4, Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de bvba MDMJ accountants, kantoor houdende te 2400

Mol, Molderdijk 124, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige

akte te vertegenwoordi tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank

voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastineadministraties,haneindea|daar

; aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve

verrichtingen van de Vennootschap uit te voeren.

6. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepas

sin van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap oprichtingDeze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

.VOORONTLEDENDUITTREKSEL  NotahaHeméDeGrae

i TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

_____ _ _______

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheidnotaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

xoruo: Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0512-011

Coordonnées
VANDONINCK VERA

Adresse
BOSSESTRAAT 89 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande