VANENCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANENCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.284.472

Publication

27/08/2014 : ME075604
20/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0452.284.472 Benaming

(voluit) VANENCO (verkort) .

t-

11141.1111.111.11111i1111

NEERGELEGD

8 -10- 2014

RECHTBANK eentDOPHANDEL AN.T..0,LFF,R, nfri MCHFLFN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Breendonkstraat 22B te 2930 VVILLEBROEK

(voiledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID "VANENCO"

Notulen van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30 september 2014, vóár registratie, blijkt dat:

Is bijeengekomen

De buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANENCO", met maatschappelijke zetel te 2930 Willebroek, Breendonkstraat 22 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer BTW BE 0452.284.472.

De vennootschap is opgericht volgens akte verleden voor Ludo Lamot te Niel op 15 maart 1994, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april 1994, onder nummer 19940401-132, en de statuten zijn voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Lucia Lamot te Niel op 23 december 1996, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 1997 onder nummer 970117-99.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluit 1- Fusievoorstel Verslagen

1) De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda,' aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

2)De vergadering besluit uitdrukkelijk te verzaken aan de toepassing van de fusieverslagen zoals bedoeld in de artikelen 694,§1, eerste lid en 695,2, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen. Niettegenstaande deze verzaking, heeft de Carl Rombaut, bedrijfsrevisor bij C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA, gevestigd. te 2600 Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 4 b 2.1, een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel, 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in nature in de in het kader van: deze fusie.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 22 september 2014 luiden als volgt

"Ondergetekende, burg. bvba C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap nietbeperkte. aansprakelijkheid VANENCO met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 22B bestaat uit`; de inbreng van aile vermogensbestanddelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; VANENCO Interieur niet maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 228 voor een bedrag van' 36.419,58 Euro en dit na de eliminatie van de onderlinge participatie.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Op de iaatete bla, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

- De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met de creatie van 1.787 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in nature zal worden vergoed door middel van de creatie van 1.787 aandelen zonder vermelding

van nominale waarde. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bestaat uit 22 bladzijden en mag enkel gebruikt worden in uitvoering van de voornoemde

inbrengoperatie naar aanleiding van de inbreng van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

VANENCO interieur.

Opgesteld te goeder trouw,

Antwerpen, 22 september 2014

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren burgerlijke BVBA

vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rom baut Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de overnemende vennootschap zal aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit uitdrukkelijk te verzaken overeenkomstig artikel 696,§1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen, aan de toepassing van artikel 696,§1, eerste lid, van het Wetboek van Venootschappen met betrekking tot de eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van vennootschap sedert de datum van het fusievoorstel.

Besluit 2- Besluit tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANENCO INTERIEUR', voornoemd, door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van duizend zevenhonderd zeven en tachtig (1.787) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 juli 2014.

De vennoten verklaren dat er in het voormelde fusievoorstel per materiële vergissing tweemaal verkeerdelijk werd beschreven dat er duizend achthonderd één en zeventig nieuwe aandelen (1.871) zouden worden gecreëerd, terwijl uit de berekening als uit de andere paragrafen van het fusievoorstel duidelijk blijkt dat het gaat om duizend zevenhonderd zeven en tachtig (1.787) nieuw te creëeren aandelen. Deze materiële vergissing wordt bij deze dan ook rechtgezet.

Besluit 3- doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 30 juni 2014.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive afgestoten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passive blijven aan deze akte gehecht

De vergadering besluit overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden en het doel van de over te nemen vennootschap "de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vanenco7- Interieur", te integreren dat van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg wordt de bestaande tekst van artikel 4 van de statuten van de overnemende vennootschap vervangen door de tekst die hieronder wordt beschreven onder punk 9.

Besluit 4- Bijzondere voordelen

De vergadering stelt vast overeenkomstig artikel 693, 8o van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Besluit 5 - Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar vennoten van duizend zevenhonderd zeven en tachtig (1.787) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

De hierna beschreven activa en passive worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

De boekhoudkundige toewijzing van de vermogensbestanddelen wordt als volgt vastgesteld:

Samenvattend: EURO EURO

Totaal ingebrachte Activa 104.731,87

Totaal ingebrachte Passiva -28.814,98



75.916,89

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn de voorgaande bedragen bepaald geworden rekening houdend met het feit dat de toewijzing van de inbreng op het eigen vermogen beperkt is tot het deel van de overgenomen vennootschap dat voor de fusie door een derde werd gehouden.

Het niet-vergoede deel van het eigen vermogen bedraagt: zeven en dertig duizend vijfhonderd dertig euro en negen en twintig eurocent (¬ 37.530,29).

Besluit 5bis - Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het 469.110.212, vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het hypotheekkantoor Mechelen, op 27 augustus 2014.

Besluit 6- Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zef, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringsprernies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen ln de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaarr, zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling yerfralle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schuldenen leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin

begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking

van de fusie. -

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

Besluit 7 - Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht  Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat:

1. zij besluit:

a)het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met negen duizend vierhonderd euro (¬ 9.400,00) te verhogen om het te brengen van tweeënvijftig duizend zeven en vijftig euro en vier en zestig eurocent (¬ 52.057,64) op één en zestig duizend vierhonderd zeven en vijftig euro en vier en zestig eurocent (¬ 61.457,64);

b)op de post «wettelijke reserve» een bedrag van negen honderd veertig euro (¬ 940,00) toe te rekenen en; c)op de post «overgedragen winst» een bedrag van tweehonderd zes en negentig euro en zeven en veertig eurocent (¬ 296,47) toe te rekenen.

d) op de post «investeringsreserve» een bedrag van vijf duizend zeven honderd drieëntwintig euro en vier en twintig eurocent (¬ 5.723,24) toe te rekenen.

e) op de post «beschikbare reserves» een bedrag van negentien duizend negen en vijftig euro en zeven en tachtig eurocent (¬ 19.059,87) toe te rekenen.

Overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen en van het K.B. van 30 januari 2001 zijn de voorafgaande bedragen bepaald geworden rekening houdend met het feit dat de toerekening van de inbreng op het eigen vermogen beperkt is tot het deel van de overgenomen vennootschap dat voor de fusie gehouden werd door derden. Het niet-vergoede deel van het eigen vermogen bedraagt: zeven en dertig duizend vijfhonderd dertig euro en negen en twintig eurocent (¬ 37.530,29).

2. zij besluit duizend zevenhonderd zeven en tachtig (1.787) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 1 juli 2014, en die zullen worden toebedeeld aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg.

Besluit 8 - Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notuien de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

Besluit 9- Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijzigingen

aan te brengen:

-Wijziging van artikel 4 van de statuten (betreffende het doel) om het doet van de over te nemen vennootschap "de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vanenco Interieur", te integreren dat van de overnemende vennootschap en bijgevolg de vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel;

1)0e groot- en kleinhandel, lm- en export, fabricage-en" pbaatsing -en aile activiteiten verbonden aan een onderneming van algemene schrijnwerkeril, onderneming van schrijn- en timmerwerk voor gebouwen, onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en schrijnwerk, onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, onderneming voor het leggen en plaatsen van parketvloeren, houten wand- en vloerbekledingen, en in het algemeen allerhande schrijn- en timmerwerk en aanverwante producten, uitgevoerd in hout, aluminium, ijzer, plastiek en andere grondstoffen, ondermeer:

-Deuren, ramen, trappen en afsluitingen,

vensterramen, vensterblinden en vliegenramen,

-Veranda's en rolluiken,

-Schrijnwerk voor schepen, boten en rollend materieel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Onderdelen voor geprefabriceerde huizen en paviljoenen, sauna's en dergelijke met inbegrip van de

montering ervan,

-Parketvloeren en andere bedekkingen van muren en vloeren en thermische en akoestische

-Metalen en niet metalen meubelen en houten stoelen,

-De vervaardiging van lijkkisten "

-Publiciteits- en uitstallingsartikelen,

-Spelen, speelgoed, kinderwagens en sportartikelen in hout en diverse stoffen en materialen.

Dit alles voor zowel particuliere als industriële doeleinden.

2)De groot- en kleinhandel, in- en export, fabricage en plaatsing van artikelen van plaatijzer voor niet-industrieel gebruik en van niet elektrische huishoudelijke apparaten, kunstvoorwerpen van non-ferrometalen en non-ferrolegeringen, andere dan koper en tin.

3)Alle activiteiten verbonden aan een publiciteitsonderneming, reciameagentschap, reclameverdeling en ontwerp, met inbegrip van het organiseren en inrichten van evenementen, vertoningen, feesten, voorstellingen, promoties, sportmanifestaties, cursussen, lessen, seminaries, conferenties en voordrachten en elle hieraan verbonden verkoop- en verhuuractiviteiten zoals ondermeer sanitair, tribunes, tenten, stoelen, tafels, bestek en dergelijke.

4)Tussenpersoon in de handel en de in- en verkoop, groot- en kleinhandel, makelaardij, in- en export van diverse goederen zoals onder meer: luxevoorwerpen, parfumerie, wijn en alcoholische dranken, papierwaren, textiel, relatie en geschenkartikelen, decoratiemateriaal, porselein, kristal, glaswerk, kleding, ferro- en nonferromaterialen, kunststoffen, elektrische en elektronische apparatuur, handel in nieuwe en tweedehands toestellen, radio-elektrische en audiomaterieel, inbegrepen speelplaten, compact discs en cassetten en de handel in nieuwe en tweedehands toestellen.

5)Het optreden als vastgoedmakelaar.

Algemene bouwonderneming, alle renovatie en veranderingswerken, alle werken aan gebouwen, zowel

ruwbouw ais voltooiing, verwerking van alle soorten materialen. in alle mogelijke constructies.

Onderneming van installatie van sanitair, loodgieterij en centrale verwarming.

Onderneming in onroerende goederen, beheer en onderhoud van onroerende goederen, evenals het

toezicht ondermeer als syndicus.

Het beheer, beleggen in en de uitbating van onroerende goederen en lichamelijke en onlichamelijke

roerende goederen en vermogens in de algemene zin, die haar toebehoren;

Aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten en in

waarde brengen van aile onroerende goederen, het optreden als tussenpersoon hierin, het optreden als

bouwpromotor en in het algemeen aile activiteiten verbonden aan de onderneming in onroerende goederen.

6)Groot- en kleinhandel, fabricatie en installatie van lichtreclames, verlichting, drijfkracht en

telefooninstallaties.

Uitvoering van aile technische en elektrische installaties.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard,

roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk

in verband staan met het maatschappelijk doel."

7)I-let vervaardigen van houten voorwerpen bestemd voor het bouwbedrijf voor welke de hoofdactiviteit van de onderneming bestaat uit het vervaardigen van die voorwerpen met dien verstande dat de arbeidsvoorwaarden, geldig voor de ondernemingen die aan het ressort van het Paritair Comité voor het bouwbedrijf behoren, van toepassing zijn op werklieden tewerkgesteld aan het plaatsen van voormelde houten voorwerpen.

8)De vervaardiging, de handel, de levering en plaatsing van diverse goederen zoals daar zijn, brandhout4.,

houtvezel en «hbutalioonVériàêri uit kurk of kurkagglomeraat, lijsten en lijstwerk, diverse sportartikelên,

en visgereedschap.

9)I-let vervaardigen of het laten vervaardigen, ongeacht de aangewende techniek, of het verhandelen, en dit in aile stadia van de afwerking, van verpakking bestaande in hoofdzaak uit hout, houtvezelplaten, spaanderplaten of uit multiplex, onder meer van kisten en kratten, fruit- en groentekisten, laadborden, kabelhaspels, vatten schotten en van enig ander voorwerp dat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op voormelde voorbeelden van verpakking. Voor de toepassing van het eerste lid wordt onder meer "ondernemingen die verpakkingen laten vervaardigen", verstaan, de ondernemingen waarvan de hoofdactiviteit . bestaat iri het vervaardigen van verpakkingen maar die daarvoor gedeeltelijk een beroep' doen 'op

onderaannemers, het terugwinnen, het opslaan, het herstellen of het verhandelen van de in het eerste lid bedoelde verpakkingen of het laten verrichten van voormelde activiteiten door derden; de onderneming, met uitsluiting van deze die tot het ressort van het paritair comité voor het havenbedrijf behoren, waarvan de werklieden in hoofdzaak tewerkgesteld zijn aan het vervaardigen, ongeacht de aangewende techniek en dit in aile stadia van de afwerking, de industriële verpakking, in hoofdzaak bestaande uit hout, houtvezelplaten, spaanderplaten of uit multiplex, met het oog op de opslag, het vervoer, of de distributie van goederen.

10)Onderneming voor binnenhuisinrichting, beperkt tot ontwerp en advies inzake binnenhuisinrichting, meer specifiek kunnen volgende activiteiten onder deze activiteit geplaatst worden:

-Het vervaardigen en afwerken van meubelen en van hun versiering, ongeacht de aangewende techniek, metalen meubelen uitgezonderd; onder "meubelen" wordt verstaan elk voorwerp dat of elke uitrusting die deel uitmaakt van een woning of van om het even welk ander gebouw, onder meer: zetels, kinder-, tuin-, school-, strand-, kampeer-, laboratorium-, kliniek-, kerk-, keuken-, kantoor-, radio-, en TV-meubelen, isothermische meubelen, hakborden en meubelen voor slagerijen, toonbanken, piano's en orgels, harmonium en andere houten muziekinstrumenten.

-Het ineenzetten en het afwerken van matrassen uit rubber of uit soortgelijke vervangingsstoffen wanneer deze activiteiten verricht worden in ondernemingen waar meubelen vervaardigd worden.

-Het vervaardigen van, de handel in en het plaatsen van lijsten en lijstwerk.

-Het vervaardigen van borstels en penselen, met inbegrip van het bereiden van de vezels en van het haar.

11)Het verhuren van ruimten voor tentoonstellingen, beurzen en feestelijkheden, het al dan niet bestendig uitstallen van koopwaar, manifestaties van welke aard dan ook en de inrichting van stands, tentoonstellingen en beurzen.

Zij mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening als voor rekening van derden en in de meest ruime zin.

Zij zal in het algemeen, zowel in België ais in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij mag zich omvormen in een vennootschap van een ander type, bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, opslorping of inschrijving of op welke manier ook deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, en vennootschappen die een gelijksoortig of bijkomstig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

-Wijziging van artikel 5 van de statuten (betreffende het kapitaal): wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen niet de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één en zestig duizend vierhonderd zeven en vijftig euro en vier en zestig eurocent (¬ 61.457,64).

Het is verdeeld in drieduizend acht honderd zeven en tachtig (3.887), aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn ondeelbaar en persoonlijk. Het bezit blijkt uit een vennotenregister dat gehouden wordt in de maatschappelijke zetel."

Besluit 10- Ontslagen en benoemingen van de zaakvoerder

De vergadering beslist de samenstelling van het bestuursorgaan niet te wijzigen.

Besluit 11 - Bevoegdheden

De vergadering machtigt de zaakvoerder voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de ' bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

Besluit 12- Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw LOFFENS Nancy, wonende te 2980 Zoersel, Jachthoornlaan 24, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

De vergadering verleent bijzondere macht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan hct Belgisch Steatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de rnstrumenteende notai is, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/01/2014 : ME075604
16/01/2013 : ME075604
13/01/2012 : ME075604
17/01/2011 : ME075604
09/02/2010 : ME075604
14/01/2009 : ME075604
16/01/2008 : ME075604
22/01/2007 : ME075604
27/01/2006 : ME075604
12/01/2005 : ME075604
13/01/2004 : ME075604
27/10/2003 : ME075604
11/01/2001 : ME075604
21/01/2000 : ME075604
17/01/1997 : ME75604
01/02/2016 : ME075604

Coordonnées
VANENCO

Adresse
BREENDONKSTRAAT 22B 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande