VANKAJO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANKAJO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.988.353

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.04.2014, GGK 18.06.2014, NGL 19.09.2014 14593-0536-008
21/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1 ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*14048334*

fwlvclrjeit;fid kr gfifFfo b'e.3: tifW aLflifûaiEk v~n tleepïznnde! to Asice`Wp, ei,

Griffie 12FFB,10t4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 5 4 5" 9 8 a" 3 5 3

Benaming

(voluit) : Vankajo Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 2530 Boechout, Binnensteenweg 210

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op 10/02/2014, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoot, VERHAEGEN Frank José René, geboren te Wilrijk op 13/1211960, wonend te 2530 Boechout, Binnensteenweg 210.

Naam: Vankajo Invest

Zetel: 2530 Boechout, Binnensteenweg 210

Poel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden met uitzondering van makelaardij, alle verrichtingen en alle studies die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van natura, door inlijving of door bestemming en met roerende goederen dienstig om te investeren of te beleggen en/of rechten die eruit voortkomen, evenals alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mede in verband staan, zoals bijvoorbeeld, het ontwikkelen, de promotie, het verkavelen, de aankoop, het productief maken, het ruilen, verbeteren, verhuren gemeubeld of niet, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw, de verdeling van onroerende goederen, evenals, het verlenen van diensten die er mede in verband staan, zoals maar niet beperkt tot, de bewakingsdienst, de veiligheid, het onderhoud en de instandhouding van de onroerende goederen.

De vennootschap kan leningen aan andere vennootschappen toestaan of zich borg stellen voor verbintenissen van derden, ook onder de vorm van hypothecaire borgstelling.

De vennootschap kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen en verrichtingen doen, die dienstig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenentwintig duizend zevenhonderd drieënveertig euro en vierenvijftig cent (29.743,54 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) stemgerechtigde aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke persoon, die tevens vennoot moeten zijn.

Het mandaat van zaakvoerder kan geheel of gedeeltelijk herroepen worden bij beslissing van de algemene vergadering,

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen stellen, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alleen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: VERHAEGEN Frank, voornoemd, Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkom-stig de wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s),

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één mei (01/05) en eindigt op dertig april (30/04) van ieder jaar, Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar bij neerlegging van het uittreksel om te eindigen op dertig april tweeduizend veertien

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni van ieder jaar, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

* Volmacht:

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vôôr registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van kaaphandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 17.06.2015, NGL 28.10.2015 15657-0522-008

Coordonnées
VANKAJO INVEST

Adresse
BINNENSTEENWEG 210 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande