VAPAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAPAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.627.909

Publication

17/07/2014
ÿþ Md %Mil:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111q1.1jt1111111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

08 MU 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0433.627.909

Benaming

(vola) "VAPAL"

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Antwerpsesteenweg 40-42, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering bevestiging fusie door vereniging van aile aandelen in één hand wijziging statuten

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 23/06/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3.

"EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", overgenomen vennootschap, besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op navermelde fusie.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", de` overgenomen vennootschap, besluit tot fusie over te gaan door overneming van haar vermogen door de, naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C°", met zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42, ondernemingsnummer 0417.045.758, de overnemende vennootschap, ten gevolge van vereniging van aile: aandelen van de overgenomen vennootschap in handen van de overnemende vennootschap en op basis van' de fusievoorstellen van de bestuursorganen van beide vennootschappen de dato 2 mei 2013.

Deze overname wordt verwezentijid zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C0" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 1 januari 2013«

Alle verrichtingen en handelingen, gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL" sedert die datum tot op 23/06/2014, zijn voor rekening van de naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C°".

Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VARA': met elle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C°".

Vaststelling door de algemene vergadering

enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", door de naamloze vennootschap "L, VAN PAESCHEN & C'" werd verwezenlijkt.

anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", definitief opgehouden heeft te bestaan«

TWEEDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "VAPAL".

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", voor de uitoefening van zijn mandaat, te weten de heer VAN PAESCHEN Xavier Léon Edwin Margaret, geboren te Sint-Niklaas op negentien mei negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 12.

Bijzondere voimachtdrager

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde in naam van de vennootschappen aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, aile documenten te tekenen en aile besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren: de BVBA Swinnen Kristof & Partners, te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 bus B.

. . _  .. ...

Op de laatste blz. van Lulk vermelden: Reeo : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ver- Voor ontledend uittreksel

behouden De notaris

aan het

Belgisch Staatsblad



Tom Bogaert

- afschrift akte

- verslag raad van bestuur

- staat actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: to;Rec Naam en hoedanigheid van de instrunienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/06/2013
ÿþMod Word 11.1

Luilte

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie k jute i. 3

Ondernemingsnr : 0433627909 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 40-42, 2630 AARTSELAAR (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Voorstel tot fusie door overneming van de BVBA VAPAL door de NV L. VAN PAESCHEN & Co.

De bestuursorganen, zijnde de zaakvoerders of bestuurders, van de vennootschappen VAPAL BVBA en L, VAN PAESCHEN & CO NV, hebben op 2 mei 2013 gezamenlijk beslist om aan hun vennoten voor te stellen over te gaan tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van de artikel 676 W.Venn. en overeenkomstig de procedure uitgeschreven door de artikelen 719 e.v. W.Venn_ tussen enerzijds de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAPAL ("Overgenomen vennootschap") en de naamloze vennootschap L. VAN PAESCHEN & CO ("Overnemende vennootschap").

Het voorstel van de bestuursorganen wordt geformaliseerd in onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 719 W,Venn. ( procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen ). Dit artikel schrijft voor dat het fusievoorstel ten minste vermeldt

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzoridere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd

Dit fusievoorstel zal neergelegd worden door de beide bestuursorganen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vennoten van belde vennootschappen zullen uitgenodigd worden tot een Buitengewone Algemene Vergadering die over de voorgenomen fusie zal beslissen ten minste zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

A.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.0e overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is L. VAN PAESCHEN & CO, Zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en heeft haar maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42.

Haar doel luidt als volgt

De vennootschap heeft tot doel

VAPAL

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_ . 1

c Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon.Alle leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede sociale adviezen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.Handel in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening.Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard.

Alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel aanbelangen, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden. Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars, inzonderheid met aile representatieverrichtingen, niet het beheer van alle rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onder agentschap en inspectie; bureau voor de controle van goederen en materieel ( expertises ).

Zij mag bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting, door inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, geïnteresseerd zijn in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verband houdend doel, of welke de verwezenlijking van haar doet kunnen begunstigen, of haar een zakenrelatie kunnen zijn; ook door het verlenen van haar borgstelling of zakelijke waarborgen.

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap warden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap. Daartoe zal een staat van activa en passiva worden opgesteld die op het ogenblik dat de buitengewone algemene vergadering over de fusie beslist niet ouder is dan drie maanden. Tevens zal het bestuursorgaan aan de buitengewone algemene vergadering een verslag voorleggen waarin de voorgestelde doelwijziging wordt toegelicht en gemotiveerd, een en ander bij toepassing van artikel 559 W.Venn,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 62.000,00 Euro en is vertegenwoordigd door 1.600 aandelen. Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De actuele bestuurders zijn ; dhr. Luc Van Paeschen, mevr. Winnefred Blindeman, VAPAX BVBA vertegenwoordigd door dhr. X, Van Paeschen,

2.De overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is VAPAL BVBA, Zij heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42.

Haar doel luidt ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel

-Als makelaar optreden in aile verzekeringscontracten; het optreden als agent voor één of meerdere spaarkassen en bankinstellingen, het optreden als tussenpersoon voor het verstrekken van leningen en kredieten; -Raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen; -Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand;

-Verder het huren en verhuren van gebouwen; - Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

-Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

-Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

-Management en deelname in he bestuur van andere vennootschappen.

-Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris. - De vennootschap mag in België en In het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële, en financiële handelingen' stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. - Zij mag eveneens belangen hebben wij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. -De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken. Zij mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 18.592,01 Euro en is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen. Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

De actuele zaakvoerder is dhr. Xavier Van Paeschen

c ~

4 B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap VAPAL BVBA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap L. VAN PAESCHEN & CO NV vanaf 1 JANUARI 2013. De fusie zal juridisch tot stand komen vanaf de datum van de overeenstemmende fusiebesluiten door de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van VAPAL BVBA en L. VAN PAESCHEN & CO NV.

C.RECHTEN DIE DE OVERENEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden. Er bestaan geen andere effecten dan kapitaalaandelen binnen de over te nemen vennootschap.

D.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de Bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, noch aan de Bestuursorganen van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Statutenwijzingen

Onmiddellijk na het fusiebesluit zullen de statuten van de overnemende vennootschap gewijzigd worden in de zin van de hierboven opgenomen doeluitbreiding.

Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap VAPAL BVBA verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen of titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik enz.).

Huurcontracten

De overgenomen vennootschap is geen huurder van gebouwen of terreinen,

Fiscale uitwerking

De bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschap verklaren dat het de bedoeling is

van de partijen om de hierbij geplande met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te

laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW Wetboek.

Kosten

De kosten verbonden aan de fusie zullen voor 100 % gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Informatie-uitwisseling en confidentialiteit

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten alle nuttige Informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen. '

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Neerlegging

~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

De comparanten geven aan L. VAN PAESCHEN & CO NV, 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrok-eken vennootschappen.

De comparanten geven aan dhr. Kristof Swinnen, Aarschotsesteenweg 232 B, 2500 Lier, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt in 6 exemplaren te Antwerpen op 02.05.2013.

De 6 originele exemplaren van dit fusievoorstel hebben de volgende bestemming

één exemplaar zat bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overgenomen vennootschap;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de overnemende vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de overgenomen vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden,

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de notaris;

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de accountant.

L. VAN PAESCHEN & CO NV VAPAL BVBA

De bestuurders De zaakvoerder

VAPAX BVBA Dhr. Xavier Van Paeschen

vertegenwoordigd door dhr. X. Van Paeschen.

Dhr. Luc Van Paeschen

Mevr, Winnefred Blindeman

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 17.06.2013 13183-0503-009
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.08.2012, NGL 22.08.2012 12436-0186-009
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.08.2011, NGL 29.08.2011 11467-0379-012
15/12/2010 : AN262296
30/04/2010 : AN262296
03/07/2009 : AN262296
04/09/2008 : AN262296
02/07/2007 : AN262296
06/09/2006 : AN262296
06/09/2006 : AN262296
06/10/2003 : AN262296
16/08/2002 : AN262296
06/04/1988 : AN262296

Coordonnées
VAPAL

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 40-42 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande