VAPAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAPAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.600.223

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 20.06.2014 14198-0502-015
22/12/2014
ÿþ Mod Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.600.223 Benaming

(voluit) : VAPAX (verkort)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel Antwerpen

10 DEC. 2011t

afdeisng Antwerpen

Griffie

Rechtsvorm : besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lemméstraat 12 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

Bij besluit van een bijzondere algemene vergadering de dato 8 december 2014 worden de volgende zaken éénparig beslist

- Mevr. Winnefred Blindeman (NN 46.02.19-288-47), wonende te Antwerpsesteenweg 17B te 2634; Aartselaar wordt aangesteld als zaakvoerder en dit vanaf 01/01/2015.

Volmacht

Wordt aangesteld tot bijzonder volmachtdrager teneinde in de naam van de vennootschappen alle. formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de. ondernemingslokketten, de rechtbanken van koophandel, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te, vervullen, alle documenten te tekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren Swinnen Kristof, accountant en belastingconsulent, kantoor houdende te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 2328,; en zijn medewerkers.

Dhr Kristof Swinnen

Accountant

Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13208-0035-014
28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

III!!1à11111

1

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 JAN. 2015

afdelin rrif pen

Ondernerningsnr : 0861.600.223

Benaming

(voluit) ; "VAPAX"

Íverkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lemméstraat 12, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 15/12/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, opgemaakt op tien december tweeduizend veertien, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per dertig november tweeduizend veertien, daar de vennoot erkent afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"- Verhuring van roerende goederen. Meer bepaald de aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, huur en verhuur van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen.

- Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen.

Artikel 3 van de statuten zal voortaan luiden als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon.

Alle leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede alle bedrijfseconomische en managementsadviezen in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, huur en verhuur van allerhande bureelmeubilair en bureelmateriaal, hard- en software en bureelbenodigdheden.

Handel in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening.

Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard.

Alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel aanbelangen of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

), 4 Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars, inzonderheid met alle representatieverrichtingen, met het beheer van alle rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onderagentschap en inspectie; bureau voor de controle van goederen en materieel (expertises).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Zij mag bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting, door inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, geïnteresseerd zijn in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verbandhoudend doel, of welke de verwezenlijking van haar doel kunnen begunstigen, of haar een zakenrelatie kunnen zijn; ook door het verlenen van haar borgstelling of zakelijke waarborgen.

Alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het deelnemen in alle bestaand of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan.

Het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als buitenland, op de wijze die zij het meest geschikt acht.

Verhuring van roerende goederen. Meer bepaald de aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, huur en verhuur van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen.

Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere Intellectuele rechten.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doeL Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist als nieuwe bijkomende zaakvoerder te benoemen, voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 15/12/2014: mevrouw BLINDEMAN Winnefred Bertha Mary, geboren te Afsnee op negentien februari negentienhonderdzesenveertig, [Rijksregister nummer: 46.02.19-266.471, wonende te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 17 B.

Hier vertegenwoordigd door de heer VAN PAESCHEN Xavier Léon Edwin Margaret, geboren te Sint-Niklaas op negentien mei negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 12 ingevolge onderhandse volmacht de dato 15/12/2014.

Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat. ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Swinnen Kristof & Partners", gevestigd te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 B, vertegenwoordigd door de heer Kristof Swinnen, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift ake +

- verslag van de zaakvoerder - staat actief en passief

- cobrdinering van de statuten

+~. ~ .



Voor-b 'riouen aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 12.06.2012 12180-0481-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 29.08.2011 11467-0377-014
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.08.2010, NGL 13.08.2010 10411-0009-015
16/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_





Y h

II

*1505 277*







Ondernemingsnr : 0861.600.223

Benaming

(voluit) : "VAPAX"

(verkort) :

RLctltbari K Y 3n kDC r^.'" `, ~?" l

Ant,+:e" r. e^

a 3 APR. 2015

afdeling attiffieân

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lemméstraat 12, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 27/03/2015, neer te leggen op het derde registratiekantoor te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld ten belope van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar driehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 318.600,00).

TWEEDE BESLISSING

Inschrijving.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven door de enige vennoot, de heer VAN PAESCHEN Xavier Léon Edwin Margaret, geboren te Sint-Niklaas op negentien mei negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 12, voor driehonderdduizend euro (¬ 300,000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Volstorting.

De comparant verklaart dat de inschrijving in geld volledig werd volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Vergoeding voor de inbreng.

De vergadering beslist dat als vergoeding voor deze inbreng door de enige vennoot, de heer VAN PAESCHEN Xavier, geen nieuwe aandelen uitgegeven worden, zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 318.600,00). en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde." VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coordinatie van de statuten en de neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Swinnen Kristof & Partners", gevestigd te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 B, vertegenwoordigd door de heer Kristof Swinnen, aan wie de volmacht wordt verleend, om alle nuttige of; noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, niet inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W.,: een Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat, noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste biz_ van Luie vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- j

behouden

aard hbt

Belgisch

Staatsblad Voor ontledend uittreksel

I De notaris

Tom Sogaert

- afschrift akte +

- coordinering van de statuten

<).

10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 03.07.2009 09375-0379-014
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 26.06.2008 08291-0123-016
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.03.2007, NGL 28.03.2007 07098-3197-016
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 06.07.2006 06421-3535-016
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 30.06.2005 05386-0895-013

Coordonnées
VAPAX

Adresse
LEMMESTRAAT 12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande