VAREN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAREN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.893.332

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0230-011
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0530-010
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11244-0012-011
09/03/2015
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L'a -



r ligna

Rechtbank van koophandel

Anlweroen

2 5 FEB. 2015

afdeling Rittverpen

Ondernemingsnr : 0890.893.332

Benaming

(voluit) VAREN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Kattendijkdok  Westkaai 41/0601

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 11 december 2014 om

09.30 uur. Geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen I-AA, op 22 december 2014, 29 bladen en 0

verzendingen, register 5, boek 223, blad 083, vak 0014. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger.

Blijkt wat volgt:

a) De enige vennoot is aanwezig, houder van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT

De zaakvoerder wijst er de vergadering op dat, op basis van de balans de dato 30 september 2014, méér dan de helft van het geplaatst kapitaal verloren ging.

Ten aanzien van de bepaling van artikel 332 en 333 van het wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering de activiteiten van de vennootschap stop te zetten.

De zaakvoerder verwijst naar het verslag de dato 8 december 2014 waarin wordt beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris terzake de volgende opmerkingen te acteren :

Volgens de balans de dato 30 september 2014, blijkt er een verlies te bestaan zodat het netto-eigen vermogen, minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Aangezien aldus meer dan de helft van het maatschappelijk kapitaal verloren is gegaan, en zelfs gedaald is tot. beneden het bij de wet voorgeschreven minimum kapitaal, heeft de zaakvoerder vastgesteld dat het artikel 332 en 333 van het wetboek van vennootschappen van toepassing is.

De algemene vergadering der vennoten besluit de vennootschap stop te zetten zoals opgenomen in de notulen van de zaakvoerder de dato 8 december 2014.

TWEEDE BESLUIT :

De vergadering beslist, na kennisname van voormelde verslagen, tot de ontbinding van de vennootschap en dit vanaf heden.

DERDE BESLUIT : verzaking aanstelling vereffenaar :

De vennoot verklaart uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel I94 van het wetboek van vennootschappen. De vennoot verklaart en erkent dat alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van dit proces-verbaal, niets meer te vereffenen valt, uitgezonderd de eventuele belastingsschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren, en de vereffeningskosten welke evenwel de ontbinding en vereffening in één akte niet verhinderen.

VIERDE BESLUIT : goedkeuring van de jaarrekening en de verkorte jaarrekening en kwijting aan de zaakvoerder:

De jaarrekening met betrekking tot het boekjaar 2013 werd goedgekeurd door de algemene vergadering de dato 20 juni 2014. De vergadering beslist tot goedkeuring van de verkorte jaarrekening met betrekking tot de periode tussen het laatste volledig afgesloten boekjaar en onderhavig besluit tot ontbinding. Er wordt tevens kwijting verleend aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

Ondergetekende notaris wijst op de verplichting tot openbaarmaking van deze jaarrekeningen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT : ontslag van de zaakvoerder :

Ten gevolge van de ontbinding aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap, te weten de heer van Wijk Johannes Jacobus, geboren te Rotterdam (Nederland) op negentien januari negentienhonderd zesenvijftig, rijksregisternummer 56.01.19-507.09, echtgescheiden, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Kattendijkdok Westkaai 41 bus 601.

ZESDE BESLUIT : afgifte maatschappelijke goederen :

De vennoot is, door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het hele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

Dienaangaande verklaart de bvba "Varen Invest", alhier vertegenwoordigd door haar enige vennoot en zaakvoerder, zoals gezegd, af te geven, in het kader van de vereffening van de vennootschap aan de enige vennoot, alhier thans aanwezig, die destijds bij de aankoop van de hierna beschreven goederen reeds vennoot was, één/honderdste in volle eigendom en achtennegentig/honderdsten in vruchtgebruik voor een termijn van twintig jaar ingaande op negenentwintig april tweeduizend en acht, van :

Stad Antwerpen, district Antwerpen, zevende kadastrale afdeling :

In een gebouwencomplex genaamd "Kattendijkdok-Westkaai", gelegen Kattendijkdok-Westkaai 41, gekend ten kadaster sectie G nummer 0129/05, voor een oppervlakte van 1 hectare vijfenveertig are éénenzestig centiare :

a) In Toren Westkaai 1 :

Het appartement op de zesde verdieping, gemerkt "T1.06.01", omvattende :

- in privatieve en uitsluitende eigendom

hall, living met open keuken, berging, toiletruinnte, drie slaapkamers, een badkamer, een douche, nachthall, terras.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

* tweehonderd negenennegentigtienduizendsten van de bijzonder gemene delen van Toren Westkaai 1,

* driehonderd negenentachtig/honderdduizendsten van de algemeen gemene delen van het gehele gebouwencomplex, waaronder de grond.

b) In de parkeergarage, Westkaai Fase 1 :

De berging gemerkt "B.-2.12" in de ondergrondse verdieping -2, omvattende :

- in privatieve en uitsluitende eigendom :

de berging zelf.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

* tweeëntwintig tienduizendsten van de bijzondere gemene delen van Parkeergarage Westkaai Fase 1.

* zeven/honderdduizendsten van de algemeen gemene delen van het gehele gebouwencomplex, waaronder de

grond.

De dubbele autoboxgenaamd "P. -2.14" op de ondergrondse verdieping - 2, omvattende

- in privatieve en uitsluitende eigendom : de autostaanplaats zelf.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

* honderd vijfenvijftig/tienduizendsten van de bijzonder gemene delen van Parkeergarage Westkaai Fase 1.

* zevenenveertig/honderdduizendsten van de algemeen gemene delen van het gehele gebouwencomplex, waaronder de grond.

Oorsprong van eigendom :

Voormelde onroerende goederen horen voor één/honderdste in volle eigendom en achtennegentig/honderdsten in vruchtgebruik voor een termijn van twintig jaar ingaande op negenentwintig april tweeduizend en acht toe aan de bvba Varen Invest te Antwerpen, ondernemingsnummer 0890.893.332 en voor één/honderdste in volle eigendom en achtennegentighonderdsten in blote eigendom bezwaard met zakelijk vruchtgebruik, voornoemd, aan de heer van Wijk Johannes Jacobus te Antwerpen om het in deze verhoudingen aangekocht te hebben van de NV Kattendijkdok te 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer 0863.854.482 bij akte verleden voor Notaris René Van Den Bergh, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deckers, De Graeve, Sledsens & Van Den Bergh" geassocieerde notarissen te Antwerpen, houder der minuut en notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op negenentwintig april tweeduizend en acht, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen onder nummer 57-T--06 mei 2008-04923.

De NV Kattendijkdok, voornoemd, was eigenaar van voormeld goed , de gebouwen om deze zelf te hebben laten oprichten, op de grond aangekocht van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, autonoom gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid, met zetel te Antwerpen, bij akte verleden voor de heer Johan Huybrechts, eerstaanwezend inspecteur, commissaris bij het Aankoopcomité van Antwerpen, op zeven april tweeduizend en vijf, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 57-T-15-06-2006-06440. Voorwaarden van de afgifte.

Ingevolge deze afgifte behoren voorschreven goederen thans toe aan de heer van Wijk Johannes, voornoemd, in volle eigendom.

ZEVENDE BESLUIT : sluiting van de vereffening :

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap, De comparanten verklaren voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De comparanten verklaren dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden gesteld overeenkomstig artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen : er zijn geen passiva in de vennootschap, uitgezonderd de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren, en de vereffeningskosten, er werd geen vereffenaar aangesteld en alle vennoten zijn alhier aanwezig en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Varen Invest" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ACHTSTE BESLUIT : Bewaring van boeken en bescheiden :

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres : 2000 Antwerpen, Kattendijkdok Westkaai 41 bus 601.

NEGENDE BESLUIT : volmacht :

1, De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bvba "Accountantskantoor I. Verschaeren & H. Mertens" gevestigd te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen; evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris het nodige te doen voor neerlegging in het vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatblad. De vergadering wordt vervolgens , gesloten.

2. De vennoten stellen hierbij tevens aan tot bijzondere gevolmachtigde, de heer van Wijk Johannes, voornoemd, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te kunnen doen voor de uitkering van het vermogen van de vennootschap aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit en het vereffenen van de daarop : respectievelijk verschuldigde belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 11

december 2014, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 29.06.2010 10251-0387-011
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.06.2009 09274-0258-010

Coordonnées
VAREN INVEST

Adresse
KATTENDIJKDOK, WESTKAAI 41, BUS 0601 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande