VASTEMA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASTEMA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.951.164

Publication

18/09/2014
ÿþRechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Generaal Deschachtstraat 22 bus 2- 2860 Sint-Katelljne-Waver

Onderwerp(en) akte statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerde notaris te Mechelen op negenentwintig juli tweeduizend veertien, dat er is

gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Vastema Consulting, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Generaal Deschachtstraat 22 bus 2.

Ondernemingsnummer 0445.951.164.

Opgericht onder de benaming "Sjoko Tofr bij akte verleden voor notaris Paul Schotte te Mechelen op elf december negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig december negentienhonderd eenennegentig, onder nummer 911231-786.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door geassocieerde notaris Amout Schotsmans te Mechelen op tweeëntwintig juni tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juli daarna, onder nummer 05107722«

De algemene vergadering heeft als volgt beslist

Eerste agendapunt: uitbreiding van het maatschappelijk doel

VorgenS artikel 287 Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de uitbreiding van het doel die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 30/06/2014.

Aile vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

"De vennootschap heeft tot doel:

- De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

Activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor hetzij het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, hetzij het uitoefenen van de functie van syndicus of rentmeesterschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

Aile onroerende verrichtingen inzonderheid de constructie, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, onroerende leasing, promotie, ontwikkeling, makelarij, het beheer en de uitbating, alsmede de uitbating op welke wijze ook van aile onroerende goederen en materialen, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van haar doel.

Activiteiten van landmeterij en alle vormen van expertises.

Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verzorging, klein- en groothandel van sportartikelen en -kleding alsook van aile andere handelsgoederen, producten en stoffen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen en andere manifestaties.

De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

Het toestaan van kredieten.

Het afsluiten van verzekeringen«

Het nemen van participaties in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel.

Het beheren van vennootschappen al dan niet met een verschillend doel,

, het verwerven, bemiddelen, verkavelen, ordenen en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promoveren van en makelen van onroerende goederen, alsmede aile weikdanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van de onroerende leasing en dit zowel in het binnenland als in het buitenland. . het uitvoeren en/of coördineren van algemene ondernemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van aile hoegenaamde onroerende goederen, het optrekken van nieuwbouw, parken en beplantingen, de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook aankoop, verkoop, verhuring en in het algemeen de handel van ah producten en materialen van welke aard ook op

GEERGELEGD

iireow«....emuirinhe«.fflelemminneordowlememeramere..........

BEL

ModWorr111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVIONITEU

11 -0

BELGISCH

*14172170*

Ondememingsnr 0445.951.164

Benaming (voluit) : Vastema Consulting (verkort)

22 -08- 2014

BLAu Griffie

FiecHillV41( val KOOPrIANqal.

WÇ4iN, uld:

- 201

TAATE,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 tegenspraak of niet, evenals aile verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en aile werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, aile regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening ais voor rekening van derden; ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van aile onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van aile metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, aile dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen en met niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faiencewerken, plafonnerings- en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken, warmte installaties, koude installaties, installaties veer afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of electriciteit. . Gevelreinigingswerken, leveren en/of plaatsen van rolluiken en zonneweringen, restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen, alle werken van muur- en wandbekleding, vloerbedekkingen, parketwerken, aile electriciteitswerken, zowel huishoudelijk als binnenhuis als nijverheidsinstallaties, aile binnenhuisinrichtings- en versieringswerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge . Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken, recreatieterreinen, zoals siertuinen, (mini)golf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen.

Het graven en/of nivelteren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en watesiopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van aile smeed- en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatie-terreinen.

" Voor aile inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementinrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen zowel privé als in de publieke sector:

a. uit te voeren in aile beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

b. te promoveren door investering, financiering of lening, van alle installaties, van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën of brevetten die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating;

c. te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties, die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van standen voor beurzen in binnen- en buitenland, - Adviezen verstrekken en bijstand verlenen inzake aan- en verkoopbeleid, algemeen bedrijfsbeleid, personeelsbeleid, management consulting, training van personen; agentschap voor public relations. Het organiseren van conferenties, seminaries, persconferenties en in het algemeen diensten aan bedrijven waaronder imagovorming en public relations van bedrijven en personen.

Verkrijging en beheer van een onroerend en roerend patrimonium, onder andere door het nemen van participaties in gelijk welke bestaande of nog op te richten ondernemingen. De vennootschap mag ook bestuursfuncties en managementfuncties in andere ondernemingen waarnemen.

Tussenpersoon in aan- en verkoop, Import en export van aile goederen, met andere woorden, aile trading-activiteiten. Deze opsomming is niet beperkend.

Aile commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: de nijverheid, handel en exploitatie van al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de automobielnijverheid, vaartuigen en vliegwezen alsook aile mechanische, electrische en andere constructiewerken. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op; de nijverheid, handel en exploitatie van ai hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de textielnijverheid. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap zat op aile wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal aile industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel."

Tweede agendapunt: wijziging boekjaar

De buitengewone algemene vergadering besluit om het boekjaar te wijzigen zodat dit voortaan loopt van één januari tot eenendertig december.

Voor- Luik B - wr-voin

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op eenendertig juli tweeduizend veertien eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

Artikel 10.

Derde agendapunt: verplaatsing iaarvergadering

In aansluiting met het vorige agendapunt, besluit de buitengewone algemene vergadering om de datum voor het houden van de jaarvergadering te verplaatsen, zodat de gewone algemene vergadering voortaan jaarlijks zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Vierde agendapunt: verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op drieëntwintig december tweeduizend en elf onder nummer 11193116, werd de maatschappelijke zetel met ingang van 1 december 2011 verplaatst van Mereldreef lite 3140 Keerbergen naar Generaal Deschachtstraat 22 bus 2 te 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Vijfde agendapunt: wijziging artikel 6 van de statuten

Uit artikel 6 van de statuten wordt geschrapt: "bij overlijden van de heer Van Steen Eddy, voornoemd, zal lise Verbeemen automatisch zijn plaats innemen, en "bij ontslag van de heer Van Steen Eddy, mevrouw lise Verbeemen zijn plaats zal innemen, behoudens haar uitdrukkelijke schriftelijke weigering".

"ARTIKEL ZES - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, te weten: de heer Van Steen Eddy, Anna Constant, geboren te Wilrijk op zeventien februari negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Generaal Deschachtstraat 22 bus 2, nationaal nummer 690217 03925, die gedurende de ganse duur van de vennootschap het ambt van zaakvoerder zal waarnemen met ingang van één juli tweeduizend en vijf.

Elke zaakvoerder is bevoegd om afzonderlijk in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doeL

Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden zijn of aan een machtiging door de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

De vennootschap zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten voor aile handelingen van bestuur of beschikking. Hij mag zonder de toelating van de algemene vergadering aile contracten afsluiten, aile roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, aile hypotheken en inpandgeving verlenen, zelfs met beding van gedwongen uitvoering, ingevolge artikel 1560 en volgende van het gerechtelijk wetboek, verzaken aan aile zakelijke rechten, handlichting verlenen van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, evenals van aile overschrijvingen of bevelschriften en beslag nemingen en andere, de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen, dit alles zowel voor als na betaling, het gebruik van de beschikbare fondsen en van de reserves bepalen, schikkingen treffen, dadingen aangaan.

De hiervoor aangehaalde opsomming is niet beperkend doch slechts aangehaald als voorbeeld.

De zaakvoerder mag aan om het even welke volmachtd rager, bijzondere wel bepaalde machten verlenen De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals aile gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap door de zaakvoerclen

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is, en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd."

Zesde agendapunt: aanpassing van de statuten

De buitengewone algemene vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voorgaande agendapunten.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Din Consulting bvba, Liersesteenweg 173L te 2220 Heist-op-den-Berg, ondemenningsnummer 0466.697,682, vertegenwoordigd door Nadine Dussart, zaakvoerder, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of Directe belastingen en/of bij aile administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergeleg&

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van activa en passive







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 09.12.2013, NGL 07.01.2014 14004-0125-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 28.01.2013, NGL 30.01.2013 13024-0257-012
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 23.03.2012, NGL 12.11.2012 12636-0198-012
23/12/2011 : LE094259
31/03/2009 : LE094259
04/03/2008 : LE094259
07/02/2007 : LE094259
25/07/2005 : LE094259
08/07/2005 : LE094259
28/09/2004 : LE094259
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0578-010
17/07/2003 : LE094259
30/12/1995 : ME72819
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0292-009

Coordonnées
VASTEMA CONSULTING

Adresse
GENERAAL DESCHACHTSTRAAT 22, BUS 2 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande