VASTNED RETAIL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VASTNED RETAIL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.391.860

Publication

20/05/2014
ÿþme 11.1

~Lu[k B I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rachlhank van kocphander

hrvhuarpen

0 0 MEI 201/1

adgTfié ntwerpen



Ondernemingsnr : BE0431.391.860

Benaming (voluit) : Vastned Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 30 april 2014 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Wijziging artikel 8 van de statuten (aard van de aandelen'l

De algemene vergadering heeft besloten om elke verwijzing in artikel 8 van de statuten naar aandelen aan' toonder te schrappen en dit artikel integraal te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de; agenda, nl :

De aandelen zijn op naam of in de vorm van gedematerialiseerde effecten, Op de maatschappelijke zetel wordt een register bijgehouden van de aandelen op naam, waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen. inschrijvingscertificaten op naam zullen aan de aandeelhouders afgeleverd worden.

Elke overdracht onder levenden of naar aanleiding van overlijden, alsook elke omruiling ; van effecten worden in voormeld register ingeschreven

Wijziging artikel 22 van de statuten (deelneming aan de algemene vergadering)

De algemene vergadering heeft besloten om elke verwijzing in artikel 22 van de statuten naar aandelen aan; toonder te schrappen en dit artikel integraal te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van de agenda, n1:

Het recht om aan een algemene vergadering deel te nemen en er het stemrecht uit te oefenen, is afhankelijk van de boekhoudkundige registratie van de aandelen op naam van de aandeelhouder op de veertiende dag; vóór de algemene vergadering om vierentwintig uur (Belgische tijd) (hierna de 'registratiedatum' genoemd),; hetzij door hun inschrijving in het register van de aandelen op naam van de vennootschap, hetzij door hun; inschrijving op de rekeningen van een erkende rekeninghouder of van een vereffeningsinstelling, ongeacht het; aantal aandelen in het bezit van de aandeelhouder op de dag van de algemene vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten eenj 1j attest overleggen dat door hun financiële tussenpersoon of erkende rekeninghouder werd afgegeven en waaruit; blijkt hoeveel gedematerialiseerde aandelen er op de registratiedatum in hun rekeningen zijn ingeschreven op naam van de aandeelhouder en waarvoor de aandeelhouder heeft aangegeven te willen deelnemen aan de algemene vergadering van de vennootschap. Deze neerlegging moet ten laatste op de zesde dag vdór de datum; van de algemene vergadering worden verricht op de maatschappelijke zetel of bij de in de uitnodiging

genoemde instellingen. ?

De eigenaars van aandelen op naam die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten de vennootschap; per gewone brief, fax of e-mail uiterlijk de zesde dag váár de datum van de vergadering op de hoogte brengen van hun voornemen."

Volmachten en machtigingen

;! De algemene vergadering heeft besloten om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten van de vennootschap te coördineren en een exemplaar daarvan neer te leggen op de griffie van de rechtbank van' koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 6 mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i 1, { mod i1.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e Bijlage : volledig afschrift + gecoördineerde statuten























Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2014
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

141 970

N

d

11

br

E SI

III

Rechtbank van koophandel

' AnhverAen

13 MEI mit

afdelP6RfieErpen

Ondernemingsnr : 0431.391.860

Benaming

(vaut) : Vastned Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming van bestuurders - Kennisname einde mandaten bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 30 APRIL 2014

1. De algemene vergadering keurt de herbenoeming goed van EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chris Peeters, de heer Hubert Roovers en de heer Taco de Groot, als bestuurders van de, vennootschap.

Het mandaat van EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chris Peeters, eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 zal gehouden worden en waarop zal besloten worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016. De vergadering vermeldt dat deze bestuurder als onafhankelijk dient te worden beschouwd in de zin van artikel 526 ter van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chris Peeters, is: bezoldigd.

Het mandaat van de heer Hubert Roovers eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 zal gehouden worden en waarop zal besloten worden tot goedkeuring van de jaarrekening, afgesloten per 31 december 2014. Het mandaat van de heer Hubert Roovers als bestuurder is bezoldigd.

Het mandaat van de heer Taco de Groot neemt een aanvang op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 zal gehouden worden en waarop zal besloten worden tot, goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016. Het mandaat van de heer Taco de Groot; als bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur van de vennootschap aldus en met ingang heden als volgt is samengesteld:

- De heer Jean-Pierre Blumberg, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

- De heer Nick van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015).

- EMS() BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chris Peeters, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016),

- De heer Hubert Roovers (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014).

- De heer Taco de Groot (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016).

- De heer Tom de Witte (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.









Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2, De algemene vergadering neemt kennis en bekrachtigt het einde van de mandaten als bestuurder van de vennootschap van de heer Reinier van Gerrevink (met ingang vanaf 6 april 2011), de heer Paul Christiaens (met ingang vanaf 7 april 2010) en de heer Gerard Philippson (met ingang vanaf 7 april 2010),



Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Algemeen Directeur en Voorzitter van het directiecomité

Mevrouw Inge Tas

Financieel Directeur en lid van het directiecomité

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t-ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 19.05.2014 14130-0455-073
26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 19.05.2014 14130-0446-075
14/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tt 311( val) 1cCCpi2nutt

Antwerpen

O 4 NOV, 2014

afdeling Antwerpen

Lerne

MAM\ ~

~ 1

I1111

i

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsnr : 0431.391.860

Benaming

(voluit) : Vastned Retail Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 27 OKTOBER 2014

6. De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Thomas De Witte woonachtig te Kamerlingh Onnesstraat 69, 2984 ED Ridderkerk, Nederland, als bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang van 1 november 2014.

Bijgevolg is de raad van bestuur van de vennootschap met ingang van 1 november 2014 als volgt samengesteld:

- De heer Jean-Pierre Blumberg, onafhankelijke bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

- De heer Nick van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

- EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chis Peeters, onafhankelijke bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016)

- De heer Hubert Roovers (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

- De heer Taco de Groot (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016)

(.-.)

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Algemeen Directeur en Voorzitter van het directiecomité

Inge Tas

Financieel Directeur en lid van het directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2014
ÿþLUIK B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

`~!'~

º%/" ~:e. ~ ~ ''11'~';'i

mod 11.1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla+

amen

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van kor." phcndel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 4 NOV. 2014

Griffie

Ondememingsnr : BE0431.391.860

Benaming (voluit) : Vastned Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Omvorming in een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) - Doelwijziging - Statutenwijziging - Inkoop eigen aandelen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 oktober 2014 blijkt dat' de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Doelwijziging

De algemene vergadering heeft besloten om het doel te wijzigen en artikel 4 integraal te vervangen door de

volgende tekst :

4.1. De vennootschap heeft tot uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de

GVV--Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en,

(b) binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen,

vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5° vi tot x van de GVV-Wet.

Onder vastgoed in de zin van artikel 2, 5° van de GVV-Wet word begrepen:

i. onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van' bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

ii. aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

iii. optierechten op vastgoed;

iv. aandelen van openbare of institutionele gereglementeerde vastgoed-vennootschappen, op voorwaarde dat hierover; in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

v rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de Vennootschap één of meer goederen in leasing,; worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi. aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vii. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn',, ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen',; voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst;

viii. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de' openbare vasigoedbevaks;

ix aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het; recht van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en/of die onderworpen zijn aan een regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in vennootschappen met een soortgelijke activiteit_ en (y) die zijn vrijgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in de bepaling onder (iv) hierboven bedoelde activiteit voortvloeit, mits naleving van bepaalde

wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun

aandeelhouders te verdelen (hierna "Real Estate Investment Trusts" (verkort ' RE1T's ") genoemd);

x, vastgoedcertificaten als bedoeld in artikel 5, §4, van de wet van 16 juni 2006 op de openbare

aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt;

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de Vennootschap alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap ontwikkelt een strategie zodat zij zich kan plaatsen in alle stadia van de waardeketen van de vastgoedsector. Daartoe verwerft en vervreemdt de vennootschap onroerende goederen en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen met het doel deze ter beschikking te stellen van haar gebruikers maar kan de vennootschap eveneens de ontwikkeling (de renovatie, de ontwikkeling, de uitbreiding, de oprichting, ...) beheren en het dagelijks beheer van het in bezit zijnde vastgoed. Zij kan syndicus zijn van een onroerend goed waarvan zij mede-eigenaar is of "property manager" van een gebouwencomplex waar zij één van de

eigenaars is. In dit kader kan zij ook alle andere activiteiten uitvoeren die een meerwaarde betekenen voor haar onroerende goederen of voor haar gebruikers (facility management, organisatie van evenementen, conciërgediensten, verbouwingswerken aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder, ,,,). De vennootschap kan ook op maat gemaakte vastgoedoplossingen aanbieden waarbij de onroerende goederen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

Daartoe:

a) oefent de vennootschap haar activiteiten zelf uit, zonder die uitoefening op enigerlei wijze aan een andere derde dan een verbonden vennootschap te delegeren, conform de artikelen 19 en 34 van de GW--Wet, waardoor het asset management dan ook niet kan worden gedelegeerd;

b) onderhoudt zij rechtstreekse relaties met haar cliënten en leveranciers;

c) heeft zij, met het oog op de uitoefening van haar activiteiten op de in dit artikel gedefinieerde wijze, operationele teams tot haar beschikking die een aanzienlijk deel van haar personeelsbestand vormen.

4.2. De vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de

zin van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in alle munten in de vorm van zicht- of termijndeposito's of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De vennootschap mag bovendien verrichtingen betreffende afdekkings-instrumenten aangaan, voor zover deze er uitsluitend toe strekken het rente- en wisselkoersris!!co te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de vennootschap en met uitsluiting van elke verrichting van speculatieve aard.

4.3. De vennootschap mag één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven

(waarvan sprake in de IFRS-normen). De activiteit van het met aankoopoptie in leasing (waarvan sprake in de IFRS-normen) geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doel van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

4.4. In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, mag de vennootschap zich inlaten met :

- de aankoop, de verbouwing, de inrichting de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven omschreven;

- enkel in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten, hypotheken of andere zekerheden of `waarborgen verlenen in overeenstemming met artikel 43 van de GVV Wet;

- kredieten verstrekken en het stellen van zekerheden of het geven van garanties ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap in overeenstemming met artikel 42 van de GVV--Wet.

4.5. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden,

verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor zover verenigbaar met het statuut van gereglementeerde vastgoedvennootschap, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving deelneming financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen."

Op de laatste blz. van Lyik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-

Statutenwiizigingen

De algemene vergadering heeft besloten om de statuten te wijzigen, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de voorwaarden waaraan de statuten van een gereglementeerde vastgoedvennootschap overeenkomstig de wet betreffende gereglementeerde vastgoedvennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten moet voldoen.

Meer in het bijzonder worden de volgende artikelen van de statuten aangepast zoals voorgesteld in de agenda

- artikel 1 inzake de vorm en de naam;

artikel 5 inzake het beleggingsbeleid (thans : verbodsbepalingen);

artikel 7 inzake het toegestaan kapitaal;

artikel 10 inzake de wijziging van het maatschappelijk kapitaal;

- artikel 10bis inzake aandelen, obligaties en warrants;

- artikel 12 inzake benoeming, ontslag en vacature;

- artikel 13 inzake intern bestuur;

- artikel 14 inzake externe vertegenwoordigingsmacht (schrapping van de vereiste van het gezamenlijk

optreden van twee bestuurders in het eerste lid van artikel 14 van de statuten inzake de externe vertegenwoordiging en integrale schrapping van het vierde en laatste lid inzake de bijzondere vereisten die gelden voor het verlenen van de volmachten), zodat dit artikel voortaan luidt als volgt "De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd, met inbegrip van de akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door twee leden van het directiecomité, samen optredend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, binnen het kader van het dagelijks bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun opdracht, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

De vennootschap kan in het buitenland vertegenwoordigd worden door ieder persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Afschriften of uittreksels uit de notulen van de algemene vergaderingen van aandeelhouders en van de vergaderingen van de raad van bestuur, met inbegrip van de uittreksels bestemd voor bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden geldig ondertekend, hetzij door één bestuurder, hetzij door een persoon die belast is met het dagelijks bestuur of een uitdrukkelijke volmacht van de raad heeft ontvangen."

artikel 15 inzake overdracht van bevoegdheden (o.m. toevoeging van volgende bepaling : "Indien een directiecomité werd aangesteld, kan enkel deze het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren. Indien geen directiecomité werd aangesteld, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren zoals voorzien in artikel 13, vierde lid van huidige statuten.");

- artikel 16 inzake de bezoldiging van de bestuurders;

artikel 17 inzake belangenconflicten;

artikel 18 inzake controle;

artikel 20 inzake bevoegdheid van de algemene vergaderingen;

artikel 28 inzake boekjaar, jaarrekening en jaarverslag;

artikel 29 inzake bestemming van de winst;

artikel 30 inzake interimdividenden;

- artikel 35 inzake gemeen recht,

Vaststellinzen in verband met de uitoefening van het recht van uittreding

Zoals hoger uiteengezet heeft elke aandeelhouder die tegen de omvorming van de vastgoedbevak in een

gereglementeerde vastgoedvennootschap heeft gestemd op grond van artikel 77 van de wet van 12 mei 2014

betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen het recht om uit te treden als aandeelhouder.

( " )

Na deze korte schorsing hervat de voorzitter de vergadering, en verklaart hij, na bevestiging door de secretaris

en de stemopnemer, dat geen enkele aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder een verzoek tot uittreding

heeft ingediend.

Vaststellin door de al emene ver " aderin "

Aansluitend hierop stelt de algemene vergadering voor zoveel als nodig vast :

- dat het besluit tot doelwijziging uitwerking heeft gekregen;

- dat de statuten van de vennootschap ook voor het overige werd aangepast aan de vereisten van de wet

van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen; dat het voorbehoud waaraan de goedkeuring van de statutenwijzigingen door de FSMA was onderworpen, te weten dat deze zouden worden goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, is vervallen;

x. Vo

" or-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



dat het voorbehoud waaraan de toekenning aan de vennootschap door de FSMA van een vergunning als openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap was onderworpen, te weten de omvorming van de vennootschap van een vastgoedbevak in een gereglementeerde vastgoedvennootschap, is vervallen, dat geen enkele aandeelhouder gebruik heeft gemaakt van het uittredingsrecht,

zodanig dat de openbare vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal of openbare vastgoedbevak "Vastned Retail Belgium" met ingang van heden is omgevormd in een vergunde openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 29 oktober 2014,

Billagen : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/12/2013
ÿþI~P ~ j 1i j ... . r .......~..~,.....~

Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111N111101101

Ondernemingsnr ; 0431.391.860

Benaming

(voluit) ; Vastned Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname einde mandaten bestuurders en gedelegeerd bestuurders

UITTREKSEL. UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 25 OKTOBER 2013

8, (...) De raad van bestuur bevestigt het einde van de mandaten als bestuurder van Reinier van Gerrevink niet ingang van 6 april 2011, Paul Christiaens niet ingang van 7 april 2010 en Gérard Philippson met ingang van 7 april 2010.

( " )

9, (...) De raad van bestuur bevestigt dat het einde van het mandaat ais bestuurder ook het einde van het mandaat als "gedelegeerd bestuurder' betekent voor Reinier van Gerrevink met ingang van 6 april 2011.

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de Heer Jean-Paul Sols, comité

haar vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Rechtt,i~i4

.:,

De GrifiCer

Griffie

26/06/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0431.391.860

Benaming

(voluit) : Vastned Retail Belgium

(verket)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders - herbenoeming commissaris - hernieuwing van de machtiging tot verkrijging eigen effecten - hernieuwing van de machtiging toegestaan kapitaal

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 APRIL 2013

7. (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de herbenoeming goed van Nicolaas van Ommen en Jean-Pierre Blumberg als bestuurders van de vennootschap voor een termijn van 3 jaar.

De vergadering vermeldt dat deze bestuurders als onafhankelijk dienen te worden beschouwd in de zin van,

artikel 526 ter van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van Nicolaas van Oormen en Jean-Pierre Blumberg is bezoldigd (...).

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur van de vennootschap aldus en niet ingang op heden als volgt is samengesteld:

DJean-Pierre Blumberg, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

DNicolaas van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

DEuropean Maritime Surveys Organisation BVBA (afgekort: EMSO), met vaste vertegenwoordiger Chris Peeters, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2014 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013)

DHubert Roovers (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2014, wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013)

DTaco de Groot (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2014' wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013)

[)Thomas de Witte (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015' wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

8, (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de herbenoeming goed van Deloitte Bedrijfsrevisoren/ Réviseurs d'Entreprises, Burg). Venn o.v.v. CVBA, 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door Kathleen De Brabander, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap, voor een termijn van 3 jaar die een einde neemt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 gehouden zef worden en waarop besloten zal worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

'17 JUN! 2013

Griffie

10. (...) De algemene vergadering keurt de hernieuwing goed van de machtiging aan de raad van bestuur om overeenkomstig artikel 9 van de statuten en artikel 620 e.v. W. Venn, zonder besluit van de algemene vergadering, over te gaan tot de verkrijging van eigen effecten zoals omschreven in artikel 9.1 van de statuten, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is om de vennootschap te vrijwaren tegen een ernstig en dreigend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nadeel, en dit voor een termijn van-drie jaar te rekenen vanaf de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dit besluit.

11, (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de hernieuwing goed van de machtiging aan de raad van bestuur om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig artikel 7 van de statuten in één of meerdere keren te verhogen met een maximum bedrag van zevenennegentig miljoen tweehonderd dertienduizend tweehonderd drieëndertig euro en tweeëndertig cent (97.213.233,32 FUR), dit voor een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van dit besluit, waarbij evenwel wordt verduidelijkt dat het aanwenden van het toegestaan kapitaal in toepassing van artikel 607 tweede lid W. Venn, slechts geldt voor een termijn van drie jaar.

12, (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg goed en bekrachtigt, indien nodig, alle bepalingen van (i) de kredietovereenkomst van 21 november 2000 zoals laatst gewijzigd op 7 juli 2010, gesloten tussen de ' vennootschap en Belfius Bank NV, (ii) de kredietovereenkomsten van 25 oktober 2002 zoals laatst gewijzigd op 28 november 2008 en van 15 juni 2012, gesloten tussen de vennootschap en Fortis Bank NV, (iii) de , kredietovereenkomsten van 7 januari 2008 en 28 juni 2010, gesloten tussen de vennootschap en ING België NV, (iv) de kredietovereenkomsten van 15 april 2008 en 7 december 2011, gesloten tussen de vennootschap KBC Bank NV, en (v) de kredietovereenkomst van 6 april 2011, gesloten tussen de vennootschap en Banque LB Lux SA, die voorzien in een mogelijke vervroegde opeisbaarheid van de terugbetaling in geval van een wijziging van controle van de vennootschap, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

(... )

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de Heer Jean-Paul Sols, comité

haar vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" +.+aor-behoeen aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 17.05.2013 13126-0510-064
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 17.05.2013 13126-0542-069
13/05/2013 : AN341493
23/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- Iliqiejg111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 JAN, 2015

afdeli+erpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0431.391.860

Benaming

(voluit) : VASTNED RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Coöptatie van een bestuurder

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 15 DECEMBER 2014

4. Gezien het ontslag van de heer Thomas De Witte als niet onafhankelijke bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 november 2014, beslist de Raad van Bestuur, om de heer Reinier Walta, wonende te Bastion 7, 1945 EB Beverwijk, Nederland, in overeenstemming met artikel 12 van de statuten van de vennootschap te coopteren als niet onafhankelijk bestuurder van de vennootschap, met ingang van 15 december 2014.

De benoeming van de heer Reinier Walta zal ter bevestiging worden voorgelegd aan de eerstvolgende' algemene vergadering van Vastned Retail Belgium, i.e. deze van 29 april 2015.

Vanaf 15 december 2014 zal de Raad van Bestuur bijgevolg samengesteld zijn uit de volgende leden:

- De heer Jean-Pierre Blumberg, onafhankelijke bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

- De heer Nicolaas van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chis Peeters, onafhankelijke bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016)

- De heer Hubert Roovers (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

- De heer Taco de Groot (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgestoten per 31 december 2016)

- De heer Reinier Walta (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar, 2018 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Algemeen Directeur en Voorzitter van het directiecomité

Inge Tas

Financieel Directeur en lid van het directiecomité

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2012 : AN341493
11/05/2012 : AN341493
11/05/2012 : AN341493
05/12/2011 : AN341493
18/11/2011 : AN341493
26/07/2011 : AN341493
12/05/2011 : AN341493
12/05/2011 : AN341493
10/05/2011 : AN341493
22/04/2011 : AN341493
16/09/2010 : AN341493
10/05/2010 : AN341493
04/05/2010 : AN341493
29/04/2010 : AN341493
19/05/2009 : AN341493
08/05/2009 : AN341493
08/05/2009 : AN341493
20/02/2009 : AN341493
18/11/2008 : AN341493
13/05/2008 : AN341493
13/05/2008 : AN341493
24/04/2008 : AN341493
28/02/2008 : AN341493
20/05/2015
ÿþ mod 11.1

ÎLuik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III Ifillfg1,111.111111 Hill

I

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 MAI 2015

afdeiiretiffierpen

ii Ondernemingsnr : BE0431.391.860

Benaming (voluit) : Vastned Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 29 april 2015 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft besloten om artikel 8 van de statuten te wijzigen door toevoeging van volgend nieuw, vierde lid, waarvan de tekst luidt als volgt :

"De aandeelhouders kunnen op elk ogenblik schriftelijk en op hun kosten de omzetting vragen van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd,"

Voor zoveel als nodig heeft de algemene vergadering voorts besloten om iedere omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen die voorafgaandelijk aan deze wijziging van artikel 8 van de statuten :i heeft plaatsgevonden, onvoorwaardelijk te bekrachtigen.

Volma hten en machtigingen

De algemene vergadering heeft besloten om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten van de :. vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te Ieggen op de griffie van de; rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 30 april2015. Bijlage : volledig afschrift + gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2008 : AN341493
09/11/2007 : AN341493
18/05/2007 : AN341493
10/05/2007 : AN341493
10/05/2007 : AN341493
30/04/2007 : AN341493
09/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iH ~uoAiN~jui~uwiAiwM Rechtbank van koophandel Antweroen

15 1289*

2 8 MEI 2015

afd~nq,Antwerpen



Ondernemingsnr : Benaming 0431.391.860

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

VASTNED RETAIL BELGIUM

Naamloze Vennootschap

Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

Benoeming van een bestuurder-bekrachtiging van de coöptatie door de raad van bestuur - Benoeming van een bestuurder - Kennisname einde mandaten bestuurder





UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 29 APRIL 2015

7, (...) De algemene vergadering beslist aldus tot bekrachtiging van het besluit tot coöptatie genomen door de raad van bestuur van 15 december 2014 en bijgevolg beslissing tot benoeming van de heer Reinier Walta, wonende te Bastion 7, 1945 EB Beverwijk, Nederland, ais niet onafhankelijk bestuurder van de Vennootschap. Het mandaat van deze bestuurder neemt een aanvang op 15 december 2014 om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2018 zal gehouden worden en waarop zal besloten worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017. Het mandaat van de heer Reinier Walta als bestuurder is onbezoldigd.

8. (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de benoeming goed van mevrouw Peggy Deraedt, wonende te Meckienburglaan 57, 3061 BD Rotterdam, Nederland, als niet onafhankelijk bestuurder van de Vennootschap. Het mandaat van mevrouw Peggy Deraedt neemt een aanvang op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2018 gehouden zal worden en waarop besloten zal worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017. Het mandaat van mevrouw Peggy Deraedt is onbezoldigd.

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur van de vennootschap aldus en met ingang van heden als volgt is samengesteld:

-De heer Jean-Pierre Blumberg, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

-De heer Nick van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

-EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Chris Peeters, onafhankelijk bestuurder (einde'; mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016)

-De heer Taco de Groot (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2017 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016)

-De heer Reinier Walta (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2018 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

-Mevrouw Peggy Deraedt (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in Netjaar 2018 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017).

9, (...) De algemene vergadering neemt kennis en bekrachtigt het einde van de mandaten als bestuurder van de vennootschap van Thomas de Witte (met ingang vanaf 1 november 2014) en van Hubert Rovers (met ingang vanaf 29 april 2015).

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Algemeen Directeur en Voorzitter van het directiecomité

Inge Tas

Financieel Directeur en lid van het directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2006 : AN341493
04/04/2006 : AN341493
28/06/2005 : AN341493
28/06/2005 : AN341493
30/12/2004 : AN341493
07/07/2004 : AN341493
07/07/2004 : AN341493
28/05/2004 : AN341493
10/08/2015
ÿþ Mod Word 11.i

-71-67:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u~u~~~~u~uN~w

15 5259*

iu

Rechtbank van koophandel

Antweroen

3 0 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431.391.860

Benaming

(voluit) : Vastned Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie door overneming van Veldstraat 23-27 NV, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0448.976.277 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen) door de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Vastned Retail Belgium NV, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0431.391.860 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen), en waarvan hieronder een uittreksel wordt weergegeven.

De raad van bestuur van Veldstraat 23-27 NV, afgekort VELDSTRAAT 23-27 NV, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0448.976.277 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen) (hierna "VELDSTRAAT 23-27" genoemd) en de raad van bestuur van Vastned Retail Belgium NV - openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0431.391.860 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen) (hierna "VASTNED RETAIL BELGIUM" genoemd) verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan de buitengewone algemene vergadering van VELDSTRAAT 23-27 en de raad van bestuur van VASTNED RETAIL BELGIUM zullen voorleggen.

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Alle aandelen in VELDSTRAAT 23-27 worden aangehouden door VASTNED RETAIL BELGIUM. Dit fusievoorstel strekt er dan ook toe om een fusie van VELDSTRAAT 23-27 door overneming door VASTNED RETAIL BELGIUM door te voeren.

De raad van bestuur van VELDSTRAAT 23-27 en de raad van bestuur van VASTNED RETAIL BELGIUM verbinden zich er wederzijds toe ori binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, aan (i) de buitengewone algemene vergadering van VELDSTRAAT 23-27 en (ii) de vergadering van de raad van bestuur van VASTNED RETAIL BELGIUM, gehouden voor notaris, ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van VELDSTRAAT 23-27 en de vergadering van de raad van bestuur van VASTNED RETAIL BELGIUM, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van VELDSTRAAT 23-27, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op VASTNED RETAIL BELGIUM overgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1,1. De over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming: Veldstraat 23-27

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

Ondernemingsnummer: 0448.976.277 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen van aankoop, verkoop, promotie, ruil, uitbating, ontwikkeling, verkaveling, beheer, administratie en verhuring van alle onroerende goederen of verdeelde of onverdeelde delen van onroerende goederen, welke ook.

De vennootschap kan deelnemen, rechtstreeks of onrechtstreeks, bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle private of openbare organismen, vennootschappen, bedrijven of verrichtingen met een gelijkaardig of aanverwant doel, van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of haar grondstoffen te bezorgen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel"

1.2. De overnemende vennootschap

Maatschappelijke benaming: Vastned Retail Belgium

Rechtsvorm: naamloze vennootschap - openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch

recht

Maatschappelijke zetel: Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

Ondernemingsnummer: 0431,391.860

BTW-nummer; BE 0431.391.860

Maatschappelijk doel:

"4.1. De vennootschap heeft tot uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de GW-Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en,

(b) binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5°, vi tot x van de GVV Wet.

Onder vastgoed in de zin van artikel 2, 5° van de GVV Wet word begrepen;

i, onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

iL aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

iii. optierechten op vastgoed;

iv. aandelen van openbare of institutionele gereglementeerde vastgoed-vennootschappen, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

v. rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de Vennootschap één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi. aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vil. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst;

viii. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

ix. aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het recht van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt enfof die onderworpen zijn aan een regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in vennootschappen met een soortgelijke activiteit; en (y) die zijn vrijgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de in de bepaling onder (iv) hierboven bedoelde activiteit

5

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

voortvloeit, mits naleving van bepaalde wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun aandeelhouders te verdelen (hierna "Real Estate Investment Trusts" (verkort "REITs") genoemd);

x. vastgoedcertificaten als bedoeld in artikel 5, §4, van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt;

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de Vennootschap aile activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap ontwikkelt een strategie zodat zij zich kan plaatsen in aile stadia van de waardeketen van de vastgoedsector. Daartoe verwerft en vervreemdt de vennootschap onroerende goederen en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen met het doel deze ter beschikking te stellen van haar gebruikers maar kan de vennootschap eveneens de ontwikkeling (de renovatie, de ontwikkeling, de uitbreiding, de oprichting, ...) beheren en het dagelijks beheer van het in bezit zijnde vastgoed. Zij kan syndicus zijn van een onroerend goed waarvan zij mede-eigenaar is of "property manager" van een gebouwencomplex waar'zij één van de eigenaars is. In dit kader kan zij ook alle andere activiteiten uitvoeren die een meerwaarde betekenen voor haar onroerende goederen of voor haar gebruikers (facility management, organisatie van evenementen, conciërgediensten, verbouwingswerken aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder, ...). De vennootschap kan ook op maat gemaakte vastgoedoplossingen aanbieden waarbij de onroerende goederen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

Daartoe:

a) oefent de vennootschap haar activiteiten zelf uit, zonder die uitoefening op enigerlei wijze aan een andere derde dan een verbonden vennootschap te delegeren, conform de artikelen 19 en 34 van de GVV Wet, waardoor het asset management dan ook niet kan worden gedelegeerd;

b) onderhoudt zij rechtstreekse relaties met haar cliënten en leveranciers;

c) heeft zij, met het oog op de uitoefening van haar activiteiten op de in dit artikel gedefinieerde wijze, operationele teams tot haar beschikking die een aanzienlijk deel van haar personeelsbestand vormen.

4.2. De vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in aile munten in de vorm van zicht- of termijndeposito's of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De vennootschap mag bovendien verrichtingen betreffende afdekkings-instrumenten aangaan, voor zover deze er uitsluitend toe strekken het rente- en wisselkoersrisico te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de vennootschap en met uitsluiting van elke verrichting van speculatieve aard.

4.3. De vennootschap mag één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven (waarvan sprake in de IFRS-normen). De activiteit van het met aankoopoptie in leasing (waarvan sprake in de IFRS-normen) geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doei van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

4.4. In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, mag de vennootschap zich inlaten met.

- de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven omschreven;

- enkel in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten, hypotheken of andere zekerheden of waarbcrgen verlenen in overeenstemming met artikel 43 van de GW Wet;

- kredieten verstrekken en het stellen van zekerheden of het geven van garanties ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap in overeenstemming met artikel 42 van de GW-Wet.

4.5. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor zover verenigbaar met het statuut van gereglementeerde vastgoedvennootschap, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen."

Vermits het maatschappelijk doel van VASTNED RETAIL BELGIUM in haar huidige bewoordingen voldoende ruim omschreven is om alle activiteiten te omvatten die overeenkomstig de bepalingen van het maatschappelijk doel van VELDSTRAAT 23-27 worden uitgeoefend, dient de doelomschrijving van VASTNED RETAIL BELGIUM niet te worden uitgebreid naar aanleiding van de fusie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf dewelke de handelingen van VELDSTRAAT 23-27 boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van VASTNED RETAIL BELGIUM is vastgesteld op 15 september 2015 om 00.00 uur.

3. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS KEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap hebben geen bijzondere rechten. Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen.

4. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van VELDSTRAAT 23-27 en VASTNED RETAIL BELGIUM.

5. BODEMATTEST

In het kader van de fusie overeenkomstig Boek XI, Titel Il, Hoofdstuk Il van het Wetboek van vennootschappen worden alle onroerende goederen eigendom van VELDSTRAAT 23-27 ingebracht bij VASTNED RETAIL BELGIUM.

Ter informatie kan meegeven worden dat VELDSTRAAT 23-27 op heden, volgens de beschikbare gegevens, eigenaar is van het volgende onroerend goed: Het handelspand op en met grond, gelegen te 9000 Gent, Veldstraat 23-27, kadastraal gekend onder Gent, derde afdeling, sectie C, nummer 155 H, met een grondoppervlakte van 1,043 m2.

In het onroerend goed waren geen inrichtingen gevestigd en/of werden activiteiten uitgeoefend die zijn opgenomen in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals vastgesteld door het Vlaams Parlement in het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van 27 oktober 2006 (hierna "Bodemdecreet"). Het onroerend goed is niet opgenomen in het grondeninformatieregister.

Aan onderhavig fusievoorstel is een bodemattest aangehecht uitgereikt door OVAM met betrekking tot het goed gelegen te 9000 Gent, Veldstraat 23-27, kadastraal gekend onder Gent, derde afdeling, sectie C, nummer 155 H, op 14 maart 2014, waarvan de inhoud luidt als volgt:

"1 Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2013

afdeling :44803 GENT 3 AFD

straat + nr. Veldstraat 23-27

sectie : C

nummer : 0155/00H000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 14.032014"

t

v ~

Toekenning van bijzondere machten

De raad van bestuur van VELDSTRAAT 23-27 en de raad van bestuur van VASTNED RETAIL BELGIUM beslissen tevens, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Jim Bauwens, Meester Kevin De Greef en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 4050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (I) over te gaan tot de neerlegging van het fusievoorstel bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen en de publicatie van een uittreksel van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van publicatieformulier I en (ii) aile handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Verklaring pro fisco

De voorgestelde fusie zal geen aanleiding geven tot heffing van registratierechten.

Inzake vennootschapsbelasting, daar VELDSTRAAT 23-27 wordt overgenomen door een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap, is de exit-tax verschuldigd. Daardoor worden de latente niet-gerealiseerde meerwaarden op de hogervermelde onroerende goederen eigendom van VELDSTRAAT 23-27 belast aan de helft van het normaal tarief inzake vennootschapsbelasting di. 16,5% (of 16,995 % inclusief crisisbelasting).

Opgemaakt te Antwerpen op 29 juli 2015, in vier originele exemplaren. VELDSTRAAT 23-27 en VASTNED RETAIL BELGIUM verklaren elk twee originele exemplaren ontvangen te hebben.

In overeenstemming met artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen, zullen VELDSTRAAT 23-27 en VASTNED RETAIL BELGIUM elk één origineel exemplaar neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten. De overige originele exemplaren zullen bewaard worden in de vennootschapsboeken van VELDSTRAAT 23-27 en VASTNED RETAIL BELGIUM.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het "Belgisch Staatsblad

23/03/2004 : AN341493
05/02/2004 : AN341493
05/02/2004 : AN341493
22/01/2004 : AN341493
15/01/2004 : AN341493
14/08/2015
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sloop§

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 4 AM 2015

afdeling Antwerpen

rs% Cfiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

0431.391.860

Vastned Retail Belgium

Naamloze Vennootschap

Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

Bericht voor de bekendmaking voorzien door artikel 11, §1 en §2 van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van effecten aan toonder zoals gewijzigd door de wet van 21 december 2013.

Ten gevolge van de afschaffing van de effecten aan toonder overeenkomstig de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, vraagt Vastned Retail Belgium de rechthebbenden van dergelijke aandelen zich bekend te maken en hun rechten op te eisen vóór de verkoop van deze effecten op de gereglementeerde markt.

Huidig bericht wordt gepubliceerd overeenkomstig artikel 11, §1 van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder en het koninklijk besluit van 25 juli 2014 tot uitvoering van artikel 11 van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, tot vastlegging van de nadere regels voor de verkoop door de emittent, voor de overdracht van de opbrengst van die verkoop en van de onverkochte effecten aan de Deposito- en Consignatiekas en voor de teruggave van die effecten.

Artikel 11, §1 van de wet van 14 december 2005 voorziet als volgt:

"Vanaf 1 januari 2015 worden de effecten die tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten en waarvan de rechthebbende zich niet heeft bekendgemaakt op de dag van de verkoop, door de emittent verkocht op een gereglementeerde markt.

Deze verkoop heeft plaats mits voorafgaande bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en op de website van de marktondememing die de gereglementeerde markt exploiteert van waarop de effecten verkocht zullen worden, van een bericht dat de tekst van deze paragraaf bevat en waarin aan de rechthebbende wordt gevraagd zijn rechten op de effecten op te eisen. De verkoop kan pas geschieden na het verstrijken van de termijn van een maand na de bekendmaking van het bericht, en wordt gestart binnen de drie daaropvolgende maanden.

De emittent kan op de opbrengst van de verkoop de kosten in mindering brengen die hij heeft moeten maken voor het houden en voor het beheer van de efffcten die op zijn naam zijn ingeschreven op een effectenrekening met toepassing van artikel 9 en voor de omzetting van rechtswege van de door hem uitgegeven effecten,

De emittent kan de te koop aangeboden effecten kopen. Wat betreft de aandelen, winstbewijzen of, certificaten die er betrekking op hebben, voldoet hij aan de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van' vennootschappen, met uitzondering van de in artikel 620, § 1, eerste lid, 2°, van het Wetboek van; vennootschappen bedoelde voorwaarde, waarvan kan worden afgeweken voor de toepassing van dit lid. Indien. de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van vennootschappen niet vervuld zijn, kan de terugkoop enkel worden uitgevoerd door de emittent met het oog op de onmiddellijke vernieling van de teruggekochte effecten. In dit laatste geval voldoet de emittent aan de voorwaarden van artikel 621 van het Wetboek van vennootschappen.

De bedragen afkomstig van de verkoop, na aftrek van de in het derde lid bedoelde kosten, worden gestort: bij de Deposito- en Consignatiekas, totdat een persoon die op geldige wijze zijn hoedanigheid van', rechthebbende heeft kunnen aantonen, de teruggave ervan vraagt. De Deposito- en Consignatiekas is slechts', verantwoordelijk voor de teruggave van deze bedragen voor zover ze die in uitvoering van dit lid vanwege de emittent heeft ontvangen, De interesten op deze bedragen komen toe aan de Deposito- en Consignatiekas zodra zij bij haar zijn gestort.

De Koning kan de nadere regels vastleggen voor de in deze paragraaf bedoelde verkoop, storting en teruggave."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1. Identiteit van de emittent:

Firmanaam:Vastned Retail Belgium

Maatschappelijke zetel: Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

Ondememingsnummer: 0431.391.860

Bijlagen bij liée Bélgiscfi Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Gegevens vereist voor de identificatie van de effecten die te koop worden aangeboden:

Aard van de effecten: aandelen

- ISIN-code : BE0003754687

- Uitgiftedatum: ongekend

- De voorkooprechten, de eventuele restricties of beperking op de overdraagbaarheid van de effecten, van

welke aard ook, alsook aile andere specifieke rechten die aan de effecten zijn verbonden: de vennootschap heeft geen kennis van zulke voorkooprechten, restricties of beperkingen op de overdraagbaarheid van deze aandelen. De betreffende aandelen zijn gewone aandelen zonder specifieke rechten daaraan verbonden.

3. Maximumaantal effecten dat te koop kan worden aangeboden (bepaald op basis van de, onder de verantwoordelijkheid van de emittent, verrichte reconciliatie): 2

4. Markt op dewelke de verkopen zullen plaatsvinden: de gereglementeerde markt van Euronext Brussels.

5. De uiterste datum waarop de houders of hun rechthebbenden de effecten dienen te deponeren bij één of meer door de emittent in dit bericht aangewezen erkende rekeninghouders: 1/10/2015.

6, De gegevens betreffende de Identiteit van de rekeninghouder(s) bij dewelke de effecten dienen te worden

gedeponeerd vôôr de verkopen:

Firmanaam: ING

Adres: Sint Michielswarande 60 -1040 Brussel

7. Start verkoop : De verkopen kunnen slechts aanvangen na het verstrijken van minimum één maand (en maximum drie maanden) na de bekendmaking van dit bericht op de website van de marktondememing Euronext Brussels en in functie van de door Euronext Brussels gepubliceerde kalender van de Beursdagen.

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de heer Jean-Paul Sols, comité

haar vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/08/2015
ÿþMoa Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IBN Rechtbank van koophandel

Antweroen

O 4 A116. 2015

afdelei,erpen





1 11801fi*



Ondernemingsnr : 0431.391.860 Benaming

(voruit) : (verkort) : VASTNED RETAIL BELGIUM

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : UITBREIDINGSTRAAT 18, 2600 BERCHEP BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 29 JULI 2015

5, De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang vanaf 17 augustus 2015, te verplaatsen naar de Uitbreidingstraat 66, 2600 Berchem.

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Algemeen Directeur en Voorzitter van het directiecomité

Inge Tas

Financieel Directeur en lid van het directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2003 : AN341493
22/10/2003 : AN341493
24/01/2003 : AN341493
16/01/2003 : AN341493
22/11/2002 : AN341493
07/10/2002 : AN341493
13/06/2002 : AN341493
25/10/2000 : BL499212
25/03/2000 : BL499212
21/01/2000 : BL499212
21/01/2000 : BL499212
14/12/1999 : BL499212
25/09/1999 : BL499212
11/06/1999 : BL499212
11/06/1999 : BL499212
10/04/1999 : BL499212
30/01/1999 : BL499212
30/01/1999 : BL499212
30/01/1999 : BL499212
30/01/1999 : BL499212
30/01/1999 : BL499212
13/11/1998 : BL499212
13/11/1998 : BL499212
13/11/1998 : BL499212
13/11/1998 : BL499212
13/11/1998 : BL499212
01/07/1998 : BL499212
21/11/1997 : BL499212
09/08/1997 : BL499212
29/05/1997 : BL499212
29/05/1997 : BL499212
20/08/1994 : BL499212
28/07/1993 : BL499212
01/01/1992 : BL499212
27/10/1989 : BL499212
09/07/1987 : BL499212

Coordonnées
VASTNED RETAIL BELGIUM

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 18 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande