VAVEMKA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAVEMKA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.809.613

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 17.07.2014 14317-0320-010
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13273-0521-009
22/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*1]091526*

Clrgetegl ta: ,,:'£:a van de nefIL._,:.

C7.42 nv hnndai lLre erpe,

-~~ 9 MEI 101a

Griffie

andernemingsnr : o %L'Ir , á ~ ~ 643

Benaming (volult) : VAVEMIKA

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Antwerpsesteenweg 56

2550 Kontich

" Onderwerp akte :BV ovv BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor meester Luc TALLOEN, geassocieerd notaris te Leuven op vijfentwintig april tweeduizend en twaalf, geregistreerd zes bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 2 mei 2012 boek 1367 blad 100 vak 5, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheidwerd opgericht onder de naam "VAVEMKA", met zetel te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 56, met onbeperkte duur, door :

1. De heer VANASSCHE Bruno Jozef Edward, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 56.

2, De heer VERCRUYSSE Herman Aimé Maurice Karel, wonende te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 18 bus 61

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), werd volledig in geld geplaatst, volledig volstort en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, waarop werd ingeschreven door;

- de heer VANASSCHE Bruno, voornoemd, die een som stortte van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (E 9.300,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, volstort;

- de heer VERCRUYSSE Herman, voornoemd, die een som stortte van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (E 9.300,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, volstort.

Voormeld ingebrachte geldbedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 645-1027883-09 bij de Bank J. Van Breda & Co geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 20 april 2012, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie stomatologie door de geneesheer vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, dit wil zeggen dat de geneeskunst uitgeoefend wordt door de artsvennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesherenvennoten verbinden zich ertoe om hun volledige medische activiteit in te brengen in de vennootschap.

Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de artsvennoot.

Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat die in het bijzonder nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie, voor voornoemde activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van de geneeskunde,

Het scheppen van alle mogelijkheden om de artsvennoot zich verder te laten bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook voor de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband staan met haar doel De beroepsaansprakelijkheid van de geneesheervennoten is steeds onbeperkt. De erelonen worden geïnd door en voor de vennootschap: een uitkering van een normale vergoeding voor het gepresteerde werk wordt aanvaard. De vrije artsenkeuze, de

Op de laatste biz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Vpor-uehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het beroepsgeheim dienen maximaal gerespecteerd te blijven. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van artikel 70 bis van de vennootschapswet, mits de voorafgaandelijk goedkeuring wordt bekomen van de provinciale raad waartoe de vennoten of de geneesherenvennoten behoren.

De vennootschap mag als bijkomstig doel aile roerende en onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De artsvennoten mogen ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mogen zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Gezien ook buiten het grondgebied van België medische activiteiten mogelijk zijn, dient in de statuten vermeld te warden in welke Belgische rechtbank eventuele geschillen beslecht worden,De rechtbank van Antwerpen is bevoegd.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De uiteindelijke vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschap om vennoot te kunnen worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden,

Meer aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat iedere geneesheer, vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

De aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen, tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet vooraf worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen wonderti aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt, zodanig dat het geen uitstaans meer heeft met de uitoefening van de geneeskunde.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben enkel recht op de waarde van de aandelen,

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde of een aanverwante discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd voor een periode van 10 jaar, eventueel hernieuwbaar,

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s)

afzonderlijk,

V8or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische

aangelegenheden.

De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op

de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur (20.00uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de

vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde

kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar neergelegd.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt;

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

De vennootschap kan worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in de gevallen zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf, De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Worden voor een periode gelijk aan de duur van tien jaar tot zaakvoerders benoemd:

- de heer VAN ASSCHE Bruno, voornoemd;

- de heer VERCRUYSSE Herman, voornoemd.

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan "discovan Burg.N.V", met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd

uitgifte van voormelde oprichtingsakte



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAVEMKA

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 56 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande