VC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.667.155

Publication

08/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0449.667.155

Benaming

(voluit) : VERCAMMEN V1C & DIRK

(verkort) :

Rechtsvoren : B.V.B.A.

Zetel : 2440 Geel, Rijn 134/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING VOORGAANDE PUBLICATIE: Verhoging maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura - aanpassing der statuten

Bij vorige publicatie, gedaan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 20 februari 2014, onder nummer 2014-02-20/0047316, werd in de hoofding een foutief adres opgegeven, zijnde Herentalsesteenweg 33, 2440 Geel. Dit was echter een materiële vergissing en dient te worden gecorrigeerd door: Rijn 1341A, 2440 Geel.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9076109*

di

i

beh: aa Bel Staa

III

r\I d tor griffie van do

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 7 !CARI 2014

TURNHOUT Grab Grif¬ ier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/02/2014
ÿþ

D ln de bijlagen bij het na neerlegging ter g



190 316*

Mod Word 11.1

e maken kopie

Ondernemirigsnr : 0449.667.155

Benaming

(voluit) : VERCAMMEN VIC & DIRK

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : 2440 Geel, Herentalsesteenweg 33

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verhoging maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura - aanpassing der statuten

Uit een akte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt, op zestien januari tweeduizend en veertien, waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERCAMMEN VIC & DIRK", volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

VERSLAGEN:

Kennisname:

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder dedato 10 januari 2014, over het belang van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DE MOL, MEULDERMANS & Partners", Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, en opgesteld op 08 januari 2014, inhoudende de beschrijving van de hiernavermelde inbreng, de toegepaste schattingswijze en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusie van de bedrijfsrevisor:

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DE MOL, MEULDERMANS & Partners", Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, en opgesteld op 08 januari 2014, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA VERCAMMEN VIC & DIRK bestaat uit twee schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 99.263,55

De schuldvorderingen zijn ontstaan ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA VERCAMMEN VIC & DIRK dd, 30 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van ¬ 110.292,83 in overeenstemming met de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de. inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.004 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA VERCAMMEN VIC & DIRK. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de BVBA VERCAMMEN VIC & DIRK proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 8 januari 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

x

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een expeditie van deze akte, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap gehouden op 30 december 2013 (zie hiervoor uiteengezet onder IX.

De algemene vergadering bevestigt, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het uitgekeerde dividend, zijnde negenennegentigduizend tweehonderd drieënzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 99263,55) door een inbreng in natura, zoals hierna uiteengezet, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderdzeventienduizend achthonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 117.855,56), door het creëren van vierduizend en vier (4.004) nieuwe aandelen van dezelfde aard, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

INBRENG IN NATURA:

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend van een netto-bedrag van negenennegentigduizend tweehonderd drieënzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 99.263,55) elke aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elke aandeelhouder brengt zijn netto-bedrag van de schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB 92 in, in het kapitaal van de vennootschap.

Bijgevolg bestaat de inbreng in natura uit de incorporatie in het kapitaal van de rekening-courant van de vennoten dewelke overeenkomt met het netto-bedrag van het tussentijdse dividend, zijnde negenennegentigduizend tweehonderd drieënzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 99.263,55), zijnde 90% van deze schuldvordering, de resterende 10% worden ingehouden en doorgestort als roerende voorheffing.

Inschrijving

Alle aandeelhouders verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zij zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle aandeelhouders verklaren deel te nemen aan deze kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig in natura ingeschreven als volgt:

1/ De heer VERCAMMEN Dirk, voornoemd sub 1), brengt in zijn rekening-courant ten bedrage van vierenzeventigduizend vijfhonderd dertien euro vierentachtig cent (¬ 74.513,84), gelijk aan het netto-dividend aan hem toekomen de;

2/ Mevrouw CLAES Judith, voornoemd sub 2), brengt in haar rekening-courant ten bedrage van vierentwintigduizend zevenhonderd negenenveertig euro éénenzeventig cent (¬ 24.749,71), gelijk aan het netto-dividend aan haar toekomende.

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdzeventienduizend achthonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 117.855,56) bedraagt, vertegenwoordigd door in het totaal vierduizend zevenhonderd vierenvijftig (4.754) aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT

Bij beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 2011, onder nummer 20111125/0178033 werd de zetel verplaatst naar 2440 Geel, Rijn 134A en dit vanaf 01 oktober 2011,

De algemene vergadering beslist bij deze de statuten in overeenstemming te brengen met voormeld besluit tot zetelverplaatsing.

DERDE BESLUIT

Vervolgens besluit de algemene vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten. -Paragraaf 1 van artikel 3 wordt vervangend door de volgende tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Rijn 134A".

-Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

"Het Kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzeventienduizend achthonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 117.855,56).

Het kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld in vierduizend zevenhonderd vierenvijftig (4.754) gelijke aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/ vierduizend zevenhonderd vierenvijftigste (1/4.754ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit opdracht te geven aan de notaris tot coördinatie van de statuten, overeenkomstig de genomen besluiten.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLUIT

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN  VOLMACHT

De algemene vergadering, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Boekhoudkantoor Willems Marc, te 2400 Mol, Nieuwstraat 61, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruíspuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een vestigings-eenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnum-mer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN, te Herselt, Herentalsesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt, op

16 januari 2014, afgeleverd voor registratie;

-Gecoördineerde statuten tekst

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

apan het

tgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 15.07.2013 13298-0105-015
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 27.07.2012 12341-0594-011
25/11/2011 : TU071410
23/02/2015
ÿþLx

uC

Riad Word 11.1

lile I +~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

. na neerlegging ter griffie van d?akte

elegd ter griffie van de

htk7E)nY't'AIMA. Vlasti KOOPHANDEL

\\Ii\HINIF

Griffie

1 1 FER. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Zie Griffier

Ondernerningsnr : 0449.667.155

Benaming

(voluit) : VERCAMMEN VIC & DIRK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Rijn 134/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING -- AANPASSING DER STATUTEN -- COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor, Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Hersait, op 30 januari 2015, waarvan

een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel voor te dienen voor neerlegging op de rechtbank van

koophandel; BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERCAMMEN VIC & DIRK", volgende be-slissingen heeft

genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "VC INVEST BVBA".

TWEEDE BESLUIT

Vervolgens besluit de algemene vergadering de statuten aan te passen aan voormeld genomen besluit.

-Artikel 1 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij verkrijgt de naam "VC INVEST BVBA",

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit opdracht te geven aan de notaris tot coördinatie van de statuten, overeenkomstig de

geno-men besluiten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN

Te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 33

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte statutenwijzigng verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 30

januari 2015, afgeleverd voor registratie:

-gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2011 : TU071410
02/08/2010 : TU071410
09/07/2009 : TU071410
26/06/2008 : TU071410
27/07/2007 : TU071410
31/07/2006 : TU071410
28/07/2005 : TU071410
12/07/2005 : TU071410
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 31.07.2015 15370-0043-013
15/06/2004 : TU071410
21/10/2003 : TU071410
22/10/2002 : TU071410
20/10/2001 : TU071410
31/10/2000 : TU071410
24/12/1999 : TU071410
02/12/1995 : TU71410
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 20.07.2016 16330-0224-014

Coordonnées
VC INVEST

Adresse
RIJN 134A 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande