VCA COACHING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VCA COACHING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.097.692

Publication

15/05/2014
ÿþ Und Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





lIII



*14099815*



Ondememingsnr : 0431.097.692

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR SN OECX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Albertusplein 24 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - naamwijziging - zetelverplaatsing - doelwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging boekjaar en datum jaarvergadering

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 28 april 2014, neergelegd vsfiôr registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Zakenkantoor Snoecx" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (Bef 750.000,-) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent! (¬ 18.592,01).

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar van de vennootschap voortaan te laten lopen van één oktober tot en met dertig september.

Het lopende boekjaar dat zou afsluiten op 31 december 2014, wordt verlengd tot en met 30 september 2015.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de jaarvergadering voortaan bijeen te roepen op de eerste zaterdag van de maand maart, en dit voor de eerste maal in 2016, na de afsluiting van het lopende en' verlengde boekjaar ais hoger beslist.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag uit zijn functie als zaakvoerder van de heer, Johannes Snoecx, voornoemd, met ingang van heden.

De vergadering verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Voor zover als nodig verzoekt de vergadering aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering kwijting ' te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat.

Ingevolge het overlijden van de heer Willem Snoecx in het jaar 2000 is zijn mandaat als zaakvoerder; vervallen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te benoemen tot gewone zaakvoerder, met ingang; van heden voor de duur van de vennootschap, de heer Achilles Van Cauwenbergh, voornoemd, die verklaart te aanvaarden, en die bevestigt niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter lezing te geven van het verslag van: de zaakvoerder met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding van het; maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva per 31 maart 2014. De enige vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en deze staat en er kennis van te hebben genomen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel te van de; vennootschap te wijzigen als volgt:

"Devennootschap heeft tot doel:

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle diensten en opleiding en consultancy inzake de organisatie en logistieke activiteiten betreffende havenactiviteiten en lossen en laden van schepen en aanverwante activiteiten.

De import, de handel en de distributie van: machines voor havens en voor de industrie, alsmede hun toebehoren, onderdelen en toeleveringen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De aan- en verkoop van onroerende goederen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechistreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en renovatie van een onroerend en roerend patrimonium; het patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-'schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alla verbinte-'nissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De lijst is exemplatief en niet beperkend.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2100 Antwerpen (Deume), Bosuil 57.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist eenparig om de naam van de vennootschap te wijzigen in "VCA COACHING SERVICES".

ELFDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Govemance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "VCA COACH ING SERVICES".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen (Deume), Bosuil 57,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Alle diensten en opleiding en consultancy inzake de organisatie en logistieke activiteiten betreffende havenactiviteiten en lossen en laden van schepen en aanverwante activiteiten.

De import, de handel en de distributie van: machines voor havens en voor de industrie, alsmede hun toebehoren, onderdelen en toeleveringen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De aan- en verkoop van onroerende goederen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en renovatie van een onroerend en roerend patrimonium; het patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden..

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aande-len, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-'schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut,

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbinte-missen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De lijst is exemplatief en niet beperkend.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (E 18.592,01), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart in de zetel van de vennoot-ischap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-iring plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR;

Het boekjaar van de vennootschap begint op 'I oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge-nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ëe-en. tiitke>r-ing Meg-g-es-Chiede-n, indien'op de datum Van afsluiting van het laatste boekjaar he netto-actief,-z6als dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de venno-iten verdeeld worden in verhouding met hun, aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen ais zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de venncot-ischap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als venweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder Kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijK gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

TWAALFDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor ORT 8c Partners, met zetel te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuve!-Zichem.

" Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0493-008
28/08/2013 : LE069500
30/08/2012 : LE069500
02/08/2011 : LE069500
26/08/2010 : LE069500
28/08/2009 : LE069500
01/09/2008 : LE069500
04/09/2007 : LE069500
10/08/2007 : LE069500
02/05/2006 : LE069500
02/05/2006 : LE069500
02/05/2006 : LE069500
17/12/2002 : LE069500
07/11/2001 : LE069500
05/03/2000 : LE069500
22/10/1993 : LE69500
22/10/1993 : LE69500
26/05/1987 : LE69500
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 05.03.2016, NGL 22.06.2016 16215-0071-013

Coordonnées
VCA COACHING SERVICES

Adresse
BOSUIL 57 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande