VDA CONTRACTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDA CONTRACTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.440.195

Publication

27/08/2012
ÿþ Mod 11.1

teiM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*121&6590*

Ondernemingsnr :0880 440 195

Benaming (voluit) :KATY and BEN

Neergelegd ter griffie plan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 fi AUG. 2017

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

l Zetel ;2170 Antwerpen, Albert Meulemansstraat 28.

(volledig adres)

1Onderwerp(en) akte

r

lWijziging benaming  Doelwijziging  Nieuwe statuten

`Het blijkt uit een akte verleden voor voor Anne Cartuyvels, notarisplaatsvervanger van Meester Herman Dessers, notaris met standplaats (Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van de rechtbank van eerste ;aanleg te Antwerpen van 20 juli 2012, ingediend op verzoek van notaris ;Herman: Dessers wegens de wettelijke leeftijdgrens voor de uitoefening van (het notarisambt, op 3 augustus 2012 dat werdgehouden de buitengewone lalgemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met ;Beperkte Aansprakelijkheid «KATY and BEN» , waarvan de zetel gevestigd is Ite 2170 Antwerpen, Albert Meulemansstraat 28.

Beraadslaging - Beslissingen

1De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende

(beslissingen:

s

=Eerste beslissing - Wijziging benaming van de vennootschap

IDe vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in " VDA

Contracting "  . k

!Tweede beslissing - Doelwijziging

.De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door londerstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

1« De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

'A. - de aankoop, de verkoop, de import, de export, de distributie in kleinhandel, groothandel, productie, aanleggen van alle soorten parket en parketvloeren in de breedste zin; daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden, vernissen, verven, wandbekleding, constructiematerialen en meubelenassortimenten;

het zagen van hout op maat, de levering aan huis en andere gelijkaardige werken;

de aankoop, de verkoop, de import, de export, de verhuring, de leasing en de algemene vertegenwoordiging van materialen en werkbenodigdheden die tot deze activiteit moeten dienen,

B. - aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgiscli Staatsblad

Luik B - vervolg

smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en

koetswerk; pechverhelpingsdiensten; verhuring van motorvoertuigen;

- alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

- optreden als handelstussenpersoon.

C de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, !hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereidîng en de handel, 4import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, Igebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle

Iaanverwante artikelen.

I

ID. Het uitvoeren van alle administratieve activiteiten voor derden.

!Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ,ondernemingen.

IDe vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot .waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar ;goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. ;De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

1De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te (vergemakkelijken.».

ÍDe.rde beslissing

;De enige vennoot betuigt zijn instemming met de voorgenomen doelwijziging Ivan de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 W.B. Venn. Geacht worden te zijn vervuld.

Vierde beslissing - Nieuwe statuten

[De vergadering beslist de nieuwe statuten van de vennootschap op te (stellen als volgt:

;Artikel I - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « VDA Contracting

i

CArtikel 2 - Zetel

!De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen, Albert

lMeulemansstraat 28.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. [De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

1 Artikel 3 - Doel

~De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

'A. - de aankoop, de verkoop, de import, de export, de distributie in kleinhandel, groothandel, productie, aanleggen van alle soorten parket en parketvloeren in de breedste zin; daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden, vernissen, verven, wandbekleding, constructiematerialen en meubelenassortimenten;

».

Luik B - vervolg

4- het zagen van hout op maat, de levering aan huis en andere gelijkaardige werken;

- de aankoop, de verkoop, de import, de export, de verhuring, de leasing en de algemene vertegenwoordiging van materialen en werkbenodigdheden die tot deze activiteit moeten dienen.

B. - aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk; pechverhelpingsdiensten; verhuring van motorvoertuigen;

- alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doe], of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

I-- optreden als handelstussenpersoon,

1C. de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, ;hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, (feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, ;import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

ID. Het uitvoeren van alle administratieve activiteiten voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere (ondernemingen.

1De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot !waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar !goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, IDe vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

IDe vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, !financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks lof onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard (zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II

Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Voor-

behoudén aan het e gisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor-

behoudén aan het Belgisch

Staatsblad

1

S

1

1

Luik B - vervolg

1

!Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

!De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand

!juni te tien uur.

!Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

;volgende werkdag plaats.

!Bestuur

!Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de

=vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 21 - Bestuursorgaan

IDe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke lof rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van ide rechtspersoon.

'Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

!Artikel 22 - Bestuursbevoegdheid

sledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig ;zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor svolgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering ;bevoegd is.

sIngeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur !voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een ;voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

[De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten !titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

1De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn,

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde

bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar - jaarrekeningen - winstverdeling

!Artikel 25 -- Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van

;elk jaar.

!Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, ;alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en Ide toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld len neergelegd bij de Nationale Bank van België.

!Artikel 26 - Winstverdeling

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming

lis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. 10p voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de ;bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor-behoudén aan het fgisc~ Staatsblad Luik B - vervolg

(Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

i E

I

!Artikel 29 - Algemene bepaling

;Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de

Ivennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met

Ide hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. i~ =Artikel 34 - Zaakvoerder - benoeming

!Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege

m1 als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot

I~ Vijfde beslissing f[De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

I

Stemming

:IAl de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van

hstemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD

j1OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH

1STAATSBLAD

i DE NOTARIS

!= ANNE CARTUYVELS



8/2012 - Annexes du Moniteur belge

rTegelijk hiermede neergelegd:uitgifte der akte 

1

I~

II

i

j

ii







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/

~

27/07/2012
ÿþ Mod Wafd 11.1

l V\ ° ÿ - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tar griffie van de Rebec van koophandel te Arflirerperl, op

1 8 JOLI 2012 Griffie

11111 liIIiIIHh11 IiII II II III

*12132985*

Vo beho aan Belg Staat

Ondememingsnr : 0880.440.195

Benaming

(volgit) : KATY & BEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VESTINGSTRAAT 62 TE 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwem akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER, VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 3 juli 2012

1.Ontslag en benoeming zaakvoerder

De Heer Ben-David Shalom geeft met onmiddellijk ingang ontslag als zaakvoerder van de

vennootschap. De vergadering bedankt hem voor zijn geleverde diensten,

Wordt benoemd ais nieuwe zaakvoerder, met onmiddellijk ingang, de Heer Willy Van der Auwera, wonende Albert Meulemansstraat 28 te 2170 Antwerpen.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke en exploitatiezetel te verplaatsen naar

Albert Meulemansstraat 28 te 2170 Antwerpen

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Antwerpen, 3 juli 2012

Willy Van der Auwera

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : biaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0549-009
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 09.07.2011 11284-0214-012
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 28.08.2010 10464-0091-012
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 20.07.2009 09433-0195-011
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 26.06.2008 08283-0327-011
19/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VDA CONTRACTING

Adresse
ALBERT MEULEMANSSTRAAT 28 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande