VDB CONSULT

Divers


Dénomination : VDB CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.032.871

Publication

02/05/2014 : (VRUWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING
VEREFFENAAR{S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie april twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDB CONSULT, gevestigd te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Olmenlaan 39, opgerïcht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zes oktober twee duizend, bekendgemaakt in de Bijlage tôt het Belgisch Staatsblad van éénentwintig oktober daarna onder het nummer 20001021-326, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter zichzelf van het voorlezen van a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tôt ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op achtentwintig februari tweeduizend veertien, hetzij mïnder dan drie maanden voor het besluit tôt ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op achtentwintig februari tweeduizend veertien, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is

weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letierlijk als volgt:

Tôt het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VDB CONSULT' kan ik verkiaren dat:

* Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd în overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale contrôles, van de solvabiliteït van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schuIden en niet geboekte daims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruîtzïchten van het bestuursorgaan met succès gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een voiiedig en trouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 28 februari 2014.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 28 februari 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van € 385.571,11 EUR voiiedig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatîewaarde van de activa alsook de kosîen en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van

onzekerheid toe.

Schoten, 15 maart 2014.

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder (getekend) Guy Parmentier. Bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is. TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de

vennootschap (vrijwillîg) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Aile documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Tumhout: de heer VAN DEN BOSCH Wîm Jos Maria, geboren te Herentals op 2even maart negentienhonderd vijfenzesftg, wonende te 2460 Kasterlee, Olmenlaan 39, zijnde voornoemde vennoot sub 1, hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tôt 490bis van het Strafwetboek

(betreffende mïsdrijven die verband houden met de staat van faillissement);

* nïet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplïchting of misbruik van

vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplîchtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

Sq verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

3 * dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

S bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vîerentwintig oktober negentienhonderd

vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde

of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

-3 Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

$ B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Wim Van Den Bosch als bijzonder * lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap fi op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van

3 Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uîtgebreide macht zal hebben om

zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien ïn de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

S van Vennootschappen. Hij of zîj mag dus aile handelingen verrïchten voorzien in artikel 187 van het Wetboek

van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering c5 nodig is in de gevallen waarin die vereist îs en/of dit wordt voorgeschreven.

, Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of ■d zij mag verzaken aan of afstand doen van aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tôt 2 ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van aile bevoorrechte of hypothécaire ■S inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

es De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de

-2 maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

- Hij of zij mag eveneens aile corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissingj «u verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in

•g, andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modalîteiten bepalen waarop de algemene "S vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

M Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde vemchtingen of "3 doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht dîe hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-

3" Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar a of ministerieel ambtenaar zîjn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe m ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

2� B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tôt beëindiging van de

en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Wim Van Den Bosch,

voomoemd, wonende te 2460 Kasterlee, Olmenlaan 39.

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die

fi ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli

negentienhonderd vîjfenzeventig op de boekhouding van de ondememingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan

" lasthebbers voor de duur dîe hij of zij vaststelt.

" hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening aile formaliteiten


Voor-

Whdudesi

aan het

Belgisch

Staatsblad

-2 3

•FF

•M

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de période voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de (onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alie machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens aile machten en bevoegdheden aan AC/S Accountants en Belastingconsulenten te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 236, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, ieder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile vemchtingen te doen wat nodig îs voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe nïet beperkt, aile verklaringen af te leggen en aile eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij aile (andere) bevoegde overheïdsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap als handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzettîng van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditîe akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat zaakvoerder - afschrift van de beschikking betreffende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) - bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordïgen

Verso : Naam en handtekening
12/06/2014
ÿþ Mod Word 1î.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TZeergelegd ter griffie van de

RECHTBANZ VA» KOr'RPï-IAPIDEi

0 2 JUNI 2014

APITIVIMF~ +~r 3f , f ~r.re3~ug i tJs~It.THOiï!' ~~iá C~eiriex

Ondernemingsnr . 0473.032.871

Benaming

(voluit) : VDB Consult in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Olmenlaan 39, 2460 Kasterlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDB Consult in vereffening ", gehouden op 21 mei 2014 de maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Olmenlaan 39, blijkt het volgende :

De vergadering wordt voorgezeten door de vereffenaar, de heer Wim Van Den Bosch

Zijn mandaat werd gehomologeerd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout op vijftien

april tweeduizend veertien.

De voorzitter zet uiteen :

9, dat de huidige bijzondere algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over volgende agendapunten

a, sluiting van de vereffening

b. ontslag en kwijting aan de vereffenaar

c. bewaring der boeken.

2. Dat de vergadering rechtsgeldig is samengesteld ;

a. alle aandelen van de vennootschap aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

b. de vergadering bijgevolg geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over haar agenda.

Eerste beslissing.

De vereffenaar verwijst naar de voorliggende balans en naar de boeken, bescheiden en andere geschriften van de vennootschap, de vereffenaar legt het plan van verdeling voor en engageert zich hierbij die uitvoering te respecteren. De nog te incasseren vorderingen van de vennootschap komen aan de aandeelhouders toe in verhouding tot hun aandelenbezit, zij engageren zich hierbij ook tot betaling van de in het plan uitgedrukte schulden en betaling van de liquidatiebelasting.

Het plan van de verdeling van de activa werd goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout van 8 mei tweeduizend veertien,

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Tweede beslissing

De vereffenaar wordt ontslagen uit zijn functie en wordt volledige kwijting verleend over zijn mandaat.

Derde beslissing

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste vijf jaar bewaard worden door de heer

Wim Van Den Bosch, wonende te 2460 Kasterlee, Olmenlaan 39.

De voorzitter en vereffenaar,

Wim Van Den Bosch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

IIIMIIII i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2014 : TU090082
23/05/2013 : TU090082
24/05/2012 : TU090082
30/05/2011 : TU090082
27/05/2010 : TU090082
04/06/2009 : TU090082
03/07/2008 : TU090082
22/08/2007 : TU090082
28/06/2007 : TU090082
02/06/2005 : TU090082
27/09/2004 : TU090082
13/08/2003 : TU090082
20/11/2002 : TU090082
21/10/2000 : TUA016651

Coordonnées
VDB CONSULT

Adresse
Zetel : Olmenlaan 39, 2460 Kasterlee

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande