VDBU CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VDBU CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.655.612

Publication

13/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

(_ri f fr I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

*13187085

Ondernemingsnr :~ C9~/

Benaming (voluit) : VDBU Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Velodreef 76 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/11/2013

A. VERKLARING VAN OPRICHTING-INBRENGEN-PARTIJEN

Op heden één november tweeduizenddertien zijn samengekomen:

1. Van den Bulck Michel, Velodreef 76 te 2910 Essen,

2. Vinck Annie, Velodreef 76 te 2910 Essen,

Hierbij genoemd de oprichters. De oprichters richten bij deze een Vennootschap Onder Firma op.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van duizend (1.000,00) Euro volledig

geplaatst is, bestaande uit honderd zesentachtig (186) aandelen met fractiewaarde. Het kapitaal

werd volledig volstort op rekening 731-0355524-91 bij KBC te Essen

IBAN: BE23 7310 3555 2491

BIC: KREDBEBB

De oprichters verklaren een inbreng in geld te doen als volgt.

1. Van den Bulck Michel schrijft in op 93 aandelen en volstort 500 Euro

2. Vinck Annie schrijft in op 93 aandelen en volstort 500 Euro

B. STATUTEN

1.Rechtsvorm, naam en algemeen

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma. Haar naam luidt 'VDBU

Consulting'.

2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Vetodreef 76, 2910 Essen. De zetel mag worden

overgebracht naar elke andere plaats bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering.

3. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de Algemene Vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij dergelijke operaties.

- Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Blagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

e.. , riff e -27i , da Rechi`baRk

t+âl? Kopphandel #e An#tierjperii OP, ~

03DCz015~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insfrumentercride notaris, hetz j van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I_rt31' - vervolg MoaPDF11.,

- Het verrichten van alle studies en het uitwerken van aile ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

- Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

- De aan- en verkoop van producten, fabrikaten, halffabrikaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan. - Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

- Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

- Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobliliënvennootschappen of ondernemingen.

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van aile studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

- Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

- Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

- Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

- Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

- Het afbreken voor eigen rekening van alle mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

- Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

- Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard

L'

..* Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

qv

Vóor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

jr-_tsi E - vervolg Mod POF 111

5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbreng of bij aanrekening van het bedrijfsresultaat.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan duizend (1.000,00) Euro. Dit kan gewijzigd worden via een statutenwijzing in de Algemene Vergadering.

8. Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. Hij heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in aile verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

10. Algemene Vergadering

De vergadering komt bijeen en treft besluiten zoals voorzien in de vennootschappenwet. De

zaakvoerders kunnen zowel een gewone, bijzondere als buitengewone algemene vergadering

bijeenroepen.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste dinsdag van juni om 20 uur.

11. Boekjaari aarrekeninglwinst

Het boekjaar begint op één januari van ieder kalenderjaar en eindigt op eenendertig december van ieder kalenderjaar. Door het toedoen van de zaakvoerders wordt op het einde van elk boekjaar de jaarrekening opgemaakt en andere noodzakelijke documenten.

Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar rato van het aandelenbezit verdeeld zal worden.

C. TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2014 en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal op plaatsvinden op 30 juni 2015.

Worden aangesteld als zaakvoerders die aanvaarden: de heer Van den Buick Michel, de heer. Wordt aangesteld als bijzondere volmachtdrager: Boekhoudkantoor De Maeyer-Van Bavet, Beliestraat 110 te 2910 Essen teneinde bij de Kruispuntbank Ondernemingen, Kamer van Ambachten en Neringen en BTW diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

Opgemaakt en verleden te Essen, 01/11/2013 in drie exemplaren.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/11/2013

Van den Buick Michel

Zaakvoerder

/901-4-de'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VDBU CONSULTING

Adresse
VELODREEF 76 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande