VDL BOVA BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VDL BOVA BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.170.292

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 27.06.2014 14226-0366-027
17/07/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Annexes di Moniteur berge

-Bijiagen-bij'bet Bttgiszh Stautsbtat=171D71ZOI3

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tJJIII~~m~~~u~mumu~~u

1 1 0633*

Ondernemingsnr : 0415.170.292

Benaming (voluit) : VOL BOVA België NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 13, 2630 Aartselaar, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst:

Uit de notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 28 mei 2013 blijkt dat Ernst & Young bedrijfsrevisoren BCVBA, J. Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door de heer R. Boons, wordt benoemd tot commissaris voor een periode van 3 jaar eindigend op de Algemene vergadering te houden in 2016.

VOL Holding Belgium, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door Leen Van de Voorde, vast vertegenwoordiger

1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank tian Koophandel te Antwerpen, op

.0 8 JULI Z013

Op de laatste biï. van huik B vermelden : RectáÏNaam.en hoed nigheid van de' instrumei terende notaris,"hetzirVan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 25.06.2013 13210-0362-030
04/12/2012
ÿþIA I uiii ii iiI un un oi

*12195677*

mod 11.1

teieeCplopli (fif ait !'ii, do Rodilkillfi K00fJk7ltdo4 fA dlíieffilá!!i op

Griffie 2 3 NOV. 7012

bel'

aa

Be

Sta,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415.170.292

Benaming (voluit):VDL BOVA België

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg, 13, bus 4

2630 Aartselaar Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris De Clippel François, notaris te 9200;; Dendermonde, op dertien november tweeduizend en twaalf, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd 9 bladen geen verzendingen te Dendermonde op 19 november 2012. Reg 5 boek;; 122 blad 76 vak 01. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). De Ontvanger (getekend) M. Kinderman.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze': vennootschap " VDL BOVA België", waarvan de zetel gevestigd is te 2630 Aartselaar,; Antwerpsesteenweg, 13, bus 4, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam.

2° Vervanging van de bestaande tekst van statuten door een nieuwe tekst van statuten waarvan het uittreksel luidt als volgt :

NAAM.

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de

benaming "VDL BOVA België".".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg, 13, bus 4.

DOEL.

Het doel van de vennootschap te verwezenlijken hetzij voor eigen rekening, hetzij voor

rekening van derden, is:

- het bouwen van autocars en autobussen;

- de handel in, de in- en uitvoer van vervoermiddelen en/of onderdelen daarvan;

- het vervaardigen en repareren of het doen vervaardigen en repareren van vervoermiddelen!'

en/of onderdelen ervan.

Dit alles in de ruimste zin.

Zij zal alle industriële-, handels- en financiële roerende en onroerende verrichtingen mogen'

doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel, of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen; zich interesseren op alle mogelijke wijzen in alle; bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het voorwerp; gelijkaardig, overeenkomstig of verbonden zou zijn met het hare, of voor haar een bron of; een afzetgebied zou kunnen uitmaken.

De vennootschap zal, zowel in het buitenland als in het binnenland door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, borgstelling of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan Belgisch

Staatsblad

of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend (52.000,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendtweehonderdvijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. _De_ raad, evenals _de_ gevolmachtigden _ vaoz .het_ dagelijks _hestuur. binnen _het kader_ Yan _dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus' toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op achtentwintig mei om achttien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsbe-richten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief; telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden

neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hit

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden w aan he't Belgisch Staatsblad mod 11.1

. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afrieming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

4 Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

3° Volmacht werd verleend aan Mevrouw Leen Van de Voorde, wonende te 9185 Wachtebeke, Lepelstraat 5, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd : een uitgifte van de akte en twee volmachten).

François De Clippel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 20.06.2012 12188-0434-028
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 16.06.2011 11168-0362-029
10/05/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernerningsnr : 0415.170.292 Benaming VDL BOVA België (voluit)

klaargelegd ter griffie van de Rechtbank von Koophandel ie Antwerpen, op

Griffie Y 8 APR. 2011

1111 I II 11I 1111111311

*11070550*

Voo behou aan t Bete Staats

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 13, 2630 Aartselaar, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Uit de mededeling dd 28 maart 2011 van gedelegeerd bestuurder VDL Holding Belgium nv blijkt dat mevrouw Leen A. Van de Voorde met ingang van 1 april 2011 is aangesteld als vast vertegenwoordiger van VDL Holding Belgium nv voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat, Mevrouw Van de Voorde vervangt de heer Laurentius Pas, wiens mandaat als vast vertegenwoordiger eindigt op 1 april 2011.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 1 april 2011 blijkt dat de heer Marinus Vermeulen werd verkozen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 1 april 2011

M.W.J.M. Vermeulen

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 22.06.2010 10203-0413-029
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 25.06.2009 09294-0272-030
01/12/2008 : HA048040
02/07/2008 : HA048040
19/07/2007 : HA048040
03/07/2007 : HA048040
04/06/2015
ÿþ'MW Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111#11,511108

Ondernemingsnr: 0415170292

Benaming

(voluit) : VDL BOVA België

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 13 bus 4 , 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur : verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 7 april 2015 blijkt dat de maatschappeljke zetel verplaatst wordt naar Antwerpsesteenweg 124/7, 2630 Aartsefaar met ingang van 6 mei 2015.

Get, Leen Van de Voorde, vast vertegenwoordiger VDL Holding Belgium nv, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel Antwerpen

26 KI 2t315

I.

eu-

-

afdeli

tverpen

21/06/2005 : HA048040
31/01/2005 : HA048040
25/10/2004 : HA048040
06/07/2004 : HA048040
17/06/2003 : HA048040
13/06/2002 : HA048040
10/07/2001 : HA048040
12/07/1995 : HA48040
01/02/1994 : HA48040
04/03/1993 : HA48040
01/01/1993 : HA48040
13/06/1992 : HA48040
01/01/1992 : HA48040
20/06/1989 : HA48040
01/01/1989 : HA48040
01/01/1988 : HA48040
07/08/1986 : HA48040
01/01/1986 : HA48040
25/07/1985 : HA48040
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 23.06.2016 16209-0594-029

Coordonnées
VDL BOVA BELGIE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 124, BUS 7 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande