VDP-HOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDP-HOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.051.479

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14245-0231-012
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 10.07.2013 13295-0014-011
27/07/2012
ÿþ t mod 11.1

Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





OndernE;rningsnr : 0861.051.479 Benaming (voluit): VDP-HOLD

(verkort) :

1:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

A IIAVIII NI Ilflllll

" iaissasa"

w

bel

EE Sta

Neergelegd ter yrniia ect17-110 VAN KOOPHANDEL

18 JULI 2012

TURNHOUT

Dg ritiktier,

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

t

Zetel : Elzenstraat 54

2381 Weelde (Ravals)

Onderwerp akte :OMZETTING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG EN BENOEMING ,.

ii li

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels),j ;; geassocieerd notaris, op 28 juni 2012, geregistreerd te Turnhout, kantoor der;; registratie, op 5 juli 2012. Boek 689 folio 42 vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro.

;; Voor de ontvanger, J. Van Den Broeck. i;

,, DAT: ''

;1

li e

ii 1) de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte;;

i aansprakelijkheid. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA De Mol, Meuldermans &i il Partners, luidt als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris;;

ii Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91,, il aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV VDP-HOLD, heeft met het oog op de,

omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de!!

bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa

en passiva, afgesloten per 31 maart 2012, onderzocht. Wij hebben onze;! '1 controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele,! ;; normen.

li Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering,; ii van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart,, ii 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. ;!

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op; he stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige;; í overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

É: Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 1.814.805,68 is niet kleiner dan heti ii maatschappelijk kapitaal van ¬ 63.000,00.

Boom, 27 juni 2012

li BVBA De Mol, Meuldermans & Partners ;

vertegenwoordigd door '1

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor" !1

2) de in functie zijnde bestuurders eervol werden ontslagen.

ii 3) de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden;, vastgesteld als volgt, en hieruit blijkt ondermeer:

;i dat de vennootschap de rechtsvorm heeft vaneen besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid met als naam "VDP-HOLD".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of; BVBA te worden toe evoe d.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

' mod 11.1



r t,.

i

't voor-

' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De zetel is gevestigd te Elzenstraat 54, 2381 Weelde.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, zowel in belgie als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van deze:

Het verlenen van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of anderszins;

Het adviseren op gebied van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of anderszins;

Het vervullen van mandaten in en voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel;

Het nemen van participaties in andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel; Het beleggen van gelden in andere ondernemingen; ongeacht hun aard of doel;

Het beleggen van gelden in onroerende en roerende goederen of waarden;

Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld; Het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven

Het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin; Dit alles in de meest brede zin van het woord en voor de meest uiteenlopende sectoren in binnen-en buitenland.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van:

Het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare;

Kredieten en leningen aangaan en toestaan;

Zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Dit alles uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doei en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 63.000,00 euro, vertegenwoordigd door 6.300 aandelen met een fractiewaarde van 1/6.3005te van het kapitaal.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan

Op de laatste biz, vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti

mod 11.1

" .#

zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

4) het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee en werden benoemd voor onbepaalde duur:

-De heer VAN DE POL Paul, geboren te Turnhout op 12 januari 1974, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Gemeentelaan 11.

-De heer VAN DE POL Bart, geboren te Turnhout op 7 november 1976, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Elzenstraat 58 a.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer Steve Vanderveken, accountant te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslagen raad van bestuur en bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.07.2012 12266-0285-011
18/05/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

terni

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 MEI 2012

KOOPHAL TURNHOUT

De griffier

: Ondernemingsnr : 0861.051.479

Benaming

(voluit) : VDP-HOLD

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elzenstraat 54 - 2381 Weelde

{volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 april 2012:

Eerste besluit:

De vergadering beslist om met ingang van 1 april 2012 het ontslag als bestuurder en tevens gedelegeerd; bestuurder te aanvaarden van de heer VAN DE POL ANDRE voornoemd. Hem wordt kwijting verleend over zijn, mandaat wat automatisch bevestigd zal worden door de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

De vergadering beslist tevens om met ingang van 1 april 2012 het ontslag als bestuurder te aanvaarden van mevrouw PROOST MARIA voornoemd. Haar wordt kwijting verleend over haar mandaat wat automatisch.,bevestugd zal worden door de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tweede besluit:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang van 1 april 2012 om de heer VAN DE POL BART en de heer VAN DE POL PAUL te benoemen ais bestuurders van de vennootschap.

Voor de ontslagnemenden: André Van de Pol

Maria Proost

Voor de benoemde bestuurders:

Bart Van de Pol Bestuurder

Paul Van de Pol Bestuurder

I I 1I 11111 tII II 'i11I II1 IIl

*iaosiaae"

Vos behot aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.07.2011 11262-0099-011
13/03/2015
ÿþN Mod Word Mi

e: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grif ie ïan dc a

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 bu 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

111111111111111111111111111

Ondememingsnr : 0861.051.479 Benaming

(voluit) : VDP-HOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ELZENSTRAAT 54 - 2381 WEELDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 31 december 2014, blijkt dat de vergadering met unanimiteit van stemmen heeft beslist om dhr, Paul Van De Pol, Gemeentelaan 11, 2381 Weelde, te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 31 december 2014

Bart Van De Pol

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 24.06.2010 10214-0125-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 30.06.2009 09332-0343-011
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08269-0397-011
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 20.06.2007 07254-0158-013
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 05.07.2006 06411-3562-013
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 29.06.2005 05368-4191-013

Coordonnées
VDP-HOLD

Adresse
ELZENSTRAAT 54 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande