VDV SERVICE

Société en commandite simple


Dénomination : VDV SERVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 828.292.797

Publication

08/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llecrgalogd ter griffie van do Raderai

van KerA yphendz! t~ A {; ~!

nlwer~en

F I DEC. 2413

Griffie

Ondernemingsnr : 0828292797

Benaming

(voluit) : VDV SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : De Roest d'Alkemadelaan 5 bus 15-2600 berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening-ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013 is het volgende beslist:

, - de vergadering besluit eenparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar in

vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

- De vergadering neemt akte van de staat van activa en passiva, opgemaakt op 17 december 2013, zoals: deze door de zaakvoerder wordt voorgelegd en toegelicht. Eenparig beslist de vergadering haar goedkeuring te geven aan de staat van activa en passiva.

- De vergadering stelt vast dat de vennootschap voldoet aan alle voorwaarden van art, 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, met name, dat de staat van activa en passiva, opgemaakt op 17 oktober 2013 behoudens het eigen vermogen, enkel activa bevat en dat de vennootschap geen openstaande schulden heeft ten aan zien van derden. De schuld van de rekening courant van de zaakvoerder Wim Van de Voorde van 12.625,70 euro wordt opgenomen ten belopen van het resterend banksaldo van 5.633,38. euro. Het overig saldo van deze schuld gaat verloren.

Dat alle aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn en de beslissing tot ontbinding en vereffening met eenparigheid van stemmen werd genomen.

Daarop beslist de algemene vergadering unaniem dat er geen vereffenaar wordt aangesteld en dat de resterende activa volledig worden toebedeeld aan de vennoten, ln verhouding tot hun aandelenbezit.

- Vervolgens beslist de vergadering, onder voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, met eenparigheid van stemmen om de vereffening te sluiten en dat mogelijke latenties die niet zouden blijken uit de sluitingsbalans te laste zullen genomen worden van de vennoten, evenals de kosten van de vereffening. Boeken en bescheiden zullen gedurende een termijn van vijf jaar bewaard worden op het adres van de zaakvoerder, De Roest d'Alkemadelaan 5 bus 15, 260013erchem.

- Aan de zaakvoerder, De heer Wim Van de Voorde, wordt ontslag gegeven met ingang van heden. Hem, wordt, voor zover als wettelijk mogelijk, algehele kwijting verleend voor het gevoerde beleid, zoals voorzien bij, wet en in de statuten,

Van de Voorde Wim

Zaakvoerder

Miliiihuai11H113iii90082

u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VDV SERVICE

Adresse
DE ROEST D'ALKEMADELAAN 5, BUS 15 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande