VEILING MARKETING SERVICE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEILING MARKETING SERVICE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.513.555

Publication

24/06/2014
ÿþMar Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0458.513.566

Benaming

(voluit) : Veiling Marketing Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kempenarestraat 53, bus 3, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming en ontslag bestuurders

Uit de unanieme schriftelijke besluiten van de vennoten van 28 mei 2014 blijkt dat de vennoten volgende besluiten hebben aangenomen:

1.De vennoten stellen vast dat de mandaten als bestuurder van de Vennootschap van de heren Jozef Geerts, Leo Notele, Eddy Engels en Paul Engels ten einde zijn gekomen wegens overlijden.

Verder stellen de vennoten vast dat de heren Gustaaf Crollet, Corneel Vermeiren, Guido Herrijgers, Herman Lambrechts, Paul Hens, Ludo Tersago, Jos Vets, Marc Dockx, Lodewyck Van Gool, Jan Buts, Frans Cox, Jan Smets, Rene De Ridder, Willem De Groof, Jules Lauwers, Jan Bogaerts, Jef Van der Borght, Jan De Bruyn en Frans Lambrechts en de BVBA Jasno, overeenkomstig artikel 15 paragraaf 3 van de statuten, van rechtswege geacht worden ontslag te hebben genomen als bestuurder van de Vennootschap, gelet op het feit dat hun mandaat als bestuurder bij één van de vennoten is komen te vervallen.

De vennoten stellen bijgevolg vast dat de raad van bestuur is samengesteld als volgt: Frans De Weerdt, Dirk Van den Plas, Leopold Van den Bosch, Marcel De Coster, Leo Baestaens en Mepetom NV (met als vaste vertegenwoordiger Jan Mertens).

2.De vennoten beslissen om met ingang van de datum van huidige besluiten een einde te stellen aan de mandaten van alle nog zetelende bestuurders. De vennoten wensen de bestuurders te bedanken voor bewezen diensten.

Om in hun vervanging te voorzien, beslissen de vennoten vervolgens om de heer Chris De Pooter, wonende te Slijkstraat 10, 2520 Broechem, de heer Gaston Opdekamp, wonende te Kerkpad 2, 2323 Hoogstraten en de heer Wilfried Jeulissen, wonende te Stapstraat 17, 3540 Herk-De-Stad, te benoemen als bestuurders van de Vennootschap met ingang van de datum van huidige besluiten en dit voor een duur van 6 jaar. Deze mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

3. De vennoten beslissen tot slot om de heer Jo Op de Beeck te belasten met de ondertekening van de formulieren I teneinde de bovenvermelde beslissingen bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch' Staatsblad en de ondertekening van de formulieren Il tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap in. de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend,

Jo Op de Beeck

Bijzondere volmachthouder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

t!111,1.112L!IIIII 11 111

I II

11

NEERGELEGD

" " " ." - " "

12 -OB- 2014

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van le-aide

NEERGELEGD

30 -00- 2014

*14133838*

112CHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEft4 afd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Onciernemingsnr: 0458.513.555.

Benaming

(voluit) Veiling Marketing Service

(verkort) :

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2860 Sint-Katelijne-VVaver, Kempenarestraat 53 bus 3

(volledig adres)

onderwerp akte ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens op 19 juni 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Veiling Marketing Service", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 63 bus 3, RPR Mechelen 0458.513.555., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn of vertegenwoordiging van al haar vennoten en met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag dedato achtentwintig mei laatst door de raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht

Bij het verslag van de raad van bestuur is er een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig april tweeduizend veertien.

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van dit verslag welk op het bureau wordt neergelegd. Dit verslag blijft aangehecht, samen met het hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor en vormen aldus een gehele bijlage.

TWEEDE BESLISSING

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag dedato elf juni laatst door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren bvcvba, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per dertig april laatst, hetzij minder dan drie maanden tevoren; de werkende notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van dit verslag welk op het bureau wordt neergelegd. Zowel dit verslag als het voormeld verslag van de raad van bestuur blijven aangehecht, samen elkaar aanvullend en aldus een gehele bijlage vormend.

De besluiten van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"In het kader van de procedure inzake het voorstel tot ontbinding op grond van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van Veiling Marketing Service CVBA een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 april 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 24.926,13 en een netto-actief van EUR 24.926,13.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen voor de beroepsuitoefening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Overeenkomstig artikel 184, 5° bevestigt de bedrijfsrevisor dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald en dat géén gelden om die te voldoen dienden te worden geconsigneerd.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na 30 april 2014, zijnde de datum van de staat van activa en passiva..

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 11 juni 2014

De bedrijfsrevisor,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Filip Lozie

Bedrijfsrevisor"

De comparanten verklaren en attesteren dat de vennootschap op dit moment geen schulden ten aanzien van derden meer heeft.

De comparanten erkennen op heden van ondergetekende notaris kopie en uitleg te hebben gekregen van artikelen 181 tot en met 200 van het Wetboek van Vennootschappen en ondergetekende notaris te ontlasten van verdere meldingen in onderhavige akte,

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vennootschap ontbonden wordt en derhalve met ingang van heden in

vereffening is gesteld.

De vergadering lieslist, gelet op de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid

geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek en aldus geen vereffenaar te benoemen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap, het mandaat van bestuurders eindigt.

Na beraadslaging en op basis van een staat van activa en passiva afsloten op dertig april laatst, geeft de vergadering volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders, de heren DE POOTER Chris, wonende te 2520 Broechem, Slijkstraat 10, OPDEKAMP Gaston, wonende te 2323 Hoogstraten, Kerkpad 2 en JEUR1SSEN Wilfried, wonende te 3540 Herk-De-Stad, Stapstraat 17, voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden, evenals aan de heren Frans De Weerdt, Dirk Van den Plas, Leopold Van den Bosch, Marcel De Coster, Leo Baestaens en Mepetom NV (met ais vaste vertegenwoordiger Jan Mertens), voor de uitoefening van hun mandaat tot op achtentwintig mei tweeduizend veertien, datum van de beëindiging van hun mandaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist, aangezien de vennootschap geen schulden ten aanzien van derden meer heeft en voldaan Is aan de andere voorwaarden gesteld in artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen, onmiddellijk te willen overgaan tot de sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering aanvaardt deze besluiten, keurt bijgevolg de rekeningen goed, verleent aan de drie bestuurders voornoemd, in hun voormalige hoedanigheid van bestuurder décharge voor hun beheer en stelt de definitieve sluiting van de vereffening vast.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Jo Op de Beeck en/of de heer Chris De Pooter, beiden voornoemd of hierna vermeld, elk individueel bevoegd, op de bankrekening(en) van de vennootschap, teneinde het resterende actief uit te betalen aan de vennoten en alle andere formaliteiten te vervullen en aile handelingen te stellen die nodig en/of nuttig zijn in het kader van de verdeling van het resterend actief.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard worden op de maatschappelijke zetel van Belorta CVBA, voornoemd.

Tot slot stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING

1)De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Johan Op de Beeck, wonende te Sint-Katelijne-Waver, Reinaertstraat 6, en de heer Chris De Pooter, voornoemd, om, alleen of gezamenlijk, alle tegoeden die na heden nog zouden toekomen aan de vennootschap in vereffening, in ontvangst te nemen, en aile documenten en stukken te tekenen, verklaringen af te leggen en aile nodige schrappingen door te voeren bij aile administraties en rechtbanken teneinde de laatste formaliteiten tengevolge van de vereffening te laten geschieden, met recht van indeplaatsstelling.

2) De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, aan de heer Johan Op de Beeck, en de heer Chris De Pooter, beiden voornoemd, om, alleen of gezamenlijk, in naam en voor rekening van de vennootschap, aile formaliteiten te verrichten aangaande elke inschrijving, wijzigingen en doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, aile andere officiële instanties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

----------------VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte met verslag als bijlage uittreksel - formulier I, A en B, formulier II

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME080149
31/07/2012 : ME080149
29/07/2011 : ME080149
03/08/2010 : ME080149
29/07/2009 : ME080149
05/08/2008 : ME080149
17/07/2007 : ME080149
14/07/2006 : ME080149
13/07/2005 : ME080149
12/07/2004 : ME080149
04/08/2003 : ME080149
23/08/2001 : ME080149
13/07/1999 : ME080149
01/07/1999 : ME080149
23/03/1999 : ME080149
09/07/1998 : ME80149
09/07/1998 : ME80149
09/07/1998 : ME80149
15/10/1996 : ME80149
20/08/1996 : ME80149

Coordonnées
VEILING MARKETING SERVICE

Adresse
KEMPENARESTRAAT - BUS 53 3 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande