VELOURIA

Société en commandite simple


Dénomination : VELOURIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.505.459

Publication

09/12/2013
ÿþ Mol POF 11.1

Luikiié In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II

i

be

aa Be Stat

11,1131,111MLIII Y

Neergeleg,tf izº% veri do Recheank van Koophandel to AnfciCii7017, op

27 1a13

Griffie

Ondernemingsnr : C3 1 " Se S

Benaming (voluit) : Velouria

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Plankenbergstraat 57 - 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreskel uit de oprichtingsakte dd 01/11/2013

fiussen de ondergetekenden:

1. Mevrouw Hendrickx Martine, wonende te 2100 Antwerpen, Plankenbergstraat 57

2. De heer Goovaerts Steven, wonende te 2100 Antwerpen, Plankenbergstraat 57

Is overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone

Commanditaire Vennootschap te willen oprichten.

I OPRICHTING

Artikel 1:

Bij deze wordt tussen de aanwezigen een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de

benaming Velouria.

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen, Plankenbergstraat 57. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch-staatsblad, mag de zetel naar om het even waar in België worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

- Verlenen van adviezen, begeleiden en coachen van particulieren en bedrijven inzake media,

communicatie en marketing.

- Verlenen van adviezen, begeleiden en coachen van particulieren en bedrijven in de bouw- en

interieursector,

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissie handelen vertegenwoordigen van om het even

welke goederen.

- Organiseren van trainingen, cursussen en workshops.

- Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie) en het

verhuren van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz,

- Copywriting, reclameopdrachten en ghost-writing.

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende

media.

- Activiteiten van persbureaus en persagentschappen, die nieuwsberichten, nieuwsfoto's en speciale

artikelen leveren aan de media.

- Creëren van websites.

- Verzorgen van internetmarketing en diverse internetdiensten.

- Schrijven van cursussen en boeken.

- Organiseren van evenementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nâí m'énlióétl'àntg e-d van de instrumenterende notaris, helzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het ' Belgisch Staatsblad

Bipagen-bij--het Beigiseit-Steatsbiad - 09M2l2013 -TAnrrexes-du-FVíonitEur beige-

LUIt a_ vervolg Had PDF 11.1

- Voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Voor eigen rekening; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het ontwikkelen, kopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en toepassingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, het faillissement, de onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot-natuurlijk persoon of door de ontbinding, de vereffening of het faillissement van een vennoot-rechtspersoon.

Artikel 5:

Mevrouw Hendrickx Marine is de beherende vennoot (gecommanditeerde). Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt alle verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de vennootschap. Zij brengt in de vennootschap een som ter grootte van 18.228,00 euro in die gestort werd op de rekening 001-7105919-66 op naam van Velouria GCV.

De heer Goovaerts Steven is stille vennoot (commanditair). Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng, zoals hierna beschreven. Hij brengt in de vennootschap een som ter grootte van 372,00 euro in, die gestort werd op de rekening 001-7105919-66 op naam van Velouria GCV.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 18.600,00 euro.

Artikel 8:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap aile handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Hendrickx Martine. Alle akten en stukken worden geldig ondertekend door één van de zaakvoerders. De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00u. indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 10:

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst en verliesrekening warden opgemaakt en de stukken dienaangaande volgens de wettelijke bepalingen gehouden worden. Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Uitgezonderd het eerste boekjaar, dat begint op 1 november 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Artikel 11:

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De nettowinst wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die eigenmachtig beslist over de aanwending, bij gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering mag bij gewone meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zal eveneens, bij enkele gewone meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 Annexes. du. Moniteur b

itifr, -LE:':Qiíj Mod Pte 1'Li

Artikel 12:

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot boven op zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13:

De verliezen kunnen door de vennoten ten laste genomen worden.

ll SLOTBEPALINGEN

1. Eerste maatschappelijk jaar het eerste maatschappelijk jaar zal eindigen op 31 december 2014 en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 november 2013 namens haar aangegaan door de oprichters bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

2. Eerste jaarvergadering: de eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni 2015 om 20.00u, of de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, zo die dag een wettelijke feestdag zou zijn ..

3. Bijzondere volmacht wordt verstrekt aan boekhoudkantoor Deruytter vof Eglantier 3 2540 Hove teneinde voor en namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor het aanvragen, het bekomen en het wijzigen van alle inschrijvingen bij de Kruispuntbank, van de belasting over de toegevoegde waarde, bij de registratiecommissie der erkende aannemers en om alle nodige erkenningsnummers en vergunningen te bekomen , daar, waar en bij wie het horen zal.

Waarvan akte,verleden te Antwerpen, 1 november 2013

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/11/2013

Hendrickx Martine

Zaakvoerder

" 1

;jeor-bercntctun aan het eeltirsch áta.aleAaci

f)~ dc" b:i.1SYç htz van LL3tiÇ E3 y'L-'(Tlltif3ei7 : Recta : Naam CI7 ht`^k" .13in[J`.fir± inSYrlIri11;112erCItdE i'lotF11i5 ht'tT.IJ v30, do perSti(Ori(rstii

b2i1JeQd .í5,rii:yv3r:ef)17 aíti12£et3 clefCfí.':ti vé.'rt¬ "ertti:C]erdi(,jeit

vers.o : Naam cq:

Coordonnées
VELOURIA

Adresse
PLANKENBERGSTRAAT 57 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande