VENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.182.677

Publication

23/12/2013
ÿþOndernemíngsar : 0834182677

Benaming

(voluit) : VENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gasthuisstraat 65a - 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De buitengewone algemene vergadering van 1 december 2013 heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen die onmiddellijk in werking treedt

de maatschappelijke zetel van de vennootschap zal worden overgebracht naar Zammelseweg 117 - 2440 GEEL

Vandeven Johan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11111111111111111~ii~~u~~m~uu

*131930

(a\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 1 DEC, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUTG~ r g riffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2011
ÿþ" mod 2.1



Luik B..; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou

aan h Belg. 5taatsl

A

IIINI*iioI1IWIII~YI" ~

3eeis

NEERGELEGD

 GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2.MAART 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

(Wligriffier, J

Ondernemingsnr : k53(-1 " 'M S

Benaming : VENGINEERING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gasthuisstraat 65 A

2440 Geel

Onderwerp akte :oprichting

Uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Mireille Vranckx, notaris te Eindhout (Laakdal) op 22 februari 2011 "geregistreerd te Geel, de 23 FEB. 2011, twaalf bladen, geen verzendingen, Reg. 5 deel 585; ;; folio 21 vak 17, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) . Voor de eerstaanwezend inspecteur, De Fiscaal; Deskundige (getek.) M. Verboven:rblijkt het volgende :

1. Rechtsvorm en naam : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « VENGINEERING ».

2. Zetel : 2440 Geel, Gasthuisstraat 65A.

3. Oprichters :

1) de Heer VANDEVEN Johan, geboren te Geel op 11 februari 1982, wonende te 2440 Geel, Gasthuisstraat 655 A en

2) Juffrouw VANDEVEN Tinne, geboren te Lier op 3 mei 1979, wonende te 2440 Geel, Zammelseweg 16.

4. Kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag : zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

6. Nog niet volgestorte inbrengen : twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

i! 7. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : in geld.

;; 8. Boekjaar : Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar!

,; eindigt op 31 december 2012.

,; 9. Verdeling van de winst : Na eventuele voorafname voor de wettelijke reserve beslist de algemener

vergadering omtrent het saldo van de winst maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

;, 10. Verdeling vereffeningsaldo : Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot nar vereffening rekening houdend met hun volstorting.

;, 11. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, natuurlijke of rechtspersonen, a1= ;; dan niet vennoten, die zaakvoerder(s) genoemd worden. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt !: benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste: vertegenwoordiger  natuurlijke persoon  aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet: ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de: vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en: voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de: tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en geen zaakvoerder: benoemd is, heeft deze enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.: :! Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur en de: vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij; ,; hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor een onbepaalde duur mits opzegging. Iedere zaakvoerder kan; ;; alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,; behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene; vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt; :; zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten; titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar; de uitoefening van de bevoegdheid. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of; kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet; tegenwerpelijk aan of door derden. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders,!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

12. Statutaire zaakvoerder : voor onbepaalde termijn : de heer Vandeven Johan, voornoemd.

13. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Studiebureau inzake stabiliteit in de bouw (het uitvoeren van studieopdrachten en deskundige opdrachten inzake industriële constructies, gebouwen, infrastructuur, technische uitrusting van bouwwerken, structuren en dergelijke).

- De ondememing kan rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden opdrachten verwerven en/of uitvoeren op het gebied van tekenwerk, het opmaken van technische bestekteksten, stedenbouw, het opstellen van energieprestatiecertificaten ("EPC"), het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen, het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, "EPB"-verslaggeving, energiekunde in de breedste zin van het woord, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises, veilig heidscoórdinatie, evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden.

- Het verlenen van ondersteunde werkzaamheden met betrekking tot een architecturale opdracht: het maken van ontwerp en uitvoeringstekeningen, het maken van animaties en visualisaties, het maken van schaalmodellen, het opstellen van meetstaten en bestekken.

- Het verlenen van studies en adviezen met betrekking tot de bouwkunde, stabiliteit, speciale bouwtechnieken, stedenbouw, milieu, asbest, askarel, brandveiligheid, bouwcoördinatie en integrale kwaliteitszorg. Expertises en arbitrages met betrekking tot voornoemde activiteiten. Coördinatie, projectmanagment en procesregie van bouwprojecten en toezicht op bouwprojecten.

- Het ontwikkelen, adviseren, ontwerpen, leveren en uitvoeren van informaticasystemen voor energieprestatieberekening, voor de opmaak van energierapporteringen en "EPB" verslaggeving, het geven van energieadvies waarbij gebruik gemaakt wordt van actuele en vernieuwende ontwikkelingen.

- Het auditeren van projecten op het vlak van energieprestaties met daarbij horend het opstellen van informatieplannen en andere verslaggeving.

- Het verlenen van advies en bijstand bij de aanvraag van subsidies en andere tussenkomsten inzake energiebesparingen. Het verstrekken van advies en hulp aan particulieren, het bedrijfsleven of de overheid op het gebied van bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer.

- Veiligheidscoördinatie in ontwerp en uitvoering van bouwprojecten. Advies met betrekking tot veiligheid in en rond gebouwen. Het adviseren van ontwerpers en overheden met betrekking tot aanbestedingsprocedures en wetgevingen met betrekking tot bouwprojecten. Het opmeten van gebouwen en terreinen.

- Onderneming in onroerende goederen met betrekking tot aankoop, verkoop en verbeteringswerken voor eigen rekening. Verlenen van advies en bijstand in alle domeinen die gepaard gaan met de aan- en verkoop, huur en verhuur en overdracht van onroerende goederen. Het adviseren met betrekking tot het onderhoud en de bijkomende kosten van gebouwen. Het calculeren van de kosten van bouwprojecten en het opmaken van haalbaarheidsstudies van bouwprojecten. Het organiseren of het assisteren bij de organisatie van seminaries, evenementen, tentoonstellingen, congressen en studiedagen. Het geven van lessen en het deelnemen aan jury's van studie- en wedstrijdprojecten.

In het algemeen:

- De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

- Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

14. Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de derde vrijdag van juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 21 juni 2013. Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

moa 2.1

. : J

het stemrecht.

15. Er werd aan de heer ROEFFAERS Johan, accountant en belastingsconsulent te 3700 Tongeren, Overrepenstraat 40, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van het vertegenwoordigen van de vennootschap bij belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", Registratie en Domeinen, het sociaal verzekeringsfonds, het sociaal secretariaat, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te tekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

« KBC Bank » te Geel.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte.

Notaris Mireille Vranckx

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden +aan het Belgisch Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.08.2015 15501-0430-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16537-0469-012

Coordonnées
VENGINEERING

Adresse
NIEUWSTRAAT 5 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande