VENICE

NV


Dénomination : VENICE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 819.079.975

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.03.2014, NGL 24.04.2014 14099-0093-035
02/07/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.06.2014 14230-0215-034
27/12/2013
ÿþ*13199967*

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie j 3 DEC 2013

Ondernemingsnr : 0819.079.975

Benaming (voluit) : VENICE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 126

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : REËLE KAPITAALVERMINDERING - AFSCHAFFING KLASSEN AANDELEN - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN - ONTSLAG EN

(HER)BENOEMING BESTUURDERS "

Uittreksel afgeleverd véór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 9 december 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met zevenhonderdtwintigduizend euro (¬ 720.000,00), om dit terug te brengen van één miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00) naar vijfhonderddertigduizend euro (¬ 530.000,00), en dit om het eigen vermogen van de vennootschap aan te passen aan het werkelijke peil van de economische behoeften van de vennootschap en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen maar door terugbetaling aan de enige aandeelhoudster van een deel van de waarde van haar aandelen, te weten één tweehonderdvijftigduizendste (1/250.000ste) van het bedrag van deze kapitaalvermindering per aandeel.

De vergadering besliste dat de terugbetaling van het kapitaal aan de aandeelhoudster in eerste instantie zal gebeuren door boeking van het integrale bedrag van de kapitaalvermindering als een vordering van de aandeelhoudster op de vennootschap in rekening courant op haar naam en dat de effectieve uitkering later zal gebeuren in onderling overleg tussen de aandeelhoudster en de raad van bestuur op de wijze die de raad van bestuur het meest geschikt acht.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal. De vergadering verklaarde dat het maatschappelijk kapitaal op 9 december 2013 uitsluitend uit fiscaal werkelijk gestort kapitaal bestaat.

" 2. Na kennis te hebben genomen van het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de verschillende soorten aandelen van reeks A en reeks B en de rechten daaraan verbonden afgeschaft en alle bestaande aandelen werden gelijkgeschakeld zodat de statuten voortaan slechts één soort aandelen voorzien, te weten gewone aandelen.

3. De mogelijkheid van de raad van bestuur tot bevoegdheidsdelegatie aan een directiecomité werd geschrapt uit de statuten.

4. De regeling inzake het dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 13 van de nieuwe tekst der statuten luidt letterlijk als volgt:

"Artikel 13: dageliiks bestuur van de Vennootschap

13.1. benoeming

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer Gedelegeerde Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en desgevallend op het ogenblik van hun benoeming. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere Gedelegeerd Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur zoals hierna gedefinieerd.

13.2. bevoegdheden inzake dageliiks bestuur

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,p Voor.r ~ ~1~

~ behpudon

aart het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen.

In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle verrichtingen, uitgaven, verbintenissen van welke aard ook die de Vennootschap, in of buiten rechte, verbinden voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (t 100.000,00)."

5. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen en voorwaarden voor uitoefening stemrecht werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt,

"Om tot de Algemene Vergadering te worden toegelaten, moeten de Aandeelhouders of hun

vertegenwoordigers uiterlijk vijf (5) kalenderdagen voor de datum van de geplande vergadering hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk te kennen geven aan de Raad van Bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De vervulling van deze formaliteit kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering?

6. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden,

7. De vergadering aanvaardde het ontslag aangeboden door alle hierna genoemde in functie zijnde bestuurders per 29 oktober 2013 en ontslaat hen allemaal eervol uit hun functie als bestuurder met kwijting omtrent hun respectievelijk uitgeoefende mandaten onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, te weten betreft het de volgende vier (4) bestuurders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRiLU INVEST" (RPR Antwerpen 0893.028.421), met als vaste vertegenwoordiger de heer BUSSCHOP Luk;

- de gewone commanditaire vennootschap "GOMME" (RPR Antwerpen 0878.175.345), met als vaste vertegenwoordiger de heer GOMMÉ Serge;

- de vennootschap naar Luxemburgs recht "L & VK S.àrJ." (bis-registernummer 0518.885.068), met als vaste vertegenwoordiger de heer LAMMERS Gerrit Jan;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUYSSE & PARTNERS" (RPR Antwerpen 0899.649.264), met als vaste vertegenwoordiger de heer BUYSSE Frank.

Als gevolg daarvan blijft enkel de hierna genoemde bestuurder over als enige bestuurder in functie, te weten: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANGURIA" (RPR Antwerpen 0819.310.005), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw ULENS Anke.

8. Gelet op het feit dat de vennootschap slechts één (1) aandeelhoudster en dus niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, besliste de vergadering om het aantal bestuurders vast te stellen op twee (2).

Werd met onmiddellijke ingang benoemd ais nieuwe bestuurder van de vennootschap: de naamloze vennootschap "New Venice", rechtspersonenregister Antwerpen 0541.339.083, met zetel te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 3 bus 46, die in deze bestuursfunctie op haar beurt vertegenwoordigd wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOBUFIN", rechtspersonenregister Antwerpen 0899.649.561, met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Pastoor De Conincklaan 43, die haar zaakvoerder de heer BUYLE Johan Isidoor, geboren te Zele op 9 september 1967, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Pastoor De Conincklaan 43, heeft aangeduid ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze bestuurdersfunctie.

Deze functie wordt feitelijk en als zodanig reeds vanaf 29 oktober laatst, zijnde de datum van indiening van het ontslag van de hogergenoemde vorige bestuurders, waargenomen en geldt voor een termijn die zal eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

De vergadering besliste om tegelijk het bestuurdersmandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANGURIA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw ULENS Anke, voornoemd, met ingang van 9 december 2013 te verlengen tot aan de jaarvergadering in 2019.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Na de algemene vergadering kwamen de twee (2) bestuurders, beiden vertegenwoordigd door hun respectievelijke vaste vertegenwoordigers, samen in vergadering en namen eenstemmig volgende besluiten:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANGURIA", voornoemd, werd voor de duur van haar mandaat als bestuurder aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat zij, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw ULENS Anke, voornoemd, zelfstandig alle beslissingen zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

2, Er werd aan de heer BUYLE Johan Isidoor, geboren te Zele op 9 september 1967, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Pastoor De Conincklaan 43, en de heer HERBOSCH Dimitri Christian Annick, geboren te Wilrijk op 26 september 1969, wonende te 2540 Hove, Azalealei 36, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.We", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijviing van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur cfr. art. 560 W.Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij vans de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0311-036
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0337-034
01/07/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier griffie von de Rechf ank van Koophandel ts Antwerpen, op

Griffie 2 0 JUNI 2013

111U NI

9629*

vr beha

aai

Bel Staa

i AI

Ondernemingsnr : 081 9.079.975

Benaming

(voluit) : VENICE

(verkort) :

Rechtsvorrn : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 126 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 31 mei 2013.

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met zetel te Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Geert Lefebvre, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Beekboshoek 102, 2550 Waarloos, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt. en besluit.

Voor eensluidend uittreksel.

Anguria BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Anke Ulens

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

f r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behoudei

aan hei

Eetgiscr átaatetsla

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Aalw3rpen, op

0 8MEI 201

Gr wti'z`ie

3

Onckrnvrilne.snr : 0819.079.975

Esnarning (vertuit) : VENICE

(verkarj

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 150, eerste verdieping

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Oncle .ver*(en) af;te : ZETELVERPLAATSING - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van çle Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 2 mei 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 2 mei 2013 overgebracht naar 2000 Antwerpen,

Frankrijklei 126.

De eerste alinea van artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt

"De zetel is gevestigd te Antwerpen, Frankrijklei 126."

2. Artikel 46 van de statuten aangaande de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 46 : Verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

3. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Accountancy", rechtspersonenregister Brussel 0443.578.822, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, en met bijkantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte, geco8rdineerde statuten.

Ok, dw 6aststE; biz van Luik E vermeiden . Recto : Naam en hocdanigheici van áe snstsusnentcrenne notans hetzij van de parsotc;)rnerri bevoegd de rechtspersoon ter wanzrcn van derden te verteger5voorcligûn

Verse " Naam en hondle..ening

07/03/2013
ÿþ Mcd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0819.079.975 Benaming

(voluit) : VENICE

(verkort) :

Neergelegd tar griffie van dlt Rechtbank van Kr cezahl t Antwerpen

O

De Griffier,

Griffie

1111 lU liii IVY~II IIIIIIIIInV

*13038988*

N

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 150, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - bijzondere volmacht

Bij eenparige en schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de aandeelhouders volgende'', beslissingen genomen:

- Ontslag van Vivaldi's Holding NV, met maatschappelijke zetel te Schaliënstraat 14/2, 2000 Antwerpen,: ingeschreven in het RPR (rechtsgebied Antwerpen) met ondernemingsnummer 0473.039.801, vast: vertegenwoordigd door de heer Gert-Jan Lammers, gedomicilieerd op hetzelfde adres, als bestuurder met ingang van 17 december 2012;

- Benoeming van L & VK S.à.r.l., met maatschappelijke zetel te 9 Place de Clairefontaine, 1341 Luxembourg, ingeschreven in het RCS (Luxembourg) met nummer B152970, vast vertegenwoordigd door de; heer Gert-Jan Lammers, gedomicilieerd te Schaliënstraat 14/2, 2000 Antwerpen, als bestuurder met ingang van 17 december 2012. Het mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in 2015;

- Bijzondere volmacht wordt verleend aan Dimitri Herbosch, wonende te Azalealei 36, 2540 Hove, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle. administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de. Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de; Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Dimitri Herbosch

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12204-0108-031
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.06.2011 11219-0208-030

Coordonnées
VENICE

Adresse
FRANKRIJKLEI 126 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande