VENTURE OPPORTUNITY COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENTURE OPPORTUNITY COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.879.879

Publication

17/01/2014
ÿþT raaa vtad 1+a

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie® 8 JAN. 2814

111

*19017 91*

Ondernemingsnr : 0404.879.879

Benaming

(voluit) : VENTURE OPPORTUNITY COMPANY - in vereffening

(verkort) :

flijlagenU fret Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 292 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Bij bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013 wordt de sluiting van de vereffening goedgekeurd met ingang van zelfde datum.

Mevrouw Mandy Jane de Jong krijgt ontslag als vereffenaar met Ingang van 23 december 2013. Aan de vereffenaar wordt volledige kwijting verleend voor de door haar vervulde taak.

De boeken en geschriften van deze vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard op volgend adres: Kapelsesteenweg 292 _ 2930 Brasschaat.

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna imbrechts, Rozenlaan 16, 2960 Brecht, enfof Mevrouw Kristien Van Gulck, Gezondheidslei 28, 2930 Brasschaat om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de 131W-administraties en het sociaal verzekeringsfonds.

Mandy Jane de Jong

Vereffenaar

Tegelijkertijd neergelegd:

- Afschrift van de beslissing van de rechtbank tot goedkeuring van het plan van verdeling van de activa

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto s Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris., hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

09/07/2013
ÿþi

Mod Watt 11.1

i i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie aan de Rechtbank

vol; Koopbondel te Antwerpen> op

2 s mn tau

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.879.879

Benaming

(voluit) : "VENTURE OPPORTUNITY COMPANY" - in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 292 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING VAN EEN MATERIËLE VERGISSING

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Nicolas VERBIST, Notaris te Antwerpen, op 27 juni 2013, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENTURE OPPORTUNITY COMPANY" - in vereffening, te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 292 met eenparigheid van stemmen heeft besloten : 1) a) dat de vermelding op de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2012 als zou de zetel van de vennootschap gelegen zijn te 2900 Schoten, Elshoutbaan 240 op een materiële vergissing berust daar waar de zetel alsdan, en dit sinds 15 oktober 2012, gelegen was te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 292. b) om deze vergissing recht te zetten. c) dat dientengevolge elke verwijzing in voormelde buitengewone algemene vergadering en bijhorende bijlagen en stukken, waaronder de gecoördineerde tekst der statuten, naar de zetel van de vennootschap die gelegen zou zijn te "2900 Schoten, Elshoutbaan, 240" te lezen als zijnde gelegen te "2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 292°. d) om Notaris Verbist te verzoeken om over te gaan tot de neerlegging van een nieuwe gecoördineerde tekst der statuten met de correcte vermelding van de zetel van de vennootschap die gelegen is te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 292. 2) een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan, 16, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij een ondememingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover als nodig en om alle nodige administratieve stappen te ondernemen in verband met huidige vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Nicolas VERBIST, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen;

- de gecoordineerde tekst der statuten,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2013
ÿþuodwad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bergeleild te rri;riv ma de Rechtbank von koophandel te Antwerpen, op

'15 MEI 2013

Griffie

Voor-behoude aan hel Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0404.879.879

Benaming

(voluit) : VENTURE OPPORTUNITY COMPANY in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 BRASSCHAAT, Kapelsesteenweg 292

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

In een publicatie m.b.t. de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2013 werd onder punt 21 het volgende vermeld:

"Er blijkt uit een beschikking gewezen en uitgesproken door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op, 25 februari 2013 dat de aanstelling van Mevrouw de Jong Mandy, voornoemd, als vereffenaar geweigerd is en' dat de Heer Louis Wouters, advocaat, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan, 1/3 ais vereffenaar werd aangesteld."

Voormelde beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen werd gewijzigd bij arrest van het hof, van beroep te Antwerpen, kamer 5bis, van 2 mei 2013 in de zaak gekend onder rolnummer 20131EV121,', waarvan het beschikkend gedeelte luidt als volgt:

Het hof:

- verklaart het hoger beroep gegrond;

-wijzigt de bestreden beschikking;

- bevestigt de aanstelling van mevrouw Mandy de Jong als vereffenaar van de ontbonden BVBA Venture Opportunity Company;

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van het arrest van het hof van beroep te Antwerpen, kamer 5bis, van 2 mei 2013

Mevrouw Mandy Jane DE JONG

vereffenaar

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

26/03/2013
ÿþ1

<1304 089*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~ ~r~rifTle_ÿ Qe ~ec>~tinr vamp aaáel`WAxtw~;~p

1 5 1.MARE 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404.879.879

Benaming

(voluit) : "VENTURE OPPORTUNITY COMPANY"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elshoutbaan 240 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AAN DE STATUTEN - VROEGTIJDIGE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - INVEREFFENINGSTELLING

1/ Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Nicolas VERBIST, Notaris te Antwerpen, op 20 december 2012, geregistreerd twee bladen geen verzending te Antwerpen, Registratie 5 op 21 december 2012 boek 204 blad 85 vak 8 tegen het recht van ¬ 25,00 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENTURE OPPORTUNITY COMPANY", te 2900 Schoten, Elshoutbaan, 240 met eenparigheid van stemmen heeft besloten : 1) artikel twee van de statuten te wijzigen om de eerste zin van dit artikel te vervangen door de volgende zin teneinde deze aan te passen aan de huidige ligging van de maatschappelijke zetel, te weten : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schoten, Elshoutbaan, 240." 2) zich aan te sluiten bij de conclusies van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, beiden opgesteld in navolging van artikel 181 W. Venn.; deze verslagen werden neergelegd op de maatschappelijke zetel. 3) tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap over te gaan en haar vereffening uit te spreken vanaf 20 december 2012; 4) het aantal vereffenaars vast te stellen op één en als vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel: Mevrouw de Jong Mandy Jane, geboren te Margate (Verenigd Koninkrijk) op 27 juni 1966, wonende te 1182 GM Amstelveen (Nederland) Dr. Schaepmanlaan, 12. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het W.Venn. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van hetzelfde Wetboek zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven. In navolging van voormeld artikel 187 van hetzelfde Wetboek wordt de vereffenaar thans reeds uitdrukkelijk door de vergadering gemachtigd om de activiteiten van de vennootschap voort te zetten. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en moet zich aan de boeken van de vennootschap houden. Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend. 5) * Artikel één van de statuten te wijzigen om in fine de volgende tekst toe te voegen :Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." * Artikel vier van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "De vennootschap is opgericht op elf juni negentienhonderd drieënzestig voor een onbepaalde duur, Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op twintig december tweeduizend en twaalf." 6) Een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Christine MELO, wonende te 2970 Schilde, Vijverlaan 54 en/of Mevrouw Johanna IMBRECHTS, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan, 16 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om aile formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij een ondememingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover als nodig en om aile nodige administratieve stappen te ondernemen in verband met huidige vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

2/ Er blijkt uit een beschikking gewezen en uitgesproken door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op 25 februari 2013 dat de aanstelling van Mevrouw de Jong Mandy, voornoemd, als vereffenaar geweigerd is en dat de Heer Louis Wouters, advocaat, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan, 1/3 als vereffenaar werd aangesteld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste 51z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Nicolas VERBIST, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen;

- de beschikking van de Rb van Koophandel te Antwerpen dd 2510212013;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

" ---

i'i /aor-

beeouden

i aan het

Belgisch Staatsblad --\y"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

j L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2012 : AN160570
23/08/2012 : AN160570
05/07/2011 : AN160570
08/04/2011 : AN160570
02/12/2010 : AN160570
06/10/2010 : AN160570
10/08/2009 : AN160570
06/06/2008 : AN160570
06/06/2008 : AN160570
02/07/2007 : AN160570
17/01/2007 : AN160570
28/07/2005 : AN160570
07/06/2004 : AN160570
18/08/2003 : AN160570
05/07/2002 : AN160570
13/01/2001 : AN160570
22/12/2000 : AN160570
19/06/1999 : AN160570
01/01/1988 : AN160570
12/09/1986 : AN160570
01/01/1986 : AN160570

Coordonnées
VENTURE OPPORTUNITY COMPANY

Adresse
KAPELSESTEENWEG 292 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande