VERBOCON

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERBOCON
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 559.845.101

Publication

26/08/2014
ÿþ26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken _kopie na neerlegging ter griffie van d aletttelegd ter griffie van de

REC-HTR&NX: VAN KoormuDEL

:::Icwacr,

1 4 AUa 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

n017311111

Griffie

Oridarnemingsnr " 5 $(45 ... 4v 1

Eenarning

vokt)" Verbocon

Rechtsvorm: Vennootschap Onder Firma

Zetel Patrijzenstraat 7, 2340 Beerse

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden,

I Mevr. Huybs Ann, wonende te Patrijzenstraat 7, 2340 Beerse, voor onbepaalde tijd hoofdelijk

aansprakelijk vennoot, en

2 Dhr. Verboven Kurt, wonende te Patrijzenstraat 7, 2340 Beerse, voor onbepaalde tijd hoofdelijk

aansprakelijk vennoot,

is een vennootschap onder firma gevormd onder de benaming '"Verbocon", onder de volgende

voorwaarden:

I Benaming

De vennootschap neemt de benaming "Verbocon" aan.

2 Maatschappelijke zetei

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Patrijzenstraat 7, 2340 Beerse. Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een eenvoudige beslissing vanwege het beheer en mits publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening

als voor rekening van derden alsook voor rekening van de met haar verbonden ondernemingen:

I Consultancy

-Deze activiteit zal onder meer gericht zijn op economische studies, marktonderzoeken, vraagstukken van operationeel onderzoek en toegepaste statistiek.

-Het uitbaten van een bureau voor onderzoek, organisatie en advies van financiële, commerciële en technische aard, de personeelsopleiding in voomoemde activiteiten, de organisatie van voordrachten, studiedagen en seminaries.

-De productie en verkoop in het groot van alle soorten grondstoffen, elektrische en elektronische componenten alsook alle soorten machines en technische uitrusting.

-Het optreden ais tussenpersoon in de bonde dit ais handelsagentschap, commissionair, makelaar of anderszins.

-Adviesbureaus op gebied van bedrijfsvorming en beheer, het verlenen van advies en praktisohe hulp aan de bedrijven in verband met pr en communicatie.

" -Studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake bedrijfsorganisaties, marketing en communicatie, -Publiciteitsonderneming omvattende onder meer reclameagentschap, reclame-advies, marketing, copywriting, logo's en belettering, agentschap voor public-relations.

-Het verlenen van allerhande dienstprestaties zoals het advies aan bedrijven op het vlak van marketing, management, financiering van ondernemingen en vennootschappen, M & A, verkoopspolitiek, verkoops- en bedrijfsstrategie, concurrentie- en marktanalyse, businessdevelopment, marktonderzoek, consulting, distributie, administratie, consulting betreffende verzekeringen en secretariaat; het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerlei andere diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten,

-Het verlenen van diensten inzake aankoop en verkooptechnieken en leveren van prestaties op commissiebasis voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-Het vertegenwoordigen van bedrijven en vennootschappen en aile activiteiten als tussenpersoon met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten.

-Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en ondernemingen, het bevorderen van public-relations en contacten, het opstellen van programma's en de evaluatie van realisaties; het verstrekken van diensten en adviezen ter zake, dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Zij mag brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen,

 uitbaten of afstaan.

)r%ie zatst blz van LU; B vormeiden Re.cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 Het uitvoeren van aile industriële schilderwerken, zandstraalwerken, dakwerken, voegwerken, torenwerken, reinigingswerken, carrosserieschildering, publiciteitsschildering, behangselwerken, vloerbekleding, inzetten van glas en aanverwante, alsmede de klein- en groothandel in alle socrten lakken, verven, vernissen, behangselpapier, vloerbekleding, glas en aanverwante artikelen

3 Vervaardiging, renovatie en restauratie van aile schrijnwerk en meubelen

4 Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken. Zij mag alle activiteiten verrichten met betrekking tot onroerende leasing, renting en verhuring

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen. Zij zal tevens kunnen optreden Als vereffenaar of lasthebber voor andere vennootschappen. De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

Deze aanduidingen en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren.

4 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 500,00 euro en is volstort ten belope van 500,00 euro. Het is vertegenwoordigd door 120 aandelen die ieder één/honderdtwintigste gedeelde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is op volgende wijze samengesteld:

- Mevr. Huybs Ann brengt een som van 250,00 euro in, volledig volstort.

Dhr. Verboven Kurt brengt een som van 250,00 euro in, volledig volstort.

Ter compensatie van deze inbreng heeft Mevr. Huybs Ann recht op 60 aandelen, en heeft Dhr, Verboven Kurt recht op 60 aandelen.

5 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6 Beheer

De oprichters benoemen hierbij Mevr. Huybs Ann en Dhr. Verboven Kurt tot zaakvoerders voor onbepaalde

duur en met volledige bevoegdheid voor alle verbintenissen zonder beperking van bedrag.

7 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt elk jaar van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar begint

op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt en eindigt op 31 december 2015.

8 Algemene Vergadering

Iedere derde dinsdag van de maand juni wordt de statutaire algemene vergadering gehouden om 14 uur op

de maatschappelijke zetel.

9 Verdeling van de winst

Het aandeel in de winst wordt bepaald à rato van de inbreng van elk van de vennoten. Bij beslissing van de vennoten met unanimiteit van stemmen kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskasten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om,

10 Verdeling van het verlies

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

11 Overlijden

Bij overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan onder de overlevende venno(o)t(en) die indien nodig zorg(t)(en) voor het aanstellen van een nieuwe vennoot, Indien door het overlijden het aantal vennoten kleiner is dan twee, dient een nieuwe vennoot gezocht te warden. Het niet naleven van deze clausule leidt tot de ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vabr het overlijden enkel in specien kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 9 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende de welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

11 Overdracht van de aandelen

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen,

12 Ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zef het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 9.

13 Arbitrage

Elke bewisting in verband niet de interpretatie of de uitvoering van onderhavige overeenkomst wordt

beslecht door een scheidsrechter.

14 Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of naar

analogie van de principes tot uitdrukking gebracht in het Wetboek van Vennootschappen.

Gedaan te Beerse, op 12 augustus 2014 in drie exemplaren, waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de respectieve ondergetekenden, en één voor registratie.

Getekend

Huybs Ann Verboven Kurt

zaakvoerder zaakvoerder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

né1sc blz. vân LuiE vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERBOCON

Adresse
PATRIJZENSTRAAT 7 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande