VERCAMMEN & FRANCK, AFGEKORT : VERFRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERCAMMEN & FRANCK, AFGEKORT : VERFRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.112.734

Publication

16/04/2013
ÿþ 'ri Md Warc171.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.112.734

Benaming

(voluit) : Vercammen & Franck (VERFRA)

(verkort) : i

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Schaarbroek 13 -2590 Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verreffening -Sluiting

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 2910312013:

Alle vennoten zijn aanwezig op de vergadering: de heer Steven Franck en mevrouw Nicole Vercammen.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de staat van actief en passief, dienstig voor de berekening van het liquidatiesaldo en de liquidatiebelasting en keurt deze goed. Er wordt vastgesteld dat er geen passiva zijn, zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Er wordt vastgesteld dat er geen strijdig belang van vermogensrechterlijke aard is, zoals bepaald in artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor hun gevoerde beleid

gedurende het boekjaar lopende van 1 januari 2013 tot en met 29 maart 2013.

ingevolge de vereffening van de vennootschap wordt het ontslag genoteerd van de zaakvoerders

- mevrouw Nicole Vercammen wonende te 2590 Berlaar, Schaarbroek 13

- de heer Steven Franck wonende te 2590 Berleer, Schaarbroek 13

Orn reden van het stopzetten van de activiteit van de vennootschap, wordt beslist tot vereffening met

onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Vermits onmiddellijk tot sluiting van de vereffening wordt beslist, wordt er geen vereffenaar aangesteld, Alle activa en passiva gaan hoofdelijk en onverdeeld over naar de vennoten, Steven Franck en Nicole Vercammen. Zij verkrijgen ieder 50 % van het netto-actief van de vennootschap.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het ondernemingsloket, kruispuntbank der ondernemingen en bij de diensten van de BTW wordt aangesteld: De Ruyter Sandra, Biezenwei 5 te 2650 Edegem.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard worden op het adres van de maatschappelijke zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

m

NEERGELEGD

G 5 APR. 2013

GRIFFE )iECerIllBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Al deze beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen, per afzonderlijke stemming voor elk van deze beslissingen:

Bijlage: plan van verdeling van activa

Berlaar, 29/03/2013

Nicole Vercammen Steven Franck

Zaakvoerder Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



---- ----- ---------- -------- ------- _ ____-__._,



. nr -__-~-. Benaming

VERCAMMEN & FRANCK~~~~~~

(voluit) ~ in~ho~ VERFRA Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA Zetel : 2890 BERLAAR, SCHAARBROEK 13 Onderwerp akte :OPR|CHllNG - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op veertien november tweeduizend elf, dat door 1) mevrouw VERCAMMEN Nicole Thérèse, en 2) de heer FRANCK Steven beiden wonende te 2590 Berlaar, Schaarbroek 13, die iedereuro (¬ 6ÓÓ, ) inbrengen, een

vennootschap onder firma werd opgericht onder de naam "VERCAMMEN & FRANCK", in 't kort

"VERFRA», met maatschappelijke zetel te 2590 Berlaar, Schaarbroek 13. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

De vennootschap is pged ht voor onbepaaldeduur en neemt een einde i de gevallen voorziendoor artikel negenendertig van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk door verloop van de tijd waarvoor zij is aangegaan; door het tenietgaan van de zaak, of door het voltrekken van de handeling; door de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen van eén van de vennoten; of na het verstrijken van zes maanden nà de opzegging door één van de vennoten aan aile andere vennoten gedaan per aangetekend schrijven.

De vennootschap heeft tot doel:

n

Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven.

o

Markt- en opinieonderzoekbureau.

n

Het verlenen van advies in verband met boekhouding en de organisatie van boekhouddiensten voor rekening van derden.

o Detailhandel in autos en lichte bestelwagens, hun onderdelen en accessoires; kleinhandel in nieuwe en gebruikte motorvoertuigen voor personenvervoer; carrosserieherstelling.

De vennootschap mag aile bnsvo#on, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland aile commerciële, indux*ri@m, financióle, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of on rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbnong, inschrijving of anderszins, in aile nndemmm)ngan, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig; analoog of aanverwant doel naot,avan, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodi of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Comparanten-oprichters sub 1) en 2) brengen ieder in de vennoot chap een bedrag ter grootte van vijfhonderd euro (¬ 500, ) in, dat geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op duizend euro (¬ i.DUD.-). De vennootschap wordt aangegaan intuitu pmmonee. Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. De vennoten zijn onbeperkt aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders die, samen optredend, in naam van de vennootschap aile handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: a) mevrouw Nicole Vercammen en b) de heer Steven Franck, beiden voornoemd. De zaakvoerder die in de statuten aangeduid werd en die tevens

vennoot is kan slechts ontsla worden mits unaniem akkoord, waaronder de instemming van de zaakvoerder

zelf. Het mandaat van een zaakvoerder die buiten de statuten wordt aangesteld, kan steeds herroepen worden.

Het boekiaar loopt van één januari tot eenenderlig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf. Op het einde van het boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Alle besluiten dienen bij algemene consensus genomen te worden.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afsohrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de mdmstmn'.ZÜ.zu|lmnevmmmeos..hUeanvoud|gaovaeoderboidxan n*mmonnao'.moganbao|(aann~at~a.gareomn/mande

laatste van Luik vermelden Recto : Naam mnh6ouan~~

hoedanigheid van ~ notaris, hetzij van depeook8n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



NEERGELEGD

17-11- ~M1~

~~'.

GRIFFIE FqECHT@Mie ' -.:n

KOOPHANDEL Na MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

eLiA^ AA,-^ ~3t-f

winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikel honderd drieëntachtig en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepaling geregeld. Bovendien zal hij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw DE RUYTER Sandra, wonende te 2650 Edegem, Romeinse Put 58, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsioketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERCAMMEN & FRANCK, AFGEKORT : VERFRA

Adresse
SCHAARBROEK 13 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande