VERELST INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERELST INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 562.927.424

Publication

25/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-09-2014

Griffie

*14308500*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562927424

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Verelst International

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 22 september 2014, vóór registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

a) Verelst-DNA, een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Mechelbaan 352, 2580 Putte (België), en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0534.523.646, hier vertegenwoordigd door haar bestuurders Quator Coronati Geens BVBA zoals hieronder vermeld, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Kurt Geens, en Verbocon BVBA zoals hieronder vermeld, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Johan Vertongen ( Verelst-DNA );

b) Verbocon, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te G. De Donderstraat 30, 1852 Grimbergen (België), en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0894.605.462, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Johan Vertongen, woonachtig te G. De Donderstraat 30, 1852 Grimbergen (België) ( Verbocon ); en

c) Quator Coronati Geens, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Bosweg 6, 2580 Putte (België), en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0478.443.095, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Kurt Geens, woonachtig te Bosweg 6, 2580 Putte (België) ( Quator Coronati Geens ).

2. a) Rechtsvorm: naamloze vennootschap

b) Naam : Verelst International

3. Zetel : 2580 Putte, Mechelbaan 352

4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het investeren in, het onderschrijven van, de verwerving en verkoop van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook het bestuur van, de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen.

Ze mag alle financiële handelingen verrichten, alsook alle handelingen in verband met roerende waarden, anders dan deze bedongen in de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen of wijzigen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtsreeks of onrechtreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als

Onderwerp akte :

Mechelbaan 352 2580 Putte

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verleden ten voordele van vennootschappen of particulieren, en dit in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

Dit alles in de meest ruime zin.

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd en vier euro zesentwintig cent (¬ 61.504,26). Het is verdeeld in zevenhonderd zeventien (717) aandelen, zonder nominale waarde die ieder één/zevenhonderd zeventiende (1/717e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort zoals blijkt een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door ING op 22 september 2014.

7. Boekjaar  eerste boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijk¬heid heeft verkregen tot 31 december 2015.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering: te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand juni. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

10. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur sa¬mengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Externe vertegenwoordigingsmacht

* algemene vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennoot¬schap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

* vertegenwoordiging van directiecomité

Het eventuele directiecomité vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden haar wettelijk toevertrouwd.

* vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks be¬stuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optre¬den, en gedelegeerd bestuurder worden genoemd. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend, of indien er meerdere gedelegeerd bestuurders zijn benoemd, door twee gedelegeerd bestuurders gezamenlijk handelend.

Benoeming van de eerste bestuurders en commissaris.

Als eerste bestuurders worden be¬noemd voor de tijd van zes (6) jaar met ingang van de neer-legging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank:

1.) Verelst-DNA voormeld sub 1.a), met de heer Johan Vertongen voormeld als vaste vertegenwoordiger.

2.) Verbocon voormeld sub 1.b), met de heer Johan Vertongen voormeld als vaste vertegenwoordiger.

3.) Quator Coronati Geens sub 1c), met de heer Kurt Geens voormeld als vaste vertegenwoordiger.

4.) Lecano, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Kerkeveld 9, 2550 Kontich, België, en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

onder het nummer 0477.315.224, met de heer Willem Verlinden, wonende te Kerkeveld 9, 2550 Kontich, België, als vaste vertegenwoordiger.

5.) Edgica, een commanditaire vennootschap op aandelen met maatschappelijke zetel te Scherpenbos 9, 2500 Lier, België, en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0474.484.309, met de heer Eddy Van Arwegen, wonende te Scherpenbos 9, 2500 Lier, België, als vaste vertegenwoordiger.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meer¬derheid van zijn leden.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd voor een onbepaalde duur met ingang van de neer-legging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank:

1.) Verbocon voormeld sub 1.b), met de heer Johan Vertongen als vaste vertegenwoordiger; en

2.) Quator Coronati Geens sub1.b), met de heer Kurt Geens als vaste vertegenwoordiger. Zij zijn bevoegd om gezamenlijk handelend de vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van het dagelijks bestuur zoals bepaald onder artikel 17 van de statuten van de vennootschap.

Tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd:

Edgica voormeld, met de heer Eddy Van Arwegen als vaste vertegenwoordiger die deze opdracht aanvaardt.

De commissaris zal worden benoemd op de eerstvolgende algemene vergadering. Overneming van verbintenissen

a) De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 W.Venn., dat de vennootschap alle verbintenissen over¬neemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprich¬ting vanaf 26 juni 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan art. 60 W.Venn., en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Eubelius, te Brussel, Louizalaan 99 en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

20/11/2014
ÿþmud 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iy y

*19210365*

NI

- 201k 'yELFi4iL .UV t

_

R BELGE,

i'7 4Ki, 20%

TAATSFeTWERPEIgriá

RECHTBANK van KOOPHANDEL

MECHELEN

~

MONITEI

13 -1 ELGISCH

Ondememingsnr : 0562.927.424

Benaming (voluit) : VERELST INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Mechelbaan352

2580 Putte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwer " akte : NV: statutenwijziging: quasi-inbreng - kapitaalsverhoging - uitgifte warrants - benoeming commissaris

Er blijkt uit een PV van buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Eline Goovaerts te Mechelen op 1 oktober 2014 met als relaas van registratie ""Geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Mechelen op 13', oktoPer 20/4, bladen: achttien, verzendingen: geen, Register (OBA) 5 boek: 325, blad; 34 vak: 07. Ontvangen: ¬ 50, De ea. Ontvanger, getekend, M-R VAN VLASSEL4ER" van de nv VERELST INTERNATIONAL voormeld, ; dat de statuten gewijzigd werden en meer bepaald:

1.

Lezing en goedkeuring van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig; artikel 447, §1, 2de lid van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de quasi-inbreng houdende de overdracht van 8.000 (acht duizend) aandelen AANNEMINGEN VERELST NV (KBO-nr. 0896.183,196) door VERELST-DNA CVBA.

2, Lezing en goedkeuring van het verslag van de bedriifsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 445 en 447 van het Wetboek van vennootschappen, betreffende voornoemde quasi-inbreng.

3, Lezing en goedkeuring van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, opgesteld overeenkomstig: artikel 602, §1, 3de lid van het Wetboek van vennootschappen, betreffende een kapitaalverhoging door; inbreng in natura, te weten een inbreng door VERELST-DNA CVBA van een schuldvordering ten; belope van twee miljoen achtendertig duizend zeshonderd zevenenzestig euro en dertig cent, (2.038.667,30 EUR).

4. Lezing en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, 15 e lid van het Wetboek van vennootschappen, betreffende voornoemde kapitaalverhoging door inbreng in natura,

5. Lezing en goedkeuring van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van warrants;. met een uitoefenprijs die lager is dan de actuele fractiewaarde van de onderliggende aandelen.

6. Lezing en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de voornoemde uitgifte van warrants met een uitoefenprijs die lager is dan de actuele fractiewaarde van de onderliggende aandelen.

B) QUASI-INBRENG

7.. Kennisname van en besluitvorming omtrent de voorgenomen quasi-inbreng .houdende de overdracht' door "VERELST-DNA" CVBA ten voordele van de Vennootschap van acht duizend (8.000) aandelen;: "AANNEMINGEN VERELST" NV (KBO-nr. 0896.183.196).

C) KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

8. Kapitaalverhoging met twee miljoen achtendertig duizend zeshonderd zevenenzestig euro en dertig',; cent (2.038.667,30 EUR), om het te verhogen van eenenzestig duizend vijfhonderd en vier euro en zesentwintig cent (61.504,26 EUR) tot twee miljoen honderd duizend honderd eenenzeventig euro en; zesenvijftig cent (2.100.171,56 EUR), door het creëren van drieëntwintig duizend driehonderd: zesenzestig (23.366) aandelen,

D) STATUTENWIJZIGING

g. Schrappen van de actuele tekst van de statuten en aanneming van een nieuwe tekst, met in het bijzonder invoeging van een nieuwe tekst in artikel 5 ("Kapitaal"), in artikel 7 van de statuten ("Overdracht van effecten"), in artikel 13 ("Samenstelling Raad van Bestuur"), in artikel 14 ("Werking van: de Raad van Bestuur"), in artikel 18 ("Vertegenwoordiging en dagelijks bestuur"), in artikel 24; ("Bijeenroeping van de algemene vergadering"), in artikel 26 ("Deelneming aan de vergadering  ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vertegenwoordiging"), in artikel 30 ("Besluitvorming algemene vergadering"), en in artikel 35

("Definities").

g) UITGIFTE VAN DE "2014 WARRANTS"

10. Uitgifte van twaalf duizend (12.000) "2014 Warrants".

11. Kapitaalverhoging onder de opschortende voorwaarde en in de mate van de uitoefening van de "2014 Warrants", met een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal "2014 Warrants", met de uitoefeningsprijs van deze warrants, eventueel met boeking op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies.

12. inschrijving op de "2014 Warrants",

F) BENOEMING COMMISSARIS

13. Benoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc GIJNS,

bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap.

GOEDKEURING ART. 556 W.VENN.

14. Goedkeuring, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van de bepalingen van een senior facilities agreement van 1 oktober 2014, gesloten tussen, onder meer, de Vennootschap (als Company), de daarin opgesomde entiteiten als Oorspronkelijke Ontleners (Original Borrowers) en Oorspronkelijke Garantiestellers (Original Guarantors), ING Belgium NV/SA als Agent en Security Agent, en ING Belgium NV/SA en KBC Bank NV ais Oorspronkelijke Kredietverstrekkers (Original Lenders), die rechten aan derden toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting ten laste van de Vennootschap doen ontstaan wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op of van een verandering van de controle die op de Vennootschap wordt uitgeoefend.

15. Goedkeuring van de bepalingen van een overeenkomst van achtergestelde lening overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

16. Machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen

VOLMACHT

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan EUBELIUS, met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 99, voor wie optreedt, Maxime Monard, Jorg Heimian, Thomas Donnez en Noélie Robert, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten, en alle formaliteiten te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde of enige andere administratie voor zover als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegeliik hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, bijzonder verslag raad van bestuur met betrekking tot de quasi-inbreng, revisoraal verslag betreffende de quasi-inbreng, bijzonder verslag raad van bestuur betreffende de kapitaalsverhoging door inbreng in natura, revisoraal verslag betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura, verslag raad van bestuur betreffende uitgifte warrants, revisoraal verslag met betrekking tot uitgifte warrants.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Bûlgisch Staatsblad

Coordonnées
VERELST INTERNATIONAL

Adresse
MECHELBAAN 352 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande