VERENIGING VOOR HEILPEDAGOGISCH ONDERRICHT

Association sans but lucratif


Dénomination : VERENIGING VOOR HEILPEDAGOGISCH ONDERRICHT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.877.449

Publication

24/12/2012
ÿþIvSOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IY111~IYIY~flIIm1V91Y~~~

*izaos~ss

!'!r~ll'P,}

"

vtad ~ x~4i~a ÿ4`~ í:-. d.,...

Griffie

Ondernemingsnr : 410.877.449

Benaming

(voluit) : Vereniging voor Heilpedagogisch Onderricht

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 44

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor Meester Marnix Van Herzeele, geassocieerde notaris in de associatie van notarissen "Van Herzeele en Van Pelt", geassocieerde notarissen te Antwerpen op 28 november 2012 blijkt dat de VERENIGING VOOR HEILPEDAGOGISCH ONDERRICHT, Vereniging zonder Winstoogmerk in vereffening te Antwerpen, Peter Benoitstraat 44, ondememingsnummer 410877449, identificatienummer 2389/54 haar vereffening heeft gesloten en haar volledig actief heeft overgedragen aan "SCHOLEN KATRINAHOF" Vereniging Zonder Winstoogmerk, gevestigd te 2018 Antwerpen, Peter Benoistraat 44, ondernemingsnummer RPR 0891.279.948 Antwerpen en aan KATRINAHOF", Vereniging Zonder Winstoogmerk gevestigd te 2050 Antwerpen, Fromentinstraat, 1, met ondememingsnummer RPR BE 0414.830.792, Antwerpen mits volgende voorwaarden:

1 Minstens één lid van de raad van bestuur van de Vereniging Katrinahof moet lid zijn van de raad van bestuur van de Vereniging Scholen Katrinahof en omgekeerd.

2 De algemene vergadering van de ene Vereniging moet bestaan uit alle leden van de raad van bestuur van de andere vereniging, aile leden van de eigen raad van be-stuur aangevuld met specialisten zonder dat de leden van de ene Vereniging een vetorecht kunnen uitoefenen in de vergadering van de andere Vereniging.

3 Om de zes maanden moet er een overlegvergadering tussen de directies van beide Verenigingen plaats hebben, waarvan het verslag aan de eerstvolgende raden van bestuur van beide Verenigingen moet voorgelegd worden.

4 Pedagogische projecten, masterplan en zorgstrategisch plan moeten minstens eenmaal per jaar structureel uitgewisseld worden in het belang van de overkoepelende visie van beide Verenigingen.

De stukken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende een periode van tien jaar bewaard worden door de vereffenaar, de heer Jean-Marie De Meulder, ere-notaris, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei, 7.

Voor analytisch uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ou de Isiatrte blz v9r Luik B vermelden Recto : Kaam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(cn) _wosacl de vereniging stichthnq of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso aam en handtekening

10/09/2012
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11 N II flIIlNlpll III I lv" 'WIVU

*izisa~

neergelegd ier griffie van de RAMI van Koophandel fo Antwerpen, op

3 fl AUG. 2032

Griffie

Ondernemingsnr : 410.877,449

Benaming

(voluit) : Vereniging voor Heilpedagtogisch Onderricht

Cverkortl

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 44

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een onderhandse akte gedagtekend op 22 augustus 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der leden van VERENIGING VOOR HEILPEDAGOGISCH ONDERRICHT, Vereniging zonder Winstoogmerk te Antwerpen, Peter Benoitstraat 44, ondememingsnummer 410877449, identificatienummer 2389/54 volgende beslissingen genomen heeft:

De vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap, die enkel nog zal bestaan ten behoeve van de vereffening, en spreekt de in vereffening stelling uitte rekenen vanaf 22 augustus 2012.

De algemene vergadering stelt als vereffenaar(s) aan, de heer De Meulder Jean-Marie Leo Victor Henri, erenotaris, wonende te Antwerpen (Bert hem), Kardinaal Mercierlei 7, nationaal nummer 451231 347-43, die verklaarde uitdrukkelijk te aanvaarden.

De algemene vergadering kent aan de enige vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in de wet van 27 juni 1921.

Hij kan aile handelingen stellen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien, onder meer de onroerende goederen van de Vereniging overdragen.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Hij wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschaps-rgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of: meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

e vereffening zal geschieden op basis van de balans per 30 juni laatstleden.

Overeenkomstig artikel 26 der statuten zullen de netto activa overgedragen worden aan Verenigingen met een gelijkaardig doel, met name de Verenigingen zonder Winstoogmerk Katrinahof te Antwerpen, Fromentinstraat 1 en Scholen Katrinahof te Antwerpen, Peter Benoitstraat, 44.

Aan de Vereniging Scholen Katrinahof zal het enig onroerend goed van de bij deze ontbonden Vereniging, te weten een school te Antwerpen, Van Schoonbekestraat, 32 overgedragen worden. De debiteurrekeningen van beide voornoemde verenigingen zullen hen respectievelijk toebedeeld worden en het overschot van het netto-actief zal hen bij helften toebedeeld worden.

Aan die overdrachten worden volgende voorwaarden gekoppeld:

1)Minstens één lid van de raad van bestuur van de ene Vereniging moet lid zijn van de raad van bestuur van de andere Vereniging.

2)De algemene vergadering van de ene Vereniging moet bestaan uit alle leden van de raad van bestuur van de andere vereniging, alle leden van de eigen raad van bestuur aangevuld met specialisten zonder dat de leden van de ene Vereniging een vetorecht kunnen uitoefenen in de vergadering van de andere Vereniging.

3)Om de zes maanden moet er een overlegvergadering tussen de directies van beide Verenigingen plaats hebben, waarvan het verslag aan de eerstvolgende raden van bestuur van beide Verenigingen moet voorgelegd worden.

4)Pedagogische projecten, masterplan en zorgstrategisch plan moeten minstens eenmaal per jaar structureel uitgewisseld worden in het belang van de overkoepelende visie van beide Verenigingen.

De statuten van beide verkrijgende Verenigingen zullen binnen de drie maanden na de overdracht van de activa aan deze voorwaarden moeten aangepast worden.

Gemelde beslissingen werden bij eenparigheid en in aanwezigheid van aile leden genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VERENIGING VOOR HEILPEDAGOGISCH ONDERRICHT

Adresse
PETER BENOITSTRAAT 44 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande