VERHERSTRAETEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHERSTRAETEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.150.995

Publication

09/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,11 j111

,rr , .:Ii` . , : e,-11- z f.. .r . r.,Si s.l..)

t7',+:OïITEADaK VAN x iíA1:7DLL

3 0 SEP. 2014

aNlrp,R1:113.1 oÀ;Kelilw (~.~.V L'NLLO 4 i"

Gizififeier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0878.150.995

Benaming

(voluit) : VERHERSTRAETEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2330 Merksplas, Stenbaeten 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - Vrijwillige ontbinding - In vereffening stelling - Benoeming vereffenaar - Aanpassen statuten

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op 17 september 2014 dragende volgende registratiemelding: "Geboekt vier bladen geen verzendingen te lste kantoor der registratie Tumhout 1 de 22 september 2014 boek 710 folio 21 vak 15, Ontvangen vijftig euro R: 50 EUR Voor de Adviseur-Ontvanger, (getekend) ,i, VAN DEN BROECK", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  Kennisname verslagen

De vergadering nam kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 05 september 2014, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelichtte, samen met de staat van activa en passiva van de vennootschap afsloten op 30 juni 2014.

Vervolgens werd het verslag voorgelezen van de extern accountant over de gemelde staat van activa en passiva,.

Het besluit van de accountant luidt als volgt:

"8. Besluit

De staat van activa en passiva van de bvba Verherstraeten, met zetel te 2330 Merksplas, per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Te Turnhout op 9 september 2014."

Tweede beslissing  Vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring besloot de vergadering de vennootschap VERHERSTRAETEN te ontbinden met ingang van 17 september 2014.

De ontbinding stelde van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder, de heer VERHERSTRAETEN Tom Frans Irma, wonende te 2330 Merkplas, Stenbaeten 15.

Derde beslissing  Benoeming vereffenaar

De vergadering heeft besloten tot vereffenaar te benoemen: de heer VERHERSTRAETEN Tom, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaarde het hem toegekende mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig beroepsverbod.

Zolang de vereffenaar niet in functie is getreden, wordt de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd. De zaakvoerder kan zich evenwel niet beroepen op deze hoedanigheid van vereffenaar om actief op te treden, doch heeft enkel de passieve bevoegdheid ten voordele van derden om deze laatsten toe te laten rechtsgeldig vorderingen te blijven instellen tegen de vennootschap.

De benoeming van de vereffenaar werd ter bevestiging voorgelegd aan de voorzitter de Rechtbank van Koophandel te Turnhout, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vierde beslissing -- Bepaling machten vereffenaar

Iedere vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.











Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Vijfde beslissing -- coördinatie van de statuten

ingevolge voorgaande beslissingen, waaronder de ontbinding van de vennootschap, beslist de vergadering de statuten ais volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst, welke hierna bij uittreksel worden weergegeven:

I. De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Christine Van Haeren, notaris te Tumhout op 17 september 2014; haar benaming luidt "VERHERSTRAETEN in vereffening".

Il. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2330 Merksplas, Stenbaeten 15.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

III. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

IV. De vennootschap heeft tot doel:

De import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

Elektriciteitswerken.

Algemene bouwondememing inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van gebouwen.

Restauratiewerken van gebouwen en monumenten.

Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken. Isolatiewerkzaamheden.

Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer. Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

Plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvoer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekleding. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden.

Timmer en schrijnwerk, vervaardigen en plaatsen van vensterluiken. De vervaardiging en plaatsing van trappen en leuningen. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, vitrines, rekken, toonbanken, kantoormeubelen, meubels voor restaurants en scholen, badkamemieubels en inbouwkeukens.

De montage van serres, veranda's in hout, metaal of kunststof.

Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof en algemene metaalbewerking.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming niet warm water en stoom. Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters.

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal. Plaatsing van parket en andere houten vloerbedekking,

Onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen.

Onderneming voor het leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Leggen van kabels en diverse leidingen. De aan- en verkoop, import en export van alle daarmee verband houdende producten en diensten.

De exploitatie van bossen, houthakken en de productie van hout als mijnhout, gekloofde staken, palen en brandhout.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht warden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voor=

behouden,

aan het

' Belgisch Staatsblad

à Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

V. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste (111,000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VI. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

VII. Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december juni van het ieder jaar.

Vlll. De jaarvergadering moet ieder worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om

18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag op hetzelfde uur.

IX. De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar, conform de wettelijke voorschriften,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- bijzonder verslag zaakvoerder

- staat van actief en passief

- verslag extern accountant

- bevestiging benoeming vereffenaar



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 22.08.2012 12431-0153-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 30.08.2011 11472-0333-012
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 27.08.2010 10471-0069-014
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 28.08.2009 09704-0036-014
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 24.08.2008 08596-0347-014
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 30.08.2007 07638-0327-014

Coordonnées
VERHERSTRAETEN

Adresse
STENBAETEN 15 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande