VERHOEVEN PH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHOEVEN PH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.658.712

Publication

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 30.11.2013, NGL 06.12.2013 13679-0541-010
27/09/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0808.658,712

Benaming (voluit) : Verhoeven PH

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenewoud 23

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :UITBREIDING DOEL - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 9 september 2013, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verhoeven PH", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Groenewoud 23, BTW BE 0808.658.712 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt uitgebreid met volgende tekst

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende

goederen uitrusten, opschikken, doen bouwen en verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

TWEEDE BESLISSING.

Als gevolg van voorgaande beslissing wordt artikel 4 van de statuten vervangen door volgende tekst; Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren zowel tot de functie van accountant als deze van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1. het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2. de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3. het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4, het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5, het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.!,P1V



Neeijefe d ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 SEP. 2C13

TURNHOUT

pQriegffier,

III

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 1 i.i

opdrachten zoals bedoeld in nummer 6 hierna of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in

artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6. het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nummers 1 tot 5 en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2. het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3. het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, doen bouwen en verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingaccountant. Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

De Notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

x

Voor-

biouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 30.11.2012, NGL 01.12.2012 12655-0350-010
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 30.11.2010, NGL 27.12.2010 10644-0107-010

Coordonnées
VERHOEVEN PH

Adresse
GROENEWOUD 23 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande