VERMEIRE BAUDOUIN

NV


Dénomination : VERMEIRE BAUDOUIN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 442.790.944

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 19.06.2014 14207-0193-011
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0521-011
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 21.06.2012 12202-0007-011
17/01/2012
ÿþe

MQC WON 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van

van Koophandel Ie Ánfde Rechtboa,

Werpen, op

Griffie

II I Ili I 11111 I In

*12014089*

V beh aa Be Stai

l

Ondernemingsnr : 0442.790.944

Benaming

. (voluit) : "BAUDOUIN VERME1RE"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Sint Hubertusstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging en herwerking statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 22 december 2011, ter registratie aangeboden blijkt dat gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAUDOUIN VERMEIRE", gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Sint-Hubertusstraat 16, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op negentien december negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari negentienhonderd eenennegentig onder nummer 910111-222, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op vijfentwintig april negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in zelfde bijlagen van vierentwintig mei daarna, onder nummer 910524-230, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op elf december tweeduizend en één, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch', Staatsblad van drie januari tweeduizend en twee daarna onder nummer 691. en deze bij eenparigheid van stemmen beslist heeft:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit dat alle aandelen aan toonder vanaf heden worden om-gezet naar aandelen op naam.

De raad van bestuur wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennoot-schap met het oog op de praktische realisatie van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Hij verklaart vervolgens op heden alle aangeboden aandelen aan toonder ontvangen te hebben van de respectievelijke aandeelhouders in dezelfde aantallen als voormeld beschreven, en heeft deze op heden vervangen door aandelen op naam door vermelding van een gelijk aantal aandelen in het register van aandelen op naam, met al de wettelijke voorschreven vermeldingen, zodoende dat in het register van aandelen volgende personen als eigenaar thans zijn vermeld:

1.de heer Baudouin Marie Léon Amédée Corneille VERMEIRE (I.K. 590-7228792-87) (R.R.440513 463-09), bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen op 13 mei 1944, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Sint Hubertusstraat 16, eigenaar van 314 aandelen.

2.Mevrouw Christiane Madeleine Louis VERHAEGEN (I.K. 591-3666436-35) (R.R. 470720 488-45), " gedelegeerd bestuurder, geboren te Antwerpen op 20 juli 1947, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Sint; Huber-tusstraatló, eigenares van 312 aandelen.

3.De heer Amédée Paul Isabelle Emile Louis VERMEIRE (I.K. 591-3738543-71) (R.R. 700805 475-28), bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen op 05 augustus 1970, wonende te 1150 Brussel, Avenue A. Madoux 29, eigenaar van driehonderd en twaalf aandelen.

4.Mejuffer Sixtine Patricia Fabrice Christiane Marie Josephine VER-MEIRE (1.K. 610-0322004-55) (R.R. 010713 216-75 ), geboren te Elsene op 13 juli 2001, wonende te 1150 Brussel, Avenue A. Madoux 29, eigenares van driehonderd en twaalf aandelen.

Aangezien de vergadering heeft vastgesteld dat de inschrijving van de aandelen in het register van aandelen op naam thans is uitgevoerd en aanvaard, heeft de raad van bestuur de vervallen aandelen aan toonder vernietigd.

TWEEDE BESLUIT.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissing en aan de. bepalingen van de wet van 07 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten luiden als volgt:

Artikel 1  Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "BAUDOUIN VERMEIRE"

Artikel 2  Zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Sint-Hubertuss at 16.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

Artikel 3 - Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4 - Doel.

-makelaar zijn in beleggingen en verzekeringen en aile aktiviteiten die daaruit voortvloeien, waaronder de consultancy;

-het door middel van inbreng, inschrijving, fusie, samen-werking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen zonder onderscheid in België of in het buitenland;

-het beheren, te gelde maken of valoriseren van deze participaties.

-Zij mag aile brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afstaan.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrecht-streeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of ven-nootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van de onroerende goederen.

Zij kan de funktie van bestuurder of van vereffenaar uitoefenen in andere vennoot-schappen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 5 - Kapitaal.

1.Geplaatst kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro.

1. Ka pitaalverhoging.

a. Algemeen.

Behoudens de eventuele bevoegdheid van de raad van bestuur binnen de grenzen van het toegestane kapitaal, wordt tot verhoging van het kapitaal besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Hetzelfde geldt voor de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

Indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, wordt het kapitaal slechts ver-hoogd met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen, mits de emissievoorwaarden zulks uitdrukkelijk bepalen.

Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijving.

b.Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijf-tien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat, tenminste acht dagen voor de openstelling, in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad wordt geplaatst, alsmede in een nationaal verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft. Dit bericht kan vervallen wanneer alle aandelen van de vennootschap op naam zijn gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aan-deelhouders.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, kunnen derden aan de kapitaalverhoging deelnemen, behoudens het recht van de raad van bestuur om te beslissen dat de voorkeurrechten zullen uitgeoefend worden door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt naar even-redigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De wijze van inschrij-ving bedoeld in deze alinea wordt bepaald door de raad van bestuur.

De algemene vergadering die moet beraadslagen en besluiten over de kapitaalverho-ging, kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid ver-eist voor een statutenwijziging, in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstel in een omstandig verslag, dat inzon-derheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en op de financiële gevolgen van de verrich-ting voor de aandeelhouders. Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur of door een extern accountant aangewezen op dezelfde manier, waarin deze verklaart dat de in het verslag van de raad van bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens juist zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten. Die verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het besluit van de algemene vergadering om het voorkeurrecht te beperken of op te heffen moet eveneens worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koop-handel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

lp.-Ce94

Wanneer het voorkeurrecht beperkt of opgeheven wordt ten gunste van één of meer bipaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, moet de identiteit van de begunstigde of de begunstig-den van de beperking of de opheffing van het voorkeurrecht, worden vermeld in het verslag dat door de raad van bestuur wordt opgesteld, alsook in de oproeping.

De uitgifteprijs moet ten minste gelijk zijn aan de vastgestelde intrinsieke waarde van het effect die, behoudens eenparig akkoord tussen de aandeelhouders, vastgesteld wordt op grond van een verslag opgesteld, hetzij door de commissaris, hetzij, voor de vennootschappen die geen commissaris hebben, door een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, of door een extern accountant aangewezen op dezelfde ma-nier.

De verslagen die door de raad van bestuur worden opgesteld, moeten de weerslag vermelden van de voorgestelde uitgifte op de toestand van de vroegere aandeelhouder, in het bijzonder wat diens aandeel in de winst en in het eigen kapitaal betreft. De commissaris, bedrijfsrevisor of accountant verstrekt een omstandig advies omtrent de elementen op grond waarvan de uitgifteprijs is berekend, alsmede omtrent de verantwoording ervan.

c.Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura.

Ingeval een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, voor de vennootschappen waar die er niet is een bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, vooraf een verslag op.

Dit verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en op de toegepaste methoden van waardering.

ln een bijzonder verslag, waarbij het in vorig lid bedoelde verslag wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng ais de voorgestelde kapitaaleer-hoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom wordt afgewe-ken van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Het bijzonder verslag van de raad van bestuur en het bijgevoegde verslag worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel; zij worden in de agenda van de algemene vergadering vernield. 2.Kapitaalvermindering.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behan-deld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

Indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aan-deelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldei-sers die binnen de in het vorig lid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om ze-kerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

3.Opvragingen van stortingen.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebe-horen, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opge-vraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een bankrekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan.

De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en is aan de vennootschap rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met twee procent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan over-eenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ge-schorst.

Artikel 6  Aandelen.

Het kapitaal is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig aandelen zonder vermel-ding van waarde, elk met een fractiewaarde van één duizendtweehonderd vijftig-ste van het kapitaal.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de blote eigenaar en de vruchtgebruiker afzonderlijk in-geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respec-tievelijke rechten."

Artikel 7  Bestuur.

1 .Aa ntal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene verga-dering. Voor de eerste maal kunnen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders benoemd worden bij de oprich-tingsakte; de aldus benoemde bestuurdees kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wet-telijke bepalingen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

2.Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter be-noemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wan-neer tenminste twee bestuurders hierom verzoeken.

3.Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal,

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien min-stens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennoot-schap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5.Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van be-stuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verte-genwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het di-rectiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6.Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de verte-genwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dal de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Artikel 8  Controle.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

c\s

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van d in de jaarrekening

weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke perso-nen of

rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Het hoofdstuk betreffende de controle op de jaarrekening is niet van toepassing op de kleine

vennootschappen in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennoot-schappen.

Indien geen commissaris werd benoemd heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten ver-tegenwoordigen of bijstaan door een

accountant.

De vergoeding van deze accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming

werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke

beslissing.

Artikel 9  Algemene vergadering.

1.Algemene beginselen.

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen

die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor de aan-deelhouders die niet

deelnamen aan de besluitvorming of tegenstemden.

2. Bijeenroeping.

De raad van bestuur en de commissarissen kunnen de algemene vergadering bij-eenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen dit tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de bestuurders en de eventuele commissarissen worden de oproepingen tot de algemene verga-dering vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat een opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de ver-gadering, en een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van Vennoot-schappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien aile aandeel-houders aanwezig zijn op de algemene vergadering.

3. Deelneming aan de vergadering.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde

uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van aandelen aan toonder ui-terlijk vijf dagen voor de vergadering de

aandelen deponeren op de zetel of op een an-dere in het bijeenroepingsbericht vermelde plaats.

Het bewijs van deponering moet op de vergadering getoond worden.

Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per

brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

4. Volmachten.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te ne-men aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze wor-den neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de aandelen aan toonder is bepaald.

5. Bureau.

De voorzitter van de raad van bestuur, of bij zijn afwezigheid de oudste in jaren aan-wezige bestuurder zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de aandeelhouders mag worden ge-kozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en be-paalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere aandeelhouder deelneemt aan de stemming. 6.Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De aandeelhouders of hun volmachtdragers moeten de aanwezigheidslijst onderteke-nen om toegang tot de vergadering te krijgen.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na be-raadslaging ter stemming wordt gebracht.

Behalve het geval dat de vergadering verplicht is bijeengeroepen op verzoek van de commissarissen of van één of meerdere aandeelhouders die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, heeft de raad van bestuur het recht een nog niet aan-gevangen algemene vergadering, hetzij te verdagen naar een latere datum, hetzij vol-ledig te annuleren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

e^r- Qtpc~.

Daarnaast heeft de raad van bestuur het recht, tijdens de zitting, de beslissing r t be-trekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, drie weken uit te stellen. Deze verda-ging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergade-ring heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken; afschriften voor derden wor-den ondertekend door één of meer bestuurders, zoals bepaald in de statuten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van ar-tikel 633 van het Wetboek van vennootschappen en van de beslissingen die bij authen-tieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en de commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstel-len van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aan-deelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

7.Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maat-schappelijke zetel van de vennootschap op de derde woensdag van de maand juni, te achttien uur.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van:

de jaarrekening;

de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

-eventueel het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

Iedere aandeelhouder kan tegen overlegging van zijn aandeel vanaf vijftien dagen voor de algemene " vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken bekomen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

8.Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet de raad van bestuur de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen of vier/vijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechts-vorm van de vennootschap. Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Artikel 10  Boekjaar  Jaarrekening  Jaarverslag -- Winstverdeling.

1. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

2. Jaarrekening.

Op het einde van elk boekjaar maken de bestuurders een inventaris op alsmede een jaarrekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 51-" ~

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De kleine vennootschappen kunnen hun jaarrekening opmaken volgens een verkort schema dat door de

Koning wordt vastgesteld.

De bestuurders zorgen voor de neerlegging van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België binnen de

dertig dagen na de goedkeuring en ten laatste zeven maanden na datum van afsluiting van het boekjaar.

3. Jaarverslag.

In het jaarverslag geven de bestuurders rekenschap van hun beleid.

Het bevat tevens onder meer een commentaar op de jaarrekening en informatie om-trent belangrijke

gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsge-vonden.

Hét is niet van toepassing op de kleine vennootschappen.

4.Winstverdeling.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgeno-men voor de vorming

van een reservefonds, tot dat dit fonds ééntiende van het maat-schappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van

bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het

resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te ke-ren.

Artikel 11  Ontbinding  Vereffening.

1. Ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag van de raad van bestuur en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbin-ding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van het verslag worden overgenomen in de akte.

2. Vereffening.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene

vergadering.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de aandeelhouders de 'gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verde-ling hebben moeten overhouden.

Artikel 12  Keuze van woonplaats.

De bestuurders die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht voor de duur van hun mandaat

woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen

worden gedaan betreffende de za-ken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur.

Artikel 13  Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, waarvan niet op geldige wijze is afgeweken,

worden geacht in de statuten te zijn ingeschreven.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot herbenoeming als bestuurders, van de heer Baudouin Vermeire, mevrouw

Christiane Verhaegen en de heer Amédée Vermeire, allen voor-noemd, hier aanwezig en hun mandaat

aanvaardend.

De raad van bestuur, alhier voltallig aanwezig, benoemt tot gedelegeerd-bestuurder, mevrouw Christiane

Verhaegen, die haar mandaat aanvaardt.

De hierboven vermelde mandaten zullen een einde nemen, behoudens herver-kiezing, bij de gewone

jaarvergadering van 2017.

Deze mandaten zullen kosteloos worden uitgeoefend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschriften.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : AN281029
29/06/2010 : AN281029
26/06/2009 : AN281029
26/06/2008 : AN281029
12/07/2007 : AN281029
06/07/2006 : AN281029
06/07/2005 : AN281029
30/07/2004 : AN281029
07/07/2003 : AN281029
02/09/2002 : AN281029
01/08/2001 : AN281029
19/07/2000 : AN281029
15/09/1999 : AN281029
01/12/1993 : AN281029
17/09/1992 : AN281029
17/07/1991 : AN281029
24/05/1991 : AN281029

Coordonnées
VERMEIRE BAUDOUIN

Adresse
SINT-HUBERTUSSTRAAT 16 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande