VERPAKKINGEN DE GROOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPAKKINGEN DE GROOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.582.128

Publication

14/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-01-2015

Griffie

*15300761*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568582128

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VERPAKKINGEN DE GROOF

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan Rooms te Boom op 7 januari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat

1. de heer VACKIER Benny Jan Emilie, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 116, en

2. mevrouw DE GROOF Nicole Maria Florent, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 116, en

3. mevrouw TOUTENEL An, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 116, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam  VERPAKKINGEN DE GROOF .

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Beukenlaan 116.

De vennootschap heeft tot doel:

- Onderneming van allerhande verpakkingsmateriaal, luxeartikelen, plastic-draagtassen en foliën, polypropyleen rondellen, rollen en zakken, zowel onbedrukt als bedrukt, kantoormateriaal en bureelbenodigdheden.

- Het ontwerpen en verzorgen van karton verpakkingen van alle aard, volgens alle bestaande en nog uit te vinden methodes, en op om het even welke draagstof, alsook de aan- en verkoop van drukwerken allerhande en de handel in papierwaren en aanverwante artikelen.

- Groot-, klein- en commissiehandel, import en export van alle inpak en verpakkingsmaterialen in onder andere papier, karton, textiel, plastic, en alle andere stoffen, rubber en schuimrubber, van allerhande verpakkingen, van schrijf- en drukwerk en schrijf- en drukkarton, van boeken, van schrijfwaren en van kantoorbehoeften.

- Onderneming in speciale publiciteits- en uitstallingsartikelen, onder andere de vervaardiging van catalogi met draaiende bladzijden, van draaischijven, reclameborden en panelen, reclameautomaten, bewegende uitstallingen, reclamegeschenken, lederpoppen, juwelen, kledij, modeartikelen, designartikelen, decoratie-artikelen, snuisterijen en toebehoren, gezelschaps- en andere spelen, educatieve spelen, videospelen en animatie.

- Het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van bovenstaande artikelen, producten, materialen en alle aanverwante zaken in verband met alle bovenstaande bedrijvigheden.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager uitbesteed kunnen worden.

- Het verlenen van dienstpresentaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname van derden.

- Het huren en verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materiaal en van installaties.

- Het beheren, het in standhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen,

Onderwerp akte :

Beukenlaan 116 2850 Boom

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van zakelijke rechten. - Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden voor eigen rekening. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt ¬ 20.000,- verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd ingeschreven als volgt:

de heer Vackier Benny, voornoemd, die onderschrijft voor negentienduizend zeshonderd

achtentwintig euro (¬ 19.600,-), in ruil waarvoor hij achtennegentig (98) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van negentienduizend zeshonderd achtentwintig euro (¬ 19.600,-), en

Mevrouw De Groof Nicole, voornoemd, die onderschrijft voor tweehonderd euro (¬ 200,-), in ruil waarvoor zij één (1) aandeel in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van tweehonderd euro (¬ 200,-), en

Mevrouw Toutenel An, voornoemd, die onderschrijft voor tweehonderd euro (¬ 200,-), in ruil waarvoor zij één (1) aandeel in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van tweehonderd euro (¬ 200,-).

De inschrijving op deze aandelen werd volstort tot beloop van twintigduizend euro (¬ 20.000,-). Tot bewijs hiervan werd een bankattest overhandigd van KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de

bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd de heer Vackier Benny, voornoemd. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit

hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de

vennootschap aangesteld de Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fiskuvan, kantoorhoudend te 2850 Boom, Esperantostraat 1 en haar aangestelden.

Staatsblad

Coordonnées
VERPAKKINGEN DE GROOF

Adresse
BEUKENLAAN 116 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande