VERRAZANO SHIPPING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERRAZANO SHIPPING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.811.087

Publication

04/07/2012
ÿþ Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IANI~II~I~IWIANf II~ImIM

*iaii~eea

vanNeer~~gEfPgyt~' ter griffieAni

de RLc~~ff~ryn!,

lkQo~%!t`~Îtl<~GÎ f4 Mill~i

2 5 JIJN 2012

Griffie

Qndernemingsnr : J b .g,I A 08

Benaming

(voluit) : VERRAZANO SHIPPING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Augustijnslei 228

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lette te Antwerpen-Borgerhout, op 22 juni 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer HERMANS Alfons Leon, geboren te Dendermonde op 19 augustus 1951, echtgescheiden, wonende te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 228. NN 51081907101, onder de naam "VERRAZANO SHIPPING", met zetel te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 228.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij besluit van de zaakvoerder. Het is de vennootschap toegelaten bijhuizen of filialen te openen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of met deelneming van derden:

a.Alle transporten van personen, goederen, grondstoffen, petroleumproducten, che-micaliën en vloeibare gassen, zowel langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, met alle bestaande en nog te creëren middelen zowel nationaal als interna-tionaal;

b.Loodsonderneming in de binnenvaart;

c.In rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermede, alle verrichtingen van aankoop, verkoop, huren, verhuren, beheer, uitbating, agentuur, bevrachting, scheeps-makelarij, agentschappen en stouwerij;

d.Alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten, met inbegrip van douane-agentuur, de goederen behandeling inclusief havenarbeid in al zijn vormen, het be-heer, de ccnsignatie, de opslag en overslag van alle goederen en producten:

e.Alle activiteiten die betrekking hebben op de uitbating, verhuring, het onderhoud en herstelling van alle transportmiddelen en materialen;

f.Tenslotte, ten einde zich te schikken naar de wetsbepalingen, de uitoefening van de navolgende beroepsactiviteiten: vervoer commissionair, vervoer makelaar, com-missionair-expediteur bij het vervoer;

g.Het management van vennootschappen, het waarnemen van beheersmandaten, het verstrekken van diensten en prestaties aan derden;

h.Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van lichamelijke en onli-chamelijke roerende goederen met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in die goederen;

het aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, leasing van onroe-rende goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op aile wijzen en Manieren die zij het best geschikt zou achten. Dit alles in de breedste zin genomen. De vennootschap mag zich borgstellen voor schulden en verbintenissen van derden. De vennoctschap mag voor eigen rekening en voor rekening van derden alle bur-gerlijke, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die van aard zijn de verwezenlijking of de uitbreiding van het voornoemde doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesserén, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondeme-mingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waar-van het doel in innig verband staat met het hare. De huidige opsomming is inhoudend en niet beperkend.

De vennootschap is opgericht op 22 juni 2012 en bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,-EUR) en is verdeeld ïn honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd (100,00) euro.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

INBRENG IN GELD

De comparant heeft ingetekend op al de uitgegeven aandelen en betaalde hierop zesdui-zend tweehonderd Euro (6.200 EUR) of de totaliteit van het af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet venno-ten. Wordt een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering cf, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn,

Jaarlijks op de laatste werkdag van juni om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Elke algemene vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten wanneer alle aandeel-houders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij akkoord gaan met de agenda.

Elke jaarvergadering of bijzondere Algemene Vergadering kan na oproeping geldig be-raadslagen wanneer er minstens één (1) aandeel aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voor elke buitengewone Algemene Vergadering dient na oproeping minstens de helft ('/) van het kapitaal aanwezig of vertegen-+woordigd te zijn. Bij gebreke zal een tweede bij-zondere Algemene Vergadering kunnen besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, dit alles onverminderd strengere aanwezigheidsvereisten voorzien door de wet en de statuten.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot ge-huwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toe-behoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de strengere meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

De enige vennoot oefent alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerders rekenschap over het gevoerde beleid.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014. Alle verrichtingen gesteld door de vennootschap voor het bekomen van de rechtspersoonlijkheid zullen later worden overgenomen en bekrachtigd.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voornoemde heer Hermans Alfons die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte_

-De Notaris-

-DOMIEN DE LEL1E-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ct

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 30.09.2015 15628-0466-013

Coordonnées
VERRAZANO SHIPPING

Adresse
AUGUSTIJNSLEI 228 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande