VERRETH K.- DE SMEDT J.

Divers


Dénomination : VERRETH K.- DE SMEDT J.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.327.819

Publication

23/01/2014
ÿþmod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUK BbLG

NEERGELEGD

OMM

15 -Oi- 20Ik

BELGISCH S AATSSL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ar0 3 -01- 2014

GRIFFlR TRAM< vân

KOOPHANt_

Ortdememingsnr : 0442.327.819

Benaming (voluit) :VERRETH K.-DE SMEDT J.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemstraat 77

2861 Sint-Kateiijne-Waver

Onderwerp akte : Fusie door overname van HL-SPORTHORSES BVBA en VERRETH K.-DE SMEDT J. BV VOF door BV BVBA BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J.

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, verleden door notaris Filip

Huygens te Mechelen op 11 december 2013 ter registratie aangeboden. '

Volgende beslissingen werden genomen.

:1° De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed.

i~ De respectievelijke bestuursorganen van de vennootschappen hebben het fusievoorstel opgesteld op 16 september 2013, neergelegd ter griffie van het Belgisch Staatsblad van 24 september 2013,! bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 oktober daarna onder nummer; 13150136 voor de vennootschap HL-SPORTHORSES, van 3 oktober 2013 onder nummer 13150139; voor de BV VOF VERRETH K.-DE SMEDT J. en op 3 oktober 2013 onder nummer 13150137 voor; de BV BVBA BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J.

Er werd overeenkomstig art. 694 laatste lid W. Venn en art 695, 7` lid W. Venn beslist uitdrukkelijk; af te zien van de in zelfde artikel vernielde de verslagen.

Uit de verklaring van heden gedaan door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 696 van het; Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het; fusiesvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben; voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

2° Instemming met de verrichting waarbij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J.

11 niet zetel te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Leemstraat 77, hierna genoemd «de overnemende; vennootschap», de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HL-SPORTHORSES; !! met zetel te 2500 Lier, Lisperstraat 49 bus 4 en De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een! Vennootschap Onder Firma VERRETH K.-DE SMEDT J. met zetel te 2861 Sint-Katelijne-Waver,; Leemstraat 77, hierna samengenoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie! overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder; uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit! komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

:1 3° Aan de aandeelhouders van de HONDERD (100) aandelen van BV VOF VERRETH K.-DE; SMF,DT J. zullen TWEEËNVEERTIGDUIZEND VIERENZEVENTIG (42.074) volgestort nieuw; uit te geven aandelen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J. worden¬ uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast: iedere aandeelhouder van BV! VOF VERRETH K.-DE SMEDT J. zal voor elk aandeel in BV VOF VERRETH K.-DE SMEDT J. VIERHONDERD E JENINOMM_ {42.1-)_ =-ni.m_we_-_aandelen_.Burgerlijke_-Yennootechap.,-n adcx-_:-de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR

DE SMEDT J. toegekend krijgen. Aldus bekomt mevrouw VERRETH Karin

EENENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERDDRIEËNVIJFTIG ( 41.653) aandelen in de nieuwe vennootschap en de heer DE SMEDT John VIERHONDERDEENENTWINTIG (421) aandelen in de nieuwe vennootschap.

4° De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf 1 juli 2013.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J,

5° Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden sedert 1 juli 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6° Na goedkeuring van het fusievoorstel besluit de algemene vergadering van de BV VOF VERRETH K.-DE SMEDT J. tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HL-SPORTHORSES en de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J. Ten gevolge van deze fusie houdt de overgenomen BV VOF VERRETH K.-DE SMEDT J. vanaf 11 december 2013 op te bestaan.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/10/2013
ÿþ Mod Word St 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 15013

ell

NEERGELEGD -

2 4 -09- 2013

GRIFFIE RECH_ TBAIrIK van KOOPHANDIEL'~I=CHELENf

Ondernemingsnr : 0442.327.819

Benaming

(voluit) : Verreth K. - De Smedt J.

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van vennootschap onder firma

Zetel : Leemstraat 77 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

Fusievoorstel bij fusie door overneming de dato 16 september 2013:

tussen Boekhoudkantoor De Smedt J. BV ovv BVBA - RPR Mechelen 0451.734.245 overnemende vennootschap

en Verreth K. - De Smedt J. BV ow VOF - RPR Mechelen 0442.327.819, overgenomen vennootschap en HL-Sporthorses bvba - RPR Mechelen 0871 .660.905,overgenomen vennootschap

FUSIE DOOR OVERNEMING  FUSIEVOORSTEL

tje bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 16 september 2013 beslist het;

" onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Leemstraat 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0451.734.245.

 de overgenomen vennootschap (1) VERRETH K. - DE SMEDT J. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van vennootschap onder firma, met maatschappelijke zetel te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Leemstraat 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0442.327.819.

 de overgenomen vennootschap (2) HL SPORTHORSES Besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Lisperstraat 49/4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0871.660.905.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te' tekenen door de respectievelijke bestuursorganen:

 voor de overgenomen vennootschap (1) VERRETH K. - DE SMEDT J. BV ow VOF: Mevrouw Karin Verreth, bestuurder, Leemstraat 77 te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, die alleen handelt;

 voor de overgenomen vennootschap (2) HL-SPORTHORSES BVBA: de Heer Luc Huylebroeck, zaakvoerder, Lisperstraat 49/4, die alleen handelt;

 voor de overnemende vennootschap BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J. BV ovv BVBA: De heer John De Smedt, zaakvoerder, Leemstraat77 te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver die alleen handelt.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te

brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van, het gehele vermogen, zowel de rechten als de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam on handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1,1. identificatie van de betrokken vennootschappen (art, 693 1e W. Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

BOEKHOUDKANTOOR DE SMEDT J. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd opgericht op 30 januari 1994 bij onderhandse akte als gewone commanditaire vennootschap; akte bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 februari 1994 onder het nummer 940212-157.

Statutenwijziging

De vorm van de vennootschap werd gewijzigd in burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar op 29 juni 1995, gepubliceerd in de in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli 1995 onder het nummer 950718-570.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd op 20 maart 2013 bij akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen, De akte werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 april 2013 onder het nummer 13054525.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Leemstraat 77.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 EUR (achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één eurocent). Het is verdeeld in 125 (honderd vijfentwintig) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Vooraleer over te gaan tot de fusie zal de vennootschap overgaan tot een splitsing van haar aandelen. Voor elk bestaand aandeel zullen 999 bijkomende aandelen worden uitgegeven, zodat na de splitsing het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door 125.000 (honderd vijfentwintig duizend) aandelen met dezelfde rechten als de oorspronkelijke aandelen, zonder wijziging te brengen aan het kapitaal van de vennootschap.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door.

" De Heer John De Smedt, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer

0451.734.245.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 De heer John De Smedt, houder van 125 (honderd vijfentwintig) aandelen.

Samen het totaal van de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, zijnde 125 (honderd vijfentwintig)

aandelen.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap (1)

Oprichting

VERRETH K. - DE SMEDT J. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van vennootschap onder firma werd opgericht op 29 december 1990 bij onderhandse akte als vennootschap onder firma. De oprichting werd gepubliceerd In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 januari 1991 onder het nummer 910115-213.

Statutenwijziging

Bij onderhandse akte van 31 maart 1994 werd de vorm gewijzigd in burgerlijke vennootschap onder de vorm van vennootschap onder firma. De akte werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 april 1994 onder het nummer 940423-131.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd op 1 juni 1994 bij onderhandse akte. De akte werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juni 1994 onder het nummer 94062299.

Zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Leenstraat 77.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.478,94 EUR (twee duizend vierhonderd achtenzeventig euro

vierennegentig eurocent). Het is verdeeld In 100 (honderd) aandelen zonder vermelding van een nominale

waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door.

-Mevrouw Karin Verreth, bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer

0442.327.819.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 Mevrouw Karin Verreth, houder van 99 (negenennegentig) aandelen.

 De Heer John De Smedt, houder van 1 (één) aandeel.

Samen het totaal van de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, zijnde 100 (honderd) aandelen.

1.1.3. Identificatie van de overgenomen vennootschap (2)

Oprichting

HL-SPORTHORSES Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht op 21 januari

2005 bij akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij

het Belgisch Staatsblad van 11 februari 2005 onder het nummer 05026096.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden nooit gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Llsperstraat 49 bus 4.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 50.000,00 EUR (vijftig duizend euro). Het is verdeeld in 100

(honderd) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapltaal is volledig volgestort.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

" De Heer Luc Huyiebroeck, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer

0871.660.905.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 Mevrouw Karin Verreth, houder van 50 (vijftig) aandelen.

 De Heer John De Smedt, houder van 50 (vijftig) aandelen.

Samen het totaal van de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, zijnde 100 (honderd) aandelen.

1.2. Ruilverhouding (art. 693 2o W. Venn.)

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 125 (honderd vijfentwintig) aandelen. Vooraleer over te gaan tot de fusie zal de vennootschap overgaan tot een splitsing van haar aandelen. Voor elk bestaand aandeel zullen 999 bijkomende aandelen worden uitgegeven, zodat na de splitsing het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd warden door 125.000 (honderd vijfentwintig duizend) aandelen met dezelfde rechten als de oorspronkelijke aandelen, zonder wijziging te brengen aan het kapitaal van de vennootschap.

1.2.1 Verreth K.  De Smedt J. BV avv VOF

42.074 (tweeënveertig duizend vierenzeventig) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Verreth K. -De Smedt J.. Deze 42.074 (tweeënveertig duizend vierenzeventig) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 125.000 (honderd vijfentwintig duizend) bestaande aandelen.

Deze 42.074 (tweeënveertig duizend vierenzeventig) nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt: elk aandeel van de overgenomen vennootschap wordt omgeruild tegen 421 aandelen van de overnemende vennootschap. In praktijk zal aandeelhouder de Heer John De Smedt 421 aandelen ontvangen voor zijn ene aandeel, terwijl aan Mevrouw Karin Verreth 41.653 aandelen zullen worden toegekend in ruil voor haar 99 aandelen.

N e.e

1.2.2 HL Sporthorses BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2 (twee) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap HL Sporthorses. Deze 2 (twee) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 125.000 (honderd vijfentwintig duizend) bestaande aandelen.

Deze 2 (twee) nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend ais volgt 50 (vijftig) aandelen van de overgenomen vennootschap wordt omgeruild tegen 1 aandeel van de overnemende vennootschap.

1.3, Wijze van uitreiking (art. 693 3o W. Venn.)

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, zijnde de zaakvoerder, van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen  na afspraak met de raad van bestuur van de overnemende vennootschap  hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Deze inruiloperatie zal steeds plaatshebben op de maatschappelijke zetel van de ovememende vennootschap door vernietiging in het aandeelhoudersregister van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen inschrijving van de nieuwe volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap.

Deze aandelen van de overgenomen vennootschap kunnen worden ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap tot 31/12/2013.

Aandelen van de overgenomen vennootschap die op 31/12/2013 niet zijn ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden vernietigd.

1.4. Datum van deelname in de winst (art. 693 4o W. Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 01/07/2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 693 5o W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/07/2013.

1.6. Bijzondere rechten (art. 693 6o W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd.

Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7. Bijzondere bezoldiging (art. 693 7o W. Venn.)

Er werd aan A Audit cvba, vertegenwoordigd door Jan HUYGENS, bedrijfsrevisor, Eikendreef 22 te 2820 Bonheiden, gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op 3.000 EUR (drieduizend euro) excl. BT.W.

1.8. Bijzonder voordelen (art. 693 8o W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuursorganen van de overgenomen

vennootschap, noch aan de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschappen

Zie bijlage 1.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van dè overnemende vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden: aanpassing van het doel van " de overnemende vennootschap met uitbreiding van deze punten die wel in het doel van de overgenomen vennootschap zijn voorzien, maar tot op heden niet in het doel van de overnemende vennootschap.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door ieder voor de helft ten laste van zowel de ovememende vennootschap (50%) ais de overgenomen vennootschappen (elk 25%).

--ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen enkel door de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris,

2.5. Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van ,

" koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat " bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 " december 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 16 september 2013, te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Mechelen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overgenomen vennootschap

VERRETH K. - DE SMEDT J. BV OVV VOF

Mevrouw Karin Verreth

Op de laatste b17 van Luik â verrncldcn : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hebij van de perso(o)n(cn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

05/10/2011
ÿþ _ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III

V beh aa Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

111111

*11150124*

NEERGELEGD

2 3 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELqêiltiÊCHELEN

Ondernemingsnr : 0442.327.819

Benaming

(voluit) : VERRETH K.- DE SMEDT J.

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HOOGSTRAAT 70, 2861 ONZE LIEVE VROUW WAVER Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De bestuurder heeft beslist met ingang van 01/08/2011 de maatschappelijke te

verplaatsen naar:

LEEMSTRAAT 77, 2861 ONZE LIEVE VROUW WAVER

VERRETH KARIN Bestuurder

Coordonnées
VERRETH K.- DE SMEDT J.

Adresse
LEEMSTRAAT 77 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande