VERSANO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERSANO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.893.957

Publication

12/12/2013
ÿþMod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s

ift

Voor-

behouden aan het Belgisch '

Staatsblad

131 6263*

~

. , ~º% 3 4 R.

~n ~rrv r R {~~r-; ' '" 1`~~

- ~j

~ 3i :~. .,~LJJ: J3.~ v' i i l'~ ~Il..~, L~~"

Griffre

i

Ondernemingsnr : 0477.893.957

Benaming (voluit) : RE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Heislagsebaan 144a - 2930 Brasschaat

Onderwerp(en) akte : wijziging doel  wijziging boekjaar en algemene vergadering  aanpassing statuten recnte wetgeving

Het blijkt uit een akte verleden op 13 november 2013, geregistreerd 5 bladen, 0 verzendingen te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 14.november 2013, Boek 239 blad 50 vak 17, Ontvangen: ¬ 50,00. De e.a. inspecteur, (get) C.Ven Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Sloop, Ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286,109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancetloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap RE, met zetel te 2930 Brasschaat, Heislagsebaan 144a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.893.957 en onderworpen aan de B.T.W, onder nummer BE 0477.893.957, opgericht bij akte verleden voor Jan Anthonis, notaris te Antwerpen, op negentien Juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 20020717,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij algemene vergadering gehouden voor Peter Timmermans, notaris te Antwerpen op veertien juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-08-0810122102.

Toelichting door de voorzitter :

A, Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

1- Wijziging van het doel  kennisname van het verslag van het bestuursorgaan over de staat van actief en passief.

2.- wijziging boekjaar en datum algemene vergadering - overgangsmaatregel.

3- aanpassing van de statuten aan recente wetswijzigingen. In de plaatstelling van een nieuwe tekst van de statuten ter vervanging van de bestaande, waarbij rekening wordt gehouden met de andere beslissingen van deze vergadering;

B. Dat de zeshonderd twintig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en bestuurders tijdig conform artikel 533 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen, De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 559 Wetboek van Vennootschappen. Een staat van actief en passief opgemaakt op dertig september 2013 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stelen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder beslist de vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden opgenomen.

De tekst van het doel wordt vervangen zoals nagemeld in de nieuwe statuten onder artikel 3.-Doel. TWEEDE BESLISSING

De vennootschap beslist de datum van het boekjaar voortaan te laten lopen van een oktober tot dertig september daarna.

De gewone algemene vergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste maandag van de maand maart om achttien uur.

Het lopende boekjaar (lopende vanaf één januari tweeduizend dertien) wordt verlengd tot dertig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

september tweeduizend veertien. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand maart tweeduizend vijftien.

DERDE BESLISSING

De naam van de vennootschap wordt voortaan gewijzigd in "Brasserie Art Deco".

VIERDE BESLISSING

Daarnaast worden nog een aantal beslissingen genomen, waarvan de weerslag tot uiting komt in de nieuwe tekst van de statuten. in de tekst der statuten worden ook de wijzigingen welke voortvloeien uit de andere beslissingen van de algemene vergadering geïntegreerd. Deze statuten luiden als volgt: STATUTEN

TITEL 1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - DUUR

Artikel 1 :

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt : Brasserie Art Deco.

Artikel 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd binnen het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest. De Raad van Bestuur kan deze zetel naar iedere andere plaats binnen het voormelde territorium verplaatsen, Hij kan ook agentschappen en filialen in binnen- en buitenland oprichten.

Iedere verandering van maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de Raad van Bestuur in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel:

Verstrekking van informatie over economische, financiële en monetaire ontwikkelingen;

De uitbating van horecazaken in de meest uitgebreide zin, met inbegrip van onder andere restaurant, tavernes met eetgelegenheid, café's, broodjeszaken, snackbars, fastfoodzaken

De productie van vers bereide maaltijden al dan niet met vlees, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels,

Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches recepties en zo voort; Het uitbaten van feestzalen, dancings, discotheken en dergelijke meer

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel In België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doei rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken,

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben, Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA., en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap. Artikel 4 :

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

TITEL 2 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000 E).

Het is verdeeld in zeshonderd twintig (620) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en genummerd van één (1) tot en met zeshonderd twintig (620).

Artikelti:

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, in evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de periode waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, worden vastgesteld door de algemene vergadering, of wanneer tot verhoging wordt besloten in het kader van het toegestane kapitaal, door de Raad van Bestuur.

Zij worden aan de aandeelhouders in de pers overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen aangekondigd. Dit bericht is niet vereist wanneer al de effecten op naam zijn gesteld. De inhoud ervan wordt in dat geval per aangetekend schrijven aan de aandeelhouders ter kennis gebracht.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar zonder beperkingen gedurende de inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van de termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht, zal de Raad van Bestuur mogen beslissen of derden aan de verhoging van het kapitaal zullen kunnen deelnemen of dat het recht om in te schrijven zal worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht hebben gebruik gemaakt. ln dit geval zal hij de wijze van inschrijving bepalen.

Dit recht van voorkeur kan door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging, in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld. De Raad van Bestuur verantwoordt zijn voorstel in een omstandig verslag dat inzonderheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. Een verslag wordt opgemaakt door de commissaris, of bij diens ontstentenis door de bedrijfsrevisor of accountant aangewezen door de Raad van Bestuur. Deze verslagen worden in de agenda aangekondigd, neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, aan de aandeelhouders medegedeeld. De Raad van Bestuur is bevoegd om, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht te beperken of op te heffen wanneer de kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestane kapitaal. De Raad van Bestuur en de commissaris of de bedrijfsrevisor of accountant zullen de verslagen moeten opmaken zoals voorschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7

De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedematerialiseerd en. dit binnen de beperkingen van de wet.

De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

Iedere aandeelhouder kan op elk ogenblik, en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

Bij verzoek tot omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur of zijn aangestelde de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Bij verzoek tot omzetting van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam zal de raad van bestuur of zijn aangestelde in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van gedematerialiseend aandelen blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening.Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel 8."

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar,

De onverdeelde eigenaars van aandelen moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen. Bij gebrek hiervan zullen de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, worden opgeschort. Hetzelfde geldt voor het geval vruchtgebruik en blote eigendom in de handen van onderscheiden titularissen zijn.

Artikel j

De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een aandeelhouder mogen zich in geen enkel geval inlaten met het bestuur van de vennootschap, noch het leggen van zegels op de boeken, goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, noch de invereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar vermogen vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventaris- en jaarrekeningen van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering,

Artikel 10 :

De Raad van Bestuur kan overgaan tot de uitgifte van obligaties al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden.

TITEL 3 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11 :

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bèstuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders.

Wanneer op een algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een maximum duur van zes jaar. Hun opdracht neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die zal overgaan tot de benoeming van de nieuwe bestuurders.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Tot bestuurder kunnen zowel fysische personen als rechtspersonen worden aangeduid. Wanneer een rechtspersoon wordt aangeduid, zal deze conform de ter zake geldende wetgeving een vast vertegenwoordiger dienen aan te duiden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslagen worden door schriftelijke kennisgeving aan de Raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dit geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Artikel 12 :

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Wanneer de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder, voorgedragen door de voorzitter.

Artikel 13 :

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De voorzitter van de Raad van Bestuur of, wanneer hij verhinderd is, twee bestuurders, roepen de Raad bijeen.

Wanneer de Raad van Bestuur samengesteld is uit slechts twee bestuurders kan elkeen van hen verzoeken dat de Raad van Bestuur zou worden bijeengeroepen en kan elke bestuurder de Raad van Bestuur bijeenroepen.

Afwezige bestuurders mogen hun stem uitbrengen per brief, telegram, telex, telefax of enig ander communicatiemiddel, zij mogen insgelijks aan hun medebestuurders volmacht geven om in hun plaats op de vergadering op te treden. Geen enkele bestuurder mag meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders,

Artikel 14 :

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, de beslissende stem.

Wanneer bij toepassing van artikel elf de Raad slechts uit twee bestuurders is samengesteld, houdt de laatste bepaling van rechtswege op gevolg te hebben tot de Raad van Bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 15 :

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het

bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene

vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Artikel 16 :

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit

bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen

dragen.

De Raad van Bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, binnen de grenzen van dit bestuur,

mogen aan elke lasthebber bijzondere bevoegdheid delegeren. Zij bepalen de bevoegdheden en de

vergoedingen die als algemene onkosten worden aangerekend van de personen aan wie delegatie wordt

verleend,

Artikel 17 :

Het mandaat van de bestuurders en van de gedelegeerd-bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene

vergadering er anders over beslist.

Artikel 18

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de

vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door de handtekening van één gedelegeerd

bestuurder, of de handtekening van twee bestuurders, die in geen geval ten overstaan van derden van

een voorafgaandelijke beslissing van de Raad van Bestuur zullen moeten doen blijken.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de

perken van de hun verleende volmacht.

Aan de gevolmachtigden kan de titel van directeur worden toegekend.

TITEL 4 : CONTROLE

Artikel 19 :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verriohtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in de wet.

De vennootsohap is nochtans niet verplicht commissarissen te benoemen voor zover blijkt dat zij

ingevolge de terzake vigerende wetgeving hiertoe niet gehouden is.

TITEL 5 : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20 :

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand maart om

achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering" gehouden op de eerstvolgende werkdag

op hetzelfde uur.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring

van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen

besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende

vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

aankondigingen vermeld.

Artikel 21 :

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke aandeelhouder vijf voile dagen voor de

datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering

deel te nemen bij eenvoudige brief te richten aan de zetel vande vennootschap, Bestuurders zijn

vrijgesteld van deze formaliteit.

Artikel 22 :

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt uitgeoefend door de eigenaar-

pandsteller.

Artikel 23

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien worden de beslissingen genomen bij gewone

meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 24 :

Voor elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die erom verzoeken.

Zij worden in een register ingebonden.

Afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de personen die als orgaan de

vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

TITEL 6 : INVENTARIS EN JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 25 :

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van

Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Luik B - ve?rvnlb

Artikel 26

Het batig saldo van de resultatenrekening, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist, op voorstel van de Raad van Bestuur, over de bestemming van het saldo der netto-winst.

Arti cel 27

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering die het bedrag heeft vastgesteld.

Aan de Raad van Bestuur wordt de bevoegdheid verleend om interimdividenden uit te keren.

TITEL 7 : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats vinden op de wijze door de algemene vergadering aangeduid.

Deze zal één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun vergoedingen, als nodig,

AJ-ei29:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volstort zijn, moeten de vereffenaars, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, ofwel door opvraging van bijkomende gelden ten laste van de in mindere mate volstorte aandelen, ofwel door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in grotere mate volstorte aandelen.

TITEL 8 : ALGEMENE BEPALING

Artsel 30

De bestuurders, vaste vertegenwoordigers, commissarissen en vereffenaars, die woonplaats in het buitenland hebben, worden verplicht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in België. Bij gebreke daarvan zullen zij geacht worden woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en toezicht."

Altde voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen. Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om elf uur

Voor ontledend uittreksel; (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.08.2013, NGL 18.09.2013 13584-0388-010
05/09/2013 : AN350346
31/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 DEC. 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

J

111111111j1110111111

Voor-

behouden aan het ~-Belgisch ^.

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0477.893.957

Benaming (voluit) : Brasserie Art Deco

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Heislagsebaan 144a -2930 Brasschaat

Onderwerp(en) akte : naamswijziging -wijziging doel - ontslag en benoemingen volmacht voor de postdiensten

Het blijkt uit een akte verleden op 24 november 2014 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefoeriaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BRASSERIE ART DECO, met zetel te 2930 Brasschaat, Heislagsebaan 144a, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.893.957 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0477.893.957, opgericht bij akte verleden voor Jan Anthonis, notaris te Antwerpen, op negentien juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2002-0717, Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering gehouden voor mij notaris op dertien november tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-12-1210186283;

Toelichting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-Wijziging maatschappelijke benaming

-Wijziging van het doel  kennisname van het verslag van het bestuursorgaan;

-ontslag en benoemingen

-volmacht voor de postdiensten

B. Dat de zeshonderd twintig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform het Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken

werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is

samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met ingang van heden de naam te wijzigen in Versano. Artkel 1 wordt gewijzigd ais volgt:

"Artikel 1 :

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt : Versano."

TWEEDE BESLISSING wijziging doel

De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen. De voorzitter doet opmerken

dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 559 Wetboek van Vennootschappen. Een staat van actief en passief

opgemaakt oktober 2014 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen

commissaris diende aan te stelen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van het bestuursorgaan beslist de

vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden

opgenomen.

Artikel 3 wordt vervangen als volgt:

"Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel:

Verstrekking van informatie over economische, financiële en monetaire ontwikkelingen;

De uitbating van horecazaken in de meest uitgebreide zin, met inbegrip van onder andere restaurant, tavernes met

eetgelegenheid, café's, broodjeszaken, snackbars, fastfoodzaken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan eet Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnln

De productie van vers bereide maaltijden al dan niet met vlees, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren ván maaltijden en bereide schotels,

Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches recepties en zo voort;

Het uitbaten van feestzalen, dancings, discotheken en dergelijke meer

De installatie van alle mogelijk verwarmingsinstallaties, waaronder centale verwarming, klimaatregeling, gasverwarming, het installeren van gasinstallaties, sanitair, de loodgieterij in de ruimste betekenis, het installeren en bestuderen van elektrische technieken

-de aanleg, het herstellen en het ontwerpen en onderhoud van ventilatie- en verwarmingsinstallaties,

-de aanleg, het onderhoud en de installatie van waterdistributienetten en rioleringen;

-de aanleg van alle leidingen voor gas, water, elektriciteit, brandstof, en de distributie hiervan

-de handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal en materieel, elektrisch materiaal en materieel en in verwarmings-, ventilatie- en klimatologische installaties.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden ais vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in aile ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in. De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA., en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap."

DERDE BESLISSING Ontslagen en benoemingen

De vergadering geeft op zijn verzoek ontslag aan de heer Labeye, in de hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang van heden.

Wordt benoemd tot bestuurder met ingang van heden de heer ORTS Brandon Kristof Dominique, geboren te Merksem op een april negentienhonderd tweeënnegentig, identiteitskaart nummer 591-9607800-52, rijksregisternummer 92.04.01145.39, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Heistagsebaan 144/A. Hij zal zijn mandaat bezoldigd uitvoeren. Zijn benoeming loopt tot de gewone algemene vergadering gehouden in tweeduizend negentien.

VIERDE BESLISSING

Volmacht wordt gegeven aan mevrouw Dominique Labey teneinde alle gewone en aangetekende brieven en alle paketten in ontvangst te nemen of op te halen bij de postdiensten..

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om achttien uur dertig.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

-mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/08/2012 : AN350346
10/07/2012 : AN350346
02/04/2012 : AN350346
08/08/2011 : AN350346
16/07/2010 : AN350346
03/08/2009 : AN350346
20/05/2009 : AN350346
05/08/2008 : AN350346
18/07/2008 : AN350346
23/04/2008 : AN350346
31/07/2007 : AN350346
01/08/2006 : AN350346
01/08/2005 : AN350346
15/07/2004 : AN350346
07/04/2003 : AN350346
17/07/2002 : ANA072018
25/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VERSANO

Adresse
RODE AKKERS 4, BUS 5 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande