VERSCHUEREN SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSCHUEREN SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.369.064

Publication

15/01/2014
ÿþ nwa ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 i 9 R



NeepaieetceelL tie Rechtbank van lCeephancteet Rnbeeper, cp

Griffie l'II Jki ;~, ZUM

Ondernemingsnr : 0887.369.064

Benaming

(voluit) : DE PROVENCE VAN TOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2180 Ekeren (Antwerpen), Van de Weyngaertlei 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - NAAMWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op drieëntwintig december tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE PROVENCE VAN TOEN", gevestigd te 2180 Ekeren (Antwerpen), Van de Weyngaertlei 2, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0887.369.064 en geregistreerd als B.T,W,-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. DOELWIJZIGING

De vergadering beslist de tekst van Artikel 3. van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of als tussenpersoon:

Alle handel en tussenhandel in alle metalen en aanverwante producten, zoals ondermeer ruw erts, gegoten grondstoffen, afgewerkte metalen, aluminium, alle ferro- en nonferro-metalen,

Het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren, of laten gebruiken op alle mogelijke wijzen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

Alle handelingen inzake marketingadvies, marketingonderzoek, marketingbeheer en het leveren van aile producties die hiermee verband houden, dit alles in de ruimst mogelijke betekenis.

Alle handelingen inzake publiciteit, publiciteitsvoering, publiciteitsadvies, publiciteitscampagnes, public relations activiteiten, publiciteit ten opzicht van ondernemingen, budgetbeheer, alsmede het coördineren van de verschillende deelaspecten van het bovenstaande, dit alles in de ruimst mogelijke betekenis.

De vennootschap mag alle welkdanige activiteiten verrichten van een marketing- of publiciteitsondememing alsmede deze van het leveren van teksten en muziekstukken aan bedrijven, uitgever en pers, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De aan- en verkoop, als groot- of als kleinhandel, de import en export, ontwerpen en vervaardiging van juwelen, meubels, brievenbussen en decoratieartikelen.

De vervaardiging van bijouterieën en juwelen van edele metalen of van onedele metalen geplateerd met edele metalen, van edel- of halfedelstenen of van combinaties van edele metalen en edel- of halfedelstenen of andere materialen.

De vervaardiging van horlogebandjes, armbanden en sigarettenkokers van edele metalen.

Het verwerven, beheren en verkopen voor eigen rekening van roerende waarden, van aandelen en van: participaties en belangen in alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap kan in het algemeen, zowel in België ais in het buitenland, aile roerende, onroerende, burgerlijke, commerciële, financiële, technische en industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel of dat van de maatschappijen of ondernemingen waarin zij belangen heeft. Zij mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardlg of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze dan ook. De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen."

2. NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Verschueren Services" en om tegelijk

de tweede zin van Artikel 1. aan te passen, ais volgt:

"Haar naamluidt , "Verschueren Services",

3. BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de naamloze vennootschap "FINQ", met ondememingsnummer 0449.397.832, gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 95 bus 28, vertegenwoordigd door de heer MORTELMANS Luc of door andere aangestelden van de vennootschap, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. -

Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 23 december 2013, met in bijlage één volmacht, gecoordineerde statuten en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de , rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 29.08.2013 13501-0105-010
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 24.08.2010 10432-0260-010
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 20.08.2009 09591-0259-012
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 19.06.2015 15189-0242-008

Coordonnées
VERSCHUEREN SERVICES

Adresse
VAN DE WEYNGAERTLEI 2 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande