VERSO-CAFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSO-CAFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.517.933

Publication

13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 07.08.2012 12394-0296-010
02/02/2012
ÿþ Mod 11.1

~~% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :LOFT 12-14

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank Von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 C JP.P'. 2017

11 I

*iaoassia*

Ondernemingsnr :0434 517 933

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54-56

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

NAAMWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - DOELWIJZIGING - AFSCHAFFING NOMINALE

WAARDE VAN DE AANDELEN - OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO -

KAPITAALVERHOGING - NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen

op 9 januari 2012, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad voor registratie, dat gehouden werd de buitengewone

algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LOFT 12-14 met maatschappelijke

zetel te 2060 Antwerpen, IJzerlaan 54-56.

Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering neemt éénstemmig de volgende besluiten:

Eerste besluit: Wijziging Naam

De vergadering beslist met eenparigheid de naam van de vennootschap te

wijzigen in "VERSO-CAFÉ".

Tweede besluit: verplaatsing

De vergadering beslist met eenparigheid de zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar Lange Gasthuisstraat 9-11, 2000 Antwerpen.

Derde besluit: Doelwijziging

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur met het oog op de hierna vermelde doelswijziging..

Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief van 30

november 2011 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en bijgevolg te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitbaten van horecazaken en het voeren van alle denkbare activiteiten ressorterend onder de horecasector, zoals onder meer de uitbating van café, taverne, tea-room, snackbar, de verhuring van feestzalen, het organiseren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden _ aan het

B l seh

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Ivan feesten, catering, hotel, drankgelegenheid, verbruiksalons,

De verkoop en het leveren van maaltijden, bereide maaltijden en schotels; het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden, zelfs buiten haar instellingen; de groot- en kleinhandel, import en export, agentuur en commissieverkoop van alle daarmee verband houdende producten;

Het oprichten, kopen en verkopen van horecazaken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

.Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft 'borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere of andere waarborgen verstrekken.

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit: omzetting in EURO

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in honderddrieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (123.946,76 EUR).

Vijfde besluit: Afschaffing nominale waarde

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Zesde besluit: Beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met duizend drieënvijftig euro vierentwintig cent (1.053,24 EUR), om het kapitaal van honderddrieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (123.946,76 EUR) te verhogen tot honderdvijfentwintigduizend euro (125,000 EUR).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, aangezien de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit intekenen op het nieuwe kapitaal.

Zevende besluit: Inschrijving en volstorting.

1. Vervolgens hebben de aanwezige aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit, met name

Ten belope van duizend eenenvijftig euro dertien cent (1.051,13 EUR) door

de naamloze vennootschap VERSO, gevestigd te 2000 Antwerpen, Lange

Gasthuisstraat 9-11, opgericht onder de benaming "DILU "bij akte verleden voor notaris Paul Smits te Antwerpen-Borgerhout op 31 maart 1992, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 920422-279.

Ten belope van twee euro elf cent (2,11 EUR) door de heer DHEEDENE Luc,

geboren te Waregem op 7 december 1951, rijksregister nummer 51.12.07

271.92, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, identiteitskaart nummer 591-3094835-55, wonende te 2018 Antwerpen, Louiza Marialei 2

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel aldus, volgestort is ten belope van honderd procent. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van duizend drieënvijftig euro vierentwintig cent (1053,24 EUR).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het wetboek Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-099580947 ,op _naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attesta

bereide!

van

Voorbehouden aan het --Figrech Staatsblad

Luik B - vervolg

afgeleverd door deze financiële instelling op 5 januari 2012, dat in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

Achtste besluit: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van duizend drieënvijftig euro vierentwintig cent (1053,24 EUR)daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijfentwintigduizend

euro (125.000 EUR, vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000)

kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Negende besluit: Jaarvergadering:

De vergadering beslist de nieuwe datum voor de jaarlijkse algemene vergadering vast te stellen op de eerste vrijdag van de maand juni om 15:00 uur

Tiende besluit: Ontslag en benoemingen

De algemene vergadering beslist om vanaf heden over te gaan tot het ontslag van de huidige zaakvoerder met décharge voor de uitoefening van zijn mandaat vanaf haar benoemding tot heden, met name mevrouw LOPPA Linda, wonende Piazza San Francesco di Paloa 3, 50124 Firenze (Italië).

De algemene vergadering beslist om als statutaire zaakvoerder te benoemen: De naamloze vennootschap "VERSO", voornoemd, die als vaste vertegenwoordigdiger heeft benoemd de heer DHEEDENE Luc, voormeld.

De algemene vergadering beslist om als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en dit voor onbepaalde duur:

- Dheedene Luc, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens beslissing van de algemene vergadering.

Elfde besluit - Nieuwe statuten:

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan wat voorafgaat en tevens aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waardoor de statuten luiden als volgt:

Statuten

Hoofdstuk I

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap Antwerpen.

Deze mag worden overgebracht beslissing van het bestuursorgaan, mits De vennootschap mag, bij beslissing exploitatiezetels, administratieve zetels, depots in België of het buitenland oprichten. Artikel 3 - Doel

IDe vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitbaten van horecazaken en het voeren van alle denkbare activiteiten ressorterend onder de horecasector, zoals onder meer de uitbating van café, taverne, tea-room, snackbar, de verhuring

van feesten, catering, hotel, drankgelegenheid,

van feestzalen, het organiseren!

verbruiksalons; 1

De verkoop en het leveren van maaltijden, bereide maaltijden en bereider schotels; het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden, zelfs buiten haar instellingen; de groot- en kleinhandel, import en export, agentuur en commissieverkoop van alle daarmee verband ?houdende producten;

Uiet oprichten, kopen en verkopen van horecazaken.

kDe vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

!De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, ;samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming)

1

!

andersluidende!

r

1

1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

i

i

is gevestigd te Lange Gasthuisstraat 9-11,20001

1 I

naar iedere andere plaats in België, bijl

inachtneming van de taalwetgeving. van het bestuursorgaan,1 filialen, agentschappen en

de benaming "VERSO-CAFÉ".

Luik B - vervolg

verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,

ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België

of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-,

industriële, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren,

die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die

van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen,

bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft

borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger,

voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere of andere

waarborgen verstrekken.

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II

Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfentwintigduizend euro

(125.000 EUR).

Eet wordt vertegenwoordigd door vijfduizend aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder één/vijfduizendste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Afdeling 1

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de

vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen

van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand

juni te 15:00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de

vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Voor-

behouden

aan het

-slgisch

Staatsblad

Artikel 20 - Bestuursorgaan -- Statutaire zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of ivertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden ide uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam ide rechtspersoon.

en

voor

natuurlijke

verplicht een vast wordt met rekening van

deze

werknemers die belast

!Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste ivertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De naamloze vennootschap "VERSO", met zetel te 2000 Antwerpen, Lange

Gasthuisstraat 9-11, met als vaste vertegenwoordiger de heer DHEEDENE Luc, wonende te 2018 Antwerpen, Louiza Marialei 2, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te xbepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor ;het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Voor-

behouten

aan het

Bepgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt. Artikel 28 - Algemene bepaling Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 29 - Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 33 - Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Slotbepalingen

Volmacht

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld "Accountantskantoor John Knight" besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid, Ijzerlaan 54-56, 2060 Antwerpen, en de heer Paul Pauwels, Kroonstraat 45 bus 3, 2500 Lier aan wie de macht verleend wordt, ome thans en in de toekomst het nodige te doen betreffende de verplichtingen! die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en alle nodige formaliteiten te vervullen voor dei aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de! vennootschap op de administratie van de B.T.W. en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte-verslag van de zaakvoerder-balans

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 02.08.2011 11376-0102-010
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 02.08.2010 10379-0351-010
11/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 05.08.2009 09548-0361-011
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 08.10.2008 08778-0164-011
06/12/2007 : AN338069
02/10/2007 : AN338069
04/01/2007 : AN338069
28/06/2006 : AN338069
23/06/2005 : AN338069
30/08/2004 : AN338069
29/08/2003 : AN338069
24/07/2001 : AN338069
14/12/1999 : BGA015490
21/10/1999 : BGA015490
20/01/1999 : AN263916
13/07/1996 : AN263916

Coordonnées
VERSO-CAFE

Adresse
LANGE GASTHUISSTRAAT 9-11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande