VERTICOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERTICOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.218.204

Publication

07/05/2014
ÿþb  r. mod 11.1

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0878.218.204

Benaming (voluit) :Verticom

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria-Theresialei 26

2180 Antwerpen (Ekeren)

Onderwerp akte :Kapitaalswijziging - doelwijziging - omzetting

Uit een akte verleden voor Meester Peter Geeraerts notaris te Brasschaat op 27 maart 2014 blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van VERTICOM de volgende besluiten genomen heeft :

Eerste besluit - kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van eenendertig december laatst, een tussentijds dividend werd toegekend aan de vennoten voor een totaal bruto bedrag van., vijfentwintigduizend (25.000) euro door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap, voorkomend op de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011, en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van veertien juni tweeduizend en twaalf. Gemeld dividend werd betaalbaar gesteld op zelfde datum van eenendertig december laatst door boeking op rekening courant, na in houding van de roerende

': voorheffing van tien ten honderd (10%), in toepassing van artikel 537 WIB 1992 (zoals ingevoerd door de

Programmawet van 28 juni 2013). De voorzitter ontslaat de notaris van de voorlezing van :

1) het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder op dertien januari laatst, waarin wordt uiteengezet waarom de kapitaalverhoging en de inbreng in natura van belang zijn vdor de vennootschap in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

2) het controleverslag opgemaakt door BVBA 'Luc De Puysseleyr & Co' te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door de heer Luc Puysseleyr, bedrijfsrevisor, op vijfentwintig maart laatst, waarvan de conclusies luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de inbreng in natura van een schuldvordering overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in de VERTICOM BVBA dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de inbrengers mevrouw VERONIQUE VAN HOOF en mevrouw EMMA VAN HOOF zijn;

de in te brengen bestanddelen schuldvorderingen op de inbrengontvangende vennootschap BVBA VERTICOM betreffen;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Er blikt uit de ons voorgelegde balans van BVBA Verticom van 31 december 2013 dat de inbrenger mevrouw Véronique Van Hoof een schuld ten bedrage van 16.777,89 euro heeft aan de vennootschap. Er werd ons meegedeeld dat deze schuld niet etsbaar is maar er werd ons hiervan geen document voorgelegd. Wij maken een voorbehoud voor de mogelijke schuldvergelijking tussen deze vordering in hoofde van de vennootschap en het door de vennootschap te betalen dividend dat het voorwerp is van de inbreng in natura.

Het kapitaal van de BVBA VERTICOM zou worden verhoogd met 22.500,00 EUR om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 41.100,00 EUR door een inbreng in nature van schuldvorderingen voor een bedrag van 22.500,00 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de aandelen

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Iiiuou!~~wu~~~uu

14 9616*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 4 APR 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

voor kapitaalverhoging bedraagt 37,20 EUR. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de BVBA VERTICOM met 45,00 EUR per aandeel, hetzij voor alle 500 aandelen van de inbrengers een totaal van 22.500,00 EUR.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng."

De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal te verhogen met (¬ 22.500,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op eenenveertigduizend honderd (¬ 41.100,00), door inbreng in natura, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Mevrouw Veronique Van hoof tekent in tot beloop van tweeëntwintigduizend vijftig (22.050,00) euro en mevrouw Emma Van Hoof tekent in tot beloop van vierhonderd vijftig (450,00) euro.

Als vergoeding voor de inbreng wordt de fractiewaarde van de bestaande aan de inbrengers toebehorende aandelen in evenredigheid verhoogd, wat door de inbrengers wordt aanvaard. De vergadering stelt vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschreven. Aldus is het verkregen netto bedrag van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen ais voorgeschreven door artikel 537 WIB 1992.

Tweede besluit doel.

De voorzitter geeft voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op zevenentwintig januari laatst, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, aan welk verslag een staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2013, is gehecht. De vergadering beslist vervolgens het doel uit te breiden en te herformuleren zoals hierna opgenomen,

Derde besluit  omzetting.

De voorzitter ontslaat de notaris van de voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op zevenentwintig januari laatst, in uitvoering van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, en waaraan een staat van het actief en het passief afgesloten op 31 maart 2013, is gehecht en van het controleverslag opgemaakt door BVBA 'Luc De Puysseleyr & Co' te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door de heer Luc Puysseleyr, bedrijfsrevisor, op zevenentwintig maart laatst, waarvan de conclusies luiden als volgt:

" Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C; bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake

de hogervermelde verrichting van omzetting van de BVBA VERTICOM in gewone commanditaire vennootschap overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staaf van activa en passiva per 31 december 2013, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 10.981,52 EUR is 7.618,48 EUR kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van 18.600,00 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht."

De vergadering beslist vervolgens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in

een gewone commanditaire vennootschap.

Vierde besluit  statutaire zaakvoerder-beherende vennoot

De vergadering beslist voornoemde mevrouw VAN HOOF Veronique aan te stellen tot statutaire zaakvoerder 

beherende vennoot van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm, en beslist tevens haar kwijting te verlenen

voor de uitoefening van haar mandaat als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, welke

zal worden afgesloten op datum van heden.

Vijfde besluit  vaststelling statuten.

De vergadering beslist - bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, en rekening

houdend met de hiervoor genomen beslissingen - de statuten van de gewone commanditaire vennootschap,

artikel per artikel, vast te stellen zoals hierna volgt, ten gevolge waarvan het besluit tot omzetting definitief zal

zijn geworden:

"STATUTEN

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "VERTICOM':

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites

en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden,

evenals de woorden "gewone commanditaire vennootschap", ofwel in het kort "Comm. V"

Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 2180 Antwerpen, Maria-Theresialei 26, en de vennootschap is ingeschreven in het

rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Artikel3 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. ,..

Artikel4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

1. VOOR EIGEN REKENING,, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Verpleging en thuisverzorging.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het verstrekken van alle diensten in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor schoonheidsverzorging, huidverzorging, gelaatsverzorging, maquillage, manicure en pedicure, epilatie, thalassotherapie, kuuroorden, wellness centra, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons en solaria.

Het verstrekken van advies en consultancy in verband met al het voorgaande en in het bijzonder op het gebied van schoonheidszorg, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, het aanbrengen van make-up, het gebruik van schoonheidsproducten en verzorgingsproducten, esthetiek, het lichamelijk welzijn, voeding- en dieetproducten, trainings- en bewegingstherapie en ontspanning in de ruimste zin van het woord.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kadet van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en para farmaceutische artikelen en aile aanverwante producten, machines en toestellen; alle natuurproducten, kruiden, drogisten]-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams- , huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden en gadgets, toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn, alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en schoen waren.

De verzorging van de algemene lichamelijke gesteldheid door ontwikkeling en relaxatie van de spieren door middel van sportbeoefening en therapieën in het algemeen.

I1. VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, buren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap km zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap km leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of ; particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Artikel 5 : Maatschappelijk vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt eenenveertigduizend honderd (¬ 41.100,00),

Hiervoor werden vijfhonderd (500) bewijzen van deelneming uitgereikt.

Artikel 7: Aanduiding beherende en stille vennoten

De hoedanigheid van beherende vennoot en de rechten eraan verbonden zijn persoonlijk en onoverdraagbaar. Ze gaan niet over op de erfgenaam, legataris, rechthebbende of rechtverkrijgende.

Als beherende vennoot is aangewezen: mevrouw VAN HOOF Veronique, geboren te Mortsel op vijfentwintig januari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Maria-Theresialei 26,

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

be stille vennoot is slechts tot beloop van zijn inbreng aansprakelijk. Hij%zij mag geen enkele daad van bestuur

verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder is

voor de duur van de vennootschap benoemd; voornoemde mevrouw VAN HOOF Veronique, Zij kan te allen

tijde ontslag nemen, ...

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap

te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten

alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte.

Het einde van haar opdracht moet worden vastgesteld bij statutenwijziging. ,.,

Artikel 9 : Toezicht

ledere vennoot heeft het recht individueel en onbeperkt toezicht uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap, Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle

geschriften van de vennootschap.

Artikel 10 : Algemene vergadering van de vennoten

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen op tweede donderdag van de maand juni om

twintig uur op de plaats aangewezen in de oproeping met het oog op de goedkeuring van de rekeningen....

Artikel 11 : Boeklaar- inventaris - iaarrekeninq - jaarverslag - winstverdeling - reservering

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het saldo van de winst is ter beschikking van de algemene vergadering die enkel met het akkoord van de

zaakvoerder(s) de bestemming kan bepalen,

Artikel 12 : Ontbinding - Vereffening

Het netto provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na

consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaar(s) onder de vennoten verdeeld

naar verhouding van hun deelneming in het vermogen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Geeraerts te 2930 St Mariaburg (Brasschaat), Kapelsesteenweg 340 bus 1001

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag kapitaalverhoging

Bijzonder verslag van de zaakvoerder doelwijziging

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag omzetting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 27.06.2013 13245-0508-012
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0230-012
06/07/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 01.07.2011 11246-0580-013
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 28.06.2011 11228-0596-013
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 18.06.2009 09256-0180-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 20.06.2008 08268-0068-013
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 12.07.2007 07414-0188-010

Coordonnées
VERTICOM

Adresse
MARIA-THERESIALEI 26 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande