VERTOF CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : VERTOF CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.203.967

Publication

01/03/2013
ÿþk

Mod Word 11,1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GELEGD

IVIO ~YIIIIIIIYIIIIII

3036354"

20 -02- 2013

GRIFFIE RiCMraANk van KOOPHA : L #e MECHELEN







Ondememingsnr : 0833.203.967

Benaming

(voluit) : VERTOF CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Valkstraat 76, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering:

De bijzondere algemene vergadering van 22/12/2012 beslist om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap met ingang van 22/12/2012 te verplaatsen van Valkstraat 76 - 2860 Sint Katelijne-Waver naar Boerenkrijgstraat 70 - 2800 Mechelen.

voor éénsluidend afschrift

Filip Vertommen,

Zaakvoerder - Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

IlI DII lIO II I llIl fl111 KM IIfl II II

*11022340*

NEERGELEGD

3 1 'U7-1J911

c

Ondernemingsar : 0833.203.967

Benaming

(voluit) : VERTOMMEN - PEETERS

GR1.FF.i. .H ETA wK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VALKSTRAAT 76 - 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Onderwerp akte : VERBETERING

Verbetering naam vennootschap vanaf oprichtingsdatum 17/01/2011.

Benaming moet zijn: VERTOF CONSULT i.p.v. VERTOMMEN - PEETERS.

Vertommen Filip

Zaakvoerder

08/02/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~.~=~~~~l



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11020873'

11

NEERGELEGD

~

2 7 -01- 2011

GRIFFIE RECelltge« van

KOOC'i IANDCL MiEet9CettN -

Ondememingsnr : do 9iCr3 l (01

Benaming

(votuit) : VERTOMMEN - PEETERS

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VALKSTRAAT 76 - 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Onderwerp akte : OPRICHTING

VERTOMMEN EILIP JUUL EN PEETERS HEIDI,wonende Valkstraat,76, 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER verklaren een vennootschap op te ;richten.

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte.

TITEL I - OPRICHTING

I. De ondergetekenden verklaren onder elkaar een gewone commanditaire vennootschap op te richten. Zij verklaren en erkennen dat een vermogen van tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) Euro vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen van vijftig (50) Euro elk; in kontanten ingebracht en volgestort is.

TITEL Il - STATUTEN

De oprichters verklaren de statuten van onderhavige vennootschap als volgt vast te stellen

Burgerlijke Rechtsvorm - Maatschappelijke naam

De vennootschap welke de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap draagt de

naam : VERTOMMEN-PEETERS met als handelsnaam VERTOF CONSULT.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

Diensten te verlenen rond onderzoek, ontwikkeling, opleveringen onderhoud van IT Software, Infrastructuur en Systemen.

Daarnaast heeft de vennootschap ook ten doel diensten te verlenen rond algemeen bedrijfsmanagement, people en line-management, change management. De geleverde diensten bevatten ook Interim management activiteiten.

De vennootschap heeft tevens ten doel diensten te verlenen rond de definitie en uitwerken van bedrijfsprocesses en bedrijfsprocess verbeteringstrajecten. Kwaliteitsborging activiteiten plus management behoren ook tot de doelen van de vennootschap.

De vennootschap levert ook diensten rond project, portfolio en product management, als ook aanbesteding management en bedrijfsontwikkeling management.

Daarnaast maakt het coachen en geven van opleiding rond alle bovenstaand diensten ook deel uit van de doelen van de vennootschap.

Het geven van managementadvies, i.v.m. aankoop, verkoop, automatisering, bedrijfsorganisatie, personeelsbeleid, algemeen beleid, veiligheid gezondheid, en milieubeleid. Het verzamelen, coordineren, organiseren van aile administratieve diensten aan derden, aanwerving en plaatsing personeel, optreden als tussenpersoon bij aan- en verkoop zowel in binnen- en buitenland, zowel in kleinhandel als groothandel. Zij heeft eveneens tot doel het verwerven van onroerende en roerende goederen van alle aard, via aankoop, huur, financieringshuur of anderszins, teneinde deze goederen via verhuring, renting, financiële of operationele leasing en alle soortgelijke overeenkomsten ter beschikking te stellen van derden, of deze goederen te beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden.

In het algemeen alle verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële, dienstverlenende, roerende en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel verband houden en die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan met respect voor de wettelijke beperkingen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Valkstraat 76. Bij éénparig besluit van de beherende vennoten kan de maatschappelijke zetel overgebracht worden naar iedere andere plaats in het Nederlands taalgebied in België, mede in Brussel.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 17 januari 2011.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de

buitengewone algemene vergadering genomen met inachtname van de regels voor wijziging der statuten behoudens toepassing van artikel 13 van onderhavige statuten. In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen, aanvraag tot concordaat of ontbinding van een rechtspersoon-vennoot, opzeg, uitsluiting of ontslag van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verdergezet worden door de overlevende vennoten of, in voorkomend geval, door de enige overlevende vennoot samen met de erfgenamen van de overleden vennoot, welke erfgenamen zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijk vertegenwoordiger, mits zij voorafgaandelijk als vennoot worden toegelaten. Zijn er minderjarige erfgenamen dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot hebben.

Bestuur - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten en de zaakvoerders.

Niet-vennoten kunnen benoemd worden tot (extern) zaakvoerder mits zij geen stille vennoten zijn.

Voor iedere benoeming tot beherend vennoot of tot zaakvoerder is steeds de éénparige toestemming vereist van aile beherende vennoten.

De beherende vennoten en de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar.

Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van beheer en beschikking te verrichten voor zover daden onmisbaar of kennelijk nuttig zijn voor de verwezenlijking van het vennootschapsdoel met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de Wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

De beherende vennoten en zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat deze laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Een beherend vennoot kan slechts worden ontslagen om wettige redenen bij éénparig besluit van de overige beherende vennoten. Een ontslagen beherend vennoot verkrijgt van rechtswege het statuut van stille vennoot onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald is inzake uitsluiting van vennoten.

Een zaakvoerder kan zonder opgave van redenen ontslagen worden bij eenvoudige meerderheid der beherende vennoten.

Aan de beherende vennoten en de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tot beherend vennoot - zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld : VERTOMMEN Filip, Valkstraat 76, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen - Controle

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De "stille vennoten" staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop "van hun inbreng", op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Elke vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften onverminderd de toepassing van de Wet op de commissaris-revisor.

De erfgenamen en legatarissen, minderjarigen en onbekwamen inbegrepen, van aandelen evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels kunnen eisen op de goederen en waarden van de vennootschap, noch er de verdeling of licitatie van vorderen, of om inventaris verzoeken noch zich op enige wijze mengen in het bestuur van de vennootschap.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt tweeduizend vijfhonderd (2.500) Euro en is verdeeld in vijftig

(50) aandelen van vijftig (50) Euro.

Volgende inbrengen hebben onvoorwaardelijk plaatsgevonden en werden volledig volstort : Inbrengen in

kantanten : tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) Euro.

Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 (één) oktober en eindigt op 30 (dertig) september van ieder

jaar.

Op het einde van elke boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende

vennoten en de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Verdeling van het resultaat

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van de winst. Zij kan de

winst geheel of ten dele bestemmen tot een reserve- of voorzieningsfonds of overdragen naar het volgende

boekjaar.

De eventuele verliezen zulten wanneer deze niet door de vennootschap zelf kunnen gedragen warden

ten laste vallen van de beherende vennoten in verhouding tot hun participatie in het maatschappelijk

vermogen.

Ontbinding en vereffening

De ontbinding van de vennootschap zal door een beherend vennoot kunnen gevraagd worden in het enige geval dat de geleden verliezen de helft van het maatschappelijk kapitaal bedragen in welke geval de ontbinding plaats heeft indien zij ter algemene vergadering wordt goedgekeurd door de meerderheid der beherende vennoten behoudens toepassing van de hiernavolgende alinea.

De beherende vennoten welke de vennootschap willen verderzetten bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de dag van de betreffende algemene vergadering, van de aandelen van de beherende vennoten die de ontbinding gevraagd of goedgekeurd hebben en mits naleving van de modaliteiten inzake waardebepaling van de aandelen zoals voorzien in artikel 9 van onderhavige statuten voor het geval van ontslag, uittreding of uitsluiting.

In de gevallen waarin de liquidatie zich voordoet, zal deze gebeuren door de beherende vennoten en de zaakvoerders die op dat ogenblik in functie zijn. Zij zullen college vormen.

Zij zullen een derde mogen aanstellen in de uitoefening van hun machten, maar alleen voor bijzondere en welbepaalde doelstellingen.

Behoudens bijzondere afvaardiging van de vereffenaars, zullen alle akten die de vennootschap in ontbinding verbinden, door hen moeten getekend worden. Geen enkele verplichting zal bestaan om hun machten tegenover derden te verrechtvaardigen.

TITEL III : AANVULLENDE- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op 1 januari 2011 en eindigt op 30 september 2012.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste zaterdag van maart 2013 om 10 uur.

3. Overeenkomstig artikel 13 bis van de vennootschapwet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan sedert 1 januari 2011 in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde Vertommen Filip; beherende vennoot - zaakvoerder verklaart zijn mandaat te

aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van beherend vennoot is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

5. De verschijnende partijen verklaren dat er thans, bij de oprichting van de vennootschap, geen aanleiding bestaat om over te gaan tot de benoeming van een commissaris overeenkomstig de artikelen 64 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

6. Comparanten geven volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN", met zetel te 1030 Brussel, Eugène Plaskylaan 140 B, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerlegging en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten en aanvragen BTW-nummer. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Opgemaakt te 2860 Sint-Katelijne-Waver, 17 januari 2011

in drie exemplaren waarvan elke partij erken één originee te hebben ontvangen.

De partijen:

Vertommen Filip Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

------------' -- --------------_______  ______

'----'--'

Op de 'aatSte biz. van Luik vermelden :Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vn de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jQ: Naam en handtekening

Coordonnées
VERTOF CONSULT

Adresse
VALKSTRAAT 76 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande