VERVAEKE & CO

BV CVBA


Dénomination : VERVAEKE & CO
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 473.631.204

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0110-016
14/11/2014
ÿþLied Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

iltRINI101111

Rechtbank van Koopha)oei

Antwerpen

0 4 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

ih

Ondernemingsnr : 0473.631.204

Benaming

(voluit) : METIS ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : cvba

Zetel : Frankrijklei 105, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Op de bijzondere algemene vergadering van 19 september 2014 werd het ontslag, dat op 16 juni 2014 werd aangeboden door de bestuurder BVBA Vervaeke, met als vaste vertegenwoordiger de heer Eric Vervaeke, aanvaard, met ingang vanaf 16 juni 2014.

Inge Vanhoutte Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0126-016
18/02/2013
ÿþsa mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u II







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Op

GrifiQ 6 FEB. 2013

Ondernamingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkorf) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 105

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte ; FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING (INCLUSIEF VERHOGING VAST KAPITAAL) - WIJZIGING NAAM - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING EN REGLEMENTEN EN ACTUALISERING (INCLUSIEF DOELOMSCHRIJVING) - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - BENOEMING BIJKOMENDE BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 29 januari 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (de "Fusie") door overneming door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERVAEKE & Co", rechtspersonenregister Antwerpen 0473.631.204, met zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 105 (de "Overnemende Vennootschap") van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METIS ADVOCATEN", rechts personenregister Antwerpen 0833254.645, met zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 105 (de "Overgenomen Vennootschap") overeenkomstig het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld dd. 6 december 2012 en neergelegd op 12 december 2012,

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 juli 2012 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, worden in de Ovememende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") uitgegeven die worden uitgereikt aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap in ruil voor hun respectieve bestaande aandelen(participaties) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, en delen vanaf 1 juli 2012 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, in de winst van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig het Fusievoorstel werd de ruilverhouding bepaald als volgt:

- de ruilverhouding is bepaald op 1,6129 (één komma zes één twee negen) Nieuwe Aandelen van de Overnemende Vennootschap voor één (1) bestaand aandeel in de Overgenomen Vennootschap, zonder het betalen van een opleg in geld;

- op basis van voormelde ruilverhouding, worden in de Overnemende Vennootschap in totaal afgerond driehonderd (300) Nieuwe Aandelen uitgegeven in ruil voor in totaal honderdzesentachtig (186) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, ïd est het volledige actief en passief vermogen, gaat over naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering besliste om de nominale waarde van de bestaande aandelen af te schaffen, zodat de aandelen voortaan een fractiewaarde hebben.

0473.631.204

VERVAEKE & Co

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heriij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. De vergadering besliste om het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige Overnemende Vennootschap, in het kader van en ais gevolg van de Fusie, te verhogen met in totaal negenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 29.500,00), om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op negenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 49.500,00), door uitgifte van in totaal driehonderd (300) Nieuwe Aandelen.

5. De vergadering besliste onmiddellijk daarop om het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap, na de verhoging in het kader van en ingevolge de Fusie, opnieuw te verhogen met vijfhonderd euro (¬ 500,00) door in corporatie van eigen middelen vanuit de boekhoudkundige post "beschikbare reserves" teneinde het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal te brengen op en af te ronden naar vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijgevolg werd het vaste gedeelte van het kapitaal van de Overnemende Vennootschap effectief gebracht en vastgesteld op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), verdeeld over vijfhonderd (500) gelijke aandelen.

6. Dienovereenkomstig, luidt artikel 5 van de nieuwe tekst der statuten als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

5.1. Algemeen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bedraagt de som van het vaste en

het veranderlijke gedeelte van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal gelijke aandelen zonder

; vermelding van nominale waarde.

5.2. Vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00),

vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) gelijke aandelen.

Tot een verhoging of een vermindering van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan

slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten

onverminderd strengere wettelijke of statutaire bepalingen; ingeval van kapitaalverhoging mits naleving van de

desbetreffende bepalingen van artikel 418 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en ingeval van

kapitaalvermindering mits inachtneming van de desbetreffende bepalingen van de artikelen 425 en 426 van het

Wetboek van Vennootschappen.

5.3. Veranderlijk gedeelte

Het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, te weten het kapitaal van de vennootschap

dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten vereist is,

' ten gevolge van bijneming of terugneming van aandelen door vennoten of ten gevolge van de toetreding,

uittreding of uitsluiting van vennoten.

Verrichtingen op het veranderlijke gedeelte geschieden zonder statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal kan zonder beperking worden verhoogd.

De vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, dienen gelijk behandeld te worden."

7. De vergadering besliste vervolgens om het doel van de vennootschap te wijzigen en meer bepaald te

herschrijven en uit te breiden teneinde het doel van de Overgenomen Vennootschap mede te omvatten.

De nieuwe doelomschrijving in artikel 3 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in het algemeen de uitoefening van de rechtspraktijk en meer ln het bijzonder de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met ' het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder, voorlopig bewindvoerder, sekwester, commissaris inzake opschorting, bemiddelaar, arbiter, gerechtelijke mandataris, docent, vereffenaar of curator.

De vennootschap heeft tevens tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en het voeren van een advocatenkantoor, met' inbegrip van het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, het huren, leasen, aan- en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het opnemen van kredieten, het stellen ' van hypotheken of het verlenen van andere waarborgen, het aanwerven van personeel, het aangaan van samenwerkingsverbanden en associaties met andere advocatenkantoren, evenals het aangaan van . samenwerkingsovereenkomsten met één of meerdere individuele advocaten of met één of meerdere advocaten-stagiairs, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan verder hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. Zij mag ook leningen toestaan of leningen toegestaan door derde aanverwante vennootschappen waarborgen.

Mits voorafgaande toelating van de bevoegde Overheden van de Orde van Advocaten, indien vereist, kan de vennootschap andere samenwerkingsverbanden aangaan, hetzij ïn het buitenland hetzij in het binnenland.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit steeds de professionele regels en richtlijnen eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen."

8. De vergadering besliste om de naam van de vennootschap te wijzigen in "METIS ADVOCATEN".

Artikel 1 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "MET1S ADVOCATEN"."

Op de Laatste blz van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse blaam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 17.4

9. De bepalingen aangaande overdracht en overgang van aandelen werden gewijzigd en een scheidingsaandeel werd vastgesteld.

10. De bepalingen aangaande aansprakelijkheid van vennoten werd gewijzigd en artikel 13 van de

nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 13: Aansprakeliikheid

De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun

respectievelijke kapitaalinbrengen."

11. De bepalingen aangaande externe vertegenwoordiging werden gewijzigd en artikel 19 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 19: Externe vertegenwoordiging - Delegatie

19,1, Algemene regeling

Voor alle bestuurshandelingen en handelingen die vallen binnen het maatschappelijk doel van de vennootschap doch die niet strikt vallen binnen de uitoefening van het beroep van advocaat, wordt de vennootschap jegens derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door, hetzij, de enige bestuurder, zo er slechts één functie is, hetzij, twee bestuurders samen handelend, zo er twee of meer bestuurders in functie zijn.

19.2. Uitoefening van beroep van advocaat

Bij de uitoefening van het beroep van advocaat kan de vennootschap uitsluitend handelen door haar vennoten of hun vertegenwoordiger(s) die advocaat moeten zijn en die op het Tableau van een Orde van Advocaten moeten ingeschreven zijn. Voor de handelingen die specifiek vallen binnen de uitoefening van het beroep van advocaat, kan elke vennoot de vennootschap alleenhandelend rechtsgeldig verbinden.

19.3. Bevoegdheidsdelegatie

Het bestuursorgaan kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid van advocaten behoren en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de bevoegde Stafhouder(s) en/of de Orde(n) van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht"

12. De bepalingen aangaande toelatingsvoorwaarden werden gewijzigd en de eerste alinea van artikel 26 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden vcor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht, met uitzondering van het bezit van de hoedanigheid van vennoot op de datum van de algemene vergadering,"

13. De bepalingen aangaande winstuitkering werden gewijzigd en artikel 32 van de nieuwe tekst der

statuten luidt als volgt:

"Artikel 32: Winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten

honderd voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve,

Deze voorafneming is niet meer verplicht maar facultatief van zodra dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de

bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

ledere eventuele verdeling van winst of omslag van verlies onder de vennoten dient te gebeuren naar

evenredigheid van hun aandelenbezit."

14. De bepalingen aangaande verdeling liquidatiesaldo werden gewijzigd en artikel 35 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 35: verdeling liquidatiesaldo

Na delging van alle schulden en lasten van de vennootschap en terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal zal het saldo van de vereffening in gelijke delen onder de aandeelhouders verdeeld worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

15. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

16. De vergadering besliste om met ingang van 29 januari 2013 als bijkomende nieuwe bestuurders in de Vennootschap en dit voor een onbepaalde termijn en op elk ogenblijk herroepbaar, aan te stellen:

- de heer VAN MOORLEGHEM Stéphane Jean Martin Edmond, advocaat, geboren te Antwerpen op 20 september 1964, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Bist 84.

- mevrouw EVENEPOEL Saskia Christel Clementina, advocate, geboren te Antwerpen op 21 mei 1969, wonende te 2000 Antwerpen, Korte Klarenstraat 4.

- mevrouw VANHOUTTE Ingeborg Suzanne Godelieve Mia, advocate, geboren te Gent op 19 april 1975, wonende te 9120 Beveren, Glazenleeuwstraat 155.

De vergadering stelde vast dat het bestuursorgaan van de vennootschap, met name de nieuwe Raad van Bestuur, bijgevolg is samengesteld uit volgende vijf (5) bestuurders:

1. de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERVAEKE", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.369.247, met zetel te 2000 Antwerpen, Tabakvest 2, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERVAEKE Eric Johan, advocaat, geboren te Antwerpen op 8 januari 1947, wonende te 2000 Antwerpen, Tabakvest 2;

Op de laatste blz. van Luit: B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hebij van de persoía)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemvoordigen

Verso : Naam en handsekenin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

t

mod 11.1

2. de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERNAERTS", rechtspersonenregister Antwerpen 0474.642.180, met zetel te 2018 Antwerpen, Van Luppenstraat 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer BERNAERTS Philippe Jan Imelda, advocaat, geboren te Antwerpen op 21 november 1972, wonende te 2018 Antwerpen, Van Luppenstraat 18;

3. de heer VAN MOORLEGHEM Stéphane, voornoemd;

4. mevrouw EVENEPOEL Saskia, voornoemd;

5. mevrouw VANHOUTTE Ingeborg, voornoemd.

17. Tenslotte werd er beslist tot verlening van de volgende volmachten:

I. De vergadering besliste vooreerst om de ruimste machtigingen te geven aan de Raad van Bestuur met

opdracht tot het formaliseren van deze Fusie(verrichting) op elk vlak en verleent de ruimste machtigingen aan elk lid van de Raad van Bestuur, gezamenlijk handelend met een andere bestuurder, tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Vennootschap tegenover alle overheden en administraties, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Fusie te verwerken in de balans van de (gefusioneerde) Vennootschap en de Nieuwe Aandelen in te schrijven in het register van aandelen van de Vennootschap overeenkomstig de genomen beslissingen en om de vennootschapsrechtelijke documenten en boekhoudkundige stukken van de Overgenomen Vennootschap te archiveren en te bewaren samen met de stukken van de Vennootschap.

Il. De vergadering besliste tevens een bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0423.338286, met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, en al haar aangestelden en gevolmachtigden, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de bestuursorganen of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegde afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan`het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)nienl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 21.12.2012 12676-0035-015
21/12/2012
ÿþ Mod POP S1.S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho aan

Selo

Staat

1 2 DEC. 2012

f ~

ti~nF 1 ~~le.!.I1d.U11

r

l;oo,or`i'a,tafrieAntvierpen, op

i II1111111111 11111111 u

*12205491*



Ondernemingsnr : 0473.631,204

Benaming (voluit) : VERVAEKE & CO.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van con cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 105, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst

111

FUSIEVOORSTEL. DD. 6 DECEMBER 2012 - FUSIE DOOR OVERNEMING

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen tot een fusie door overneming tussen hen overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen als gevolg waarvan het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap zal overgaan, met van rechtswege en gelijktijdig de rechtsgevolgen als beschreven in artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, en hebben daartoe in gezamenlijk overleg het onderhavige fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1. de overnemende vennootschap: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERVAEKE & Co", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 105, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR 0473.631.204, gerechtelijk arrondissement Antwerpen;

2, de over te nemen vennootschap: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METISADVOCATEN", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 105, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR 0833.254.645, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben zich wederzijds ertoe verbonden om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna beschreven voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 1° W.Venn.)

Identificatie van de overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van-Luik é vermelden : ikëcffl : Naam eri lïôedânigh 1 fvan de instrumenterende notaris, hetzij van dé persô(ójrï(ën) "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lu* Q - vervolg Mad PDF 57.5

Statuten

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERVAEKE & Co" werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 27 december 2000, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 januari daarna onder nummer 20010110-261. De statuten bleven sedert de oprichting ongewijzigd.

Bij besluit van de raad van bestuur de dato 15 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 9 juli daarna onder nummer 20120709-120124, werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2000 Antwerpen, Frankrijklei 105.

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei

105.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bestaat uitsluitend uit vast kapitaal en

bedraagt ¬ 20.000,00 vertegenwoordigd door 200 aandelen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator.

De uitoefening van aile opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot verdere ontwikkeling ervan. Mits voorafgaande toelating van de Overheid van de Orde kan de vennootschap samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individuele advocaten of samenwerkingsverbanden, hetzij in het buitenland hetzij in binnenland, dit laatste evenwel onder voorbehoud van het bestaan van een gelijkaardige regel in de betrokken Belgische balie.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0473.631.204.

Hierna de "overnemende vennootschap" of "Vervaeke & Co".

1.1.2. Identificatie van de over te nemen vennootschap

Statuten

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METISADVOCATEN" werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 27 januari 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 9 februari daarna onder nummer 20110209-21595. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 26 april 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 11 mei daarna onder nummer 20120511-88133,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r .

°

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luth l - vervolg

Mod POF11.1

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 105.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bestaat uitsluitend uit vast kapitaal en bedraagt E 18.600,00 vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht waarnemen in die samenwerkingsverbanden.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

Rechtspersopenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0833.254,645.

Hierna de "over te nemen vennootschap" of "Metis Advocaten".

1.2. Ruilverhouding (art. 693 2° W.Venn.)

De ruilverhouding werd vastgesteld op basis van het boekhoudkundige eigen vermogen en het gestort kapitaal van de twee fuserende vennootschappen per 30/06/2012. De ruilverhouding bedraagt 1 op 1,6129 zodat voor elk bestaand aandeel in de over te nemen vennootschap, Metis Advocaten, ingevolge de fusie 1,6129 nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, Vervaeke & Co, zonder de toepassing van enige opleg in geld, zullen worden uitgegeven.

Er bestaan 186 aandelen in de over te nemen vennootschap.

Het totaal aantal uit te geven aandelen ingevolge de fusie bedraagt dan afgerond 300 (= 186 x 1,6129) zodat ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van Metis Advocaten aan de vennoten van deze laatste over te nemen vennootschap in totaal 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap zullen worden toegekend in ruil voor de thans bestaande 186 aandelen in de over te nemen vennootschap, Meus Advocaten.

De nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde aard zijn en elk dezelfde fractiewaarde hebben en dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen in Vervaeke & Co genieten. De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden uitgereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e a,

Lri t l - vervolg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod PAF 11,1

1.3. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt (art. 693 3° W.Venn.)

Vermits de aandelen van de ovememende vennootschap statutair en krachtens de wet noodzakelijkerwijs aandelen op naam zijn, zullen de nieuwe aandelen uit te geven ingevolge de fusie door de zorgen van het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap worden toebedeeld aan hun respectievelijke begunstigde vennoten van de over te nemen vennootschap door middel van inschrijving van die aandelen in het aandeelhoudersregister van de overnemende vennootschap; de nieuwe aandelen zullen in concreto in het aandelenregister van Vervaeke & Co worden ingeschreven ten laatste 15 dagen na de publicatie van de totstandkoming van de fusie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Het aandelenregister van de over te nemen vennootschap zal worden vernietigd na de totstandkoming van de fusie.

1.4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst (art. 693 4° W.Venn.)

De nieuwe aandelen, uitgegeven ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de

resultaten van de overnemende vennootschap te rekenen vanaf 1 juli 2012.

Er wordt geen bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

1.6. Bijzondere rechten (art. 693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de over te nemen vennootschap vertegenwoordigen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

1.7. Bezoldiging verslaggeving cfr. artikel 695 W.Venn. (art. 693 7° W.Venn.)

Er zal een verslag worden opgesteld zoals voorzien in artikel 602, §1 W.Venn. (revisoraal verslag inzake inbreng in natura in de overnemende vennootschap) en gebruik worden gemaakt van de vrijstelling tot opmaak van een revisoraal verslag over het fusievoorstel, zoals voorzien in artikel 695, §2 W.Venn. zodat de bedoelde bepaling aangaande de bezoldiging voor het revisorale verslag over het fusievoorstel zonder voorwerp is.

1.8. Bijzondere voordelen (art. 693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.9: Overdracht onroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit geen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten zodat noch het Vlaamse bodemdecreet noch enige andere regionale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing zijn in het kader van de voorgestelde fusie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~

e

Let t i - vervolg

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1Aod PDF 11.1

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het gevat van verwezenlijking van de voorgestelde fusie zullen aan de statuten van de overnemende vennootschap onder meer de volgende wijziging aangebracht worden:

- De naam van de vennootschap zal worden gewijzigd in Metis Advocaten.

- De bepalingen met betrekking tot het vaste kapitaal en aandelen zullen aangepast worden om in overeenstemming te worden gebracht met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen.

De statuten zullen verder in het algemeen worden geactualiseerd en aangepast waar nodig teneinde

ze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en de bijzondere richtlijnen voor

advocatenvennootschappen zoals die actueel gelden conform de voorschriften terzake van de Orde van advocaten waaronder de overnemende vennootschap ressorteert.

2.2. Neerlegging fusievoorstel en buitengewone algemene vergadering

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekende bestuurders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen of door een daartoe aangestelde bijzondere lasthebber van hen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, enerzijds, en van de overnemende vennootschap, anderzijds, ten minste zes weken na de neerlegging ter grif e van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hierbij neergelegd verslag fusievoorstel dd. 6 december 2012.

Vervaeke BV o.v.v. BVBA

Bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Vervaeke Eric

Bernaerts BV o.v.v. BVBA

Bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Bernaerts Philippe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2012
ÿþ Mad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tergrifie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

26 Ok 791?

I1I 1U II 11 UI II 1H 1 1

*iaiaais9=

s

Op de laatste blz. van Luik l'3 vermelden -Recto : naam eri hôedgmgüëid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(énr

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0473.631.204

(verkort) : VERVAEKE & CO

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aanspraketijkheld

Zetel Frankrijklei 105, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Uittreksel voorstel tot fusie door overneming -gelijkgestelde verrichtng (Artikel

Tekst : 693 W.Venn.) tussen Burg. cvba VERVAEKE & Co en Burg. cvba METIS

ADVOCATEN

Fusievoorstel dd. 27/09/2012 opgesteld door de bestuurders van de Burg. cvba VERVAEKE en de Burg. cvba METIS ADVOCATEN

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuurders van de Burg. cvba Vervaeke & Co, met maatschappelijke zetel te Frankrijklei 105 te 2000 Antwerpen , en van de Burg. cvba Metis Advocaten, met maatschappelijke zetel te Frankrijklei 105 te 2000 Antwerpen in onderling overleg volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de Burg. cvba Metis Advocaten door de Burg. cvba

Vervaeke & Co zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Burg. cvba Metis Advocaten naar de Burg. cvba Vervaeken & Co overgaat.

De bestuurders van de Burg. cvba Metis Advocaten en de Burg. cvba Vervaeke& Co zetten dan uiteen als volgt:

Vermeldingen voorzien bil artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

1.) de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De over te nemen vennootschap is:

Burg. bvba Metis Advocaten, met maatschappelijke zetel te Frankrijklei 105 te 2000 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonen register Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0833.254.645, met de rechtsvorm van een Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 4 van haar statuten

"uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met hetstatuut van advocaat, zoals het optreden alsscheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaaren curator, het uitoefenen van gerechtelijkeopdrachten, hetgeven van cursussen en voordrachten en

'

Lue 4 vervolg Abd POF 11.1

het publiceren van artikelsen boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzalleen hetzij in samenwerkingmetanderen, rechtstreeks of onrechtstreeks vooreigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende of

onroerende, >: inanciële of diverse verrichting doen die rechtstreeks ofonrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een

holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht waarnemen in die

samenwerkingsverbanden.

De vennootschap kan haargeldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschapzal b j de uitvoering van haaractiviteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

De overnemende vennootschap is:

Burg. cvba Vervaeke & Co met maatschappelijke zetel te Frankrijklei 105 te 2000 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0473.631.204, met de vorm van een Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan het maatschappelijke doel volgens artikel 4 van haar statuten luidt als volgt:

"uitoefening van het beroep van advocaat, hetzjjalleen en alle aanverwante activiteiten die verenigbaarzijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken met optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator.

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaarzijn methetberoep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzijalleen hetzij in samenwerking roetanderen, rechtstreeks of onrechtstreeks vooreigen rekening of voorrekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen die rechtstreeks ofonrechtstreeks verband houdtmetde uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan, Mits voorafgaande toelating van de Overheid van de Orde kan de vennootschap samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individueleadvocaten of samenwerkingsverbanden, hetzij in netbuitenland hetzij in binnenland, dit laatste even wel ondervoorbehoud van het bestaan van een gelijkaardige regel in de betrokken Belgische balle.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

2) Ruilverhouding

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 186 aandelen.

200 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 200 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 200 bestaande aandelen.

Deze 200 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend volgens een ruilverhouding van 1,0504 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap tegen 1 aandeel van de overgenomen vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik l3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vear-

be houden aan het Beiglsch

Staatsblad

e

l..ttiGt - vervolg Mod ADF 111

3) Wijze waarop de aandelen worden uitgereikt

De ruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Kunnen na afspraak met het

bestuursorgaan van de overnemende vennootschap hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Na publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap aanvullen.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap, door het aanbrengen van de vermelding " vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, omgeruild tegen de aandelen van de overnemende vennootschap, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

4) Datum van deelname in de winst

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

5) De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap Metis Advocaten Burg. cvba zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Vervaeke & Co Burg. cvba vanaf 1 juli 2012.

6) De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap Metis Advocaten Burg. cvba geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

7) Bezoldiging van de bedrijfsrevisor voor het opstellen verslag conform art 695 W. Venn.

Beide bestuursorganen opteren voor de vereenvoudigde procedure voor de fusie, waardoor het opstellen van het schriftelijke verslag over het fusievoorstel niet van toepassing is.

8) ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van Metis Advocaten Burg. cvba en Vervaeke & Co Burg.cvba..

Vánr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Let Ci - vervolg Mod POP 11.1

,

Statutenwiizining

Het doel van de overnemende vennootschap dient te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot fuseren en haar statuten zullen waar nodig aangepast worden om ze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

Aanvullende bepalingen

Onderhavig fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuurders van de aan de fusieoperatie deelnemende vennootschappen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De bestuurders van voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van de Burg. cvba Metis Advocaten , met inbegrip van al haar activa en passiva, door de Burg. cvba Vervaeke & Co voorleggen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd zullen aile kosten die verband houden met deze verrichting warden gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij elke vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadsleden.

In geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen alle kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap Vervaeke & Co Burg. cvba.

De bestuurders van de voornoemde te fuseren vennootschappen geven hierbij een bijzondere volmacht aan de Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een BVBA Acco Accountantskantoor, met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Prins Boudewijniaan 177-179, en al haar aangestelden en gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen handelen, met recht van indeplaatsstelling, om de respectievelijk te fuseren vennootschappen te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van deze vennootschappen ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere of toekomstige beslissingen en akten uitgaande van de bestuurders of de algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

Hierbij neergelegd verslag fusievoorstel.

bvba Vervaeke

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer

Eric Vervaeke

.f ," i»

,z Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bipagen bij het Belgisch Staatsblaû - 08>1-112012 ilü itirón teur bélgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ANT002398
30/12/2011 : ANT002398
27/12/2010 : ANT002398
08/01/2010 : ANT002398
29/12/2008 : ANT002398
17/12/2007 : ANT002398
22/12/2006 : ANT002398
30/12/2005 : ANT002398
24/12/2004 : ANT002398
21/05/2004 : ANT002398
13/02/2004 : ANT002398
03/01/2003 : ANT002398
06/12/2002 : ANT002398
31/08/2001 : ANT002398

Coordonnées
VERVAEKE & CO

Adresse
FRANKRIJKLEI 105 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande