VERWIMP DOE HET ZELF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERWIMP DOE HET ZELF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.700.728

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 25.06.2014 14212-0023-017
21/03/2014
ÿþMod Wort)11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGFI Feil

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1111111111(11,1M1111111

1 0 KM 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

lr.efier

Ondernemingsnr : 0447.700.728.

Benaming

(voluit) : N.V. VERWIMP DOE HET ZELF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Wolfstee 7/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (ART 537 WIB 92) - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zesentwintig februari twee duizend veertien, dat de buitengwone algemene vergadering van de naamloze vennootschap N.V. VERWIMP DOE HET ZELF, gevestigd te 2200 Herentals, Wolfstee 711, opgericht bij akte verleden voor notaris Francis Van Schoubroeck te Herentals op vierentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien juli daarna het nummer 920714-215 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Turnhout op zevenentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien september daarna onder het refertenummer 20010913-385, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLUIT.

- Voorafgaandelijk wordt door de algemene vergadering bij monde van aile aandeelhou-ders (de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend) bevestigd dat de huidige aandelen op naam zijn sinds de gewone algemene (jaar)vergadering van tweedui-zend en drie.

- Ingevolge voormelde eerdere beslissing tot wijziging van de aandelensoort en/of tot omzetting van de aandelen in aandelen op naam sinds voormelde vergadering van tweeduizend en drie, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen bij deze om dienovereenkomstig het huidig artikel 6 van de statuten met betrekking tot de aandelensoort te schrappen en te vervangen en/of te wijzigen als volgt:

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

fi

- De algemene vergadering stelt vast dat bijgevolg de wijziging van voormeld artikel 6 van de statuten definitief is.

TWEEDE BESLUIT. VERSLAGEN.

- Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van voormeld bijzonder verslag van de raad van bestuur evenals van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Van Vennootschappen en die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste waarderingsmethoden en over de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding aangezien iedere aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van voormeld revisoraal verslag luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV VERWIMP DOE HET ZELF bestaat uit drie schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 622.800,00.

De schuldvorderingen zijn ontstaan ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van NV VERWIMP DOE HET ZELF dd. 30 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van ¬ 692.000,00 in overeenstemming met de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 W1$92 zoals ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de globale verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de NV VERWIMP DOE HET ZELF proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om ter vergoeding van de inbreng in natura geen nieuwe aandelen uit te geven. Na de geplande kapitaalverhoging met ¬ 622.800,00, zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 684.800,00 bedragen, vertegenwoordigd door 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, De inbreng in natura wordt dus vergoed door een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van ¬ 496,00 naar ¬ 5.478,40 per aandeel,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 20 januari 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

(getekend)

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van voormeld revisoraal verslag zal samen met onderhavig proces-verbaal en een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur neergelegd worden op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT. KAPITAALVERHOGING,

- De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zeshonderdtweeëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 622.800,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot zeshonderdvierentachtigdulzend achthonderd euro (¬ 684.800,00) zonder creatie van nieuwe aandelen,

" De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend), in dezelfde verhouding als de huidige aandelenverhouding,

- Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt ten gevolge van de voormelde toekenning en uitkering van (een) (tussentijdse) dividend(en) die bij toepassing van de overgangsmaatregel van voormeld artikel 537 WIB92 hebben kunnen genieten van het verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, en dit ais bijkomend bewijs met betrekking tot deze specifieke voorwaarde.

VIERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

De aandeelhouders verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap en die uiteenzetten dat zij houders zijn van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) (ten laste van onderhavige vennootschap) voor een totaal bedrag van zeshonderdtweeëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 622.800,00).

Zij verklaren inbreng te doen in de vennootschap van hun respectievelijke schuldvordering (op het dividend) voor het respectievelijk bedrag van respectievelijjk tweehonderdvierendertigduizend honderdtweeënzeventig euro tachtig cent (¬ 234.172,80), tweehonderdnegenentwintigduizend honderdnegentig euro veertig cent (¬ 229.190,40) en honderdnegenenvijftigduizend vierhonderdzesendertig euro tachtig cent (¬ 159.436,80).

VIJFDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT,

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en volstort, en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot zeshonderdvierentachtigduizend achthonderd euro (¬ 684.800,00).

ZESDE BESLUIT, WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen en/of aan te passen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het geplaatst kapitaal en teneinde het aan te passen aan de beslissing(en) genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

V" oorbehouden aan het Belzisch Staatsblad 41

Artikel 5. GEPLAATST KAPITAAL.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdvierentachtigduizend achthonderd euro

(¬ 684.800,00).

Het wordt verdeeld In honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd

vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

f[



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) waaronder de (desgevallend eerdere) betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%).

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ;

* aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137 en met ondernemingsnummer 0525.860.160, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming en/of teneinde het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) overheidsdiensten tot uitvoering van voorgaande statutenwijziging(en) en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (art 537 wib 92), statutenwijziging - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 19.06.2013 13188-0547-016
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.06.2012 12188-0423-016
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 22.06.2011 11190-0272-016
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 18.06.2010 10193-0225-016
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 17.06.2009 09244-0205-016
27/06/2008 : TU069654
27/06/2007 : TU069654
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 17.06.2015 15182-0545-017
27/06/2005 : TU069654
05/08/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1llllllll

Ondernemingsar : 0447.700.728

Benaming

(votutt) : VERWIMP DOE HET ZELF

(verkort) "

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel - INDUSTRIE WOLFSTEE 7 BUS 4 - 2200 HERENTALS

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 16 juni 2015 gehouden op de maatschappelijke zetel te Herentals, blijkt dat de huidige bestuurders :

- mevrouw Godelieva Davidson, Lange Eerselstraat 68, 2200 Herentals

- de heer Walter Verwimp, Wolfstee 5, 2200 Herentals

- mevrouw Edith Verwimp, Industrieweg 37, 2280 Grobbendonk

- de heer Julius Verwimp, Lange Eerselstraat 68, 2200 Herentals

herbenoemd worden voor een periode van zes jaar en dit met ingang van heden tot en met de algemene

vergadering over het boekjaar 2020.

Onmiddellijk daaropvolgend beslist de Raad van Bestuur om dhr. Walter Verwimp te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van heden tot en met de algemene vergadering over het boekjaar 2020.

Walter Verwimp

gedelegeerd bestuurder

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHAL ,DEL

2 7 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Giet er

di

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2004 : TU069654
02/09/2003 : TU069654
09/07/2003 : TU069654
29/06/2002 : TU069654
13/10/1999 : TU069654
03/07/1999 : TU069654
20/12/1995 : TU69654
30/11/1995 : TU69654
27/09/1995 : TU69654
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 22.06.2016 16207-0180-017

Coordonnées
VERWIMP DOE HET ZELF

Adresse
WOLFSTEE 7, BUS 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande