VERZEKERINGEN DE JONGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN DE JONGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.696.407

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 25.07.2014 14351-0157-013
08/01/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla I 111111 1111 II!

im



Ondernemingsnr : 50 S % Ll°

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN DE JONCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2880 BORNEM (WEERT), Scheldestraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 19 december 2012, blijkt dat:

1. Mevrouw DE JONGHE Sofie Germaine Alfons, geboren te Mortsel op 20 april 1978, rijksregistemummer 78.0420-184.09, echtgenote van de heer DELEY Stijn Albert Abel, wonende te 2880 Bornem (Weert), Scheldestraat 37.

2, De heer DE JONGHE Marc Yvonne Marcel, geboren te Antwerpen op 5 juli 1952, rijksregisternummer 52.07.05-283.29, echtgenoot van mevrouw STOOPS Carla Hortense Maurice Maria, wonende te 2870 Puurs, Robert Verbelenstraat 17.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt: Naam : VERZEKERINGEN DE JONGHE

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 2880 BORNEM (WEERT), SCHELDESTRAAT 37

Doel De vennootschap heeft tot doel:

Op te treden als onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

- Alle activiteiten en verlenen van adviezen in verband met, en alle verrichtingen zowel in eigen naam als in naam van derden, of als tussenpersoon, betrekking hebbende op de verzekeringen, leningen, en beleggingen van welke aard ook voor zoveel voldaan aan de wettelijke normen.

- Management activiteiten van holdings of andere vennootschappen: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management activiteiten.

- Het nemen van participaties in andere ondernemingen en het uitoefenen van mandaten van bestuurder in andere vennootschappen.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking ervan, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommén die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering of als belegging verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander verband van deelneming bestaat.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan haar maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wald 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEHGELEGO

2 1 -12- 2012

GFIFFIE i`-tEGt-Il'EitiNK var>' KüOPH:elCI .icl. te MECHEMECHELENMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 11186ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op honderdachterdertig (138) aandelen wordt ingetekend door de Mevrouw De Jonghe Sofie, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde dertienduizend achthonderd euro (13.800,00 EUR) een som geld ad vierduizend zeshonderd euro (4.600,00 EUR) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor één derde (1/3) volstort is.

Deze inbreng geschiedt met gelden afkomstig uit het eigen vermogen van mevrouw Sofie De Jonghe.

Op achtenveertig (48) aandelen wordt ingete-'kend door de heer De Jonghe Marc die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde vierduizend achthonderd (4.800,00 EUR) een som geld ad duizend zeshonderd euro (1.600,00 EUR) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor één derde (1/3) volstort is.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Voor de periode van tien jaar of hetzij tot de volledige terugbetaling van de overname van de portefeuille van BVBA ZAKENKANTOOR DE JONGHE Marc, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot statutaire zaakvoerder aangesteld:

De heer DE JONGHE Marc, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,en met uitzondering van beslissingen boven de twintigduizend euro (20.000,00 E) waarvoor steeds het akkoord van alle zaakvoerders is vereist.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen, De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn, met uitzondering van beslissingen boven de twintigduizend euro (20.000,00 E) waarvoor steeds het akkoord van alle zaakvoerders is vereist.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, cok jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand april om twintig uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

{

Voorbehouden, , aan hef Belgisch Staatsblad

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

" A, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2013.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de eerste vrijdag van de maand april 2014 om

twintig uur.

C. Zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

aangesteld:

Mevrouw DE JONGHE Sofie, voornoemd.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.



















Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.04.2016, NGL 20.07.2016 16345-0267-013

Coordonnées
VERZEKERINGEN DE JONGHE

Adresse
SCHELDESTRAAT 37 2880 WEERT

Code postal : 2880
Localité : Weert
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande