VERZEKERINGSKANTOOR HELLEMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR HELLEMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.825.237

Publication

27/06/2014
ÿþl:é.l3.er,+M3tri . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

s d

j[-'{ late¬ : 2861 Onze-Lieve Vrouw Warier, Dijk 99 bus 1

(vt ie:. Eg` reg)

On et§ er kW STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 21 december 2013.

Geregistreerd acht bladen en geen verzendingen, op 26 december 2013, te Mechelen 1` kantoor, boek 992, blad

57, vak 04. Ontvangen: vijftig euro (£ 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt

a) De enige vennoot is aanwezig, houder van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en het maatschappelijk kapitaal om te zetten naar Euro. Bijgevolg zal het artikel 5 van de statuten volledig geschrapt worden en vervangen worden door de volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.". Tweede agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

De vennoten verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

Derde agendapunt :

Nadat de algemene vergadering de dato éénendertig oktober tweeduizend dertien heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van twaalf juni 2012, onder de balanspost "beschikbare reserves" melding maakt van volgende bedrag

- beschikbare reserves : één miljoen negentigduizend honderd vijftig euro vijfenvijftig cent (£ 1.090.150,55) wordt éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van achthonderdduizend euro.

Gezegd Dividend zal afgenomen worden ten belope van :

- achthonderd duizend euro (£ 800.000,00) van de "beschikbare reserves".

Vierde agendapunt :

De algemene vergadering beslist dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag hetzij van zevenhonderd twintigduizend euro (£ 720.000,00), zullen geboekt worden als een vordering van de vennoot op de vennootschap.

Vijfde agendapunt :

Na kennisname van wat voorafgaat, beslist de voormelde vennoot, dat zij de aldus verkregen vordering, te weten het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffmg van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwendt voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.'92.

Zesde agendapunt :

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de zaakvoerders, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

or; ;je. E%:^^?'C2: ;mes u k n..,,fe '3i: :'=t : íns Y'. :" 5.C3 }v~ etes: cer: esee: :.tFs?? E:e.ki ,,'ï :. 'git: Il:e£:L::'f:enl.:+.t E'.F'ete. l=tir." !'.: sv:.:E vantjt: pare eto :.< +>;:

" ;ss.7oE:Ce F' 3E: rhtE:,Lc'I seer it-'r ; u;,'isu sta ;34"i3í*II .2: 'te1UrJezroro:.iiciWee:1 tipti?se : t'i$?.. 1 41 =,c te*ili3'I; .

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

II

~I

na neerlegging ter griffie van de

A,.1.."

NEERGELEGD



17 JUNI 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERPEN, afd. MECHELEN

e..'i,ZiiC

*1912530

~:.'.:~;>~

Or#demeerEimsrEt" : 0437.825.237 Berearilng

~YEsiiG3Eii :

VERZEKERINGSKANTOOR HELLEMANS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

a ~ z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zevende agendapunt

Door de zaakvoerders werd de BVBA De Roover & C° bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Guy De

Roover, bedrijfsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat

handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag

opgemaakt werd onder de opschortende voorwaarde van betaalbaarstelling door de vennootschap van een

dividend en beslissing van de vennoten tot aanwending van zelfde dividend voor een kapitaalverhoging.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op achttien november 2013.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt :

"VI. BESLUIT

De inbreng in natura voor een bedrag van 720.000,00 Euro door Elke Hellemans ter gelegenheid van de

kapitaalverhoging bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Verzekeringskantoor

Hellemans, bestaat uit rekening courant dividend van de voornoemde persoon.

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van de merende doorheffing van 10 %.

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. dat de door partij weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepalingen waartoe deze methoden leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.575 aandelen van de vennootschap Verzekeringskantoor Hellemans B.V.B.A.

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat er geen debet rekening courant bestaat ten opzichte van de inbrengers op datum van de voorgestelde transactie waardoor schuldvergelijking dient te worden gemaakt tussen deze debet rekening-courant en de rekening courant dividend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere worden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is. Haacht, 18 november 2013, De Roover & C° bedrijfsrevisoren bvba vertegenwoordigd door de heer Guy de Roover, bedrijfsrevisor.".

Achtste en negende agendapunt ti

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zevenhonderd twintigduizend euro (¬ 720.000,00) en gebracht van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) tot op zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeennegentig euro één cent (E 738.592,01);

bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden duizend vijfhonderd vijfenzeventig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden door mevrouw Hellemans Elke, voornoemd, en gestort worden door inbreng van de schuldvordering die zij heeft ten laste van de vennootschap.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

" blet geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 738.592,01). Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd vijfentwintig aandelen op naam zonder vermelding van waarde.".

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging :

Is hier tussengekomen :

- mevrouw Hellemans Elke, voornoemd;

Deze comparant heeft het volgende verklaard :

- zij heeft kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging,

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoot die met kennis van

zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeurt.

Vergoeding van de inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden :

- duizend vijfhonderd vijfenzeventig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt aan mevrouw Hellemans Elke, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tiende agendapunt

Aan de zaakvoerders wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coërdinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1: NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "VERZEKERINGSKANTOOR HELLEHANS" besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2861 Sint-KateIijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dijk 99.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht

worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad,

Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel :

- het bemiddelen en aanbieden van diensten aan derden met het oog op het sluiten van verzekeringskontrakten

en aanverwante verzekeringsprodukten voor alle risico's en gevaren, en vervolgens de te waarborgen risico's

bij om het even welke verzekeringsmaatschappij;

- het verrichten van alle spaar-, beleggings- en financiële aktiviteiten voor financiële, instellingen, en de

dienstverlening in het algemeen dienaangaande.

De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo

alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen

doorvoeren die in verband staan het haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of

onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere

vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen

dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of

dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Artikel 4 : DUUR :

De duw van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één cent (E 738.592,01). Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd vijfentwintig

aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13 : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, aI dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht

worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem

(haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14 : MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

L

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

................ ................  ..... .......... ...... ..... ..... ..... ..... ....... ..... . .....  ,

Artikel 15 : VERTEGENWOORDIGING :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden : iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere valmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING:

De jaarlijkse algemene vergadering van, de vennoten wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur,

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 22 : BIJEENKOMSTEN:

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: BOEKJAAR - REKENINGEN:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 25 : WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26 ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27: ONTBINDING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get,) Notaris Dirk Luyten,

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 21

december 2013, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de

gecoördineerde statuten.

Op e.1,?. k=i7 NEa.,*tri %far: e.ke vzm de p(De3o(o)nl.m%)

re:cht..i: pette::e.te >en ee:rszie;D ve:r:ecie aYerierger.keeoerdigen

Verso : f%e:ereiteekerfril

31/07/2012 : ME068720
29/07/2011 : ME068720
04/10/2010 : ME068720
27/07/2010 : ME068720
04/09/2009 : ME068720
01/09/2008 : ME068720
31/08/2007 : ME068720
28/08/2006 : ME068720
26/09/2005 : ME068720
28/07/2015 : ME068720
08/07/2004 : ME068720
26/09/2003 : ME068720
03/10/2002 : ME068720
08/09/2001 : ME068720
11/03/2000 : ME068720
29/07/1994 : ME68720
03/02/1994 : ME68720

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR HELLEMANS

Adresse
DIJK 99 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande