VESNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VESNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.752.195

Publication

14/12/2012
ÿþMaf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bat 1111

a~

Be

Sta





Ondernemingsnr : 5cz:yj . ~~ S 2 , t c"1

Benaming

(voluit) : VESNO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BLAASVELDSTRAAT 22, 2811 MECHELEN (LEEST)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 30 november 2012, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm -- naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Vesno, met zetel te 2811

Mechelen (Leest), Blaasveldstraat 22, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

a) De heer SNOECK Frederick, geboren te Herk-de-Stad op 27 mei 1974, wonende te 2811 Mechelen (Leest), Blaasveldstraat 22 die nog 6200,00 Euro dient te volstorten;

b) Mevrouw VERHEYDEN Ilse, geboren te Bonheiden op 23 april 1974, rijksregistemummer 74.04.23074.42, wonende te 2811 Mechelen (Leest), Blaasveldstraat 22, die nog 6.200,00 Euro dient te volstorten,

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro waarop 6.200,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij Fortis Bank NV op

rekeningnummer 001-6855101-90.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2014.

5. Reserves --winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennoot-ischap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: De heer SNOECK Frederick en mevrouw VERHEYDEN Ilse.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het voor eigen rekening aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verko-'pen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvig-'heden co6r-dineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiing-'werken door onderaannemers;

Het voor eigen rekening aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD I

0 5 DEC. 2012

GRIFFIE RECHTBAKK

KOOPHAN reMECHELf. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

De controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen.

Projectmanagement, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, training en coaching, interimmanagement, veranderingsbeheer en change management in de meest brede zin van het woord en in alle mogelijke sectoren.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij aile financiële bijstand verlenen in inbegrip van borgstelling of avalgeving.

Zij mag ook optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-ipen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van maart om 17,00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-b°beheüaen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VESNO

Adresse
BLAASVELDSTRAAT 22 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande