VG FLOORINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VG FLOORINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.551.934

Publication

02/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

RECHTBANK VAN

11/11111

*13134663*

V

bel' ac Be Sta

Ondememingsnr : 0838.551.934

Benaming

(voluit) : VG Floorings

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2350 Vosselaar, Gammerstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: Kapitaalverhoging - omzetting GVC naar BVBA

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 7 augustus 2013,geregistreerd ais volgt : "Geboekt tien bladen geen verzending te Turnhout registratie de 12 AUG. 2013 boek 699 folio 91 vak 18 ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) R: 50 Euro (get.) De Ontvanger, Ivo Matthys." blijkt dat de aandeelhouders van gewone commanditaire vennootschap "VG Floorings" de volgende beslissingen hebben genomen :

EERSTE BESLUIT  VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL DOOR INBRENG IN GELD

1. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd (¬ 17,600,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inbreng van geld, met uitgifte en creatie van duizend zevenhonderd zestig (1.760) nieuwe aandelen. Op de aandelen zal worden ingetekend tegen een uitgifteprijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel.

2. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven en werd volstort voor vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00) door de heer Van Ginneken Mi-chael.

De vergadering neemt kennis van het bankattest voor, afgeleverd door Beifus de dato 6 augustus 2013, waaruit blijkt dat het kapitaal is volstort op de wijze als voormeld, en ter beschikking van de vennootschap staat. Dit attest blijft aan deze gehecht om er samen mee te worden geregistreerd.

3. Als vergoeding voor deze kapitaalverhoging worden duizend zevenhonderd zestig (1.760) nieuwe aandelen gecreëerd, die zullen delen in de winst, zoals die zal vastgesteld worden door de eerst volgende jaarvergadering.

De vennoten verklaren de vergoeding voor de nieuwe aandelen vast te stellen op tien euro (¬ 10,00) per aandeel. Als vergoeding voor zijn inbreng worden duizend zevenhonderd zestig (1.760) aandelen toegekend aan de heer Van Ginneken Michael. Het aandelenregister zal in die zin aangevuld worden.

4. Het artikel 6 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd:

"Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in duizend

achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van waar-de."

TWEEDE BESLUIT OMZETTING:

-h De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de gewone com-manditaire

vennootschap om te zetten in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Bijzonder verslag van de zaakvoerder

De beherende vennootfzaakvoerder geeft voorlezing van zijn verslag.

Dit verslag houdt rekening met het verslag van de bedrijfsrevisor, waarnaar hierna wordt verwezen.

Dit verslag zal samen met een afschrift dezer neergelegd worden in het vennootschapsdos-sier bij de griffie

van de rechtbank van koophandel.

3. Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, optredende voor rekening van THEO VAN HERCK

BEDRIJFSREVISOR BVBA, kantoorhoudende te Wornmelgem, Herentalsebaan 645, betreffende deze

omzetting.

Dit verslag besluit als volgt:

"5. BESLUIT

Overeenkomstig de ontvangen opdracht heb ik een nazicht uitgevoerd over de mij voor-gelegde staat van

activa en passiva van VG FLOORINGS GCV opgesteld op 30 juni 2013. Hierover geeft onder punt 3 van dit

verslag de belangrijkste toelichtingen weer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het nett-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld. Voor de vaststelling en de waardering van de werken in uitvoering voor een bedrag van 5.155,50 Euro maken wij een voorbehoud, Voor het overige is uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken dat er enige overwaardering van het eigen vermogen heeft plaatsgehad, Het eigen vermogen volgens de tussentijdse staat per 30 juni 2013 ten belope van 29.113,26 Euro, zoals berekend onder punt 4 van dit verslag, is hoger dan het maatschappelijk kapitaal.

Het netto-actief is derhalve groter dat het vereiste minimumkapitaal voor een BVBA. Het kapitaal van de bestaande vennootschap is evenwel kleiner dan het vereiste kapitaal voor een BVBA.

Gedaan te Wommelgem 29 juli 2013

(get.)

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door

Th. Van Herck

Bedrijfsrevisor"

4. De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen als voormeld zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid noch van haar maatschappelijk doel.

Het kapitaal en reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0838.551.934 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister Turnhout.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afge-sloten per 30 juni 2013, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

5, Tot uitvoering en bevestiging van de omvorming besluit de vergadering met eenpa-righeid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt

"STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

TITEL I, AARD - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Rechtsvorm - naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "VG Floorings"

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders, brieven en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmid-dellijk gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting BVBA; door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap; door de melding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de zetel van de vennootschap gevestigd is en nummer waarmee de vennootschap ingeschreven In bij de Kruispuntbank Ondernemingen (KBO).

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Gammersstraat 8.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschaps-dossier van een door de zaakvoerders ondertekende verklaring samen met een afschrift van de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bijkantoren of agentschappen vestigen In België of in het buitenland.

Artikel 3. Doel;

De vennootschap heeft tot doel:

-ontwerpen, adviseren, (laten) uitvoeren, begeleiden en coördineren van decoratieve afwerkingen op vloeren, wanden en plafonds;

-plaatsen van gietvloeren;

-verkoop van materialen voor decoratieve interieurafwerkingen;

-vervaardiging van meubilair in allerhande materialen en verkoop ervan;

-plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen.

-afwerking van gebouwen.

Het beheer van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Het verwerven en beheren van participaties in handelsvennootschappen, zowel in binnen- als in

buitenland.

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge ,./ Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij geen

participatie bezit van leningen, van advies en consulting op financieel, sociaal, administratief en

infomiaticamanagement voor zover als wettelijk toegelaten; van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer, advies en consulting voor zover als wettelijk toegelaten; het bestuderen van diverse problemen n verband met het opvatten en uitwerken van projecten van

allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken voor zover als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder gelijk welke vomi ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties, royalty's en handelsmerken. Alle commissie- en makelaarstransacties doen, voor zover als wettelijk toegelaten, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spear- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap mag aile onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen, in België of in het buitenland, met dezelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng in speciën of in nature, fusie, op-slorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze. Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, in-schrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle onderne-mingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel na-streven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

Artikel 4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van haar oprichting.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen, voor een termijn die haar eventuele ontbinding overtreft.

TITEL IL MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal:

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van waarde.

Artikel 6. Overdrachtsregeling der aandelen.

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ondeelbaar,

Er zijn geen aandelen zonder stemrecht.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel, kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkele

persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkele persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent, behoudens hetgeen hierna wordt vermeld.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied, waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Vruchtgebruik van de langstlevende echtgenoot

Indien de lidmaatschapsrechten in vruchtgebruik toekomen aan de overlevende echtge-noot, za! de overlevende echtgenoot, voor zover de echtgenoten niet feitelijk gescheiden leven en lof niet in een procedure van echtscheiding zijn verwikkeld, als lasthebber optreden, tenzij de eerststervende echtgenoot hieromtrent bij testament of bij een andere beschikking anders over heeft beslist.

A. Overdrachtsregeling zo er slechts een vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot, kan deze ze vrij over-dragen onder levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot, gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij, ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en bloot-eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaat-schapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is ge-splitst.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen op naam van meerdere vennoten zijn ingeschreven in het aandelen-register, kunnen zij niet worden overgedragen onder levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van alle ander= vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze goedkeuring is niet vereist voor overdrachten onder levenden en overgangen inge-volge overlijden aan medevennoten, de echtgenoot of de descendenten van de overlater.

B.1. Overdrachten onder levenden;

Bij een voorgenomen vervreemding, moet de vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde ovememer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voor-waarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van de goederen, ten-gevolge van fusie of splitsing van de vennootschapaandeelhouder, is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht niet van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging van de aandelen door de vennootschap.

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt, is tegen het verzet van één of meer der vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de door hen daartoe bij aangetekende brief ver-zonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde der aandelen op datum van de aangetekende brief, waarbij om toelating van overdracht verzocht werd, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de acht dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aan-gewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste een/vijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning, is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

B.2.Overgang ingevolge overlijden.

Ingeval van overlijden van een vennoot, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen de twee maanden na het overlijden, bij aangetekende brief, gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de mede-vennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medevennoten nalaten om binnen de veertig dagen, na toezending van deze kennisgeving, hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenderi, als vennoot te aanvaarden.

Zijn er meerdere rechthebbenden, dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de tien dagen aan de zaakvoerders) meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien de aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard, bij gebrek aan de vereiste instemming van de medevennoot of vennoten, moet(en) deze laatste(n) binnen de drie maand na verloop van de termijn van veertig dagen, waarvan hoger sprake, zelf kopen of een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld, ingeval van weigering van overdracht onder levenden.

Zolang de aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

C. Voorkeurrecht:

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten, of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder levenden, wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten, na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

c Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kan worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaandeel aan één van de gegadigde medevennoten, door loting, georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht van voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend, wordt aan de bestaande aandeelhouders, (ook met uitsluiting van alle andere personen, genoemd in het eerste lid sub B van dit artikel), de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering desbetreffende een langere termijn vaststelt.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan warden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Maken één of meer vennoten geen gebruik van dit voorkeurrecht, dan komen de andere vennoten voor de inschrijving in aanmerking, in verhouding tot het aantal hunner aande-len.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling, hetzij ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in bloot-eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op de intekening Cl het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de bloot-eigenaar en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in voile eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de bloot-eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan komt het intekenrecht of het ovemamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in voile eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding, jegens de bloot-eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen de vruchtgebruiker en de bloot-eigenaar, wordt deze waarde vastgesteld door één of meer deskundigen, aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 7. Register van aandelen.

Een register van aandelen wordt in de maatschappelijke zetel gehouden.

Het omvat:

- de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de vermelding van de verrichte stortingen;

- de overdracht van de aandelen met de datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer, ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en verkrijgers ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdracht en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in het register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7 bis. Aandelen en andere effecten.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

TITEL Ill. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 8. De algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden om 14.00 uur op de laatste maandag van de maand juni van ieder jaar in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de ge-meerite waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, in de oproeping vermeld.

Indien de hiervoor vermelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats de volgende werkdag.

De buitengewone algemene vergadering kart worden bijeengeroepen door de zaakvoerder; zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen de drie weken na de postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien alle vennoten aan de vergadering deelnemen, kunnen de oproepingen achterwege gelaten worden. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan, of indien zij geldig vertegenwoordigd zijn en de volmacht dit toestaat.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 8 Bis. Het verloop van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

y De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden

gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten

niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van

de vennootschap.

Artikel 8 Ter. Verdaging van de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de

jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarre-kening definitief vast te stellen.

Artikel 8 Quater. De algemene vergadering in de eenpersoonsvennootschap.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene verga-dering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt ge-houden.

Artikel 9: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telefax volmacht geven om zich te laten

vertegenwoordigen, aan een persoon die niet noodzakelijk vennoot dient te zijn,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 10. Voorzitter,

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste onder hen, die ge-beursijk de

secretaris en de stemopnemers aanduidt.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen, verbonden aan de aandelen waarvoor aan de

vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt.

Artikel 11, Processen-verbaal.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de aan-wezige vennoten.

Afschriften en uittreksels daarvan worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL IV. BESTUUR EN TOEZICHT.

Artikel 12, Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, De zaakvoerders worden benoemd door

de algemene vergadering voor een termijn door haar te bepalen.

Artikel 13. Macht van de zaakvoerder.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het be-reiken van het

maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn

voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur uitoefenen.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aan-duidt en verder

handelt als een raadsvergadering.

Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen han-delend de

vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hiema zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap of zij kunnen het dagelijks bestuur van de

vennootschap opdragen aan één of meer directeurs, samen of afzonderlijk handelend, Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze vol-macht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in

rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bovenvermelde, bij bijzondere volmacht, of

algemene volmacht voor het dagelijks bestuur aangestelde vertegenwoordigers.

Artikel 14bis. Tegenstrijdigheid van belangen:

Indien de zaakvoerder dient te besluiten tot een verrichting, of een reeks verrichtingen of een beslissing

dient te nemen, bij uitvoering waarbij hij een rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, moet hij zich

gedragen naar de bepalingen van artikel 259, 260 en 261 W,Venn.

Artikel 15. Toezicht.

De controle over de financiële toestand op de jaarrekening en de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de

wet en van de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, zal worden verricht, zolang de

vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 165 en 166 W.Venn., door de vennoten individueel,

overeenkomstig de bepalingen van artikel 272 en 274 W.Venn.

TITEL V, BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN,

Artikel 16, Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven over hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw over-zicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn, dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen benvloe-den,

Desgevallend overhandigen de zaakvoerders, tenminste één maand voor de jaarvergade-ring, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die hun verslag moeten opstel-len.

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Tegelijk daarmee worden neergelegd:

(eventueel onder voorbehoud van toepassing van artikel 98, 100, 101,102 en 874 W.Venn.)

1, een stuk met volgende gegevens; de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de zaakvoerders en de commissarissen;

2. een overzicht van de bestemming van het resultaat die door de algemene vergadering werd vastgesteld, indien deze bestemming niet blijkt uit de jaarrekeningen;

3. de lijst van de vennoten, die hun aandelen niet volgestort hebben, met vermelding van het bedrag dat zij nog verschuldigd zijn;

4. een stuk dat de datum van de bekendmaking van de oprichtingsakte en van de akten tot wijziging van de statuten vermeldt;

5. desgevallend, het verslag van de commissarissen, bedoeld in artikel 553 ten 5° W.Venn.;

6. een stuk met de vermelding of het jaarverslag op de griffie is neergelegd, dan wel op de zetel van de vennootschap ter beschikking wordt gehouden van ieder die erom zou verzoeken;

7. in voorkomend geval, het jaarverslag.

De jaarrekeningen worden aan de vennoten toegestuurd samen met de oproeping tot de jaarvergadering.

De jaarvergadering beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekeningen en doet bij afzonderlijke stemming uitspraak over de décharge van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders.

Artikel 17, Winstverdeling.

Van de winst wordt ten minste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds om gelijk welke reden beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die er de aan-wending van bepaalt, wel te verstaan dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn.

TITEL VI. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 18. Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene ver-gadering.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden, nadat het verlies is vastgesteld of krachtens de wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteiten voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214, 216, 218, 223 en 226 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 19. Vereffenaars.

Bij de ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Voor-'bêhouden aan h Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij beschikken over alle machten, genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 W.Venn., zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering.

Artikel 20, Vereffening,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders heeft:

besloten,

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

DERDE BESLUIT  Coordinatie van de statuten:

Aan de ondergetekende notaris wordt de taak opgedragen te zorgen voor de coördinatie van de statuten.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

En onmiddellijk zijn de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben zij

volgende besluiten genomen:

Bevestiging benoeming zaakvoerder:

De heer Van Ginneken, voornoemde beherende vennoot/zaakvoerder van de gewone commanditaire

vennootschap, wordt benoemd als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hij zal niet als statutair zaakvoerder mogen beschouwd worden.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

- De aangestelde niet-statutaire zaakvoerder verklaart deze aanstelling te aanvaarden,

Hij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatre-gelen die de

uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

- De vergadering besluit niet tot benoeming van een commissaris-revisor over te gaan.

Bijzondere volmachten:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

ACTS Accountants & belastingconsulenten nv te Ravels, Grote Baan 201

Aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te

ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor

de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopslaan, 12 2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout : een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, de gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder met aangehecht staat van actief en passief dd. 30 juni 2013, verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Bel GhS*e m Mal 2.0

na neerlegging ter griffi vale ken kopie

GRIFFIE

ECHTBANK VAN





16 Aij6, 2011

Vz

beh.

aaa

Bet.

Staa

*111310211 *

11



KOOPHANDEL f~ gURNHOUT De g



Griffie





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VG FLoorings

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Gammersstraat 8 2350 Vosselaar Onderwerp akte : Oprichting

Heden één juli tweeduizend elf is tussen de ondergetekenden:

1.De heer Van Ginneken Michael,

rijksregisternummer 840620-437-90, geboren op 20 juni 1984

wonende te Gammersstraat 8, 2350 Vosselaar

en

2.De heer Van de Ven ivo

rijksregisternummer 52.03.18-187-95

geboren op 18 maart 1952

wonende te Antoine Coppenslaan 3 bus 13, 2300 Turnhout

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firma "VG Floorings

met zetel te 2350 Vosselaar, Gammersstraat 8, waarvan het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op`

DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) en is verdeeld in HONDERD aandelen met een nominale waarde van tien euro.

per aandeel.

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

1.De heer Van Ginneken Michael, voornoemd, voor negenhonderd negentig euro op negenennegentig;

aandelen;

2.De heer Van de Ven Ivo, voornoemd, tien euro op één aandeel

Totaal: honderd aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van DUIZEND EURO waarop zij

hebben ingeschreven, volledig werd onderschreven en vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

De heer Van Ginneken Michael is alleen beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk'

voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts

aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de

beherend vennoot.

De vennootschap heeft tot doel :

-ontwerpen, adviseren, (laten) uitvoeren, begeleiden en coördineren van decoratieve afwerkingen op.

vloeren, wanden en plafonds;

-plaatsen van gietvloeren;

-verkoop van materialen voor decoratieve interieurafwerkingen;

-vervaardiging van meubilair in allerhande materialen en verkoop ervan;

-plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen.

-afwerking van gebouwen.

Het beheer van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en; instandhouden van dit patrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen, verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende; goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest' brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Het verwerven en beheren van participaties in handelsvennootschappen, zowel in binnen- als in. buitenland.

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

©'3d,ss. ,g34

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij geen participatie bezit : van leningen, van advies en consulting op financieel, sociaal; administratief en informaticamanagement voor zover als wettelijk toegelaten; van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer, advies en consulting voor zover als wettelijk toegelaten; het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken voor zover als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties, royalty's en handelsmerken. Alle commissie- en makelaarstransacties doen, voor zover als wettelijk toegelaten, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen, in België of in het buitenland, met dezelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andére wijze. Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

De beherend vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De stilte vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op éénendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherend vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag- van juni om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Boekjaar  Jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in op heden, één juli tweeduizend en elf, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op vierentwintig juni van het jaar tweeduizend dertien.

2. Volmacht

Bij deze wordt aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of HEYNS Els, wonende te 2490 Balen, Tenderto 34, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren, zowel voor het.ver-'leden, heden als toekomst.

Te Vosselaar , 1 juli 2011

De beherend vennoot,

Van Ginneken Michael

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 31.08.2016 16513-0005-016

Coordonnées
VG FLOORINGS

Adresse
KOOLHOF 32, BUS 1 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande