VG & H

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VG & H
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.620.230

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 29.09.2014 14603-0025-017
16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.10.2013 13628-0355-019
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.12.2012 12653-0427-020
01/09/2011
ÿþ MO 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte .. -,.--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : O S3 8'4 2-0 " z 3 o

Benaming : VG&H

(voluit)



Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Dorp 8

Onderwerp akte : Oprichting ingevolge splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op vijf augustus tweeduizend en elf, geregistreerd: "Geboekt zeven bladen geen verzendingen te Turnhout reg. l de 09 AUG. 2011, boek 681 folio 07 vak 021, ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger, i.o.(get.) J. VAN DEN BROECK."dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GOMPEL EN HUYGAERTS ADVOCATENKANTOOR" te 2360 Oud-Turnhout, Dorp 8, met BTW-nummer 0464.032.459 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door de heer VAN GOMPEL Rudi Anna Leo, geboren te Turnhout op 7 november 1967, met nationaal nummer 671107-173.34, wonende te 2360 Oud-: Turnhout, Steenweg op Turnhout 24 en de heer HUYGAERTS Manuel Jozef Elisabeth, geboren te Tumhout op; 26 juli 1970, met nationaal nummer 70.07.26-077.80, wonende te Turnhout, Jubileumlaan 6, handelend in hun' hoedanigheid van vertegenwoordiger, overeenkomstig de machten hen verleend in de beslissing tot splitsing, werd ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als plichten aan twee op te richten vennootschappen, te wete "IMMO DORP 8" en "VG&H".

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Herck Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2610 Wommelgem, Herentalsebaan 45, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck,: bedrijfsrevisor, heeft een revisoraal verslag opgesteld overeenkomstig de artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij in deze vennootschap werd ingebracht:

de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN GOMPEL EN HUYGAERTS ADVOCATENKANTOOR".

Revisoraal verslag.

Het besluit luidt als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura ter gelegenheid van de splitsing van VAN GOMPEL & HUYGAERTS ADVOCATENKANTOOR BVBA in twee nieuw op te richten vennootschappen vertegenwoordigt de actiefelementen en verplichtingen met betrekking tot het advocatenkantoor.

Tot besluit van mijn nazicht ben ik van mening dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de beschnjving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid behoudens de subadministratie klanten en leveranciers waarvan geen individuele lijsten worden. voorgelegd en waarvoor ik een voorbehoud maak;

3. de door de partijen vestgelegde waarderingsmethoden op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van:

het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen

met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura:

niet overgewaardeerd is.

Overeenkomstig het voorste! van splitsing en het bijzonder verslag van de zaakvoerders bestaat de als

tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng ten belope van 303.040,43 Euro uit 3.000 aandelen van de.

vennootschap VG&H B VBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Gedaan te Wommelgem;

2 augustus 2011,

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door:

TH. VAN HERCK

Bedrjfsre visor

Besluit tot splitsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge











~.~

MONITEUR BELGE

DJFtECTION

e" 3 -08- 20

BELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 8 AUS. 2Ut1

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

u d* N11111111113 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Luidens de notulen, opgesteld door ondergetekende notaris, is besloten om het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste vennootschap "VAN GOMPEL & HUYGAERTS ADVOCATENKANTOOR" over te dragen overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splistingsvoorstel. Met dien verstande dat:

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 31 december 2010. De activa en passiva zullen worden opgenomen in de boekhouding van de op te richten vennootschappen "VG&H" en "IMMO DORP 8" tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b) de handelingen van de gesplitste vennootschappen worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2011, zodat alle handelingen die na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, werd uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze worden toegekend, toekomen aan de op te richten vennootschappen "VG& H" en "IMMO DORP 8" in verhouding tot het eigen vermogen.

Overdracht van het vermogen van de gesplitste vennootschap

Het deel van het vermogen (zowel de rechten als verplichtingen) van de gesplitste vennootschap wordt overgedragen tegen uitreiking aan haar aandeelhouders/vennoten van zesduizend (6.000) aandelen zonder nominale waarde, namelijk:

" drieduizend (3.000) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VG&H";

" drieduizend (3.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DORP 8";

Deze aandelen zijn van dezelfde aard, bieden dezelfde rechten en zullen vanaf de oprichting van de op te richten vennootschap "VG&H" in de winst van de vennootschap deelnemen.

De uit de gesplitste vennootschap voortkomende vennootschap "VG&H", met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Dorp 8, heeft een kapitaal van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06) beschikt. Dit kapitaal is volledig volgestort door inbreng in natura van de advocatenpraktijk en een aantal materiële activa zoals nader omschreven in het hieraan gehechte verslag van de bedrijfsrevisor waarvan het besluit voorafgaandelijk werd meegedeeld en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het kapitaal en biedt dezelfde rechten en voordelen en duizend vijfhonderd (1500) aandelen worden toegelegd aan GCV "Rudi Van Gompel" te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Turnhout 24, BTW-nummer 819.891.609 RPR Turnhout, en duizend vijfhonderd 1500 aandelen aan GCV "Manuël Huygaerts" 2300 Turnhout, Jubileumlaan 6, BTW-nummer 819.893.686 RPR Turnhout.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat inbegrepen de activiteiten als arbiter, curator, vereffenaar, bewindvoerder, juristconsult, commissaris inzake opschorting en aanverwanten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen zaak.

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, die de hoedanigheid van advocaat hebben, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op 1 juni om 20.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Ingevolge de splitsing zal het eerste boekjaar lopen van 1 januari 2011 tot en met 31 december 2011. De eerste jaarvergadering van de gesplitste vennootschap zal aldus plaatsvinden in juni 2012.

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de vennoten de statuten hebben vastgelegd, hebben zij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal statutaire zaakvoerders wordt op twee bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie:

1. De gewone commanditaire vennootschap "RUDI VAN GOMPEL", met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Turnhout 24, met BTW-nummer BE 0819.891.609 RPR Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger de heer Rudi Van Gompel, wonende te Oud-Turnhout, Steenweg op Turnhout 24.

2. De gewone commanditaire vennootschap "HUYGAERTS MANUEL", met zetel te 2300 Turnhout, Jubileumlaan 6, met BTW-nummer BE 0819.893.686 RPR Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger de heer Huygaerts Manuel, wonende te Turnhout, Jubileumlaan 6.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij verklaren met onmiddellijk ingang hun mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3, Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Helsen Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met het recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

-rt-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk ` ~Ehiermee neergelegd: expeditie der akte en verslag van de bedrijfsrevisor.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0356-017
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16517-0100-015

Coordonnées
VG & H

Adresse
DORP 8 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande