VIA NOVUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIA NOVUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.567.094

Publication

16/09/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiontvangen op

beh 11111M11011111

aa

lEt*

Stat

Ondememingsnr: 0502.567.094

Benaming (voluit) :VIA NOVUM

(verkort):

Rechtsvorm:

Zetel: Bormstraat 41/2

1880 KapelIe-op-den-Bos

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marlanda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 21 augustus 2014 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VIA NOVUM", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 41/2, met ondernemingsnummer: 0502.567.094., waarbij besloten werd:

-om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (100.000,00E) door inbreng in geld om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00E) op honderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00E), met uitgifte van vijfhonderd achtendertig (538) nieuwe aandelen met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding. De kapitaalverhoging werd volledig volstort.

-om ingevolge de voormelde kapitaalverhoging artikel vijf van de statuten te vervangen dcor de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachttienduizend vijfhonderdvijftig euro (118.550,00E). Het is verdeeld in zeshonderd achtendertig (638) aandelen met fractie waarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht."

-Prrl de zaakvoerder te machtigen a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage afschrift akte coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Wik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

i 1'

0 5 SEP. 20%

ter griffie van de Nederlandstalige echtbank van kooptitindel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifrte,van de akte

111111 I UI II I I II II

*14196963*

II

II

neergelegeontvangen op "

1? OKT, 2014

ter griffie van deenerlandstalige

wtopitele 1»betm.4.41,

_ _41 trussel

Ondernemingsnr 0502.567.094

Benaming

(voluit) : VIA NOVUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Bormstraat 41/2, 1880 Kappelle-op-den-Bos (volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 28 augustus 2014 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar volgend adres, met ingang van 28 augustus 2014

Bormstraat 13

2830 Tisselt

De Hondt Bruno

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en haldtehening

31/01/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L É~ ~E'~1~c',,C11 R erclo I:<:n1E;', e ' ',3fY'r i7[I St> Osn,til~

ItíI Sinn C E,r-i,Y.C^,nlçF.i

VCt$O p.' . c 11 i1 riCi.ri g^tl~p

BRUSSEL

I 7 JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr . 0502_ 56--,1 ©

Benaming

(vofuir) : VIA NOVUM

iverkert1'

Rechtsvorm B.V,B.A.

Zetel : Bormstraat 41/2, 1880 Kapelle-op-den-Bos

{volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verfeden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 15 januari 2013 dat er door a)de heer DE HONDT Bruno Emma Willem, geboren te Mechelen op vijftien augustus negentienhonderd zevenenzeventig, te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 41 bus 2, inbreng doende in geld van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend, volstort ten belope van drieduizend honderd euro, en b) Mevrouw COOREMANS Sandy, geboren te Mechelen op zeventien november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 41 bus 2, inbreng doende in geld van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro, waarvoor haar vijftig aandelen worden toegekend, volstort ten belope van drieduizend honderd euro, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "VIA NOVUM", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 41/2, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) volstort.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien.

de statuten van de vennootschap luiden ais volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "VIA NOVUM". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen.

ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 41/2. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoeders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-Het verwerven van aile mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de

aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

-De aan- en verkoop, de verhuur, de ruiling en alle andere mogelijke handelingen met betrekking tot ter-

reinen, openbare en particuliere gebouwen en in het algemeen alle mogelijke onroerende goederen.

-Aile studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 -.Annexes du. Moniteur belge

K ~ huur, de onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

Voor- -De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

behouden -Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

aan het De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, beheren, huren, of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming ln het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Belgisch De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Staatsblad De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geld, in natura of via voordelen van alle aard.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden in het Wetboek van Vennootschappen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00E), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze

aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen...

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-MACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de'Meade woensdag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden...

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDE-i41NG.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

december van dat zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgeslo-'ten en maakt de zaakvoerder

de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met

betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk

aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering

hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaartekening definitief vast te stellen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du_Moniteur belge





EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vijftien januari tweeduizend dertien tot éénendertig december

tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op tweede

woensdag van de maand juni tweeduizend veertien om zeventien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerders ;

U'~[c ll- k Recto r~cc,.a r î ~6BC~¬ lh6" , l'r'JI ;ifi ,~¬ cy;;,fl Ft,'PrPndt . PP. ¬ , I

f'e+ocyd II tt " ..'r:t.:" tl.;,anrjt9Ef

1'ersu h'2ai Fn fi,ndtrl" cef ¬ sté+

-De heer Bruno DE HONDT;

-Mevrouw Sandy COOREMANS;

Beiden voornoemd en die verklaren dit zaakvoerderschap te aanvaarden,

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan de heer Jacky Bultynck te Buggenhout, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

Vaor-bçh'C uE}en n 1tet

eclgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

ln hiÿiage ; afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 Annexes du Moniteur belge

L.,

.rirc'íC~ I._.13, t"1,

k" el ^L' t .,,:" 1`:'tiC[il. I.,fi'c,'l r +0IL'l)[014'C*Plrl'Dt'1

Iln

17/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0502.567.094

Benaming

(voluit) : VIA NOVUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bormstraat 13, 2830 Tisselt

(volledig adres)

Onderwerp aktes Ontslag zaakvoerder

Bi) beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 26 december 2014 wordt het ontslag als zaakvoerder van de heer De Hondt Bruno, wonende te Bormstraat 13, 2830 Tisselt, aanvaard met ingang van 26 december 2014.

Cooremans Sandy

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5 - FEB, 2015

RECHTBANKv OOPHANDEi

ANTWERPEN, 1I SCHELEN

111

111111.I~oIIIIII1NI

11n

1

á~l~=" ~f~kt1~" ~L4~~í~iS~: fEfele::itteimemltsedliiilWitelliffldPrf[b`ètWillzgeretllxritee,itle9fflicerler«61}ffl

emisiecereeiïleittetgotlsiiieigkiefflateiredettleeeteetwesrálem em::144§twarpiknalikeiilktji

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 13.10.2015 15648-0045-010
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0396-009

Coordonnées
VIA NOVUM

Adresse
BORMSTRAAT 13 2830 TISSELT

Code postal : 2830
Localité : Tisselt
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande