VIA VIA EVENTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VIA VIA EVENTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.966.208

Publication

16/04/2012
ÿþ r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao~ssas*

neergelegd fer griffi=e van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming VIA VIA EVENTS (voluit)

-0 $ 4 4 . 9 6 (i , 2- 0 $

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Bergsebaan 139, 2960 Brecht, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

OPRICHTING VIA VIA EVENTS VOF

Op 01/12/2011 werd bij onderhandse akte door de heer Alain Van Isacker en mevrouw Hilde Chantrain besloten een Vennootschap Onder Firma op te richten.

De oprichtingsakte luidt als volgt:

De heer Alain Van Isacker, wonende te 2960 Antwerpen, Bergsebaan 139, hierna genoemd de eerste vennoot;

Mevrouw Hilde Chantrain, wonende te 2960 Antwerpen, Bergsebaan 139, hierna genoemd de tweede vennoot,

Deze vergadering heeft beslist tot oprichting van een vennootschap onder firma.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 20 aandelen met een nominale waarde van 100 ¬ , het maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus 2000 ¬ . Dit bedrag wordt gestort op de rekening nr, op naam van de vennootschap.

De vennootschap draagt de naam "VIA VIA EVENTS". De zetel is gevestigd te 2960 Sint Job-in-t-

Goor, Bergsebaan 139. Deze zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De heer Alain Van Isacker onderschrijft 18 aandelen en stort 1800 C. Mevrouw Hilde Chantrain onderschrijft 2 aandelen en stort 200 C.

De totale som van 2000 ¬ is volstort op rekeningnummer 143-0829378-32; na de publicatie van de oprichtingsakte zal dit worden vrijgegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september, Het eerste boekjaar begint op heden, 1 december 2011 en eindigt op 30 september 2013.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Op da laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

P

or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten.

Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in Belgiê en/of het buitenland alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon volgende activiteiten uit te oefenen:

Activiteiten vallend onder volgende nacebel codes:

53200: Koeriersdiensten

70210: Adviesbureau op gebied van public relations en communicatie

70220: Adviesbureau op gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering

73200: Markt en opinieonderzoeksbureaus

62020: Computer consultancy activiteiten

74103: Activiteiten van grafische designers

74109: Overige activiteiten van gespecialiseerde designers

77392; Verhuur van tenten

90022: Ontwerp en bouw van podia

90023: Gespecialiseerde beeld, verlichtings en geluidstechnieken

90041: Exploitatie van schouwburgen, concertzalen en dergelijke

Activiteiten die niet vallen onder nacebel codes:

Organisatie en begeleiding bij organisatie van festivals, feesten, modeshows en (bedrijfs-)

evenementen, inclusief de verhuur en doorverkoop van materialen en diensten die bij dergelijke gelegenheden nodig zijn.

De vennootschap mag aile activiteiten uitoefenen die het maatschappelijk doel helpen te bereiken.

De vennootschap mag deelnemingen nemen en bezitten in andere vennootschappen die niet noodzakelijkerwijze hetzelfde doel hebben.

De algemene vergadering kan mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent het doel uitbreiden of wijzigen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend van aard en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin van het woord. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven, De vennootschap kan samenwerken met, en op om het even welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag optreden als bestuurder in andere vennootschappen met hetzelfde of gelijkaardig doel. De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die

voorzien is voor verdeling van de winsten.

De overdracht van aandelen ln slechts mogelijk mits de schriftelijke toestemming van alle vennoten, dit geldt ook voor het eventueel toetreden van een derde partij tot de vennootschap.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

De jaarvergadering gaat door de laatste zaterdag van de maand maart om 14 uur. De eerste jaarvergadering heeft plaats in maart 2014,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Als zaakvoerder wordt benoemd de heer Alain Van Isacker, en dit voor de duur van de vennootschap.

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 9 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven,

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(S) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in anderen vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen van het aandeel in de vennootschap. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen v66r de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel,

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend, Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig zijn, Behoudens afwijkende bepalingen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welke ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

I

. 4

e)or"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig ten honderd van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen. Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Acco-Fisco", met zetel te 2630 Aartselaar, Frits Van Den Berghelaan 96, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Werner Schrauwen, accountant, teneinde a) bij de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W,-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen, en de onderneming te vertegenwoordigen bij diezelfde diensten.

Getekend,

Alain Van Isacker

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VIA VIA EVENTS

Adresse
BERGSEBAAN 139 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande