VIABUILD ANTWERPEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIABUILD ANTWERPEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.976.960

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0139-035
17/06/2013
ÿþmod 11.1

; 1,_ 4.~~ `i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0406976960

Benaming (voluit) : Viabuild Antwerpen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F

2800 Mechelen

Onderwerp akte :JURIDISCHE INWERKINGTREDING FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien mei tweeduizend dertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Viabuild Antwerpen", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, die besloten heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 maart 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Viabuild Antwerpen", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, "de Tweede Geruisloos Overgenomen Vennootschap" en van de naamloze vennootschap  Viabuild", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, "de Overnemende Vennootschap" eveneens beslist heeft dat de juridische inwerkingtreding voor de voormelde fusie vastgelegd werd op 1 juli 2013,

Peter Van Meikebeke Geassocieerd Notaris

NEERGELEGD

0 6 -06- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAM # MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111

*13091142

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0406976960

Benaming (voluit) : Viabuild Antwerpen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F

2800 Mechelen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Viabuild" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCESVERBAAL VAN DE TWEEDE GERUISLOOS OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

,, Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien mei tweeduizend dertien, door Meester Peter Van;

Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Viabuild Antwerpen", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 maart 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Viabuild Antwerpen", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F "de Tweede Geruisloos Overgenomen Vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Viabuild", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 19 maart 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het; Belgisch Staatsblad op 29 maart 2013 onder nummers 1313050702 en 13050706, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Tweede Geruisloos, Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Tweede Geruisloos Overgenomen Vennootschap; zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Tweede Geruisloos Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Tweede Geruisloos Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013;' boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; Brenda De Caluwe, met zetel te Drie Eikenstraat 475, 2650 Edegem, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda;: De Caluwe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de;

" Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IE

29/03/2013
ÿþM°d W°rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(lIl~u~u~uN~~u~~uNl

>13050 0

NEERGELEGD

t 9 MAART 2013

~ 9 Mg 2~13

GRIFFIE~~ç TBANK van KOOPHAN~~~~eMECHELEP KQOPHE~H MECHEEN KOOPHA

Ondernemingsnr : 0406.976.960

Benaming

(voluit) : Viabuild Antwerpen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Viabuild Antwerpen NV en Viabuild NV.

De raden van bestuur van de hierna vermelde vennootschappen hebben op 7 maart 2013 in gezamenlijk overleg en overeenkomstig artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

1.Voorgenomen verrichting

De NV Viabuild bezit de totaliteit van de aandelen van de NV Viabuild Antwerpen. De raden van bestuur van beide vennootschappen stellen bijgevolg voor een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, volgens hetwelk het geheel van het actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, Viabuild Antwerpen NV overgaan op de overnemende vennootschap, Viabuild NV.

Aangezien de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zal de overdracht van het gehele patrimonium van de over te nemen vennootschap geen aanleiding geven tot uitgifte van nieuwe aandelen.

2Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 719, 1° W. Venn.)

2.1. De overnemende vennootschap

Naam: Viabuild

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F

Ondernemingsnummer: 0400.710.265 (RPR Mechelen)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle bouw- en metselwerken, aile hout- en timmer-, zink-, en plafonneringswerken, afbraakwerken, algemene ondernemingen en onderhoud van waterbouwkundige werken, wegenbouwkundige werken, grondwerken, het ruimen van waterlopen, gewone rioleringswerken, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, aan- en verkoop en of fabricatie van alle bouwmaterialen zonder enige uitzondering.

- Alle werken, hetzij in rechtstreekse aanneming, hetzij in onderaanneming en dit voor alle openbare en private instellingen.

- Onderneming voor het goederenverkeer over de weg, voor het verhuren van autovoertuigen en voor verhuisactiviteiten.

- Het sluiten en uitvoeren, zowel in België als in het buitenland, van opdrachten in verband met de bouwkunde,

- Het verwerven van patrimonium van roerende en onroerende goederen, het beheren en uitbreiden ervan in de ruimste zin,

- Zij zal alle of een deel van haar onroerende of roerende goederen mogen vervreemden met het oog op wederbelegging in onroerende of roerende, vaste of materieel vaste activa, en mogen overgaan tot het verwerven, vervreemden, beheren, uitbouwen en verbouwen van welkdanige onroerende goederen, al dan niet gemeubeld,

- Zij mag promotie maken en makelen in onroerende en roerende goederen en handelen voor eigen rekening, als commissaris, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Zij kan belangen nemen in iedere onderneming met een gelijkaardig, overeenkomstig of verwant doel, functie waarnemen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

- Zij kan zowel in binnen- als buitenland alle handels-, nijverheids, financiële, onroerende en roerende vérrichtingen, uitvoeren, of rechtstreeks dan wel onrechtstreeks aan deelnemen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Voormelde opsomming is slechts voorbeeldgevend en geenszins beperkend en dient uitgelegd te worden in de breedste geest en zin.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild" of "de overnemende vennootschap".

2.2De over te nemen vennootschap

Naam: Viabuild Antwerpen

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel 2800 Mechelen; 5chaliënhoevedreef 20F

Ondernemingsnummer: 0406.976.960 (RPR Mechelen)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel: de betonindustrie, het uitvoeren van alle grond-, wegenis-, metsel- en

betonwerken, de handel in bouwmaterialen en aanverwante artikelen, alsook in- en uitvoer van deze producten,

en dit in de meest uitgebreide zin, dit alles zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of

onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar

maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel

nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild Antwerpen" of "de over te nemen vennootschap".

Menselijkheid van de fusie

De vooropgestelde verrichting maakt deel uit van een globale reorganisatie binnen onze groep. Onze groep is door de tijd autonoom en door acquisities gegroeid, De groep bestaat uit tal van werkvennootschappen. Deze situatie geeft aanleiding tot een ondoorzichtige structuur en een inefficiënt beheer van de operationele activiteiten,

Vandaar dat een herschikking aangewezen is. De vooropgestelde reorganisatie heeft tot doel de groepsstructuur te laten aansluiten bij de operationele noden. Ze zal leiden tot een vereenvoudiging en rationalisatie van de groepsstructuur door het samenvoegen van complementaire activiteiten, waarbij overtollige vennootschappen worden opgedoekt en schaalvoordelen kunnen worden verwezenlijkt. De administratieve organisatie zal efficiënter en transparanter worden,

De vooropgestelde globale reorganisatie, waar de fusie door opslorping van Viabuild Antwerpen nv deel van uitmaakt, is aldus ingegeven door rechtmatige financiële en economische overwegingen en wordt aldus belastingneutraal doorgevoerd.

4.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. (artikel 719, 2° W. Venn.)

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

S.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen. (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

6..leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

7.Onroerend goed

De over te nemen vennoctschap bezit geen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

8.Statutenwijziging

De statuten van Viabuild NV zullen waar nodig gewijzigd worden om ze aan te passen aan de doorgevoerde

met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting,

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter

kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, namens elk van deze vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen,

Opgemaakt te Mechelen, op 7 maart 2013

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Namens VIABUILD Antwerpen NV

Main Road BVBA, vast vertegenwoordigd door Marc Lauwers

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bghot dèll aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2013
ÿþmod 11.1

~ 17

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ; na neerlegging ter griffie van de akte

l I1111

Vo beho aan Belg Staat





eierrgelngd ter griffie 's-l:in Ccetbrsnk van Koephnndei fe Antwerpen, op

1 6 JAN, 2013

Griffie



Ondernemingsnr : 0406976960

Benaming (voluit) : Wegenbouw A. Carpentier en Zonen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 121, bus 10

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf, door Meester Denis Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgeiaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'Wegenbouw A, Carpentier en Zonen", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 121 bus 10, volgende beslissingen,; genomen heeft.

1l Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Viabuild Antwerpen", en dit vanaf één januari tweeduizend dertien en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de benaming "Viabuild; Antwerpen".

2/ Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, en dit vanaf achttien december tweeduizend en twaalf en vervanging van de eerste alinea van artikel 3 van de statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F,".

31 Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brenda De Caluwe, met zetel te Drie Eikenstraat 475, 2650 Edegem, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda De Caluwe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(regelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de;,

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vódr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.









Denis Deckers

Geassocieerd Notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012
ÿþIMMInpit

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te; gi" i;;iaven de Rechtbal!(t

van Koophandel te Antwerpen, op 2 3 PG. 201?

Griffie

0406.976.960

WEGENBOUW A. CARPENTIER EN ZONEN

Naamloze Vennootschap

Frankrijklei 121 bus 10, 2000 Antwerpen

ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - BENOEMING COMMISSARIS - ONTSLAG EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER - BIJZONDERE VOLMACHTEN - BENOEMING VOORZITTER - KENNISNAME VASTE VERTEGENWOORDIGING

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 26 juni 2012.

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Marc Lauwers, Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 mei 2012.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op 1 mei 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

- Main Road BVBA, Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Lauwers, Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, overeenkomstig de ons gedane kennisgeving.

De vennootschap wordt overeenkomstig artikel 19 van haar statuten geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamelijk handelend, hetzij door één gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van voornoemde bestuurder wordt niet vergoed.

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, Ernst en Voung Bedrijfsrevisoren BCVBA, met zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, met kantoor te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, te benoemen tot commissaris van de vennootschap voor een mandaat van drie (3) jaar (en meer bepaald voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014) dat een einde zal nemen op de gewone algemene aandeelhoudersvergadering die za! beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 31 december 2014. De jaarbezoldiging van de commissaris zal vastgesteld worden in afzonderlijke notulen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24 mei 2012

De raad van bestuur neemt kennis van en aanvaardt, voor zover ais nodig, het ontslag met ingang vanaf 1 mei 2012 van de heer Marc Lauwers als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. Alle machten en bevoegdheden weike door de Vennootschap en/ of haar raad van bestuur in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder aan de heer Marc Lauwers werden toegekend, waaronder de directieinstructies dd. 1 oktober 2007, worden met ingang vanaf 1 mei 2012 ingetrokken en beëindigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur beslist Main Road BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

+ met zetel te Taxandrialaan 10, 2340 Beerse en ondememingsnummer 0842.513.393 (RPR Turnhout),

vertegenwoordigd door de heer Marc Lauwers, van Belgische nationaliteit en wonende te Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, te belasten met de taken van dagelijks bestuur, zoals opgelijst in Bijlage A aan huidige notulen, met ingang vanaf 1 mei 2012 en voor de duur van haar bestuurdersmandaat. Main Road BVBA zal de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

Met ingang vanaf 1 mei 2012 zal de gedelegeerd bestuurder, en zo er meerdere zijn, iedere gedelegeerd bestuurder afzonderlijk, conform artikel 19 van de statuten, de Vennootschap rechtsgeldig kunnen vertegenwoordigen in de aangelegenheden van dagelijks bestuur, zoals opgelijst in Bijlage A aan huidige notulen. De gedelegeerd bestuurder zal persoonlijk aansprakelijk zijn ten aanzien van de Vennootschap voor de handelingen en/of de beslissingen die de grenzen van het dagelijks bestuur, zoals bepaald in Bijlage A aan de huidige notulen, overschrijden.

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag met ingang vanaf 1 mei 2012 van de heer Marc Lauwers ais voorzitter van de raad van bestuur en beslist om Main Road BVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc Lauwers met ingang vanaf 1 mei 2012 en voor de duur van haar bestuursmandaat te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap.

Er werd met eenparigheid van stemmen besloten om, met ingang vanaf 1 augustus 2012 een bijzondere volmacht, in de zin van artikel 19 van de statuten, toe te kennen aan elk van de volgende personenbestuurders om offertes in te dienen, overeenkomsten af te stuiten, bankgaranties te verkrijgen en enige andere documenten te ondertekenen en lof handelingen te stellen in het kader van openbare aanbestedingen:

(a)Vermec NV, vast vertegenwoordigd door Michel Verhaeren, bestuurder A (b)VK Groep NV, vast vertegenwoordigd door Christian Verhaeren, bestuurder A (c)Arkrico BVBA, vast vertegenwoordigd door Arne Van Gemert, bestuurder B

De uitoefening van voormelde bevoegdheid wordt aan de volgende kwantitatieve beperkingen onderworpen:

(a)ieder van de voormelde personen is gemachtigd om bovenstaande handelingen alleen handelend uit te voeren en de vennootschap alleen handelend te vertegenwoordigen in het kader van aanbestedingen voor een bedrag van maximaal EUR 4.000.000 (exclusief BTW);

(b)de gezamenlijke handtekening van (i) twee van de hierboven vermelde of van (ii) één van de hierboven vermelde personen (ongeacht of ze behoren tot categorie A dan wel categorie B) en van de gedelegeerd bestuurder, is vereist en volstaat om bovenstaande handelingen uit te voeren en de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van aanbestedingen voor een bedrag dat EUR 4.000.000(exclusief BTW} overschrijdt.

De raad van bestuur neemt kennis van de benoeming van de heer Marc Lauwers, met woonplaats te Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, als vaste vertegenwoordiger van de bestuurder - rechtspersoon Main Road BVBA, met maatschappelijke zetel te Taxandrialaan 10, 2340 Beerse en met ondernemingsnummer 0842.513.393 en dit met ingang vanaf 1 mei 2012,

Uittreksel uit Bijlage A van de notulen van de Raad van Bestuur van 24 mei 2012

1.overeenkomsten afsluiten, wijzigen en beëindigen, orders aanvaarden en voorstellen doen, aankopen doen, in de normale dagdagelijkse bedrijfsuitvoering, tot een maximum van EUR 250.000 per leverancier en per werf; en

2.offertes indienen, overeenkomsten afsluiten, bankgaranties of borgtochten verkrijgen en enige andere documenten ondertekenen en/of handelingen stellen in het kader van openbare aanbestedingen of andere aannemingen voor een bedrag van maximaal EUR 4.000.000 (exclusief BTW); en

3.arbeiders aanwerven en ontslaan, met uitsluiting van managers en/of kaderleden (en zichzelf) en hun functie, vergoeding en individuele arbeidsvoorwaarden bepalen; en

4.het aanwerven van, het ontslaan van, het toekennen van loonsverhogingen en boni aan personeelsleden en dienstverleners waarvan de jaarlijkse kost voor de Vennootschap lager is dan EUR 80.000; en

5.optreden bij en ten opzichte van het postkantoor, elke regionale, provinciale of gemeentelijke overheid; alle brieven en pakketten ontvangen; en

6.het nodige doen om alle besluiten van de raad van bestuur van de Vennootschap onmiddellijk en behoorlijk te implementeren; en

7.atle documenten opstellen en ondertekenen die nodig zijn om de bovenvermelde machten uit te oefenen;

en

8.het aankopen, huren of leasen van werfvoertuigen, personenwagens, materieel en machines tot een maximaal individueel bedrag van EUR 100.000; en

9.het aanvragen van allerhande vergunningen die vereist zijn voor het voeren van de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap; en

~. .

10.het aangaan van tijdelijke handelsvennootschappen in het kader van aannemingsprojecten waaraan de Vennootschap meewerkt of voornemens is mee te werken, voor zover de totale prijs van zulke projecten individueel een bedrag van EUR 4.000.000 (exclusief BTW) niet overschrijdt.

Vermec NV, bestuurder Verhaeren Kernbo Groep NV, bestuurder

vertegenwoordigd door Michel Verhaeren Vertegenwoordigdid door Christian Verhaeren

'" II "

al'Irn ~

p E

Voorbehouden aan het Beigiscit Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0581-036
02/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

//

gs~ ~Pegy, ~d, ter griffe ven de t§'e~t~

f~

yen F~oo~ifü;ncip1le A s+e+.1.1 1

2 0 BEC. 2011

Griffie

111

I IIli1 I1 II 1I III I 11

" ~z000.Zo=

Ondernemingsnr : 0406.976.960

Benaming

(voluit) : WEGENBOUW A. CARPENTIER EN ZONEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 121 bus 10, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd. 1 december 2011: De enige aandeelhouder neemt bij deze de volgende besluiten:

1. De Enige Aandeelhouder neemt kennis van en aanvaardt voor zoveel als nodig het ontslag van de volgende personen als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten:

 De heer Johannes Van Vliet; en

 De heer Arne Van Gemert.

De Enige Aandeelhouder verleent voor zoveel als mogelijk tussentijdse kwijting aan elk van de voormelde, personen voor enige aansprakelijkheid in verband met de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder tijdens: het lopende boekjaar lot en met de datum van onderhavige besluiten en verbindt zich ertoe deze kwijting op de: eerstkomende algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal beraadslagen en. beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor zulk boekjaar te zullen bevestigen.

2. De Enige Aandeelhouder benoemt de volgende personen tot bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten en voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de, jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2017:

 Verhaeren Holding NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te Damstraat 195, 1980 Zemst en ondernemingsnummer 0435.143.483 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger (overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen) de heer Christian Verhaeren, van Belgische nationaliteit, wonende te Mercuriuslaan 9, bus 28, 1180 Ukkel; en

 Vermec NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te Salvialaan 3, 3191 Hever en: ondernemingsnummer 0473.749.780 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger (overeenkomstig artikel, 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen) de heer Michel Verhaeren, van Belgische nationaliteit, wonende le Salvialaan 3, 3191 Hever.

Het mandaat van voornoemde bestuurders wordt niet vergoed.

Voor eensluidend uittreksel,

Verhaeren Holding NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christian Verhaeren Bestuurder

Vermec NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Michel Verhaeren

Bestuurder

Cap de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0037-035
04/07/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0406.976.960

Benaming

(voluit) : WEGENBOUW A. CARPENTIER EN ZONEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 121 bus 10 - 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 18 juni 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, Vandelanotte Bedrijfsrevsoren BV owe CVBA, met zetel te President Kennedypark 1 bus A, 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Eddy Cobber, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Herentalsebaan 71-75, 2100 Deurne, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De jaarbezoldiging van de commissaris bedraagt ¬ 2500,00. (Dit bedrag wordt jaarlijks aangepast op basis van het indexcijfer van de consumptieprijzen).





Voor eensluidend uittreksel

MARC LAUWERS

Gedelegeerd bestuurder



Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

'2 MI 7011

" 11099901

APoergelegd ter griffie von de Rechtóectk van Koophandel te Antwerpen; op

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 25.06.2010 10216-0005-036
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 09.07.2009 09388-0154-037
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 13.08.2008 08564-0195-033
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 30.06.2007, NGL 31.08.2007 07710-0289-016
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 30.06.2006, NGL 19.02.2007 07054-4124-016
23/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 25.06.2005, NGL 16.08.2005 05646-0934-016
25/05/2005 : TU003039
08/10/2004 : TU003039
08/07/2004 : TU003039
31/10/2003 : TU003039
15/09/2003 : TU003039
17/01/2003 : TU003039
05/07/2000 : TU003039
24/02/2000 : TU003039
13/01/2000 : TU003039
29/06/1999 : TU003039
31/05/1995 : TU3039
01/01/1995 : TU3039
15/09/1994 : TU3039
20/02/1993 : TU3039
01/01/1989 : TU3039
01/01/1988 : TU3039

Coordonnées
VIABUILD ANTWERPEN

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20F 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande