VIABUILD BRUSSELS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIABUILD BRUSSELS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.220.774

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0089-033
17/06/2013
ÿþ mod 11.1

ÏL .~f~ ~ l~

~ í

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illi

1 091199<

NEERGELEGD

0 6 -06- 2013

GRIFFIE RE TBANK van

KOOPHAND rt iRIECHELEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0404220774

Benaming (voluit) :Viabuild Brussels

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F

2800 Mechelen

Onderwerp akte :JURIDISCHE INWERKINGTREDING FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien mei tweeduizend dertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Viabuild Brussels", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, die besloten heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 maart 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Viabuild Brussels", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, "de Eerste Geruisloos Overgenomen Vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Viabuild", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, "de Overnemende Vennootschap" eveneens beslist heeft dat de juridische inwerkingtreding voor de voormelde fusie werd vastgelegd op 1 juli 2013.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþmod 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbla

ÈRGELEGD

15 -05- 2013

Griffie

"

na neerlegging ter griffie va

i VI



*13079031*

GRIFFE TBANK van KOOPHANDEL Ite MECHELEN

kopie





Ondernemingsnr : 0404220774

Benaming (voluit) : Viabuild Brussels

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F

2800 Mechelen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Viabuild" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCESVERBAAL VAN DE EERSTE GERUISLOOS OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien mei tweeduizend dertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Viabuild Brussels", waarvan; de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, volgende beslissingen genomen heeft: 1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 maart 2013 door de bestuursorganen;; van de naamloze vennootschap "Viabuild Brussels", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, "dei. Eerste Geruisloos Overgenomen Vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Viabuild", met zetel teat 2800 Mechelen, Schaliénhoevedreef 20F, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd op de tt !i griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 14 maart 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het;; Belgisch Staatsblad op 25 maart 2013 onder nummers 13047536 en 13047533, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Eerste Geruisloos; Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Eerste Geruisloos Overgenomen Vennootschap,; zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Eerste Geruisloos Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Eerste Geruisloos Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013; boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Ovememende Vennootschap.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; Brenda De Caluwe, met zetel te Drie Eikenstraat 475, 2650 Edegem, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda De Caluwe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,;,' teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de, inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de:: Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en. handtekening

25/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

i;ttatz< l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

~. ~-..

NEERGELEGD ........a,,,,,.

... . . . . ~

14 -03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANOIlLf#eMECHELEN

ISMNFIS

Ondernemingsnr : 0404.220.774

Benaming

(voluit) ; Viabuild Brussels

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Viabuild Antwerpen NV en Viabuild NV.

De raden van bestuur van de hierna vermelde vennootschappen hebben op 7 maart 2013 in gezamenlijk overleg en overeenkomstig artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

1.Voorgenomen verrichting

De NV Viabuild bezit de totaliteit van de aandelen van de NV Viabuild Brussels. De raden van bestuur van beide vennootschappen stellen bijgevolg voor een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, volgens hetwelk het geheel van het actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, Viabuild Brussels NV overgaan op de overnemende vennootschap, Viabuild NV.

Aangezien de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zal de overdracht van het gehele patrimonium van de over te nemen vennootschap geen aanleiding geven tot uitgifte van nieuwe aandelen.

2Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 719, 1° W. Venn.) 2.1. De overnemende vennootschap

Naam: Viabuild

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2800 Mechelen; Schaliënhoevedreef 20F

Ondernemingsnummer: 0400.710.265 (RPR Mechelen)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle bouw- en metselwerken, alle hout- en timmer-, zink-, en plafonneringswerken, afbraakwerken, algemene ondernemingen en onderhoud van waterbouwkundige werken, wegenbouwkundige werkén, grondwerken, het ruimen van waterlopen, gewone rioleringswerken, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, aan- en verkoop en of fabricatie van alle bouwmaterialen zonder enige uitzondering.

- Alle werken, hetzij in rechtstreekse aanneming, hetzij in onderaanneming en dit voor alle openbare en private instellingen,

- Onderneming voor het goederenverkeer over de weg, voor het verhuren van autovoertuigen en voor verhuisactiviteiten.

- Het sluiten en uitvoeren, zowel in België ais in het buitenland, van opdrachten in verband met de bouwkunde,

- Het verwerven van patrimonium van roerende en onroerende goederen, het beheren en uitbreiden ervan in de ruimste zin,

- Zij zal alle of een deel van haar onroerende of roerende goederen mogen vervreemden met het oog op wederbelegging in onroerende of roerende, vaste of materieel vaste activa, en mogen overgaan tot het verwerven, vervreemden, beheren, uitbouwen en verbouwen van welkdanige onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Zij mag promotie maken en makelen in onroerende en roerende goederen en handelen voor eigen rekening, als commissaris, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Zij kan belangen nemen in iedere onderneming met een gelijkaardig, overeenkomstig of verwant doel, functies waarnemen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

- Zij kan zowel in binnen- als buitenland alle handels-, nijverheids, financiële, onroerende en roerende verrichtingen, uitvoeren, of rechtstreeks dan wel onrechtstreeks aan deelnemen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Voormelde opsomming is slechts voorbeeldgevend en geenszins beperkend en dient uitgelegd te worden in de bieedste geest en zin.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild" of "de overnemende vennootschap".

2.2De over te nemen vennootschap

Naam: Viabuild Brussels

Flechtsvorm: naamloze vennootschap

zetel: 2800 Mechelen; Schaliënhoevedreef 20F

Ondernemingsnummer: 0404.220.774 (RPR Mechelen)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel de algemene bouwwerken in de private en openbare sector, voornamelijk woningbouw, handels- en landbouw, industrie- en openbare gebouwen. Alle handel in bouwmaterialen of aanverwante producten, alle betonconstructie en vervaardiging van goederen met cement of cementagglomeraten, aile vervoer, alsmede aile nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen Van onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks of onrechtstreks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Verder mag de vennootschap de volgende meer specifieke activiteiten ondernemen, zoals deze zijn opgenomen in de nomenclatuur onder nr 4520002 de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, onder nr 4521401 de bouw van bruggen (inclusief bruggen voor verhoogde wegen) viaducten, enz. onder nr 4521402 de bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen, onder nr 4550001 de verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel. De vennootschap zal verder tot doel hebben, het verwerven door inschrijving of aankoop van aandelen van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsmede de uitoefening van bestuursmandaten in deze vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild Brussels" of "de over te nemen vennootschap".

3.Wenselijkheid van de fusie

De vooropgestelde verrichting maakt deel uit van een globale reorganisatie binnen onze groep. Onze groep is door de tijd autonoom en door acquisities gegroeid. De groep bestaat uit tai van werkvennootschappen. Deze situatie geeft aanleiding tot een ondoorzichtige structuur en een inefficiënt beheer van de operationele activiteiten.

Vandaar dat een herschikking aangewezen is. De vooropgestelde reorganisatie heeft tot doel de groepsstructuur te laten aansluiten bij de operationele noden Ze zal leiden tot een vereenvoudiging en rationalisatie van de groepsstructuur door het samenvoegen van complementaire activiteiten, waarbij overtollige vennootschappen worden opgedoekt en schaalvoordelen kunnen worden verwezenlijkt. De administratieve organisatie zal efficiënter en transparanter worden.

De vooropgestelde globale reorganisatie, waar de fusie door opslorping van Viabuild Brussels nv deel van uitmaakt, is aldus ingegeven door rechtmatige financiële en economische overwegingen en wordt aldus belaatingneutraal doorgevoerd.

4.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. (artikel 719, 2° W. Venn.)

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

5.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen. (artikel 719, 3° W. Venn.)

5r zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

g..leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

5r wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

7.Onroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit geen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

8.Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden aan het Belgisch staatsblad

De statuten van Viabuild NV zullen waar nodig gewijzigd worden om ze aan te passen aan de doorgevoerde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, namens elk van deze vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Opgemaakt te Mechelen , op 7 maart 2013

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Namens VIABU1LD Brussels NV

Main Road bvba, vast vertegenwoordigd door Marc Lauwers

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2013 : BL598921
31/08/2012 : BL598921
17/07/2012 : BL598921
11/07/2012 : BL598921
30/12/2011 : BL598921
29/06/2011 : BL598921
07/01/2011 : BL598921
22/11/2010 : BL598921
02/09/2010 : BL598921
25/06/2010 : BL598921
27/07/2009 : BL598921
24/07/2009 : BL598921
18/09/2008 : BL598921
21/08/2008 : BL598921
10/01/2008 : BL598921
23/02/2007 : BL598921
06/07/2006 : BL598921
06/07/2005 : BL598921
23/06/2005 : BL598921
19/07/2004 : BL598921
19/12/2003 : BL598921
17/03/2003 : BL598921
16/12/2002 : BL598921
21/12/2001 : BL598921
26/10/2001 : BL598921
08/06/2001 : BL598921
01/01/2000 : BL598921
01/01/1990 : TU28037
31/01/1989 : TU28037
01/01/1989 : TU28037
29/03/1988 : TU28037
01/01/1988 : TU28037
31/12/1986 : TU28037
02/07/1986 : TU28037
02/07/1986 : TU28037
07/02/1985 : TU28037

Coordonnées
VIABUILD BRUSSELS

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20F 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande