VIABUILD GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIABUILD GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.143.483

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13266-0279-042
09/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0143-038
24/04/2013
ÿþ mod 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 -04- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDI, EOHELEN

Benaming (voluit) : Viabuild Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20 F 2800 Mechelen

enif

*isola

- - -- -- -- ----

Ondememingsnr : 0435143483

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "TRANSRAM" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig maart tweeduizend dertien, door Meester', Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "Viabuild Group", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 F, volgende: beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 februari 2013 door de; bestuursorganen van de naamloze vennootschap "TRANSRAM", met zetel te 1360 Perwez, avenue des' Moissons 30a, "de Overgenomen Vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Viabuild Group", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20, "de Overnemende Vennootschap", en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Nijvel op 14 februari 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 26 februari 2013, onder nummer 13033690 en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 14 februari 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 26 februari 2013, onder nummer 13033635, overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3/ Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het waarnemen van het bestuur en het uitoefenen van toezicht en controle over alle verbonden. vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Het nemen van belangen in; iedere onderneming met een gelijkaardig, overeenkomstig of verwant doel, deze opslorpen, ermee fuseren of er; welkdanige andere overeenkomsten mee aangaan, functies waarnemen van bestuurder of vereffenaar van andere Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg of garant stellen, optreden ais hun agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

2. Aile (onder)aannemingen van openbare en private werken die kunnen uitgevoerd worden in verband . met het bouwen van autowegen en andere wegen, straten en paden, start- en landingsbanen, bitumineuze; verhardingen en bestrijkingen, boven- en ondergrondse spoorwegen, aanleggen van bedding, plaatsen van; rails, bouw van bruggen, viaducten en tunnels, bekistings- en ijzervlechtwerken, het leggen van kabels en' diverse leidingen; Schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen, installatie van verlichtings- en; signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens;

3. Het ruimen van waterlopen, sloten enz, waterbouw, bouw en aanleg van rioleringen en;' waterdistributienetten, ontwerpen, het maken en het monteren van leidingstelsels inclusief de verdere; bewerking van buizen tot leidingen en leidingstelsels onder druk, afvalwatervervoer, bouw van speel- en: sportterreinen, aanplantingen, boringen, peilingen, uitdiepingen, waterbouwkundige werken, funderingswerken;

4. Slopen van gebouwen en andere bouwwerken, asbestverwijderingswerken, bouwrijp maken van,: terreinen, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van geulen en,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

sleuven, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, verlaging van het grondwaterpeil en draineringswerken, proefboren en boren, nemen van bodemmonsters,

5. Goederenvervoer over de weg voor eigen rekening en voor rekening van derden; vervoer van stortklare beton; Verhuur, aan- en verkoop van allerlei machines en vrachtwagens voor de bouwnijverheid, goederen en materialen, al dan niet met bedieningspersoneel;

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle handels-, nijverheids-, financiële, onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren, of er rechtstreeks dan wel onrechtstreeks aan deelnemen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap vestigingen en bijkantoren mogen oprichten in België en in het buitenland."

4/ Wijziging van het uur van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden om achttien uur en wijziging van de eerste zin van artikel 17 van de statuten door de volgende tekst,

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierde dinsdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur."

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brenda De Caluwe", te 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 475, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda De Caluwe, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingsaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(TegeSijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, de gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIEi~~I3iiui

NEERGELEGD

1 4 -02- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEffte MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0435.143.483

Benaming

(voluit) : Viabuild Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Transram SA en Viabuild Group NV.

Op 13 februari 2013 werd in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, ln gemeen overleg, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

1. Voorstel

Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vereniging van de aandelen in één hand, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen zowel de rechten als de verplichtingen van Transram NV als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op Viabuild Group NV.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun bevoegdheid ligt teneinde de fusie te realiseren, onder de hierna beschreven voorwaarden.

f,

2.Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen artike1.719, 1° W: Venn.)

2,1 .Rechtsvorm, naam en zetel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

A.De naamloze vennootschap "Viabuild Group", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2800 Mechelen; Schaliënhoevedreef 20F.

Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "Verhaeren Transport" bij akte verleden voor notaris ivo de Grave te Vilvoorde op 24 augustus 1988, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 21 september 1988 onder nummer 880921-247. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte voor notaris Peter Van Melkebeke te Brussel op 19 september 2012.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister en geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder nummer 0435.143.483.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 4.954.764 euro, volledig volstort en is vertegenwoordigd door 66.666 aandelen op naam.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild Group" of "de overnemende vennootschap".

B.De naamloze vennootschap 'Transram", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1360 Perwez, Avenue des Moissons 30 a.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Maurice Dekeyser, te Wavre op 3 juli 1992, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 1992 onder nummer 920801021. De statuten werden voor een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jacques Wathelet te Wavre op 23 juni 2011 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2011 onder nummer 11106435.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Nijvel onder nummer 0447.861.173.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij is geregistreerd als BIW-belastingplichtige onder nummer BE 0447.861.173.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000 euro, volledig volstort en is

vertegenwoordigd door 2.000 aandelen op naam.

Zij wordt hierna genoemd 'Transram" of "de over te nemen vennootschap",

2.2Maatschappelijk doel

Het doel van de voornoemde vennootschappen is het volgende;

A.De naamloze vennootschap "Viabuild Group" heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De uitbating van een vrachtvoerderij, vervoer en verhuizingen, zowel in het binnen- als in het buitenland, van goederen van alle aard voor rekening van derden tegen bezoldiging, en alles wat vervoer aangaat en hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft, alsook aile vertegenwoordiging of consignatie.

-De verhuring van alle soorten vrachtwagens, bouw- en wegenbouwmachines.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaand in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen, of ondernemingen.

De Vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen."

B.De naamloze vennootschap 'Transram" heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel:

"La société a pour objet tant en Belgique qu'à l'étranger, soit pour elle-même, soit pour compte de tiers toutes opérations généralement quelconques relatives au transport de choses.

" " Elle peut réaliser toutes opérations généralement quelconques commerciales ou i

m ndustrielles, financières,

mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à`son objet sociál.

La société peut s'intéresser par, toutes voies dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue ou connexe, ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise, à lui procurer des matières premières ou à faciliter l'écoulement de ses produits."

Hieronder vindt u een vrije vertaling van het doel naar het Nederlands:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het algemeen, aile handelingen met betrekking tot het transport van dingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden

Zij kan zich op alle wijzen deelnemen in allerhande firma's, ondernemingen of vennootschappen, die een identiek, analoog of aanverwant doel hebben, of dewelke van die aard zijn teneinde de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen door hem grondstoffen te verschaffen of om het wegstromen van zijn producten te vergemakkelijken."

Viabuild Group NV, overnemende vennootschap, zal het gehele vermogen, zowel activa als passiva, verkrijgen van Transram NV, de over te nemen vennootschap.

3.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. (artikel 719, 2° W. Venn.)

De fusie wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak per 1 januari 2013.

4.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen. (artikel 719, 3° W, Venn.)

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

1

Voort behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

6.Onroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit geen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7.Statutenwijziging

De statuten van Viabuild Group NV zullen waar nodig gewijzigd worden om ze aan te passen aan de doorgevoerde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door vereniging van alle aandelen in één hand,

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De tussen de vennootschappen in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, namens elk van deze vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen en Nijvel.

Opgemaakt te Mechelen , op 13 februari 2013.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de bevoegdegriffie van de Rechtbank van Koophandel en één om te worden bewaard, op de zetel van de respectieve vennootschappen.

VIABUILD GROUP NV

VERMEC NV, vast vertegenwoordigd door Michel Verhaeren -BESTUURDER YUKON NV, vast vertegenwoordigd door Steven Vander Meeren - B E S TU U R D ER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2013
ÿþ Mod Wied 17.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 111113111

E3RUSSLL

s wiezaz

Ondernemingsnr : 0435.143.483

Benaming

(voluit) : Viabuild Group

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uttreksel uit de beslissing van de Raad van Bestuur van 17 december 2012

De Raad van Bestuur besluit om, met ingang van 1 januari 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de 5chaliënhoevedreef 20 F, 2800 Mechelen.

De Raad verleent een bijzondere volmacht aan bvba Brenda De Caluwé, met recht van indeplaatsstelling om namens de vennootschap alle documenten, instrumenten, formaliteiten en handelingen op te stellen, te ondertekenen en uit te voeren en alle nodige instructies te geven om de formaliteiten betreffende publicatie van het voorafgaande besluit te verrichten en het dossier van de vennootschap bij de KBO daarmee in overeenstemming te brengen.

bvba Brenda De Caluwé,

bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik _11 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

II

fl

i

NEERGELEGD

2 4 -12- 201/t

5 14996*

MONITEUR BELGE

2 0 -01- 2015 .LGISCN STAATSBL

EGl'TBerg-FQn DEL ANTWERPEN, afd. P~` -L'7'

Ondernemingsnr : 0435143483

Benaming (voluit) :VIABUILD GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20 F

2800 Mechelen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf december tweeduizend veertien, door Meester Peter Van;

Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;

'VIABUILD GROUP", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 F, hierna "de;

ti Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van "Hoofdstuk 1H: Bestuur  Controle" van de statuten en bijgevolg vervanging van de:

artikelen 10 tot en met 15 door de volgende tekst;

"Hoofdstuk 11t: Bestuur - Controle

Artikel 10: Raad van Bestuur

10.1 Samenstelling

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur (de "Raad van Bestuur") waarvan de leden

worden benoemd door de algemene vergadering van Aandeelhouders. Zij kunnen zowel natuurlijke personen

ais rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot Bestuurder, benoemt deze onder

zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De Raad van Bestuur is samengesteld uit minimum drie (3) en maximum zes (6) Bestuurders die gekozen

i3 worden overeenkomstig de hierna vermelde voordrachtregeling.

De Bestuurders worden door de algemene vergadering van Aandeelhouders benoemd als volgt:

- één (1) Bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van

Aandelen Klasse A (de "A Bestuurder");

- één (1) Bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van

Aandelen Klasse B (de "B Bestuurder");

- één (1) Bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van

`; Aandelen Klasse C (de "C Bestuurder");

- zo de Aandeelhouders dit unaniem beslissen, maximum één (1) uitvoerend bestuurder ("Uitvoerend

Bestuurder");

- zo de Aandeelhouders dit unaniem beslissen, één (1) of maximum twee (2) al dan niet onafhankelijke:

bestuurders in de zin van artikel 524 paragraaf 4, tweede alinea van het Wetboek van Vennootschappen.

10.2 Rechten van de Aandeelhouders om bestuurders voor te dragen

(a) De houders van Aandelen Klasse A zijn te allen tijde gerechtigd om een Persoon voor te dragen voor' benoeming tot bestuurder door de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap, en om; deze algemene vergadering te verzoeken deze Persoon, om welke redenen ook, te ontslaan als bestuurder van:' de Vennootschap, en ter vervanging van zulke Persoon enige andere Persoon voor te dragen voor benoeming tot bestuurder door de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap.

(b) De houders van Aandelen Klasse B zijn te allen tijde gerechtigd een Persoon voor te dragen voor benoeming tot bestuurder door de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap, en om deze algemene vergadering te verzoeken deze Persoon, om welke redenen ook, te ontslaan als bestuurder van de Vennootschap, en ter vervanging van zulke Persoon enige ander Persoon voor te dragen voor benoeming: tot bestuurder door de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap.

(c) De houders van Aandelen Klasse C zijn te allen tijde gerechtigd om een Persoon voor te dragen voor benoeming tot bestuurder door de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap, en om deze algemene vergadering te verzoeken deze Persoon, om welke redenen dan ook, te ontslaan als bestuurder van de Vennootschap, en ter vervanging van Persoon enige andere Persoon voor te dragen voor benoeming tot;, bestuurder door de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(d) De houders van Aandelen Klasse A, B en C, zijn te allen tijde gerechtigd om bij unanieme beslissing een Persoon voor te dragen voor benoeming van een Uitvoerend Bestuurder van de Vennootschap, en om deze algemene vergadering te verzoeken deze Persoon, om welke redenen dan ook, te ontslaan als Uitvoerend Bestuurder van de Vennootschap, en ter vervanging van zulke Persoon enige andere Persoon voor te dragen voor benoeming tot Uitvoerend Bestuurder.

(e) Indien een Aandeelhouder nalaat kandidaten voor te dragen of onvoldoende kandidaten voordraagt, voor benoeming tot bestuurder, kan de algemene vergadering naar goeddunken één of meerdere bestuurders benoemen voor de in te vullen positie(s) waarvoor geen kandidaten werden voorgesteld, totdat betrokken Aandeelhouder zijn kandidaten voor verkiezing vastgesteld zal hebben. Voorts, indien een Aandeelhouder nalaat dergelijke kandidaten voor te dragen, of onvoldoende kandidaten voordraagt, voor benoeming, houdt dit geen afstand in van het recht tot voordracht van dergelijke kandidaten tot benoeming ais bestuurder, en kan de betrokken Aandeelhouder op elk moment verzoeken een nieuwe bestuurder te laten benoemen indien hij de lijst van kandidaten heeft vastgelegd.

(f) indien een bestuurdersmandaat openvalt door overlijden, ontslagname door of ontslag van één of meerdere bestuurders, zal de Raad van Bestuur de bevoegdheid hebben om overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen dit mandaat in te vullen door één of meerdere nieuwe bestuurders te benoemen op voordracht van de houders van die Klasse van Aandelen op wiens voordracht de Bestuurders wiens mandaat vacant geworden is, werd benoemd. De eerstvolgende algemene vergadering van Aandeelhouders beslist over de definitieve benoeming, Tenzij de algemene vergadering van Aandeelhouders anders beslist, doet de nieuw benoemde Bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

(g) De Aandeelhouders die gerechtigd zijn een Bestuurder voor te dragen en wiens bestuurder aldus verkozen is, hebben het recht de Raad van Bestuur te verzoeken om een algemene vergadering bijeen te roepen met op de agenda het ontslag van de door hen voorgedragen bestuurder en ter vervanging van die

" bestuurder voordrachten te doen van andere kandidaten waaruit de algemene vergadering alsdan dient te kiezen.

(h) Het uittreksel van het benoemingsbesluit dat wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad, dient voor de A Bestuurder, de B Bestuurder en de C Bestuurder expliciet te vermelden op voordracht van welke Klasse van Aandeelhouders hij werd benoemd,

(i) De Bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes (6) jaar, tenzij de algemene vergadering tot

een kortere termijn zou besluiten, en zijn herbenoembaar.

De Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen,

10.3 Voorzitter

De B Bestuurder zal worden benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur.

De voorzitter van de Raad van Bestuur zal in geen geval een doorslaggevende stem hebben.

10.4 Bezoldiging

De algemene vergadering van Aandeelhouders stelt jaarlijks de bezoldiging van de Bestuurders vast.

10.5 Comités

De Raad van Bestuur kan in zijn midden, en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende

comités oprichten en bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging,

de duur van hun opdracht, de samenstelling en de werkwijze en opdrachten van zulke adviserende comités.

10.6 Directiecomité

De Raad van Bestuur mag, overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van

Vennootschappen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, handelend als college,

zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op:

- het algemeen beleid van de vennootschap

- alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur,

De Raad van Bestuur bepaalt in zulk geval:

a. de samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun gebeurlijke bezoldiging en de duur van hun " opdracht;

b. de bevoegdheden van het directiecomité;

c. de werkwijze van het comité.

Tenzij anders bepaald door de raad van bestuur, zijn de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen toepasselijk op het directiecomité.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

Artikel 11: Vergaderingen van de Raad van Bestuur en besluitvorming

11.1 Vergaderingen

De Vergaderingen van de Raad van Bestuur van de Vennootschap vinden plaats telkens wanneer het belang van de Vennootschap het vereist en, in ieder geval, in principe vijf (5) tot zes (6) keer per jaar.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden gehouden hetzij fysiek op de plaats aangeduid in de oproeping hetzij op afstand door middel van teleconferentie of videoconferentie met behulp van telecommunicatietechnieken die de aan de vergadering deelnemende bestuurders toelaten elkaar simultaan te horen en simultaan met elkaar overleg te plegen hetzij een combinatie van de twee voormelde vergadertechnieken waarbij sommige bestuurders fysiek aanwezig zijn op de vergadering en sommige bestuurders deelnemen aan de vergadering door middel van tele- of videoconferentie.

Tenzij alle bestuurders hieraan verzaken en tenzij in het geval van omstandigheden die dringende handelingen van de Raad van Bestuur vereisen (in welk geval de oproeping niet minder dan twee (2) dagen mag zijn), zal elke bestuurder met een oproepingstermijn van niet minder dan acht (8) dagen tot elke vergadering van de Raad van Bestuur worden opgeroepen. Zulke oproeping zal minstens de agenda, de plaats en het tijdstip van de vergadering bevatten, alsook een kopie van alle documenten die aan de Raad van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-41 mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bestuur zullen worden voorgelegd. De oproeping zal gelijktijdig per brief en per e-mail naar alle bestuurders verstuurd worden,

De Raad van Bestuur zal bijeengeroepen worden door zijn voorzitter. Indien de voorzitter binnen een termijn van één (1) week na het verzoek van een bestuurder tot bijeenroeping van de Raad van Bestuur, de Raad van Bestuur niet heeft bijeengeroepen, zal de aanvragende bestuurder geldig de oproepingen kunnen verrichten. Elke bestuurder zal het recht hebben om op de agenda van de vergadering van de Raad van Bestuur punten te plaatsen ter bespreking en beslissing door de Raad van Bestuur.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn, kan de Raad van Bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer aile leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen, Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door zijn voorzitter.

Van de vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen notulen worden opgesteld, welke notulen bewaard zullen worden in de notulenboeken van de Vennootschap. Zulke notulen zullen ondertekend worden door minstens de voorzitter van de Raad van Bestuur en de A Bestuurder, de B Bestuurder en de C Bestuurder, voor zover aanwezig of vertegenwoordigd, Een kopie van zulke notulen zal zo spoedig mogelijk na de vergadering van de Raad van Bestuur aan elke bestuurder worden bezorgd.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de bestuurders die de Vennootschap extern kunnen vertegenwoordigen, overeenkomstig de relevante bepalingen van deze Statuten.

Een Bestuurder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere Bestuurder, om hem op een vergadering van de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen mits de volmadntdrager zelf of, ingeval van een bestuurder-rechtspersoon, zijn vaste vertegenwoordiger fysiek aanwezig is op de vergadering; één (1) Bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

11.2 Quorum

De Raad van Bestuur kan enkel geldig beraadslagen en besluiten als (I) ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, én (ii) minstens de A Bestuurder, de B Bestuurder en de C Bestuurder aanwezig zijn.

Indien het quorum niet wordt bereikt of tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur niet langer aanwezig is, za! de vergadering verdaagd worden naar de Werkdag die valt acht (8) of vijftien (15) dagen (zoals de op de verdaagde vergadering aanwezige bestuurders bij gewone meerderheid zullen beslissen) na de datum waarop de betroffen vergadering werd gehouden waarop het quorum niet werd gehaald of niet langer aanwezig was, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats (de "Uitgestelde Vergadering") en de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd op zulke Uitgestelde Vergadering zullen steeds een quorum vormen. Alle Bestuurders zullen tot de Uitgestelde Vergadering een oproeping ontvangen overeenkomstig de relevante bepalingen van deze Statuten.

11.3 Besluitvorming

De Raad van Bestuur is bevoegd om handelingen te verrichten en alle beslissingen te nemen, behoudens deze waarvoor krachtens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering van Aandeelhouders van de Vennootschap bevoegd is.

Tenzij het Wetboek van vennootschappen anders voorziet, worden alle beslissingen van de Raad van Bestuur aangenomen bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen (onthoudingen zullen niet als uitgebrachte stem gelden), met uitzondering van (x) de beëindiging van de diensten verstrekt door enige persoon onder de dienstenovereenkomst waarnaar wordt verwezen onder nummer 7 van Bijlage E bij de aandelenoverdrachtovereenkomst op 1 december 2011 afgesloten door en tussen de meeste partijen die op voormelde datum eveneens partij waren bij de Effectenhoudersovereenkomst met betrekking tot de inbreng in het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap van aile aandelen in de Kembo Groep door STAK Corsendeckx tegen uitgifte aan STAK Corsendeckx van Aandelen klasse C, die te allen tijde een twee derde (213de) meerderheid van de uitgebrachte stemmen (onthoudingen zullen niet als uitgebrachte stem gelden) vereisen en (y) de volgende beslissingen en handelingen met betrekking tot de Vennootschap zelf of met betrekking tot enige andere vennootschap van de Verhaeren Kembo Groep die te allen tijde naast een gewone meerderheid in de Raad van Bestuur, de positieve stem vereisen van minstens de A Bestuurder, de B Bestuurder en de C Bestuurder:

(i) besluiten tot koop of verkoop van aandelen of activa (buiten de normale bedrijfsactiviteiten) boven zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 7.500,000,00) waarbij deze threshold verlaagd zal worden tot drie miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 3.500.000,00)(inclusief overgenomen of over te nemen liabilities) voor aankopen van "distressed business", behoudens voor de aankopen uit faillissement;

(ii) besluiten tot aanvraag Wet Continuïteit Ondernemingen of faillissement;

(iii) investeringsbesluiten voor zover deze individueel een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00) te boven gaan;

(iv) het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten en transacties met Aandeelhouders en/of bestuurders van de Vennootschap en/of een met de Vennootschap verwant Persoon of Verbonden Vennootschap;

(v) het verschaffen van krediet aan derden en het verstrekken van zekerheden aan derden voor zover deze niet kaderen binnen de operationele activiteiten van de Verhaeren Kembo Groep, en zij een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) niet te boven gaan;

(vi) besluiten tot uitkering van een interim-dividend;

(vil) besluiten tot een wijziging van de boekhoudmethoden; en

(viii) besluiten tot een kapitaalverhoging binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal (voor zover in

deze Statuten voorzien).











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Om elk misverstand te vermijden; inzake de beslissingen waar naast een gewone meerderheid tevens een positieve stem vereist is van minstens de A Bestuurder, de B Bestuurder en de C Bestuurder, heeft de Uitvoerend Bestuurder geen vetorecht.

In geval van staking van stemmen zal het desbetreffende agendapunt opnieuw worden opgenomen in de agenda van de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur, Indien er opnieuw een staking van ' stemmen is over hetzelfde agendapunt op deze eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur, wordt het ' desbetreffende agendapunt en voorstel van besluit geacht te zijn afgewezen.

Artikel 12: interne bevoegdheidsverdeling van de Raad van Bestuur

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, kan niet aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

Artikel 13: dagelijks bestuur - waarnemer

13.1 Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap zal worden waargenomen door één of meerdere bestuurders of andere Personen aan wie de Raad van Bestuur van de Vennootschap machten van dagelijks bestuur zal hebben gedelegeerd. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid. De Perso(o)n(en) (al dan niet bestuurder(s) van de Vennootschap) aan wie de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur zal hebben gedelegeerd, zal (zullen) de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen in alle aangelegenheden die binnen het dagelijks bestuur vallen. De aangelegenheden waarvoor een bijzondere meerderheid vereist is binnen de Raad van Bestuur, zoals uiteengezet in artikel 11.3 hierboven), maken in geen geval deel uit van de aangelegenheden behorende tot het dagelijks bestuur,

Indien een Bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

Indien een niet-bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van algemeen directeur.

Volgende lijst met beslissingen en handelingen vallen niet onder het dagelijks bestuur en vallen bijgevolg 1 niet onder de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de gedelegeerd bestuurder of algemeen directeur:

1. Beëindiging van diensten verstrekt door enig persoon onder de dienstenovereenkomst

, waarnaar wordt verwezen onder nummer 7 van bijlage E bij de aandelenoverdrachtovereenkomst op 1 december 2011 afgesloten door en tussen de meeste partijen die op voormelde datum eveneens partij waren bij de Effectenhoudersovereenkomst met betrekking tot de inbreng in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van alle aandelen in de Kembo Groep door STAK Corsendeckx tegen uitgifte aan STAK Corsendeckx van aandelen klasse C.

2. Besluiten tot koop of verkoop van aandelen of activa boven één miljoen euro (¬ 1.000.000,00)

3. Besluiten tot fusie, (partiële) splitsing, (partiële) inbreng van activa, inbreng of overdracht van een bedrijfstak of een algemeenheid van de Vennootschap of enige andere herstructurering alsook het " aangaan van, de wijziging aan of de beëindiging van joint-venture overeenkomsten of gelijkaardige samenwerkingsovereenkomsten. Ter verduidelijking, het aangaan van tijdelijke handelsverenigingen in het kader van de uitvoering der werken valt hier buiten en behoort wel tot het dagelijks bestuur.

4. Oprichten en vereffenen van Verbonden Vennootschappen (met inbegrip van special purpose vehicles),

5. Besluiten tot aanvraag Wet Continuïteit Ondernemingen of faillissement,

6. Investeringsbesluiten voor zover deze individueel een bedrag van één miljoen euro (¬ '1.000.000,00) te boven gaan.

7. Het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten en transacties met Aandeelhouders en/of bestuurders van de Vennootschap en /of een met de Vennootschap verwant Persoon of Verbonden Vennootschap.

8. Het verschaffen van kredieten aan derden, het aangaan van leningen bij derden, het verstrekken van zekerheden, garanties, inpandgeving, hypotheken of andere lasten aan derden, die een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) te boven gaan.

9. Sluiten van hedging overeenkomsten of overeenkomsten betreffende financiële instrumenten.

10. Sluiten van een aankoop-, verkoop -- of enige andere overeenkomst met betrekking tot vastgoed,

11. Sluiten van overeenkomsten, transacties, regelingen die niet at arm's length zijn of buiten de normale bedrijfsactiviteiten vallen.

12. Overeenkomsten met externe consultants die een bedrag van vijf honderd duizend euro (¬ 500.000,00) overschrijden.

13, Materiële wijzigingen van de verzekeringsdekking.

14. Besluiten tot een wijziging van de boekhoudmethoden.

15. Besluiten tot een kapitaalverhoging binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal (voor zover in de Statuten voorzien).

16. Het aangaan, opvolgen of beslechten van procedures, arbitrage of bemiddelingszaken andere dan (i) de schuldincasso binnen de normale bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap, en (ii) geschillen met klanten of leveranciers binnen de normale bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap en die een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) niet te boven gaan.

17. Overeenkomsten of regelingen met belastingautoriteiten, van welke aard ook, met betrekking

lettelastingzaken-die eenledrag_van_twee_hQode[s!_elig dulzetsd_Quro..( zSR.Il00e0) teireten.gaan._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

18. Beslissingen inzake het overdragen, kopen, verkopen, verpanden, beschermen of afdwingen van intellectuele eigendomsrechten (buiten de normale bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap).

19. Beslissingen die een invloed hebben op vergunningen, machtigingen, toestemmingen of goedkeuringen die relevant zijn voor de bedrijfsactiviteiten.

20. Goedkeuring van businessplannen en materiële wijzigingen van businessplannen, en elke materiële wijziging met betrekking tot de bedrijfsactiviteiten.

21. Goedkeuring van, verandering van of afwijkingen aan het budget (i) die een invloed hebben op tenminste 5% van de EBITDA of (ii) die een individuele investering inhouden dat een bedrag van vijf honderd duizend euro (¬ 500.000,00) te boven gaat en/of cumulatieve investeringen die op jaarlijkse basis een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) te boven gaan.

22. Materiële wijzigingen met betrekking tot de commerciële strategie van de Vennootschap (met inbegrip van prijspolitiek, branding, etc. maar met uitzondering van de uitvoering van vooraf overeengekomen strategieën.

23. Strategische beslissingen met betrekking tot human resources strategie van de Vennootschap zoals remuneratiestrategie, outsourcing, aanmoedigingsplannen en beslissingen met gelijkaardig belang, het sluiten door de Vennootschap van overeenkomsten naar aanleiding van collectieve onderhandelingen.

13.2 Waarnemer

Elke aandelenklasse heeft in de Raad van Bestuur het recht om één waarnemer aan te duiden die de vergaderingen van de Raad van Bestuur van de Vennootschap als waarnemer mag bijwonen met een raadgevende stem, Zulke waarnemer zal dezelfde informatie op hetzelfde tijdstip als de Bestuurders van de Vennootschap ontvangen. De Raad van Bestuur zal de toegang van de waarnemer tot bepaalde vertrouwelijke informatie echter kunnen beletten indien en in de mate dat het belang van de Vennootschap zulks vereist.

Artikel 14: Vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur handelend met al zijn leden, zal de Vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) Bestuurders samen handelend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel 15: Controle

De controle op de financiële toestand van de Vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt te allen tijde, en zelfs ais de Vennootschap niet beantwoordt aan de wettelijke minima, opgedragen aan één of meer commissarissen."

2/ Kennisname van het ontslag per 1 januari 2014 van de volgende bestuurders van de Vennootschap: * als bestuurders A van de Vennootschap:

- de heer Christian Ferdinand VERHAEREN, wonende te 1421 Braine-l'Alleud, avenue de la Tendraie 34;

- de naamloze vennootschap "UBEMA", met zetel te 2970 Schilde, Schildedreef 11, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie de heer ULENS Yves Clement François, wonende 2970 Schilde, Schildedreef 11;

* als bestuurders B van de Vennootschap:

- de naamloze vennootschap "YUKON", met zetel te 3000 Leuven, Maria Theresiastraat 38, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie de heer VANDER MEEREN Steven, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Prinses Lydialaan 42;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INDECO", met zetel te 9030 Mariakerke (Gent), Oranjeboomstraat 11, met als vaste vertegenwoordiger voor deze functie de heer DE SMET Hans ' Gaston Emiel, wonende te 9030 Mariakerke (Gent), Oranjeboomstraat 11;

* als bestuurders C van de Vennootschap;

- de heer VAN DER KOLK Antonius, wonende te 6431 GC Hoensbroek (Nederland), Patersweg 5;

- de gewone commanditaire vennootschap "PMR Invest", met zetel te 2660 Antwerpen, Louisalei 29, met als vaste vertegenwoordiger voor deze functie de heer MOONEN Bart Louis Irma, wonende te 2660 Antwerpen, Louisalei 29.

3/ Werd benoemd tot Uitvoerend Bestuurder van de Vennootschap en voor een termijn van zes (6) jaar en onmiddellijk eindigend na de jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2020, met onmiddellijke ingang vanaf vijf december tweeduizend veertien: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'. "CARMA", met zetel te 9820 Merelbeke, Korenbloemstraat 12, met als vaste vertegenwoordiger voor de', uitoefening van deze functie de heer VAN DEN EYNDE Carl Omer, wonende te 9820 Merelbeke, Korenbloemstraat 12.

Het mandaat van voornoemd Uitvoerend Bestuurder is onbezoldigd.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Luc LEDEGEN, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingsaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 5 december 2014 dat, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARMA", met zetel te 9820 Merelbeke, Korenbloemstraat 12, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DEN EYNDE Cari Omer, wonende te 9820 Merelbeke, Korenbloemstraat 12 werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten, de notulen van de raad van bestuur d.d. 5 december 2014).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 9° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/10/2012
ÿþmod 11.1

` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernenningsnr : 0435.143.483

SEP 2012

eieSeL

Griffie

11

*12164159*

II

i

bel ai Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : "VERHAEREN KEMBO GROEP"

(verkort) : in het kort in het Nederlands "VK GROEP" en in het Frans "VK GROUPE" Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195

1980 ZEMST

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien september tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VERHAEREN KEMBO GROEP" in het kort in het Nederlands "VK GROEP" en in het Frans "VK GROUPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1980 Zemst, Damstraat 195,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming in 'Viabuild Group' en schrapping van de afgekorte: benamingen, beiden met ingang van 21 september 2012,

Wijziging van artikel 1 van de statuten als volgt :

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft: met als naam "Viabuild Group",

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi "Brenda De Caluwe", te 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 475, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda De; Caluwe, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een; ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, aan de Heer Howard Mertens, die ten dien einde woonstkeuze doet te 1980 Zemst, Damstraat 195, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij dei Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, de'

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der',

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012
ÿþn

IIiI 1 I II 11111111111 I 111111

" iaizeiev

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 JUL 2012.

Griffie

t'~r. ~ ---. _ ' ~" :4~r ,

Dndernemingsnr : 0435.143.483

Benaming

(voluit) : VERHAEREN KEMBO GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGERS

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 11 juni 2012

1.De Raad van Bestuur bevestigt dat de heer Christian Verhaeren, wonende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan

9, bus 28, sinds 7 juni 2011 in toepassing van artikel 61§2 van het Wetboek van vennootschappen optreedt als vaste vertegenwoordiger in Verhaeren Kembo Groep NV voor de uitoefening van diens bestuurdersmandaat in:

" Enrobés Bassin Escaut SA, met maatschappelijke zetel te 7640 Antoing, Rue Du Coucou 43 met ondernemingsnummer 0447.354.201.

2.De Raad van Bestuur bevestigt dat de heer Christian Verhaeren, wonende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan 9, bus 28, sinds 29juni 2011 in toepassing van artikel 61§2 van het Wetboek van vennootschappen optreedt ais vaste vertegenwoordiger van Verhaeren Kembo Groep NV voor de uitoefening van diens bestuurdersmandaten in:

" Trrnsram SA, met maatschappelijke zetel te 1360 Perwez, Avenue des Moissons 30a en ondememingsnummer 0447.861.173

" Matiram SA, met maatschappelijke zetel te 1360 Perwez, Avenue des Moissons 30a en ondememingsnummer 0475.392,644

" Enterprises Raman SA, met maatschappelijke zetel te 1360 Perwez, Avenue des Moissons 30a en ondememingsnummer 0447.858.007.

3.De Raad van Bestuur bevestigt dat de heer Christien Verhaeren, wonende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan 9, bus 28, sinds 1 december 2011 in toepassing van artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen _pptrpedt ais vaste vertegenwoordiger, van Verhaeren Kembo Groep NV voor de ,uitoefening van diens bestuurdersmandaten in:

" Brussels Concrete NV, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Antwerpselaan 20 en ondememingsnummer 0404.220.774

" Wegenbouw A. Carpentier en Zonen NV, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 121 bus 10 met ondememingsnummer 0406.976.960

" Sigtraco NV, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel,Antwerpselaan 20 met ondememingsnummer 0433.737.577

" Kembo NV, met maatschappelijke zetel te 2480 Dessel, Goormansdijk 9-11 met ondememingsnummer 0404.143,966

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.De Raad van Bestuur bevestigt dat de heer Christian Verhaeren, wanende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan 9, bus 28, sinds 25 augustus 2011 in toepassing van artikel 61§2 van het Wetboek van vennootschappen optreedt als vaste vertegenwoordiger van Verhaeren Kembo Groep NV voor de uitoefening van diens bestuurdersmandaat in:

" Jan $tallaert NV, met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Damstraat 195 met ondernemingsnummer; 0406.365266.

5.De Raad van Bestuur bevestigt voor de goede orde dat de heer Christian Verhaeren, wonende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan 9, bus 28, vaste vertegenwoordiger blijft van Verhaeren Kembo Groep NV in toepassing van artikel 61§2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitoefening van diens bestuurdersmandaten in:7"t i1~, Ai~átxa

" Verhaeren & Co NV, met maatschappelijke zetel te 1980, Zemst,, Damstraat 195 ,en ondememingsnummer 0400.710,265

" Verhaeren Beton & Asfalt Bvba, met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 300 met ondememingsnummer 0440.385.939

" Verhoeren Vastgoed NV, met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Damstraat 195 met

ondememingsnummer 0807.820.453

" Asfalt Centrale Grimbergen met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Westvaartdijk 81 C met ondememingsnummer 0807.188.963

Vermec NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Michel Verhaeren

Bestuurder

t-; 'V3or- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luilç,i vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0199-043
10/07/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0257-041
15/02/2012
ÿþr

mod 11.1

s , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

f na neerlegging ter griffie van de akte

tLtp ~ , la :tsLe blz, var Lui', E verrne.aer, ~r.~tc Idapm £n how67n:ahe.,d v3n de mstgumenterenóe rotureroturroture:,roture:,hetzii v^n oe persstolnlen oevo£ar1 d` rechtspc" r~aofi ter a,nziErt var. d@rrJsr, t< verten::r,/" ,,ç'urd12;.r,

tCMG I ~u~ r tf ri7'lli[E':erHr;C



Grifiie 0 2 FEV 2012

be

" 12038043*

Ondernemingânr : 0435.143.483

eelmátr?ming (voluit) VERHAEREN KEMBO GROEP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195

(volledig adres) 1980 Zemst

Onderwerp(en) al:ce : TOEVOEGING AFGEKORTE BENAMINGEN AAN BESTAANDE VENNOOTSCHAPSNAAM

Uittreksel afgeleverd vô6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 23 december2011, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste om volgende afgekorte benamingen aan de bestaande vennootschapsnaam

" toe te voegen, te weten in het Nederlands "VK GROEP" en in het Frans "VK GROUPE".

Artikel 1 van de statuten werd dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft

met als naam: "VERHAEREN KEMBO GROEP", in het kort, in het Nederlands "VK GROEP" en in het Frans

"VK GROUPE".

De naam en de afkortingen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden."

2. Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brenda De Caluwe BVBA", in het kort "BDC BVBA", rechtspersonenregister Antwerpen 0895.391.756, met zetel te 2650 Edegem, Arie Eikenstraat 475 vertegenwoordigd door mevrouw DE CALUWE Brenda, geboren te Merksem op 1 februari 1972, wonende te 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 475, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoórdineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexés du Moniteur belge

27/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!.



BRUSBM

1II II II II I II II III II 1I

*11193719*



DEC. 2011



0435.143.483

' Verhaeren Holding

%,ch?sver: : naamloze vennootschap

Zete:: Damstraat 195

(voned:g acres) 1980 Zemst

: OMZETTING WINSTBEWIJZEN IN AANDELEN - REËLE KAPITAALVERMINDERING - INVOERING NIEUWE KLASSE C-AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING NAAM - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN - ONTSLAG EN (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 1 december 2011, blijkt het volgende:

1. Er werd beslist tot omzetting (middels gelijkmaking van effecten) van de bestaande drieduizend vijfhonderdzesenvijftig (3.556) winstbewijzen, waarvan duizend zevenhonderdachtenzeventig (1.778) winstbewijzen klasse A en duizend zevenhonderdachtenzeventig (1.778) winstbewijzen klasse B, in drieduizend vijfhonderdzesenvijftig (3.556) nieuw te creëren aandelen op naam, te weten respectievelijk, duizend zevenhonderdachtenzeventig (1.778) aandelen klasse A en duizend zevenhonderdachtenzeventig (1.778) aandelen klasse B, welke aandelen respectievelijk dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de thans bestaande aandelen van klasse A en B, in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

In concreto werden aan de houders van winstbewijzen in ruil voor één (1) winstbewijs klasse A één (1) nieuw aandeel klasse A toegekend en in ruil voor één (1) winstbewijs klasse B één (1) nieuw aandeel klasse B toegekend.

De omgezette winstbewijzen worden vernietigd door schrapping uit het register van winstbewijzen.

Voormelde omzetting van winstbewijzen en uitgifte van nieuwe aandelen gaat tegelijk gepaard met de incorporatie van het volledige bedrag van de uitgifteprijs ten bedrage van zeshonderdveertigduizend tachtig euro (¬ 640.080,00) die destijds bij de uitgifte van de winstbewijzen volledig werd betaald in geld en geboekt op een onbeschikbare rekening zoals bepaald in artikel 6bis (punt 3) van cie statuten van de Vennootschap, (a) deels in kapitaal te weten ten belope zeshonderdenzesduizend driehonderdzesendertig euro (¬ 606.336,00) met verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap tot gevolg ten belope van voormeld bedrag, en (b) deels, te weten ten belope van het saldo van drieëndertigduizend zevenhonderdvierenveertig euro (¬ 33.744,00), in de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

De vergadering verzocht mij, notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging door incorporatie effectief is gerealiseerd en dat dientengevolge het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap is vastgesteld op zeven miljoen vijfhonderdachtenzeventigduizend honderdzesenzeventig euro (¬ 7.578.176,00).

De vergadering verzocht mij te akteren dat de gezegde uitgiftepremie ten bedrage van drieëndertigduizend zevenhonderdvierenveertig euro (¬ 33.744,00) op een on beschikbare rekening "uitgiftepremies" wordt geboekt, welke net als het kapitaal van de Vennootschap de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend volgens de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die gelden voor een statutenwijziging.

2. De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verminderen met vier miljoen tweehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 4.275.000,00), om dit terug te brengen van zeven miljoen vijfhonderdachtenzeventigduizend honderdzesenzeventig euro (¬ 7.578.176,00) naar drie miljoen driehonderdendrieduizend honderdzesenzeventig euro (¬ 3.303.176,00), en dit om overeenkomstig de gemaakte afspraken tussen de thans bestaande aandeelhouders van de Vennootschap en de nieuw

On de laatste b!z. ver Lu¬ IC B ve`i77eldEr: ::4C- r.4û : Naam Er .`loEdaî.iÇjhelc van Cz5 1T19t" me,1.ar8^,Ci@ 'Jó". d5 Bt:rsGíc In{ E:i

nevoego de rechtsrJersccn ter aanzier van c:e,den te vertegermoordiaer.

VE"dC : Kaam sr. ha:zc!e.azrc:

mod 11.1

toetredende aandeelhouders in het kader van de kapitaalverhoging voorgesteld in punt 4 hierna en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen maar door terugbetaling uitsluitend aan de thans bestaande aandeelhouders van een deel van de waarde van hun aandelen, te weten één vierenveertigduizend vierhonderdvierenveertigste (1/44.444e) van onderhavige kapitaalvermindering per aandeel.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

3. De vergadering besliste achtereenvolgens:

1. tot invoering van een nieuwe bijkomende klasse van aandelen C voor aile nieuwe aandelen uit te geven in het kader van de kapitaalverhoging voorgesteld in punt 4 waartoe hierna zal worden beslist en met de bijzondere rechten en voordelen daaraan verbonden zoals zal worden beschreven in de nieuwe tekst van de statuten, zoals deze statuten hierna zullen worden vastgesteld;

2. tot dienovereenkomstige wijziging van de rechten van de bestaande aandelen van klasse A en klasse B en wijziging van de statuten, zoals die wijzigingen zullen blijken uit de nieuwe tekst van de statuten zoals deze statuten hierna zullen worden vastgesteld.

4. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd verhoogd met één miljoen zeshonderdeenenvijftigduizend vijfhonderdachtentachtig euro (¬ 1.651.588,00) als voorgesteld in de agenda, mits betaling van een totale uitgiftepremie van tweeëntwintig miljoen vijfhonderdenelfdzuizend honderdzesenzeventig euro en vijfenzestig cent (¬ 22.511.176,65) en mits uitgifte van tweeëntwintigduizend tweehonderdtweeëntwintig (22.222) nieuwe aandelen van klasse C en die in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

Het besluit van het desbetreffende verslag van de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRI,lFSREVISOREN - REVISEURS D'ENTREPRISES" (B 00160), met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen (Diegem), De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer BRAES Rudi, bedrijfsrevisor, luidt ais volgt:

"Ons besluit met betrekking tot de waardering en de vergoeding van de voorgenomen inbreng in natura van 730 aandelen van Kembo NV ten bedrage van ¬ 24.162.764,65 door STAK Corsendeckx ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van Verhaeren Holding NV, is dan ook:

" dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in de gegeven omstandigheden en dat de toegepaste waarderingsmethode leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 22.222 Klasse C aandelen van Verhaeren Holding NV, zonder nominale waarde. Rekening houdend met de waardering van de inbreng aan ¬ 24.162.764,65, zal een bedrag van 1.651.588 als kapitaal ingeschreven worden en een bedrag van ¬ 22.511.176, 65 zal als uitgiftepremie geboekt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" inhoudt.

Het onderhavig controleverslag is opgesteld in toepassing van artikel 602 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van Verhaeren Holding NV en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Antwerpen, 1 december 2011

Ernst & Young Bedrjfsrevisoren BCVBA

Commissaris vertegenwoordigd door

(getekend)

Orner Turne

Vennoot in afwezigheid van

Rudi Braes

Vennoot".

De vergadering stelt vast dat de inbreng in natura ten belope van één miljoen

zeshonderdeenenvijftigduizend vijfhonderdachtentachtig euro (¬ 1.651,588,00) volledig volgestort is en dat de kapitaalverhoging effectief totstandgekomen is.

Dientengevolge is het kapitaal thans vastgesteld op vier miljoen negenhonderdvierenvijftigduizend zevenhonderdvierenzestig euro (¬ 4.954.764,00).

De vergadering verzoekt mij te akteren dat de voormelde uitgiftepremie ten bedrage van tweeëntwintig miljoen vijfhonderdenelfdzuizend honderdzesenzeventig euro en vijfenzestig cent (¬ 22.511.176,65) op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" wordt geboekt, welke net als het kapitaal van de Vennootschap de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend volgens de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die gelden voor een statutenwijziging.

5. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "VERHAEREN KEMBO GROEP".

1 Voor_

r. G?:70ilOÉB.^!

aan /té:

Op de laatste blz. var. Luik B vermelden ::dscc : Naam en hoedanighe!c van de instrumenterende notaris. heizij van de cerso(aynien) bevoegd de. rechtspersoon ter aanzien var dender, te vertegerrwoord!ger,

Versa : Naam er handtekening

.I ..oot-

nad 11.1

6. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de vierde dinsdag van de maand juni om veertien uur en indien deze dag een wettelijke feestdag is op de daaraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur.

7. De externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 14: vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur handelend met al zijn leden, zal de Vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) bestuurders samen handelend, met dien verstande dat zulke bestuurders niet beiden A Bestuurders, B Bestuurders of C Bestuurders kunnen zijn.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.".

8. Aan de Raad van Bestuur werd machtiging toegekend tot installatie van een directiecomité en artikel

10.6 luidt als volgt:

10.6 Directiecomité

De raad van bestuur mag, overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van

Vennootschappen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, handelend ais college,

zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op:

- het algemeen beleid van de vennootschap

- alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt in zulk geval:

a. de samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun gebeurlijke bezoldiging en de duur van hun opdracht;

b. de bevoegdheden van het directiecomité;

c. de werkwijze van het comité.

Tenzij anders bepaald door de raad van bestuur, zijn de gewone regels van de beraadslagende

vergaderingen toepasselijk op het directiecomité.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

9. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden met daarin onder meer verwerkt een voorkooprecht, een volgrecht en een volgplicht.

10. De vergadering gaf eervol ontslag aan alle in functie zijnde bestuurders, te weten:

1. De heer GRILLAERT Alain Charles Hugo, wonende te 9041 Gent-Oostakker, Vogeljacht 13.

2. De naamloze vennootschap "UBEMA", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.450.807, met zetel te 2970 Schilde, Schildedreef 11, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer ULENS Yves Clement François, wonende te 2970 Schilde, Schildedreef 11.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INDECO", rechtspersonenregister Gent 0890.391.803, met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Oranjeboomstraat 11, met als vaste vertegenwoordiger

voor uitoefening van deze functie, de heer DE SMET Hans Gaston Emiel, geboren te Afsnee op 9 juli 1949,

wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Oranjeboomstraat 11.

4. De heer VERHAEREN Christian Ferdinand Antoine, geboren te Vilvoorde op 25 november 1965, wonende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan 9 bus 28.

5. De naamloze vennootschap "VERMEC", rechtspersonenregister Leuven 0473.749.780, met zetel te 3191 Boortmeerbeek (Never), Salvialaan 3, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer VERHAEREN Michel Marcel Rosette, geboren te Vilvoorde op 27 september 1972, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Never), Salvialaan 3.

6. De naamloze vennootschap "YUKON", rechtspersonenregister Leuven 0466.937.412, met zetel te 3000 Leuven, Maria-Theresiastraat 38, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer VANDER MEEREN Steven, geboren te Leuven op 23 februari 1970, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Martelarenlaan 167.

11. De vergadering stelt vervolgens het aantal bestuurders vast op negen (9) en (her)benoemt

overeenkomstig artikel 10 van de nieuwe statuten:

* als bestuurders A van de Vennootschap, op voordracht van de houders van aandelen van klasse A:

1) De naamloze vennootschap "VERMEC", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERHAEREN Michel, voornoemd;

2) De heer VERHAEREN Christian, voornoemd;

3) De naamloze vennootschap "UBEMA", voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger voor de

uitoefening van deze functie, de heer ULENS Yves, voornoemd.

* als bestuurders B van de Vennootschap, op voordracht van de houders van aandelen van klasse B:

4) De heer GRILLAERT Alain, voornoemd;

5) De naamloze vennootschap "YUKON", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANDER MEEREN Steven, voornoemd;

6) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "1NDECO", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer DE SMET Hans, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto - Naam en hoedanigheid van de ins:?umenterenoe notaris, hetzij van de persofo)ncer: bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorder, te vertegenwoorcl;ga,

Versa : Naam en handtenening

mod 11.1

* als bestuurders C van de Vennootschap, op voordracht van de houders van aandelen van klasse C:

7) De heer vAN VLIET Johannes Baptist, geboren te Zuilen (Nederland) op 12 januari 1942, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Corsendonk 9;

8) De heer VAN DER KOLK Antonius, geboren te Vught (Nederland) op 12 november 1946, wonende te 6431 GC Hoensbroek (Nederland), Patersweg 5;

9) De gewone commanditaire vennootschap "PMR Invest", rechtspersonenregister Antwerpen 0836.764.263, met zetel te 2660 Antwerpen (Hoboken), Louisalei 29, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, de heer MOONEN Bart Louis Irma, geboren te Wilrijk op 10 mei 1972, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Louisalei 29.

Al deze bestuurdersmandaten zullen een einde nemen na de jaarvergadering in 2017.

12. Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brenda De Caluwe BVBA", vertegenwoordigd als gezegd door mevrouw DE CALUWE Brenda, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur (Art. 560 W.Venn.), verslag raad

van bestuur (Art. 602 W.Venn.), verslag Commissaris (Art. 602 W.Venn.)

Op de laatste biz. van Luik B verrnelder r Recto: Naam en hoedanigheid van de inetn mentsrende notaris, hefai' van de persoío;rfen; bevoegd de rechtspersoon ter. aanzien ian derden te vertagenwoordoer.

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011
ÿþ Had Word 11.1

Lq,} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II ~I~II~IINVflllllll II@

*11187349*

bE

a

B st;

w

(JJ

e2 DEC ~Mt

Griffie

0435.143.483

Verhaeren Holding

Naamloze Vennootschap

Damstraat 195, 1980 Zemst

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging besluiten overeenkomstig artikel 556 W. Venn.

Neerlegging van de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 1 december 2011 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

((11111 1ll lI1 liI1 lI1 llI lII1 ll II1 Il

+11190700"

bi

B 5t;

Folust4

C 7 SEP. 2011

. Griffie

Ondernemingsnr : 0435.143.483

Benaming :

(voluit): VERHAEREN HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Damstraat 195 te 1980 Zemst

Onderwerp akte :

iSTATUTENWIJZIGING

i Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te

Vilvoorde, op vierentwintig augustus tweeduizend en elf.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders Ivan de naamloze vennootschap "VERHAEREN HOLDING", met zetel te 1980 Zemst, (Damstraat 195, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN :

j Voorzitter stelt aan de vergadering de navolgende verslagen

ivoor :

1.1 Verslag van de Heer Rudi Braes, commissaris, vennoot van

'de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap :met beperkte aansprakelijkheid heeft aangevenomen ERNST & YOUNG Bedrijfsrevisoren, met zetel gevestigd te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Joe

lEnglishstraat, 52, de dato tweeëntwintig augustus en elf aan de

iraad van bestuur.

1 1.2 Verslag van de 'paragraaf 4, 2° van de negenennegentig beteffende het negentienhonderd achtennegentig en (vijf augustus tweeduizend en elf.

1.3 Uitgifte- en uitoefenvoorwaarden optieplan WB".

1 1.4 Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur

!artikel 583 en 560 van het Wetboek van Vennootschappen, )augustus tweeduizend en elf.

i 1.5 Notulen van

gehouden op vijf augustus tweeduizend en elf op de maatschappelijke zetel.

! De Voorzitter wordt door de Vergadering ontslagen lezing en nadere toelichting te verstrekken bij deze verslag waarvan de leden van de vergadering voorafgaandelijk aan heden kennis genomen hebben.

i TWEEDE BESLUIT UITGIFTE VAN TWEEHONDERD DERTIG (230)

IINSCHRIJVINGSRECHTEN (WARRANTS) OP WINSTBEWIJZEN OVEREENKOMSTIG ART. 581,1

1PAR. 2 WETB. VENN. 1

De Voorzitter stelt voor over te gaan tot de uitgifte van tweehonderd dertig (230) inschrijvingsrechten (warrants) op winstbewijzen

" overeenkomstig de modaliteiten bepaald in de verslagen voormeld alsook) !_overeenkomstig artikel 581, par. 2 Wetb. Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De

tweeduizend

raad van bestuur overeenkomstig het artikel 43, Wet van zesentwintig maart negentienhonderd

actieplan voor houdende diverse de werkgelegenheid bepalingen, gedateerd

en

WB"

het

van de

"opties

overeenkomstig gedateerd vijf

de vergadering van de Raad van Bestuur

Luik B - vervolg

DERDE BESLUIT : AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

Vorm: Naamloze vennootschap

Naam: "VERHAEREN HOLDING"

Maatschappelijke zetel Damstraat 195 te 1980 Zemst Doel : De Vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van een vrachtvoerderij, vervoer en verhuizingen,

zowel in het binnen- als in het buitenland, van goederen van alle aard voor rekening van derden tegen bezoldiging, en alles wat vervoer aangaat en hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft, alsook alle vertegenwoordiging of consignatie;

- de verhuring van alle soorten vrachtwagens, bouw- enl wegenbouwmachines.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden fof bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaand in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen, of ondernemingen.

De Vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere (band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en: voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in specién of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het ;buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van del LVennootschap bedraagt zes miljoen negenhonderdeenenzeventigduizend

achthonderdveertig euro (e 6.971.840,00).

Het is volledig volgestort.

Bestuur: De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur (de "Raad van Bestuur") waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering van Aandeelhouders. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot Bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering ;van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De Raad van Bestuur is samengesteld uit maximaal zeven (7) of indien, en nadat, de Call Uitoefening heeft plaatsgevonden, maximaal acht 1(8) Bestuurders die gekozen worden overeenkomstig de hierna vermelde voordrachtregeling.

De Bestuurders worden door de algemene vergadering van LAandeelhouders benoemd als volgt:

- drie (3) Bestuurders zullen worden benoemd onder de kandidaat-bestuurders voorgedragen door de houders van Aandelen Klasse A (de "A-Bestuurder(s)");

- twee (2) Bestuurders of indien, en nadat, de Call Uitoefening heeft plaatsgevonden, drie (3) Bestuurders, zullen worden benoemd onder de jkandidaat-bestuurders voorgedragen door de houders van Aandelen Klasse B (de "B-Bestuurder(s)");

- één (1) Onafhankelijke Bestuurder kan worden benoemd onder de kandidaat Onafhankelijke Bestuurders voorgedragen door de houders van Aandelen Klasse A;

- één (1) Onafhankelijke Bestuurder kan worden benoemd onder de jkandidaat Onafhankelijke Bestuurders voorgedragen door de houders van Aandelen Klasse B.

Voor-

behouden

zein het

r Bedisefi 1 ~taaisbfad

Luik B - vervolg

Indien een Aandeelhouder nalaat kandidaten voor te dragen voor benoeming tot Bestuurder, kan de algemene vergadering van Aandeelhouders naar eigen goeddunken de mandaten waarvoor geen kandidaten werden overgemaakt, invullen en dit totdat de betrokken Aandeelhouder zijn kandidaten voor verkiezing zal hebben vastgesteld.

Indien een Aandeelhouder nalaat dergelijke kandidaten voor te dragen voor benoeming, houdt dit geen afstand in van het recht tot voordracht van dergelijke kandidaten tot benoeming als Bestuurder, en kan de betrokken Aandeelhouder op elk moment verzoeken een nieuwe (Onafhankelijke) Bestuurder te laten benoemen indien hij de lijst van kandidaten heeft vastgelegd. Indien de algemene vergadering van Aandeelhouders dient te voorzien in de vervanging van een Bestuurder, zal de algemene vergadering van Aandeelhouders de nieuwe Bestuurder benoemen uit een lijst van kandidaat-bestuurders voorgedragen door de Aandeelhouders van die Klasse op wiens voordracht de te vervangen Bestuurder werd benoemd.

Indien een bestuurdersmandaat openvalt door overlijden, ontslagname door of ontslag van één of meerdere Bestuurders, zal de Raad van Bestuur de bevoegdheid hebben om overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen dit mandaat in te vullen door één of meerdere nieuwe Bestuurders te benoemen op voordracht van de houders van die Klasse van Aandelen op wiens voordracht de Bestuurders wiens mandaat vacant geworden is, werd benoemd. De eerstvolgende algemene vergadering van Aandeelhouders beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering van Aandeelhouders anders beslist, doet de nieuw benoemde Bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

De Aandeelhouders die gerechtigd zijn een Bestuurder voor te dragen en wiens Bestuurder aldus verkozen is, hebben het recht de Raad van Bestuur te verzoeken om een algemene vergadering bijeen te roepen met op de agenda het ontslag van de door hen voorgedragen Bestuurder en ter vervanging van die Bestuurder voordrachten te doen van andere kandidaten waaruit de algemene vergadering alsdan dient te kiezen.

Het uittreksel van het benoemingsbesluit dat wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dient voor elke Bestuurder A en elke Bestuurder B expliciet te vermelden op voordracht van welke Klasse van Aandeelhouders hij werd benoemd.

De bijzondere regelingen en de bijzondere meerderheden die hierna in de Statuten zijn opgenomen en die het bestaan van Bestuurders A en/of Bestuurders B impliceren, zijn slechts van toepassing voor zover er minstens één geldig benoemde Bestuurder A casu quo minstens één geldig benoemde Bestuurder B in functie is die de toepassing van die regelingen en meerderheden mogelijk maakt.

De Bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes (6) jaar, tenzij de algemene vergadering tot een kortere termijn zou besluiten, en zijn herbenoembaar.

De Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om vijftien uur uur op de maatschappelijke zetel.

Boekjaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op ëénendertig december.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Voor-

behouden

ai.n het

_-~éÎgïsc~

~ta'atsblad

Terzelfdertijd hiermee neergelegd; - uitgifte van de akte;

07/09/2011
ÿþ Motl 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ill II IIUIII Il Il lI ll IN

*11135334*



26 AUG dil i

mime

Griffie

Ondernemingsnr : 0435143483

Benaming

(voluit) : VERHAEREN HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1980 Zemst, Damstraat 195

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig augustus tweeduizend en elf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VERHAEREN HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 1980 Zemst, Damstraat 195, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 28 juni 2011 door de respectieve bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Algemene Aannemingen Transport Jan Stallaert", met zetel', te 1980 Zemst, Damstraat 195, 'de overgenomen vennootschap" en van de naamloze vennootschap "VERHAEREN HOLDING", met zetel te 1980 Zemst, Damstraat 195 "de overnemende vennootschap" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 juni 2011, bekendgemaakt inij de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2011 onder nummers 11105276 en 11105275.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap "VERHAEREN HOLDING" de: overgenomen vennootschap "Algemene Aannemingen Transport Jan Stallaert" bij wijze van met fusie door' overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Juridische, boekhoudkundige en fiscale datum

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 september 2011 vanuit: juridisch oogpunt en vanaf 1 januari 2011 vanuit boekhoudkundig oogpunt, alsook vanuit het oogpunt van de; directe belastingen geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) "Brenda De Caluwe", te 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 475, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda Dei Caluwe, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, aan de Heer Howard Mertens, die ten dien einde woonstkeuze doet te 1980: Zemst, Damstraat 195, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de: Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11112379+

'i 1 JUL 2011

8 ~-

RUSS~

Griffie

Ondernemingsnr : 0435.143.483

Benaming

(voluit) : VERHAEREN HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195, 1980 Zemst

Onderwerp akte : Bevestiging vaste vertegenwoordigers - benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 4 mei 2011

De bestuurders bevestigen met eenparigheid van stemmen dat de heer Christian Verhaeren, wonende te Mercuriuslaan 9, bus 28, 1180 Ukkel belast werd met de vertegenwoordiging van de Vennootschap als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitoefening van haar mandaat ais (gedelegeerd) bestuurder of zaakvoerder in de vennootschappen Verhaeren & Co NV (BTW BE 0400.710.265), Verhaeren Beton & Asfalt BVBA (BTW BE 0440.385.938), Verhaeren Vastgoed NV (BTW BE 0807.820.453) en Asfalt Centrale Grimbergen NV (BTW BE 0807.188.963).

Uittreksel uit het éénparig schriftelijk aandeelhoudersbesluit van 7 juni 2011.

1. De Aandeelhouders besluiten Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, een burgelijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met adres te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap met een mandaat van drie (3) jaar, meer bepaald voor de boekjaren - eindigend per 31 december 2011, 2012 en 2013.

2. De Aandeelhouders bevestigen hierbij, voor zover als nodig, de identiteit van de vaste: vertegenwoordigers in de zin van artikel 61 §2 W. Venn. van de bestuurders- rechtspersonen van de Vennootschap:

-Vermec nv (tevens gedelegeerd bestuurder) met als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2

" W.Venn. de heer Michel Verhaeren;

-Ubema nv met ais vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 W.Venn. de heer Yves Ulens;

-Yukon nv met als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 W.Venn. de heer Steven Vander

" Meeren;

-Indeco bvba met als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 W.Venn. de heer Hans De Smet;

Voor eensluidend uittreksel,

Michel Verhaeren

Vaste vertegenwoordiger Vermec NV

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3 ~ JU ~~~~

~~

GPiffie

2

~uiwiniu,5"

" 1115

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.143.483

Benaming

(voluit) : VERHAEREN HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195, 1980 Zemst

Onderwerp akte : NEERLEGGING VAN EEN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging, overeenkomstig de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen, van een:

fusievoorstel m.b.t. een verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming van Algemene Aannemingen: Transport Jan Stallaert NV door Verhaeren Holding NV

Op de laatste blz. van Luik t'3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 16.06.2011 11176-0301-039
22/06/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 16.06.2011 11176-0318-036
23/03/2015
ÿþ1 J " ^4110

Mod Waad 11.1

i;el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 1J11 n~ll

behoud " ~IQII911~I 9

aan he

Belgisc

5taatsbl





ERGELEG=..

11 meART 2O15

i=iECfiTBANK van KOOd'HANDEL

AiVTWER#~EÂ?!'i~Tr~ MECHELEN

Ondernemingsnr : 435143483

Benaming

(voluit) : Viabuild Group

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging bestuurdersmandaat

De raad van bestuur nam kennis van de brief van 27 februari 2015 waarin de heer Alain Grilleert zijn bestuurdersmandaat met onmiddellijke ingang neerlegt.

De raad van bestuurder beslist verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Luc Ledegen, woonplaats kiezende te Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Cari Van den Eynde

vast vertegenwoordiger van Carma bvba

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 03.07.2009 09359-0146-036
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.02.2008, NGL 22.04.2008 08113-0245-014
09/04/2008 : BL512249
21/03/2008 : BL512249
11/03/2008 : BL512249
10/03/2008 : BL512249
10/03/2008 : BL512249
16/05/2007 : BL512249
04/05/2006 : BL512249
13/07/2015
ÿþ Mad Word 11.1

44-~~2r( '. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E irS~"x~:~~

2 - JULI 2i12

RECHTBAlertfg,;~t

,4NT>."JC~~ ~~" 1, ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.143.483

Benaming

(voluit) : Viabuild Group

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Ultreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van'juni 2013:

De aandeelhouders hebben besloten Ernst &Young Bedrijfsrevisoren BV owe CBA, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met adres te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Daniel Wuyts, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een mandaat van drie (3) jaar (en meer bepaald voor de boekjaren 2014, 2015 en 2016) dat een einde zal nemen op de gewone algemene aandeelhoudersvergadering die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 31 december 2016.

BVBA Carma

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Carl Van den Eynde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2005 : BL512249
30/04/2004 : BL512249
15/07/2003 : BL512249
25/06/1999 : BL512249
01/01/1997 : BL512249
31/01/1996 : BL512249
01/06/1994 : BL512249
01/01/1993 : BL512249
21/09/1988 : BLA43092

Coordonnées
VIABUILD GROUP

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20F 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande